Sådan bruges iOS VPN Connect on Demand eller altid på vpn iphone på din iPhone eller iPad?


Sådan bruges iOS VPN Connect on Demand eller altid på vpn iphone på din iPhone eller iPad?

Få det bedste fra begge verdener med iOS VPN on Demand-funktionalitet. Rute din internettrafik på den iOS-enhed gennem den krypterede VPN-tunnel og din internetudbyder på samme tid. Maksimer det sande potentiale og brug VPN-service til det fulde.


Rute din internettrafik sikkert gennem VPN og din internetudbyder samtidig.

Indholdsfortegnelse

Hvad betyder forbindelse ved efterspørgsel?

VPN On Demand eller altid-on VPN i apple ios iphone eller ipad enhed er en genial funktion / service til iOS-enheder. Teknologien sørger for, at din internettrafik flyder gennem VPN-netværket og dit ISP-netværk samtidig. I dette tilfælde oprettes VPN automatisk, når du forudindstiller websteder, der skal åbnes med en VPN-tjeneste, der er tilsluttet på din apple ios iphone eller ipad-enhed via altid-på VPN.

Hvordan får jeg min iPhone til automatisk at oprette forbindelse til VPN?

Hvis du f.eks. Vil have adgang til dine bankoplysninger via en sikker VPN-forbindelse ios iphone, kan du sørge for at oprette forbindelse ved at tilføje webstedsadresse (r). Hver gang du åbner din browser og indtaster bankwebadressen, registrerer VPN-profilens funktionalitet altid til at oprette forbindelse til altid-On-demand eller On Demand, så din internetforespørgsel registreres og aktiverer den altid på VPN-iphone eller altid-på apple ipad VPN-forbindelse, så Du kan sikkert fortsætte med dine online aktiviteter.

Hvordan tilslutter jeg automatisk min VPN?

Denne metode fungerer på ethvert websted, du viser i vpn-genvejen ios som altid-on, On Demand VPN-profil i iphone-indstilling. PureVPN’s forbinde VPN on Demand forbedrer overholdelsen ved at reducere mulighederne for datatyverier og datalækage. Den sømløse og friktionsfri funktionalitet tilføjer bekvemmelighed til dine daglige internetliv uden at du skal bruge til VPN-netværksprofilen altid hver gang fysisk.

Hvorfor har du brug for VPN efter behov?

Kort sagt tilføjer konfiguration af VPN On Demand bekvemmelighed til dine internetlevelser. Funktionen forbedrer effektiviteten og giver idiotsikker sikkerhed, hvis du glemmer at slå VPN til. VPN On Demand-konfigurationen er især praktisk, når:

• Du har en ekstern arbejdsstyrke: En ekstern arbejdsstyrke betyder, at du har ansatte eller freelancearbejdere, der muligvis arbejder fra forskellige geografiske placeringer. Det kan være en udfordring at sikre, at deres online aktiviteter er sikre, og at give dem sikker adgang hver gang. VPN On Demand undgår den ulempe.

• Du understøtter en BYOD-politik: Hvis du er en af ​​disse organisationer med en bringe din egen enhedskultur, skal du være sikker på, at det muligvis kan sænke dine infrastrukturomkostninger, men det øger helt sikkert sikkerhedsrisikoen. Årsagen er, at du er usikker på, hvilke enheder medarbejdere har, da deres software muligvis er forældet. En On-Demand VPN-app sikrer, at din online-forbindelse er sikker, selvom du opretter forbindelse til usikrede Wi-Fi-netværk.

• Dine medarbejdere rejser til kundeplaceringer: Forretning er forretning, da det kræver, at du går til andre dele af verden. Når dine medarbejdere rejser til kundeplaceringer, har de brug for adgang til dit private forretningsnetværk. En VPN On Demand sørger for, at du er tilsluttet dine organisationers private netværk uanset din geografiske placering og regionale webstedsbegrænsninger. Du forbliver også sikker på offentlige Wi-Fi-hotspots som lufthavne, hoteller, caféer og mange flere.

• Du ønsker sikker kommunikation og gennemsyn: Det er ingen tvivl om, at websteder i stigende grad opgraderer til HTTPS (delvist sikret); der er dog mange andre, der stadig er afhængige af HTTP (usikker forbindelse). En usikret Wi-Fi-forbindelse kan potentielt afsløre følsomme data som adgangskoder og forretningsoplysninger. PureVPNs VPN On Demand-app (fuldt sikret) forbindelse holder dig beskyttet mod cyberattacks og datatyver.

Hvis du er en gennemsnitlig internetbruger, der for det meste er hjemme og bruger din egen sikrede Wi-Fi-forbindelse, er en VPN On demand muligvis ikke nødvendig for dig. Dette er fordi det mest sandsynligt er, at du er den eneste person, der bruger dit sikrede Wi-Fi-netværk, så du ikke behøver at bekymre dig meget om hackere stjæler dine oplysninger.

På samme tid skader det ikke at anvende det ekstra lag af sikkerhed, du har brug for i dagens moderne tid, hvor cyberattacks og dataovertrædelser er almindelige. Cyberkriminelle er kendt for at være hensynsløse og finde udnyttelse, medmindre du har kryptering, der bakker dig op.

PureVPN iOS VPN On Demand

Generelt set er VPN On Demand at holde dig tilsluttet internettet via en sikker linje så meget som muligt, når du er ude i offentligheden, og hvor du vil støde på offentlige Wi-Fi-hotspots, som er kendt for at være en yngleplads for både hackere.

Hvis du er en person, der rejser meget og opretter forbindelse til offentlige Wi-Fi-hotspots, er VPN On Demand bare den funktion, du har brug for at drage fordel af, fordi det giver dig online privatliv, online sikkerhed og fremmer ro i sindet.

Sådan bruges denne funktion?

Sådan aktiveres denne funktion

1. På Menu-app skal du trykke på Indstillinger.

ios6 vpn on demand

2.Tap “On Demand VPN”

iphone vpn

3.Tilføj dine ønskede webadresser, og tryk på “Udført”

wifi on demand

4.Åbn din browser

ios vpn

5. Angiv din URL, så ser du PureVPN tilsluttes automatisk, før din ønskede URL indlæses.

vpn on demand

PureVPN WiFi Eksklusive funktioner

ikon

Sikker WiFi

Android-brugere kan oprette forbindelse til enhver Wi-Fi med fuld tillid og ro i sindet

ikon

Split tunneling

Få friheden til at distribuere din internettrafik, som du vil mellem PureVPN og din internetudbyder

ikon

VPN Hotspot

Transformér din Windows-enhed til et hotspot for at sikre alle tilsluttede enheder

ikon

Routerkonfiguration

PureVPN er kompatibel med en lang række routere til sikring af dit hjemme- eller kontornetværk

ikon

Sikker WiFi

Android-brugere kan oprette forbindelse til enhver Wi-Fi med fuld tillid og ro i sindet

ikon

Split tunneling

Få friheden til at distribuere din internettrafik, som du vil mellem PureVPN og din internetudbyder

ikon

VPN Hotspot

Transformér din Windows-enhed til et hotspot for at sikre alle tilsluttede enheder

ikon

Routerkonfiguration

PureVPN er kompatibel med en lang række routere til sikring af dit hjemme- eller kontornetværk

Lær mere om PureVPNs funktioner

 • Split tunneling
 • AES-kryptering
 • Sikker WiFi
 • Sikker P2P-fildeling
 • IPv6 lækage beskyttelse
 • Internet Kill Switch
 • DNS-lækage beskyttelse
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map