PureVPN automatisk VPN Kill-switch (netværkslås)


PureVPN automatisk VPN Kill-switch (netværkslås)

Kill Switch-funktionen sikrer dine online aktiviteter, hvis VPN afbrydes. Kill Switch fungerer ved at afslutte din internetforbindelse, så din online identitet (IP-adresse og placering) ikke udsættes for. Med Kill Switch-funktionen aktiveret kan du være sikker på dit online privatliv og sikkerhed.


Bevar din online anonymitet, hvis VPN kobler fra.

Hvad er en VPN Kill Switch?

En voksende bekymring for online-privatliv påkaldte PureVPN for at integrere et ekstra lag af sikkerhed, der kaldes Network Lock / Kill Switches, en robust funktion, der er beregnet til at forhindre din VPN-forbindelse fra utilsigtet eksponering af din reelle IP. Funktionen, der også kaldes Kill Switch, garanterer ‘Læk Proof’ sikkerhed for din internetforbindelse.

Kill Switch fungerer ved at deaktivere din internetforbindelse i det øjeblik din VPN-forbindelse falder, hvilket udsætter din rigtige IP. Ideen er at sikre din mest værdsatte besiddelse – IP-adresse og aktiviteter fra at falde i hænderne på cyberkriminelle.

Næsten alle VPN’er har en lille chance for at opleve afbrydelse, mens de opretter forbindelse til deres internetforbindelse. Som en stærk fortaler for privatlivets fred byggede PureVPN Kill-kontakten, så din ægte identitet, personlige oplysninger og IP-adresse er sikre, selv når der er et øjeblik forfald i forbindelsen.

Hvorfor har du brug for VPN Kill Switch?

A Kill-switches / Kill-switch på forbindelsespakker pakker uberørte fordele og kan gå langt med at beskytte din digitale eksistens. Derfor har du brug for denne Kill Switch-beskyttelse for at beskytte din internetforbindelse nøje:

 • 1. Denne beskyttelse sikrer den yderste sikkerhed for dine følsomme data, selvom dine VPN-tjenesteudbydere VPN-forbindelse falder i et par sekunder og sikrer, at din IP-adresse ikke bliver eksponeret. Desværre er mange af VPN’erne ikke i stand til at levere Kill Switch i deres tjeneste. Dette er den forhåndsfunktion, som kun de premium VPN-udbydere som PureVPN tilbyder på dette øjeblik.
 • 2. Til tider oplever VPN-forbindelsen ustabile hastigheder og svingninger i forbindelse, hvilket kan resultere i afbrydelse. I en sådan begivenhed, denne fantastiske kill switch-funktion på din forbindelse, dette vil bevare din anonymitet, udsæt ikke din rigtige IP-adresse.
 • 3.VPN-forbindelsesdråber forlader dig og dine aktiviteter midlertidigt sårbare over for snoopere eller folk, der ivrigt venter på at lade dine personlige oplysninger afsløre din internettrafik. En Kill Switch sikrer, at mens du er på forbindelsen, bliver du aldrig udsat for internetadgang, medmindre du er tilsluttet VPN-netværket.
 • 4.Med VPN Kill Switch, der er slået til på din VPN-forbindelse, kan brugerne rejse til steder med høj overvågning, da Kill switch-funktionen giver dig ro i sindet, at din trafik aldrig, selv i et nanosekund, vil blive lækket i andres hænder . Med datatyveri, overvågning, sporing på stigning, udstyring af dig selv med en VPN-tjenesteudbyder, der tilbyder den hurtigste VPN-serviceforbindelse sammen med denne kill switch-funktion er vigtig.

PureVPN Eksklusive funktioner

ikon

Sikker WiFi

Android-brugere kan oprette forbindelse til enhver Wi-Fi med fuld tillid og ro i sindet

ikon

Split tunneling

Få friheden til at distribuere din internettrafik, som du vil mellem PureVPN og din internetudbyder

ikon

VPN Hotspot

Transformér din Windows-enhed til et hotspot for at sikre alle tilsluttede enheder

ikon

Routerkonfiguration

PureVPN er kompatibel med en lang række routere til sikring af dit hjemme- eller kontornetværk

ikon

Internet Kill Switch

Brug vores fail-safe IKS-funktion for at sikre, at din rigtige online identitet forbliver en hemmelighed

ikon

256-bit kryptering

PureVPN bruger AES 256-bit kryptering i militær kvalitet til at sikre din Wi-Fi-netværkstrafik

ikon

Lækage beskyttelse

Brug vores service til at forblive beskyttet mod IPv6, WebRTC og DNS-lækager på alle tidspunkter

ikon

Anonym browsing

Skjul din rigtige IP-adresse med PureVPN og nyd anonym browsing

Sådan aktiveres Internet Kill Switch?

