PureVPNs privatlivspolitik


PureVPN s
Fortrolighedspolitik

Vi opbevarer IKKE nogen logfiler, der kan identificere eller hjælpe med at overvåge en brugers aktivitet.

PureVPNs privatlivspolitik

Du er usynlig – Selv vi kan ikke se, hvad du gør online

Vi fører IKKE journal over dine browseaktiviteter, forbindelseslogfiler, poster af VPN IP’erne, der er tildelt dig, dine originale IP’er, din forbindelsestid, historien om din browsing, de websteder, du har besøgt, din udgående trafik, indholdet eller data du har adgang til, eller de DNS-forespørgsler, der er genereret af dig.
Vi ønsker, at du skal have sikkerhed for at vide, at vi indsamler minimale data, hvis eneste formål er at betjene vores VPN og Proxy-service og holde dem kørende. Vores systemer, processer og servere er designet til ikke at opbevare følsomme / personligt identificerbare data. Dette gøres ved design for at sikre, at vi ikke har nogen data, som vi kan dele, selv når loven kræver det.

Vi hævder ikke bare det, men vi har bevist det ved at få vores systemer og konfigurationer revideret af en førende amerikansk-baseret uafhængig revisor, Altius IT. Revisoren har bekræftet, at den:
“Fandt ikke noget bevis for systemkonfigurationer og / eller system / service logfiler, der uafhængigt eller samlet kunne føre til at identificere en bestemt person og / eller personens aktivitet, når du bruger PureVPN-tjenesten.”

Indholdsfortegnelse

 • Information, vi indsamler ved tilmelding
 • Hvad vi ikke ved, hvad vi ved & Hvad vi holder
 • Oplysninger inkluderet i VPN-forbindelseslogfiler
 • Detaljer IKKE inkluderet i VPN-forbindelseslogfiler
 • Samlet forbrugsbredde
 • Standalone DNS Service – Gravity
 • URL-filter & App Blocker af PureVPN
 • Software Analytics, statistikker & Diagnosticering
 • Data fra e-mails, live-chat og feedbackformularer
 • Internationale dataoverførsler
 • Sikkerhedsforanstaltninger til beskyttelse af dine oplysninger
 • Politik for datalagring & Dine databeskyttelsesrettigheder
 • Gældende love
 • Cookies og PureVPN
 • PureVPN- og tredjepartswebsteder
 • Samtykke og aldersbegrænsninger
 • Retsgrundlag
 • Vigtig note
 • Kontakt information


Information, vi indsamler ved tilmelding

 • Dit navn
 • Email adresse
 • Betalingsmetode


Hvordan vi bruger disse oplysninger

 • At levere, betjene og vedligeholde vores tjenester
 • For at forbedre, personalisere og udvide vores tjenester
 • For at kommunikere med dig, enten direkte eller gennem en af ​​vores partnere, herunder til kundeservice, for at give dig opdateringer og anden information vedrørende Tjenesten og til markedsførings- og salgsfremmende formål
 • For at behandle dine transaktioner
 • At finde og forhindre svig
 • Til overholdelsesformål, herunder håndhævelse af vores servicevilkår eller andre juridiske rettigheder


PureVPN og data forbundet med betalinger

I lighed med de fleste e-handel eller online virksomheder bruger PureVPN også tredjeparts betalingsprocessorer. Bortset fra nogle få betalingsprocessorer, der kræver, at vi behandler betalingen, hviler alle betalingsdata på de respektive betalingsprocessorer. I tilfælde, hvor vi er forpligtet til at behandle dataene, behandler vi dem i realtid og videregiver dem til processor- og tilbageførselsbeskyttelsestjenesten uden at føre noget dokument med os. Besøg fortrolighedspolitikken for den betalingsprocessor, du har valgt, for at få en bedre forståelse af, hvilke oplysninger den indsamler, gemmer og bruger.

Da vi er enorme troende på anonymitet, har vi inkluderet møntbetalinger og gavekort – 100% anonyme betalingsmetoder – på listen over betalingsmetoder, der er accepteret af os.

