PureVPN Anmeldelser 2019


PureVPN Anmeldelser 2019

  • Intet glæder os mere end, at vores brugere deler deres ærlige anmeldelser om PureVPN
  • Vi vil gerne takke dig for din feedback og hjælpe os med at forbedre vores tjenester.

Hvordan dine PureVPN-anmeldelser gør vores VPN-service bedre

  • Hjælper os med at forbedre vores privatlivspraksis
  • Forbedre tjenesten ved at tilføje den nødvendige udvikling
  • Bedre in-app-funktionalitet for brugere og virksomheder
  • Forbedre brugergrænsefladen, og gør den brugervenlig
  • Rettelse af fejl og ydelsesforbedringer

Skriv en PureVPN-anmeldelse

Tillidsresultat 4.2


fra
2349 anmeldelser

Bradley Robson

  • Samoa
  • 15-03-20

Brugervenlighed Fart Support Tilfredsheden er PureVPN! Mit ønske om en pålidelig VPN-service er gået i opfyldelse, fordi jeg i PureVPN fandt tilfredshed. Det sikrer min dato, skjuler min IP og lader mig komme forbi regionale firewalls. Juvel Jean

  • Macao
  • 12-03-20

Brugervenlighed Fart Support Jeg er fan af PureVPN Jeg er fan af PureVPN, fordi det giver mig mulighed for at streame ethvert indhold hurtigt, hente enhver fil uden at bekymre mig om båndbredde. Charles Jennings

  • Australien
  • 11-03-20

Brugervenlighed Fart Support Jeg nyder at bruge PureVPN Jeg kan godt lide at bruge PureVPN, fordi det er en af ​​de få tjenester, jeg hidtil har brugt, og som har over tusinder af servere i mange lande. Rosaura Urich

  • Island
  • 08-03-20

Brugervenlighed Fart Support PureVPN har fantastiske personlige funktioner. Jeg har altid bekymret mig for, at min internetudbyder overvåger, hvad jeg undersøger på et givet tidspunkt på dagen. Nu tog PureVPN mine bekymringer væk med sine fantastiske personlige funktioner. Bogumi? A Gorska

  • Qatar
  • 07-03-20

Brugervenlighed Fart Support Jeg bruger kun PureVPN og det er bedst for mig! Jeg bruger kun PureVPN, fordi det giver mig tredobbelt beskyttelse, navn IPv6 lækage, dns lækage og webrtc lækage beskyttelse Travis Chowdhury

  • Indien
  • 05-03-20

Brugervenlighed Fart Support Det fungerer godt! Det, jeg elsker mest ved tjenesten, er, at den er kompatibel på tværs af mange enheder. Jeg bruger det på min TpLink-router, og det fungerer godt. Giacinta Marino

  • Italien
  • 03-03-20

Brugervenlighed Fart Support glat 24/7 kundeservice! Jeg er en add-on-bruger, Port Forwarding. Det fungerer fint med mig, og jeg er i stand til at forbinde dedikerede spilleservere, der kører glat døgnet rundt Steve Campbell

  • Canada
  • 02-03-20

Brugervenlighed Fart Support Den delte tunneling er en stor funktion Den delte tunneling er en stor funktion. Det hjalp mig med at fremskynde min streaminghastighed ved at opdele ikke-VPN-trafik Eduardo Martins Barros

  • Brasilien
  • 29-02-20

Brugervenlighed Fart Support Kryptering af militær kvalitet anbefales! Ved at oprette forbindelse til PureVPN er jeg lettet over, at mine aktiviteter ligger bag kryptering af militær kvalitet. Godt arbejde. Ursula Krause

  • Tyskland
  • 29-02-20

Brugervenlighed Fart Support PureVPNs service er god! Jeg begyndte at bruge VPN, da min ven foreslog mig. Han har været loyal bruger af PureVPN ved at bruge det i 3 år. Jeg tror, ​​jeg også vil være deres loyale kunde, fordi tjenesten er god. Vitoria Ferreira Rodrigues

  • Brasilien
  • 28-02-20

Brugervenlighed Fart Support Godt arbejde PureVPN-team! Det hjælper mig med at holde mine aktiviteter dækket over dem, jeg ikke ønsker at aflykke. Rodney Johnson

