Sådan bedrager du din placering


Sådan bedrager du din placering

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor så mange apps beder din tilladelse til at kende din nuværende placering? Folk tager ofte privatlivets fred for givet. Dette gør dem modtagelige for risici som onlineovervågning og forfølgelse. Man skal altid være bekymret for deres online handlinger, som kan føre et spor af digitale brødkrummer – kompromittere dit privatliv og identitet.


En af de foranstaltninger, der skal overvejes i denne henseende, er at forfalske din placering online. Sammen med utallige andre måder er forfalskning af steder en foranstaltning, der fungerer bedst til at beskytte dig mod overvågning og forfølgelse. Endvidere giver mulighed for forfalskning af lokationer dig at omgå geo-begrænsninger – så du kan få adgang til indhold, der er begrænset i din lokalitet.

hvordan man forfalsker dit placeringsikon

Location spoofing refererer til enten at forfalskning af din nuværende placering eller skjule den helt. Da det senere er meget vanskeligere at indse, lad os bare fokusere på at skjule eller maske din placering i øjeblikket.

Location spoofing kan udføres via enten manuel konfiguration eller tilgængelige apps. Vi vil diskutere både tilgange og anbefale en praktisk løsning.

Mobil vs. skrivebordssmykker

Folk bruger enten deres smartphones eller desktops til at oprette forbindelse til den digitale verden. For desktops kan du forfalske din placering ved at udføre en række trin – konfigurere ønskede indstillinger i din browser. Vi kalder det imidlertid delvis forfalskning, da det ikke tilbyder fuldstændig anonymitet. Andre apps og software, der er installeret på dit skrivebord, kan stadig få adgang til din placering sammen med din internetudbyder (internetudbyder).

På mobilen er forfalskning af steder en helt anden historie. Mobilbrowsere har som standard adgang til din IP. Og din IP er dit digitale fodaftryk. De fleste af de apps, der er installeret på din mobil, henter dog placeringsdata fra din GPS. Derfor skal du enten manøvrere din GPS eller holde den slukket på ubestemt tid for at forfalske din placering på mobilen. Ligesom falske placering på skrivebordet er dette også delvis og ikke absolut forfalskning.

Placering omskiftning på mobile enheder

Du kan forfalsk din placering på telefonen ved at narre apps, der er installeret på din enhed. Da de fleste af apps er placeringsbaseret og henter data fra GPS, indebærer forfalskning af din placering på telefonen GPS-manøvrering. Der er utallige apps, der kan bruges til at forfalske din placering.

Uanset om du er en Android-bruger eller foretrækker en iOS-enhed, er der mange apps, der kan bruges til at manøvrere din GPS og forfalsk din reelle placering. Dog er resultaterne ikke 100 procent garanteret. Til tider kan du stadig blive fanget af apps, mens du prøver at forfalske din placering og blive nægtet for det på ubestemt tid.

Placerings- eller GPS-spoofing-apps til Android

Med grundig undersøgelse og testning stødte vi på følgende apps, der kan bruges, hvis du ejer en Android-enhed.

 • GPS JoyStick (Bedømmelse 4,6 stjerner): Gratis, men indeholder annoncer og tilbyder køb i appen
 • Falske GPS-placering (bedømmelse 4,5 stjerner): Gratis, men indeholder annoncer
 • Falske GPS-placering af Hola (Bedømmelse 4,3 stjerner): Gratis og tilbyder køb i appen
 • Falske GPS-placering (Bedømmelse 4,3 stjerner): Gratis, men indeholder annoncer
 • Falske GPS-placering PRO (Bedømmelse 4,3 stjerner): Gratis, men indeholder annoncer

Placerings- eller GPS-spoofing-apps til iOS

Hvis du foretrækker en iOS-enhed frem for Android, kan du overveje at følge apps for at forfalske din placering.

 • Spoofer Go (vurdering 4.5): koster $ 0,99
 • Fake Location for øjeblikke (bedømmelse 4.4): Gratis og tilbyder køb i appen
 • Falske GPS-placering (bedømmelse 4.0): koster $ 3,99
 • Falske GPS-placering (bedømmelse 3.9): Gratis og tilbyder køb i appen
 • Falske GPS-stedskifter (bedømmelse 3.7): Gratis og tilbyder køb i appen

Placering omskiftning på desktop

Location spoofing understøttes af mange grunde. Nogle foretrækker at forblive anonym over internettet, andre vil måske omgå geo-begrænsninger. Location spoofing kan give dig alt dette. Ved at forfalskne din placering kan du få adgang til webindhold, der er låst eller begrænset af din lokalitet. Dette inkluderer streaming af indhold eller tjenester, der er begrænset på din placering.

I modsætning til mobil bruger folk på desktop browsere til at oprette forbindelse til internettet. Som nævnt tidligere foretages forfalskning af placering på skrivebordet manuelt gennem en række trin til at konfigurere dine ønskede indstillinger. Da Chrome er den mest berømte og foretrukne webbrowser over hele kloden, leverer vi manuelle trin for at forfalske din placering i Chrome.