PureVPN deler ikke, sælger eller lejer dine personlige oplysninger med nogen bortset fra at bruge dine oplysninger til at levere produkter eller tjenester, du har anmodet om.


Hvad vi ikke ved, hvad vi ved & Hvad vi holder

Vi har ingen logfiler eller poster over:

 • Din oprindelses-IP-adresse
 • Tildelt VPN-server IP-adresse
 • VPN-sessionstempel
 • Din browseraktiviteter
 • DNS-anmodninger


I en nøddeskal:

 • Vi ved ikke, hvad du får adgang til, gennemser, uploader eller downloader med vores service.
 • Vi kan ikke identificere på hvilket tidspunkt du har oprettet forbindelse til VPN, med hvilken IP-adresse og hvilken VPN IP, der blev tildelt til dig.
 • Selv hvis vi er tvunget til at dele brugerinformation, kan vi simpelthen ikke, fordi vi ikke har noget personligt identificerbart at dele.


Oplysninger inkluderet i VPN-forbindelseslogfiler

Vi ved den dag, du har oprettet forbindelse til en bestemt VPN-placering, og hvorfra Internetudbyder. Dette blotte minimumssæt af data er påkrævet for at hjælpe dig med teknisk assistance, løse forbindelsesproblemer og overvinde regionsspecifikke problemer.

Vi ved også forbindelseslængden, og hvor mange forbindelser du foretager, når du bruger vores VPN-service uden tidsstempler på forbindelsen, med det eneste formål at kategorisere din profil som Power, Core eller Casual bruger. Denne kategorisering hjælper vores produktteam med at forbedre og imødekomme behovene i forskellige brugergrupper i henhold til deres præferencer.


Detaljer, der IKKE er inkluderet i VPN-forbindelseslogfiler:

 • Din oprindelses-IP
 • Din VPN IP
 • Det specifikke tidspunkt, hvor du har oprettet forbindelse til vores server
 • Dine aktiviteter efter at have oprettet forbindelse til vores server

Bemærk: Kun i tilfælde af at du har købt vores dedikerede IP-tilføjelse, tildeles en fast, dedikeret IP (VPN IP) til dig. I dit abonnements varighed, der forbliver din VPN IP i vores poster


Samlet forbrugsbredde

Hver betalt PureVPN-bruger får adgang til ubegrænset båndbredde, uanset hvordan denne båndbredde bruges. Vi holder styr på den samlede båndbredde, der forbruges af dig for at sikre, at enhver PureVPN-bruger får det samme højeste niveau af hastighed og erfaring med PureVPN. Hvis vi har mistanke om misbrug af vores service af enhver bruger, hvor brugeren finder ud af at bruge en unaturlig mængde båndbredde og forstyrre tjenesten for andre brugere, forbeholder vi os ret til at kontakte denne bruger og bede dem om at forklare deres opførsel.

Software Analytics, statistikker

‘PureVPN indsamler minimale forbindelsesstatistikker og rapporter. Samlingen udføres for at sikre overlegen service og kundesupport. De data, der er indsamlet som statistik og rapporter, inkluderer og inkluderer aldrig unikt identificerbare brugerdata eller opførsel, såsom trafikdetaljer, IP-adresser og DNS-anmodninger.

Vi udfører VPN-diagnostik og overvåger crashrapporter for bedre at forstå funktionaliteten af ​​vores software, hvor ofte du bruger applikationen, begivenhederne, der opstår inden for applikationen, samlet anvendelse, ydeevnedata, mislykkede forbindelsesforsøg og levering af ikke-lukkede hastighed for at sikre en glat funktion af vores apps, udvidelser og anden klientsoftware.

Vi bruger et par værktøjer i vores klientsoftware til dette formål, hvis detaljer er:

Google Analytics – Besøg Googles vilkår her.

iTunes – Besøg privatlivspolitikken her.

Crashlytics – Besøg venligst Privatlivspolitikken her.

Opmærksomme – Besøg privatlivspolitikken her.

Firebase – Besøg privatlivspolitikken her.