  • Canada
  • 26-02-20

Brugervenlighed Fart Support PureVPN er en af ​​de bedste VPN-tjenester! Jeg kan ikke leve i endnu et sekund uden onlinespil. VPN hjælper mig med at få adgang til disse spil i min region, fordi de ikke er tilgængelige. Jamie fearon

  • Det Forenede Kongerige
  • 25-02-20

Brugervenlighed Fart Support Ren vpn Her er sandheden ren vpn lagt meget godt arbejde i 2019. Jeg tror, ​​jeg har fået et år vpn, der var godt til streaming, privatliv og p2p torrenting. temmelig hurtig VPN med en fremragende kundeservice. Men her er det galt forkert. På grund af der gode anmeldelser og fremragende service i 2019. De beslutter at prise sig selv ud af markedet i 2020. Hvem vil betale et år til £ 60 i 2020, når du kan få surfhaj i 2 år til £ 38. Det er ingen hjerne. Vær den bedste og vær den bedste forretning på thew-markedet bedre med en lavere indkomst end overhovedet ikke. ingen vil betale 50 £ eller 60 £ i et år. måske 2år ja. holde det 6. eller 1. års kontrakt. billig. Irene Barese

  • Jamaica
  • 24-02-20

Brugervenlighed Fart Support Jeg er en tilfreds bruger! Jeg havde problemer med at installere tjenesten. Personen på den anden side af skærmen hjalp mig med at fejlfinde det hurtigt og løse det. I sidste ende fulgte jeg ikke installationsvejledningen korrekt. Adelmio Bruno

  • Italien
  • 23-02-20

Brugervenlighed Fart Support PureVPN er god og venlig Holdet hos PureVPN er godt og venligt, og de hjælper inden for få minutter eller deromkring. Reyna Babcock

  • Qatar
  • 22-02-20

Brugervenlighed Fart Support Bedre VPN for mig end andre! Jeg er normalt på offentlige hotspots på grund af min arbejdsart. Derfor bruger jeg denne VPN-tjeneste, og jeg er en tilfreds bruger. David Kondo

  • Jamaica
  • 21-02-20

Brugervenlighed Fart Support Fremragende service med fantastiske funktioner! Jeg og min mand binder sammen. Sidste år prøvede vi at binge-watch vores favorit show på Netflix USA, men vi var ikke i stand til det, fordi vi fik adgang til det fra udlandet. Så hørte jeg om PureVPN, og da jeg prøvede det, glædede jeg mig over at se, at jeg kunne få adgang til tjenesten med et enkelt klik Kirk Dinardo

  • Østrig
  • 20-02-20

Brugervenlighed Fart Support Tak til PureVPN Jeg bor i Mellemøsten, og jeg føler mig ofte irriteret, når regeringen lægger pludselige begrænsninger på VoIP-applikationer. Men takket være PureVPN kan jeg nu bruge VoIP-tjenester uden nogen begrænsninger Martim Rocha Rodrigues

  • Brasilien
  • 19-02-20

Brugervenlighed Fart Support Fabelagtig VPN! Jeg har brugt omkring 3 forskellige VPN-tjenester i de sidste seks måneder. Jeg fandt kun PureVPN op til mærket. Det har et godt antal servere og IP-pool. Marie Radová

  • Canada
  • 13-02-20

Brugervenlighed Fart Support Jeg er glad for, at jeg bruger PureVPN! Jeg er en ivrig p2p-klientbruger og er glad for, at jeg har fundet PureVPN til dette job. Det gør vidundere. Michal Dzurko

  • Cuba"Djibouti"
  • 11-02-20

Brugervenlighed Fart Support Jeg elsker PUREVPN! Jeg elsker VPN, fordi jeg kan bruge den til at holde mine aktiviteter skjult på offentlig WiFis. Annefloor Al

  • Aruba
  • 10-02-20

Brugervenlighed Fart Support PureVPN Simply Amazing! Begrænset båndbredde er et af de største problemer, jeg fandt med gratis VPN-tjenester. Og det hader jeg virkelig. Nu hvor jeg har PureVPN, behøver jeg ikke længere at blive irriteret over båndbredde overhovedet. William Jones

  • Ungarn
  • 10-02-20

Brugervenlighed Fart Support Foretrukne VPN! VPN tilbyder gode hastigheder, og jeg kan garantere det, for når jeg streamer med PureVPN, ser jeg mine yndlingsshows uden nogen buffering. Pio Genovesi