At sikre dine online aktiviteter er nu gjort let og enkelt. Sådan aktiveres Kill Switch i din ansøgning:

Trin 1: Højreklik på VPN-softwaren og ‘Kør som administrator’

Højreklik på gratis vpn reddit og Kør som administrator

Trin 2: Søg i ikonet ‘indstillinger’ i PureVPN-softwareprogram

Klik på indstillingsikonet for killswitch

Trin 3: Søg efter ‘Avancerede indstillinger’ -indstillinger i vores VPN-softwareprogram

Klik på 'Avancerede indstillinger' for at aktivere killswitch eller vpn watcher

Netværkslås er et must

Mens brugere muligvis bruger VPN til forskellige formål, er en ting helt sikkert: De er alle interesserede i pålideligt privatliv i slutningen af ​​dagen. Hvis en VPN-forbindelse dog kobles fra, er din identitet derude i åbent for alle at se, der kan forhindres via Kill-switch.

Hvis du er en politisk aktivist – Du ønsker ikke, at dit konkurrerende parti eller andre kender din dagsorden. Som politisk aktivist er du vært for enorme data, liste, e-mail, klient på den politiske sfære og begivenheder i din region. Sørg for, at du har aktiveret dette krypterede program, Kill-switch vil være frugtbar, da den sikrer og forhindrer din internettrafik.

Hvis du er journalist – I betragtning af at regeringen sandsynligvis holder øje med dig, ville du ikke have lyst til, at din private kommunikation med informationskilder skal lækkes og bringe måneders hårdt arbejde i fare. Sørg for, at du har aktiveret Kill Switch. Med Kill switch-teknologi, der er aktiveret på din applikation, kan du sikre dig, at det aldrig sker med vores VPN-tunnel.

Hvis du er en blogger – Dækning af flere emner kan kræve rejse til lande, hvor internettet er reguleret. Selvom brug af en VPN-forbindelse hovedsageligt ikke favoriseres af disse regeringer, stoler lokale brugere på dem for at få adgang til det åbne web. Sørg for, at du har aktiveret Kill switch-funktionen, at du bliver væk fra myndighedernes radar med denne fantastiske teknologi, der tilbyder en pålidelig mulighed med vores VPN-tunnel.

Hvis du er advokat – De sager, du arbejder med, er sædvanligvis følsomme og giver ikke plads til, at oplysninger bliver lækket, før retssagen begynder, hvis VPN-forbindelsen falder fra dens VPN-server. Da advokater deler information og kommunikerer med deres klienter, skal du sørge for, at du har aktiveret Kill Switch i din VPN-forbindelse, der tilbyder pålidelige og sikre protokoller.

Hvis du er en whistleblower – At udsætte oplysninger om aktiviteter, der betragtes som ulovlige eller uetiske, kan tiltrække en masse uønsket opmærksomhed og trusler fra parter, der ønsker at forhindre dig i at give udtryk for dine fund. Med denne sikre, kørende applikation (sammen med Kill Switch VPN Connection) er dit sikreste bud på internettet, når det kommer til at forblive anonym og holde dig sikker, når du blæser fløjten.

Årsager til afbrydelse

Frakoblinger er normale og en del af daglig brug af internettet. De kan forekomme når som helst og hvor som helst og kan vare nogle få sekunder til minutter eller timer til tider. Her er mere om, hvorfor de sker:

· Ustabil internetforbindelse Der er flere faktorer, som du skal kontrollere, især når du bruger en Wi-Fi-enhed. Ujævnt internet kan skyldes dårlig signalstyrke og utilstrækkelig dækning. Det kan også skyldes båndbredde, der overskrider grænsen.

· Software og enheder Du kan møde regelmæssige afbrydelser, hvis driverne på din bærbare computer ikke opdateres eller installeres korrekt. Nogle software eller enheder kan have fejl, der kan rettes ved blot at opdatere dem.

· Server- og netværksfejl Et netværksproblem mellem dig og VPN-serveren får internettet til at afbryde forbindelsen. Det kan være forårsaget af konfigurationsfejl på en netværks firewall, router eller anden netværksgateway-enhed.

Kill Switch-funktion understøttede enheder

PureVPN er den bedste VPN-udbyder, der tilbyder intuitiv og brugervenlig software til alle større platforme, der leveres integreret med Internet Kill Switch såvel som andre nyttige funktioner.

· Android: PureVPN er en af ​​de få bedste VPN-udbydere, der tilbyder en Android Kill Switch, der problemfrit integreres og fungerer fejlfrit.

· Windows: PureVPN tilbyder Kill Switch-funktionalitet til Windows-brugere, der fejlfri fungerer, når du er tilsluttet VPN-serveren.

· Linux: Brug funktionen Kill Switch, når du arbejder på Linux.

· Mac: PureVPN er en VPN-udbyder, der tilbyder elite Kill Switch-funktionalitet er optimeret til Mac, hvilket giver Mac-brugere en følelse af sikkerhed, når de er forbundet til VPN-server.

Lær mere om PureVPNs funktioner

 • Split tunneling
 • AES-kryptering
 • Sikker WiFi
 • Sikker P2P-fildeling
 • IPv6 lækage beskyttelse
 • iOS efter behov
 • DNS-lækage beskyttelse
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me