Ny relikvie – Besøg privatlivspolitikken her.

MixPanel – Besøg privatlivspolitikken her.

Facebook Pixel – Besøg Facebooks privatlivspolitik her. Du kan stoppe brugen af ​​dine data med det formål at vise Facebook-annoncer ved at klikke her.

For at sikre kompatibilitet med vores vilkår og betingelser er det kundernes ansvar at holde deres apps opdateret til enhver tid. For at gøre det lettere har vi forenklet opgraderingsprocessen og gør vores bedste for at underrette brugerne om opgraderinger når det er muligt.

Data fra e-mails, live-chat og feedbackformularer

Det er nødvendigt for os at føre fortegnelsen over din korrespondance med os for at sikre en jævn levering af service og overlegen kundeservice. Så vi fører en fortegnelse over din korrespondance med os, uanset om det er spørgsmål, klager eller komplimenter, der er sendt af dig via vores apps, websted eller udvidelser.

Vi bruger forskellige tredjepartsplatforme til support og korrespondance: Zendesk til supportbilletter, LiveChat inc. at yde support via chat, Mailchimp og SendGrid til e-mails og MixPanel for at opretholde et forhold til vores brugere. Når du korresponderer med os ved hjælp af disse platforme, gemmes dine korrespondenzeposter, inklusive dit navn og e-mail-adresse, i deres systemer. Alle disse platforme bruger moderne sikkerhedspraksis og HTTPS-kryptering.

Besøg Zendesks privatlivspolitik her for at vide mere om deres datapraksis.

Besøg LiveChats privatlivspolitik her for at vide mere om deres datapraksis.

Besøg Mailchimps privatlivspolitik her for at vide mere om deres datapraksis.

Besøg SendGrids privatlivspolitik her for at vide mere om deres datapraksis.

Besøg MixPanels privatlivspolitik her for at vide mere om deres datapraksis.

Internationale dataoverførsler

Vores service spredes globalt, og som sådan rejser dine data gennem vores globale servere, som muligvis ikke eller måske befinder sig uden for dit hjemland. Vi er afhængige af nogle tredjepartsudbydere for at give os mulighed for at give dig vores tjenester. Hver gang vi overfører dine oplysninger, tager vi skridt til at beskytte dem. Vi har strenge databeskyttelsesaftaler med tredjeparter for at beskytte de data, vi måtte dele med dem.

Du anerkender og forstår, at dine oplysninger vil blive overført, behandlet og opbevaret som forklaret, da det er nødvendigt at levere vores tjenester og leve op til vores servicevilkår.

Sikkerhedsforanstaltninger til beskyttelse af dine oplysninger

Alle PII, offentlige og private nøgler og adgangskoder sikres sikkert ved hjælp af stærke kryptografiske algoritmer, hvor det er nødvendigt.

Der træffes passende sikkerhedsforanstaltninger til beskyttelse af disse oplysninger mod uautoriseret adgang, uautoriseret ændring, ødelæggelse eller videregivelse af data. Adgang til personlige oplysninger fra PureVPN-ansatte, entreprenører og agenter er begrænset. Disse embedsmænd kræver, at oplysninger for at drifte, udvikle eller forbedre vores tjenester, men er bundet af fortrolighedsforpligtelser. De kan udsættes for disciplinær handling, der inkluderer opsigelse og straffeforfølgelse, når de ikke overholder disse forpligtelser.

Forstå, at vi har truffet endda forsigtighedsforholdsregler for at sikre, at dine data forbliver beskyttet, men der findes ikke noget system, der kan erklæres 100% fjolsikkert, beskyttet og sikkert.