  • Italien
  • 07-02-20

Brugervenlighed Fart Support Jeg nyder mit verdensmesterskab med PureVPN! Med PureVPN kan jeg nu se mit yndlingshold på verdensmesterskabet, selv når jeg er væk hjemmefra. Francis Halford

  • Australien
  • 01-02-20

Brugervenlighed Fart Support Heldigvis fandt jeg den rigtige service! Jeg stødte på PureVPN efter at have været skuffet over at bruge snesevis af andre VPN-tjenester. Heldigvis fandt jeg den rigtige service, der lever op til dens påstande. Sofokler Kapageridis

  • Grækenland
  • 22-01-20

Brugervenlighed Fart Support Uventet godt Hej, jeg har været medlem siden for et par måneder siden, og jeg må indrømme, at det er virkelig godt vpn .. Jeg har ikke testet mange vpn’er, men denne var den hurtigste, selv i spil fik jeg bare ~ 5ms mere end min normale (jeg spiller Dota 2) .. Virkelig hurtig og stabil ..Også tilsluttes det på få sekunder (som 5 sekunder) .. Jeg er glad jeg brugte mine penge til denne . Zane Agnew

  • Guam
  • 18-11-19

Brugervenlighed Fart Support Fantastisk VPN-service Jeg kan godt lide Mac-appen. Det er sikkert, stabilt og let at bruge. Fantastisk VPN-service. Tro Burgess

  • Sri Lanka
  • 18-11-19

Brugervenlighed Fart Support Sikker VPN er PureVPN! Jeg bruger den dedikerede IP-funktion, den britiske IP-adresse, til at få adgang til mit hjemmenetværk sikkert. Jeg ønsker ikke, at andre skal invadere mit privatliv ved at hacking mit hjemme-IP-kamera Marco Lehmann

  • Tyskland
  • 18-11-19

Brugervenlighed Fart Support Vielen Dank an PureVPN Vielen Dank an PureVPN. Aus diesem Grund har været i überhaupt keine Rugby Weltmeisterschaft verpasst. Hurra! Ben Dennis

  • Eritrea
  • 18-11-19

Brugervenlighed Fart Support Hidtil bedste VPN! Ubegrænset båndbredde er en fantastisk funktion, der tilbydes af PureVPN. Det giver mig mulighed for at downloade så mange filer fra internettet, som jeg ønsker. Claudia Schröder

  • Tyskland
  • 18-11-19

Brugervenlighed Fart Support jeg liebe es Ich liebe diesen Service, weil ich weiß, dass niemand meine Internetaktivitäten beobachtet. Charles Mathews

  • Bolivia
  • 18-11-19

Brugervenlighed Fart Support Streaming er mit liv Tak PureVPN! Streaming er mit liv, og jeg er ligeglad med nogen begrænsninger eller sådan. PureVPN hjælper mig med at streame, hvad jeg vil, og når jeg vil. Ghenet Negassi

  • Slovakiet
  • 18-11-19

Brugervenlighed Fart Support Jeg er sikker med PureVPN! Med PureVPN kan jeg nu sikkert få adgang til mit websteds betjeningspanel hvor som helst. Jeg har hvidlistet en dedikeret IP og bruger den til at få adgang til tjenesten. Heike Freitag

  • Tyskland
  • 09-11-19

Brugervenlighed Fart Support Rugby Weltmeisterschaft mit PureVPN Konnte meine Lieblings Rugby Spiele i Europa ikke sehen. Aber ich kann es mir jetzt wegen PureVPN ansehen Torsten Hoch

  • Tyskland
  • 09-11-19

Brugervenlighed Fart Support PureVPN hat mit Rugby WM überrascht Die Rugby WM 2019 und ich dürfen auf keinen Fall verpassen. Deshalb habe jeg mich für PureVPN entschieden und bin froh, that Ich die richtige Wahl getroffen habe Carol Ortez

  • Australien
  • 09-11-19

Brugervenlighed Fart Support Jeg elsker PureVPN Jeg er en ivrig streamer af Rugby-sport og jeg elsker PureVPN, fordi det er VPN, der lader mig se alle Rugby-begivenheder. Roger Evert

  • Brasilien
  • 09-11-19

Brugervenlighed Fart Support Bedste VPN-service Jeg ved, at du også har brugt mange VPN’er, men lad mig fortælle dig, at dette er langt den bedste service derude. Eugenia Deniger