Der er to måder at forfalde din placering med Chrome. Den første metode er ved at slå lokaliseringsdeling fra. Dette kan opnås ved at følge nedenstående givne trin:

 • Gå til “Menu” ved at klikke på øverste højre hjørne på Chrome’s værktøjslinje.
 • Vælg nu “Indstillinger”.
 • Find fanen “Privatliv og sikkerhed”.
 • Vælg “Indholdsindstillinger” under fanen “Privatliv og sikkerhed”.
 • Vælg nu “Location.”
 • Tænd “Spørg før adgang” -funktionen.
 • Du er færdig.

Aforesaid-indstillinger tillader ikke websteder adgang til din placering. Hvis du ønsker at tilføje undtagelser, kan du give bestemte websteder adgang til din placering. På samme måde, hvis du ønsker at blokere for bestemte websteder fra at gøre det, kan det også gøres under fanen “Placering”.

Der er en anden måde at forfalde din placering ved hjælp af Chrome. Husk! Den metode, vi er ved at dele, og den førnævnte fremgangsmåde kan muligvis delvis forfalske din placering. Ved hjælp af disse metoder kan du få adgang til geolåst indhold, f.eks. Nyhedswebsteder. Omend, vil du ikke kunne få adgang til premium-tjenester som Netflix, Hulu eller Amazon Prime, hvis de er begrænset i din region. Til det skal du muligvis overveje andre pålidelige alternativer, såsom en VPN.

Følgende konfiguration skal udføres, hver gang du starter en ny browsersession. Denne indstilling er midlertidig og vil blive ophævet, når du har lukket browseren. Her er trinnene:

 • Besøg ctrlq.org/maps/address/.
 • Registrer koordinaterne (breddegrad og længdegrad) på det ønskede sted.
 • Åbn “Chrome”, og tryk på “Ctrl + Shift + I” for at få adgang til “Udviklerindstillinger”.
 • Åbn “Menu” i øverste højre hjørne af “Udviklerindstillinger”.
 • Rul ned og vælg “Flere værktøjer”.
 • Find og vælg fanen “Sensorer” i bunden af ​​vinduet.
 • Klik på rullemenuen ved siden af ​​geografisk placering, og vælg “Brugerdefineret placering”.
 • Tilføj nu de indspillede koordinater for det ønskede sted.
 • Genindlæs siden, og du er færdig.

Chrome vil nu overveje dine søgeforespørgsler som pr. Ændret placering og vise resultater i overensstemmelse hermed. Husk, at de ovennævnte indstillinger er midlertidige. Konfigurationerne opdateres, når browseren er lukket.

Mangler ved lokalisering af spoofing

Med hensyn til mobile enheder er der en ulempe ved at bruge ovennævnte apps til at forfalske din placering. Placeringsforfalskning lyder muligvis fascinerende, men det kan kompromittere kerneformålet med at bruge nogle apps, der har brug for din rigtige GPS-placering for de ønskede resultater.

Antag, at du bruger Google maps til at kende rutevejledningen til en bestemt destination fra din aktuelle placering. Det kan også være besværligt at forfalde din GPS-placering, når du ønsker at ringe til en Uber. Yderligere ville det være svært for dig at få vejropdateringer om din placering, da det ikke kan opdages af GPS’en.

Du kan narre apps, der henter data fra din GPS og forfalsk din reelle placering, men dette går på kompromis med kerneformålet med at bruge en lokationsdrevet app, der fører til en bisarr oplevelse i appen. Da der er stor sandsynlighed for appfejl, kan forfalskning af din placering via ovennævnte apps og vende tilbage til det være irriterende til tider.

I modsætning til mobile enheder kræver desktop manuel konfiguration gennem en række trin. Dette er ekstremt kedeligt, da du bliver nødt til at gentage processen igen og igen. Placeringsforfalskning ved hjælp af Chrome er en midlertidig proces og opdateres hver gang en session er afsluttet. På trods af alt besværet giver processen kun adgang til magert geo-begrænset indhold.

Den bedste måde at bedøve din placering på – et levedygtigt alternativ

Som nævnt tidligere er spoofing af lokationer mulig på såvel desktop som mobile enheder. Ovennævnte metoder er imidlertid delvis og midlertidig. I modsætning hertil er en VPN meget mere praktisk og pålidelig alternativ.

Da din IP betragtes som et digitalt fodaftryk, giver en VPN dig mulighed for at maskere din rigtige IP og skjule din identitet. Dette betyder absolut online privatliv og anonymitet. Derudover krypterer en VPN dine data og sikrer sikkerhed – beskyttelse af dine data mod uautoriseret adgang.

Ved at oprette forbindelse til en server, du vælger, kan du omgå alle geo-begrænsninger og få adgang til ønsket indhold. En VPN giver dig endvidere mulighed for at fjerne blokering af premium-streamingtjenester som Netflix, Hulu og Amazon Prime uden for dit land og få adgang til indhold over hele kloden.

Med en app, der er kompatibel med Windows-, MacOS-, Android- og iOS-enheder, kaster PureVPN dine enhedskompatibilitetsproblemer ud af vinduet. Sig farvel til de mind-bedøvende manuelle konfigurationstrin og glitrende apps, forfalsk din placering med det samme med et enkelt klik.

Her er nogle mere guide til yderligere at slette din online tilstedeværelse:

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map