Sådan beskytter du dit webcam mod at blive hacket?


Sådan beskyttes dit webcam mod at blive hacket?

I stedet for at lægge et bånd over dit webcam, anbefales det at følge de anførte foranstaltninger og stoppe den uønskede spionage:


 • Brug et kameradæksel
 • Brug et Anti-malware-værktøj
 • Klik ikke på mistænkelige links
 • Opdater OS-sikkerhedsrettelser
 • Tænd for OS Firewall
 • Brug PureVPNs 256-bit kryptering

Læs denne grundige vejledning for at beskytte dit webcam mod at blive hacket og få detaljer om de nævnte mål.

hvordan-til-beskytte-webkamera-fra-væren-hacket-ikon

Farerne ved spionering af webcam

Professionelle hackere er dygtige til at udtænke indgribende måder at krænke dit privatliv og spionere på dine aktiviteter eller stjæle dine private data.

Specielt designet Malware

Dette er luske, ondsindede værktøjer, der kan designes på forskellige måder til at tjene enhver form for formål, som hacker ønsker. Nogle er hovedsageligt designet til at udnytte en sikkerhedssårbarhed på et webcam eller mikrofon.

Et sådant tilfælde ville være RAT-malware, der blev udviklet af en 24-årig svensk hacker. Malware endte med at inficere over en halv million enheder. Derudover afslørede et canadisk forskningslaboratorium en liste over 21 lande, der var involveret i spionage på nationalt plan ved hjælp af lignende malware.

I 2016 blev en ny type trussel introduceret til verden, Delilah, og den målrettede især erhvervslivet. Det ondsindede værktøj blev brugt til at få adgang til en virksomheds webcam feeds og afpresning ansatte og endda hele virksomheden.

Desuden udsatte WikiLeaks i 2017 et sæt fortrolige dokumenter om, hvordan regeringen havde været (og det er stadig) travlt med at udnytte forbrugerelektronik, herunder webkameraerne på Smart TV’er.

Browser tilladelser

Webkamera-spionage er ikke begrænset til malware-angreb. Nogle websteder beder også om forskellige tilladelser, som kan indeholde adgang til din cam. Browseren beder normalt om en bekræftelse, men de fleste brugere ignorerer ofte den og klikker på “Ja” eller “Okay.”

Husk, at ikke alle websteder skal have tillid til, især dem, der ikke har nogen virksomhed, der får adgang til dit webcam. Det vigtigste er, at du lægger dit privatliv en enorm risiko ved at give et websted adgang til dit webcam, som ikke engang har SSL-beskyttelse.

Apps tilladelser

Samme som dine browsere beder dine mobilapplikationer også om tilladelser. I lighed med ovennævnte sag har ikke hver app brug for adgang til dit webcam, men det beder stadig om tilladelse. Sørg for, at du ikke tillader apps, du ikke har tillid til, eller apps, som du har downloadet fra tredjepartsbutikker.

Effektive foranstaltninger, du kan tage for at beskytte webcam

Brug et kameradæksel

De ældste tricks i bogen, men alligevel den mest effektive af alle. Selvom folk muligvis bruger det i aldre, fik denne praksis trækkraft, når et billede af Mark Zuckerbergs bærbare computer blev viral. Efter hændelsen begyndte flere og flere brugere at dække deres cams med papir eller bånd. Der er dog nu cam-covers, der er tilgængelige i butikkerne til dette nøjagtige formål.

Brug et Anti-malware-værktøj

Nu hvor du ved, hvordan dødbringende malware-angreb kan være, er det vigtigt for dig at installere og bruge et anti-malware-værktøj. Og stop ikke med det. Du skal også holde virusdefinitionerne af værktøjet opdateret og foretage en regelmæssig scanning af din enhed for at registrere og fjerne enhver sårbarhed.

Klik ikke på mistænkelige links

Download af e-mail-vedhæftede filer uden at overveje det til en anden tanke har vist sig ret risikabelt, gang på gang. Phishing-e-mails har altid været en effektiv metode for hackere til at svindle folk, spionere på dem og endda stjæle deres identitet. Faktisk kan disse e-mails også føre til webcam-hacking. Hackeren har kun brug for dig for at klikke på linket, og resten er prisgunstigt for hackeren. Så klik ikke på nogen vedhæftet fil eller link, der virker mistænkelig, eller som sendes af en ukendt afsender.

Opdater OS-sikkerhedsrettelser

Betydningen af ​​sikkerhedsrettelser nedtones ofte. Faktisk er det sårbarheden i et system, der giver hackere let mulighed for at få uautoriseret adgang til enheden og gøre hvad de vil. Sandheden skal siges, sikkerhedssårbarheder i OS er de første aspekter, som hacker kigger efter, når de forsøger at kompromittere en enhed eller et netværk. Derfor anbefales det at holde OS-lapperne opdaterede, især sikkerhedsrettelser.

Tænd for OS Firewall

Formålet med en firewall er at holde netværket sikkert mod uautoriseret adgang ved at overvåge al den indgående og udgående trafik og også kontrollere, hvilken forbindelse der skal blokeres. Hvis din firewall er deaktiveret af ukendte årsager, skal du tænde den og opbevare den på den måde for at sikre maksimal beskyttelse.

PureVPNs 256-bit kryptering sikrer den højest mulige sikkerhed

Tipene nævnt ovenfor kan muligvis spare dig for potentiel webcam-hacking og spionage til en vis grad. Som tidligere nævnt kender erfarne hackere deres vej til at tackle hindringer. En eneste ideel måde at sikre, at dit webcam forbliver sikkert mod alle hackingforsøg, er en VPN-service.

Du har ikke brug for nogen lang vejledning til, hvordan du beskytter dit webcam mod at blive hacket. Hvad du skal gøre er at abonnere på PureVPN, downloade den på din enhed og nyde total beskyttelse.

Når du tilmelder dig internettet via vores sikrede VPN-servere, bliver al din kommunikation eller data krypteret. Derfor, selvom en cyberkriminel forsøger at infiltrere dine data, får de kun snavs som en belønning.

Bortset fra kryptering kan du forfalske din rigtige IP-adresse for at smide uønskede stalkers (hackere) på en vild gåsejagtvalle, de prøver at finde dig fra din IP eller dit sted.

Så nyd sikker og sikker videosamtale og internet surfing med PureVPN.

Vil du hente dit online privatliv tilbage? Du kan tjekke nedenstående vejledninger:

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map