  • Franske sydlige territorier
  • 09-11-19

Brugervenlighed Fart Support VPN pour rugby Avec PureVPN, je peux obtenir l’adresse IP de tout pays que je veux. C’est grâce à l’énorme pool IP de PureVPN que je puisse également accéder à la Coupe du monde rugby 2019. Anders Fleischer

  • Grønland
  • 09-11-19

Brugervenlighed Fart Support Jeg elsker PureVPN-tjenesten! Jeg elsker VPN-tjenesten på grund af mange grunde, hvor den vigtigste er dens evne til at omgå enhver type firewall. Théophile Grenier

  • Fransk Polynesien
  • 09-11-19

Brugervenlighed Fart Support Meilleur VPN pour sports J’en avais marre de voir mon FAI ralentir ma vitesse et ruiner ma diffusion de Rugby 2019. J’ai surmonté le problème en me turner vers PureVPN Hillary Schwab

  • Østrig
  • 09-11-19

Brugervenlighed Fart Support Tak team stærkt anbefalet Der er hundreder af VPN’er, men ingen kan matche ydelsen på PureVPN’s servere. Jeg kan garantere det. John Lopez

  • Canada
  • 09-11-19

Brugervenlighed Fart Support PureVPN er virkelig bedst for mig! PureVPNs store netværk af servere er grunden til, at jeg bruger tjenesten. Det giver mig mulighed for at oprette forbindelse til ethvert lands server jeg ønsker. Gustava Onio

  • Italien
  • 09-11-19

Brugervenlighed Fart Support Fantastisk service! Fantastisk service. stor hastighed. gode mennesker i chatrummet. Samlet set god service. Zabir

  • Bangladesh
  • 04-11-19

Brugervenlighed Fart Support Perfekt Alt hvad du kunne bede om. Mange muligheder, meget god hastighed og support Kristine Aa

  • Holland
  • 24-10-19

Brugervenlighed Fart Support PureVPN er det bedre for mig! Jeg bruger PureVPN til at se live online sport på europæiske online kanaler, som ikke er tilgængelige i min region. Florian Schroeder

  • Tyskland
  • 24-10-19

Brugervenlighed Fart Support ISP Geschwindigkeitsdrosselung Mit PureVPN können Sie jetzt die ISP Geschwindigkeitsdrosselung überwinden. Das kann ich mit sicher sagen, weil it is jetzt mache. Pauline Kristiansen

  • Grønland
  • 24-10-19

Brugervenlighed Fart Support Meget pålidelig! Jeg bruger iOS Demand-funktion på min iOS-enhed, og jeg kan virkelig godt lide funktionen. Kauã Martins Dias

  • Brasilien
  • 24-10-19

Brugervenlighed Fart Support Jeg elsker den split tunneling funktion i PureVPN! Jeg elsker split-tunnelfunktionen, fordi jeg nu kan tænde VPN til specifikke applikationer, mens jeg bruger den normale forbindelse til lokal brug. Minik Enoksen

  • Jordan
  • 24-10-19

Brugervenlighed Fart Support Let at bruge VPN Jeg elsker den ubegrænsede båndbreddefunktion, fordi jeg kan streame og downloade filer over internettet hele dagen. Kerstin Blau

  • Albanien
  • 24-10-19

Brugervenlighed Fart Support Sicheres WLAN Dank PureVPN kan ikke sige min jetzt sicher fühlen, wenn ich an öffentlichen Hotspots arbeite. Vick Lereau

  • Fransk Polynesien
  • 24-10-19

Brugervenlighed Fart Support Aucune overvågning numérique Personne ne connait qui vous espionne lorsque vous êtes en ligne. Mais avec PureVPN, je n’ai même pas besoin de me préoccuper de cela Élise Franchet

  • Frankrig
  • 24-10-19

Brugervenlighed Fart Support Meilleur VPN pour Hulu Cela fait bien d’accéder à tout ce que vous voulez sur Internet et vous frustre si vous ne le pouvez pas. Grâce à PureVPN, din peux maintenant profiter de Hulu US og Asie. Michael Parker

  • Australien
  • 24-10-19

Brugervenlighed Fart Support Fantastisk VPN-service! Jeg bruger VPN-tjenesten til at omgå den store firewall. Ja det er rigtigt. Det fungerer også her. Ariosto Padovesi

