Sådan afinstalleres man en Kodi Build på Amazon Fire TV Stick


Sådan afinstalleres man en Kodi Build på Amazon Fire TV Stick

Offentliggjort: 2. juli 2019


Brug for hjælp til at afinstallere Kodi, der er bygget på Amazon FireStick? Eller Fire TV? Fortsæt derefter med at læse denne vejledning. Vi vil forklare, hvor let det er at afinstallere Kodi builds af dig selv. Plus, du kan bruge PureVPN for kun $ 0,99 for at nyde bufferfri streaming på Kodi og undgå nedlukningsspænding.

Amazon Fire Stick og Kodi går sammen som jordnøddesmør & gele. De er ret nemme at bruge, men ting kan blive vanskeligt og kræve lidt benarbejde, når du prøver at installere eller afinstallere en Kodi-bygning på Amazon Fire Stick manuelt, især hvis du ikke er teknisk kyndig.

Hvad er Kodi Builds?

Kodi er meget let at tilpasse takket være sin open source-art, og Kodi-tilføjelsessamfundet frigiver ofte ændrede versioner af appen, der kaldes Kodi builds.
Uanset om du har brug for en ændring i brugergrænsefladen eller hurtig adgang til dit yndlingsindhold, kan disse builds tjene dit formål uden besværet med at installere et dusin oplagringssteder. I tilfælde af at det er tid til at give slip på en forældet Kodi-bygning fra din Amazon Fire Stick og installere en ny, har vi oprettet en enkel guide, der hjælper dig med at gøre det manuelt

Sådan afinstalleres man en Kodi Build på Amazon Fire TV Stick?

Der er to måder at gå på. Du kan bruge et tredjeparts add-on som Indigo eller Ares Wizard til at afinstallere build, men hvis du finder det usikkert af en eller anden grund, kan du bruge en lille ekstra indsats og fjerne det manuelt ved at følge disse enkle trin.

 • Trin 1: Kontroller, om din filudforsker har afkrydsningsfeltet ‘skjulte emner’ markeret eller ej.
  For Windows: Klik på fanen Vis, og marker afkrydsningsfeltet ‘skjulte emner’.
  For Android: Åbn filhåndtering, klik på menuknappen, åbn ‘indstillinger’, og marker afkrydsningsfeltet ‘skjulte emner’.
 • Trin 2: Nu hvor du kan se alle skjulte mapper og filer, søg efter din platform på listen, naviger til placeringen og slet alle mapper og filer.
  For Windows 7, 8-8.1: Indsæt “% APPDATA% \ kodi \ userdata” i kørefeltet i startmenuen.
  For Windows 10: Indsæt “% LOCALAPPDATA% \ Packages \ XBMCFoundation.Kodi_4n2hpmxwrvr6p \ Lo” i kørselboksen.
  For Mac: Indsæt “/ Brugere // Bibliotek / Applikationssupport / Kodi / userdata /” i kørselboksen.
  For Linux: Åbn en terminal og indsæt “~ / .kodi / userdata /”.
  For Android: Slet mapper “userdata” og “addons” fra “Android / data / org.xbmc.kodi / files / .kodi /”.
  For iOS: “/ privat / var / mobil / Bibliotek / Præferencer / Kodi / userdata /”

Bemærk: Brug alle ovennævnte kommandoer uden anførselstegn.

Kodi er super-sjov, men er det sikkert?

Kodi har været udsat for meget varme for nylig på grund af nogle tredjeparts tilføjelser, der giver brugerne mulighed for at få tidligere begrænsninger og få adgang til licenseret indhold. Mens en række Kodi-bygninger har disse tilføjelser forudinstalleret, anbefales det alvorligt at undersøge ‘online indholdsstrømningslove’ grundigt, før du bruger sådanne tilføjelser, da de kan føre til juridiske konsekvenser.

En anden ulempe ved streaming ved hjælp af Kodi er din ISP-throttling. Da streaminghastigheden i høj grad er afhængig af den internetforbindelse, der er i brug, kan din lokale internetudbyder, der holder faner med dine online aktiviteter og nedsætte din internethastighed, næsten ødelægge din Kodi-streamingoplevelse.

Er der en sikker måde at bruge Kodi på??

Den stadigt voksende online verden er fuld af både muligheder og trusler. Mens internettet har ændret måden, vi arbejder, opfører os og socialiserer på; det har også åbnet døre til en række trusler vedrørende vores online privatliv. Cyber-forbrydelser som datatyveri og malware er bare toppen af ​​isbjerget. Brug af nogle tredjepartsudvidelser som P2P-torrenter kan udgøre en risiko for dit online privatliv, hvorfor det anbefales at bruge en VPN til Kodi.

Gør alle VPN’er arbejde?

Svaret er nej. Gratis VPN’er bruges ofte som en fælde til at gemme og sælge brugernes data, derfor anbefales det stærkt at bruge en pålidelig betalt Kodi VPN-service som PureVPN.

Hvorfor du skal bruge en Kodi VPN

 • En VPN holder dine online streaming-aktiviteter skjult for din ISPs nysgerrige øjne og eliminerer alle risici ved ISP-throttling.
 • En VPN giver dig mulighed for at få tidligere geo-begrænsninger og få adgang til betalte streamingtjenester overalt i verden.
 • En VPN krypterer forbindelsen mellem din computer og internettet, hvilket minimerer risikoen for cyberforbrydelser som datatyveri.
 • En VPN giver dig mulighed for at få større adgang til dine data ved at komprimere båndbredde.
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map