Politik for datalagring & Dine databeskyttelsesrettigheder

Hvis du er bosiddende i EØS, har du følgende databeskyttelsesrettigheder:

 • Du kan altid få adgang til, rette og opdatere de oplysninger, du har givet os, inden for dit medlems områdeprofil.
 • Du har ret til at fravælge markedsføringskommunikation, vi sender dig til enhver tid inden for dit medlems områdeprofil. Du kan også udøve denne ret ved at klikke på "opsige abonnement" eller "opt-out" link i marketing-e-mails, vi sender til dig.
 • Du kan også anmode om sletning af din personlige brugerprofil, hvis du beslutter at forlade vores tjenester fuldstændigt. Du kan gøre det når som helst ved at sende en e-mail på [beskyttet e-mail]. Hvis du anmoder om sletning af din profil, kan det tage op til en måned (30 dage) at gennemføre. Din e-mail-adresse vil blive opbevaret og brugt til at undgå dobbeltkonto og oprettelse af falske konti i dit navn. Din e-mail-adresse slettes først, når vi modtager en eksplicit anmodning fra dig om at gøre det.

Gældende love

PureVPN valgte specifikt Hong Kong (HK) for sit hovedkvarter, fordi der er "Ingen obligatoriske love om datalagring" i Hong Kong. Vi er derfor ikke juridisk forpligtet til at gemme brugerdata og dele dem med nogen. Som nævnt ovenfor har vi desuden ingen værdifulde data at dele med noget retshåndhævende agentur fra et bestemt land i verden. Selv hvis og når vi modtager stævninger, der lovligt opretholdes ved domstolen i Hong Kong, vil vi ikke være til meget hjælp, da vi næsten ikke har noget af værdien at dele.

Cookies og PureVPN

PureVPN bruger forskellige typer cookies – små tekstfiler – til at gemme information relateret til dit besøg på vores websted, for at give dig den bedste oplevelse og til at levere reklamemeddelelser og tilbud, der er relevante for dig. Se vores cookiepolitik for at få en bedre idé om de cookies, vi bruger, hvilken type data der er indsamlet, hvordan disse data bruges, og hvordan du kan fravælge accept af disse cookies..

PureVPN- og tredjepartswebsteder

PureVPNs websted kan muligvis indeholde links til andre tredjepartswebsteder. Ved og forstå, at vi ikke kontrollerer, hvordan de driver deres privatlivspraksis, og vi tager intet ansvar for dem.

Samtykke og aldersbegrænsninger

Hvis du fortsætter med at bruge vores websted, apps, udvidelser eller tjenester, tager vi det som din accept til vores privatlivspolitik og vores brugsbetingelser.

Tjenesten, der leveres af PureVPN, er beregnet til personer over 18 år. Hvis du mener, at dit barn har givet oplysninger, der skal bruges, skal du straks kontakte os.

Retsgrundlag

Vores juridiske grundlag for indsamling og brug af dine personlige oplysninger afhænger af:

 • De pågældende personlige oplysninger
 • Den specifikke kontekst, som vi samler den i.

Den eneste gang vi indsamler personlige oplysninger fra dig er (i) når vi har brug for de personlige oplysninger til at indgå en kontrakt med dig; (ii) hvor behandlingen er i vores legitime interesser og ikke krænker dine rettigheder.

Vigtig note

PureVPN kan til tider ændre og ændre sin privatlivspolitik. PureVPN har eneret til at ændre og ændre sin privatlivspolitik, når det anses for nødvendigt. Hver gang der foretages en revision, vises den opdaterede revisionsdato øverst på denne side. Vi opfordrer dig til ofte at kontrollere denne side for eventuelle ændringer for at holde dig informeret. Du anerkender og accepterer, at det er dit ansvar at regelmæssigt gennemgå denne fortrolighedspolitik og være opmærksom på ændringerne. Da der ikke er nogen anden måde for os at sikre os om du er opmærksom på ændringerne i politikken, tager vi det som en aftale mellem dig og PureVPN om privatlivspolitikken, hvis du fortsætter med at bruge PureVPN.

Kontakt information

Hvis noget, der er nævnt i vores politik til beskyttelse af personlige oplysninger, er uklart, eller du har brug for mere klarhed om det, så send din forespørgsel på følgende e-mail-adresse: [beskyttet via e-mail]

* Disse funktioner tilbydes hverken via vores iOS-apps eller indsamles disse oplysninger via iOS-apps

Sidst opdateret den 31. august 2019

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map