  • Italien
  • 24-10-19

Brugervenlighed Fart Support Tilfreds med PureVPN! IKS-funktionen fungerer. Ja, det gør det, og det er så tilfredsstillende, fordi du på den måde er sikker på, at dine aktiviteter ikke udsættes, selv under forbindelse med timeout. Anthony Kim

  • Lesotho
  • 02-10-19

Brugervenlighed Fart Support Brug af PureVPN, fordi det er no-log-certificeret Jeg er en streng personlighedsbevidst person, jeg arbejder aldrig med nogen upålidelig service. Jeg bruger stadig PureVPN, fordi det er no-log-certificeret, og det tilbyder bedre funktioner og funktionaliteter. Kimberly Smith

  • Nigeria
  • 02-10-19

Brugervenlighed Fart Support Jeg vil anbefale denne VPN Jeg nyder VPN-tjenesten, og jeg vil anbefale den til enhver VPN-bruger derude. Christophe Covillon

  • Frankrig
  • 02-10-19

Brugervenlighed Fart Support MEILLEUR SERVICE VPN Si vous souhaitez bruger og VPN totalement driftsikker, du anbefaler anbefaling PureVPN bil j’aussi bruge se service VPN. Kenneth Perez

  • Forenede Stater
  • 02-10-19

Brugervenlighed Fart Support Jeg elsker at bruge PureVPN Jeg elsker at bruge denne VPN-tjeneste, fordi den giver mig mulighed for at downloade og streame filer uden at bekymre mig om båndbreddegrænsen Florus Morel

  • Frankrig
  • 02-10-19

Brugervenlighed Fart Support Confidentialité ultime Les personnes qui aiment plus que tout le monde la vie privée devraient utiliser un VPN garanterer le maintien de leur vie privée. PureVPN er un de ces-tjenester qui le fait avec une grande effektivitet. Chase Gonzalez

  • Canada
  • 02-10-19

Brugervenlighed Fart Support Med PureVPN nyder jeg Rugby i min region Rugby er her, og jeg elsker alle kampe, der er sket indtil videre. Det hele takket være PureVPN, der lader mig nyde Rugby i min region, hvor live-kampen ikke er tilgængelig. Beatriz Gomes Oliveira

  • Fiji
  • 02-10-19

Brugervenlighed Fart Support Jeg kan nu få adgang til min favoritkanal med et klik med PureVPN. PureVPN har gjort streaming let, praktisk og mere underholdende for mig. Med fanen Populære websteder på sin klient og udvidelse kan jeg nu få adgang til min favoritkanal med et klik. Marisa Ferreira Pinto

  • Brasilien
  • 02-10-19

Brugervenlighed Fart Support God gang, fyre! Jeg kan nu få adgang til og se Rugby WC 2019 online live på grund af PureVPN hurtige servere. God gang, fyre! Renée Chastain

  • Frankrig
  • 02-10-19

Brugervenlighed Fart Support PureVPN er den bedste VPN Denne VPN-service er den bedste, fordi den er no-log-certificeret, den har gode streamingfunktioner og den tilbyder mange privatlivets centrerede funktioner. Tory Mellon

  • Australien
  • 02-10-19

Brugervenlighed Fart Support Jeg er helt tilfreds med PureVPN Jeg er helt tilfreds med VPN-tjenesteudbyderen, fordi det er en no-log-certificeret service. Jeg har ikke brug for nogen anden service. Traci R. Rodriguez

  • Forenede Stater
  • 20-09-19

Brugervenlighed Fart Support Tak PureVPN Team Det er godt at bruge denne VPN-tjeneste. tak skal du have Camila Lima Dias

  • Brasilien
  • 20-09-19

Brugervenlighed Fart Support Fantastisk service med fantastiske funktioner! Jeg bruger denne service, fordi den har 2000 servere i 140 lande. Det giver mig adgang til alt indhold, jeg ønsker Reyna Babcock

  • Qatar
  • 31-08-19

Brugervenlighed Fart Support Bedre VPN for mig end andre! Jeg er normalt på offentlige hotspots på grund af min arbejdsart. Derfor bruger jeg denne VPN-tjeneste, og jeg er en tilfreds bruger. Randy P. Yi

  • Australien
  • 31-08-19

Brugervenlighed Fart Support Tak PureVPN! Jeg rejser i Kina, og jeg kan med sikkerhed sige, at det fungerer godt. Gabriela Kalinowska

  • Spanien
  • 23-08-19

Brugervenlighed Fart Support Brug af PureVPN på mit Android Smart TV Brug af PureVPN på mit Android Smart TV. Jeg kan nemt få adgang til landebegrænsede tjenester i mit hjemland. Abigail Foxton

  • Grækenland
  • 23-07-19

Brugervenlighed Fart Support Jeg elsker også de hastigheder, det tilbyder Jeg bruger VPN-tjenesten for at komme rundt om indholdsblokken i Tyskland. Bortset fra at overvinde begrænsningerne, elsker jeg også de hastigheder, den tilbyder. Barry Coupart

  • Fransk Polynesien
  • 22-07-19

Brugervenlighed Fart Support Accédez à tout et tous Avec PureVPN, la Liberté Internet er à la portée de tous. Tout ce qu’il faut, c’est choisir un emplacement de serveur et cliquer sur connecter. C’est tout! Tayla Peel

  • Island
  • 22-07-19

Brugervenlighed Fart Support Fantastisk service Tak PureVPN! Brugte kromforlængelsen af ​​PureVPN. Udvidelsen er en tidsbesparende, fordi vi ikke behøver at tilmelde dig klienten og spilder tid, når vi kan komme i gang fra opdagelsesrejseren. Angus Eggers

  • Guinea
  • 21-07-19

Brugervenlighed Fart Support Tophastigheder Hvis du vil slippe af med problemer som ISP-throttling, mens du spiller, er PureVPN din redder. Så glad for, at jeg har købt! Gifford Guay

  • Frankrig
  • 21-07-19

Brugervenlighed Fart Support Très heureux avec PureVPN Det er fremragende, overkommelige et plein de fonctionnalités-værktøjer. Que peut-on demander de plus d’un service VPN? Cornelius Day

  • Belgien
  • 20-07-19

Brugervenlighed Fart Support Meget pålidelig på offentlige netværk Jeg finder mig ofte at oprette forbindelse til offentlige netværk, mens jeg er ude og, og derfor besluttede jeg at få PureVPN for sikkerheden ved mine data. Det er pålideligt og giver mig ro i sindet, når jeg går på mine browseaktiviteter. Miguel Irving

  • Kalkun
  • 19-07-19

Brugervenlighed Fart Support Det tager lidt for lang tid at oprette forbindelse Alt har været fantastisk indtil videre, men nogle gange tager det lidt for lang tid, før VPN-forbindelsen oprettes. Der er ingen problemer derudover. Nanette Ward

  • Kina
  • 17-07-19

Brugervenlighed Fart Support Lad mig aldrig svigte Jeg bruger PureVPN for at komme omkring Kinas store firewall, og det er ikke en gang skuffet. Skal prøve, hvis du bor i eller rejser til Kina. Connie Williams

  • Australien
  • 16-07-19

Brugervenlighed Fart Support Min første VPN PureVPN er min første VPN, og vil sandsynligvis fortsat være i lang tid fremover. Ingen klager overhovedet. Jeg bruger det, når jeg er på farten og skal oprette forbindelse til offentlige wifi-netværk, og det får jobbet gjort. Thomas Hutchinson

  • Forenede Stater
  • 15-07-19

Brugervenlighed Fart Support Fantastisk kundeservice Efter at have opsat PureVPNs Mac-app, havde jeg et par spørgsmål, som den venlige kundesupport var venlig nok til at svare hurtigt. Fuldkarakter til disse fyre! Svend Abelsen

  • Argentina
  • 14-07-19

Brugervenlighed Fart Support Problemfri streaming af amerikansk Netflix Med PureVPN var jeg i stand til at få adgang til og se indholdet på den amerikanske version af Netflix i gode hastigheder og fri for hindringer af enhver art. Claude Varieur

  • Forenede Stater
  • 13-07-19

Brugervenlighed Fart Support Anbefales PureVPN Jeg købte deres 1-årige plan for HD-streaming af amerikansk Netflix, og indtil videre så god. Anbefales PureVPN til alle, der vil have adgang til underholdningsindhold, som ikke er tilgængeligt i deres land eller region. Klaus Lang

  • Danmark
  • 13-07-19

Brugervenlighed Fart Support fungerer helt fint! Virksomheden lovede, at iOS-appen ville være live om nogle uger, og den leverede på dette løfte. Appen er nu tilgængelig og fungerer helt fint. Tak gutter! Martin Daecher

  • Det Forenede Kongerige
  • 13-07-19

Brugervenlighed Fart Support god tid med PureVPN! Jeg ville se, hvordan jeg mødte din mor på Netflix. men serien var kun tilgængelig i USA. Jeg lærte, at PureVPN giver dig mulighed for at streame amerikansk indhold på Netflix. Jeg tilsluttede mig, og jeg har haft det rigtig godt siden. Johan Enoksen

  • Forenede Arabiske Emirater
  • 13-07-19

Brugervenlighed Fart Support Enkel og let at konfigurere I denne cyber-tidsalder findes sikkerhed og trusler på hvert hjørne. PureVPN beskytter mig mod dem ved hjælp af stærk kryptering og skjuler min IP-adresse. Opsætning af Windows-appen er også meget let. Frimurer Chartré

  • Frankrig
  • 12-07-19

Brugervenlighed Fart Support PureVPN er ro i sindet! Jeg bruger PureVPN, fordi det tilbyder anonyme IP’er og kryptering, som giver mig ro i sindet, mens jeg foretager transaktioner fra offentlig WiFi. Foretrækker Martineau

  • Swaziland
  • 12-07-19

Brugervenlighed Fart Support Fantastisk VPN med fantastiske funktioner. Jeg er noget ny i verdenen af ​​VPN’er, så jeg startede med en månedlig plan for PureVPN. Det er tilstrækkeligt at sige, de skuffede ikke. Apps er nemme at bruge, og jeg kan låse websteder og tjenester med et klik på en knap. Vil fornye med sikkerhed! Will Matheson

  • Forenede Arabiske Emirater
  • 11-07-19

Brugervenlighed Fart Support Service fungerer helt fint! Jeg ser Netflix US på PureVPN fra Belgien og skal sige, at tjenesten fungerer helt fint. Faktisk ser jeg videoer i HD-kvalitet, og de kører uden nogen buffering. Mia Laboureyas

  • Australien
  • 10-07-19

Brugervenlighed Fart Support Bedste VPN til iPhone Tommelfinger app! Installerede PureVPN på min iPhone i sidste uge for at tjekke alle de amerikanske tv-shows. Appen fungerer godt så godt på telefonen, som den gør på min pc. Tommelfinger app! Cody Ogden

  • Italien
  • 10-07-19

Brugervenlighed Fart Support Livet er let nu. Tak PureVPN! Jeg fik kun PureVPN for at se SuperBowl dengang, og det fungerede godt. Men jeg vidste ikke, at jeg ville blive knyttet til dens streamingfunktioner og se alt sammen med det! Livet er let nu. Tak Rosa Murray

  • Yemen
  • 09-07-19

Brugervenlighed Fart Support Godt arbejde Team! Min arbejdsplads bruger filtre til at begrænse vores adgang til visse sociale mediekanaler. Jeg brugte PureVPN for at komme omkring det filter og få adgang til den ønskede sociale medietjeneste. Phillip Smith

  • Det Forenede Kongerige
  • 07-07-19

Brugervenlighed Fart Support Jeg kan se kampene live. Tak PureVPN! Fjernsynskanalerne i mit land viser ikke FIFA Women’s verdensmesterskab. Takket være PureVPN kan jeg se kampene live! Edward Begay

  • Forenede Arabiske Emirater
  • 06-07-19

Brugervenlighed Fart Support Kudos for det fantastiske arbejde PureVPN! Jeg har prøvet mange VPN’er, men PureVPN er den eneste service, der tilfredse mig. Kudos for det fantastiske arbejde. Ann Jordan

  • Litauen
  • 06-07-19

Brugervenlighed Fart Support Jeg er meget tilfreds med tjenesten! PureVPN giver mig adgang til ethvert websted på nettet. Jeg er meget tilfreds med den service, jeg modtager. Rosita Howard

  • Italien
  • 05-07-19

Brugervenlighed Fart Support Virkelig god service Jeg ville se den amerikanske version af Netflix fra mit hjem i Italien. Jeg fik adgang til det takket være PureVPN. Virkelig god service. Emily Trujillo

  • Malawi
  • 04-07-19

Brugervenlighed Fart Support Tak PureVPN! Jeg sagde Ciao til min tidligere VPN-service i sidste måned og skiftede til PureVPN. Indtil videre er jeg meget tilfreds. Shawn Schofield

  • Rwanda
  • 03-07-19

Brugervenlighed Fart Support Jeg er tilfreds med PureVPN! Jeg er altid bange for, at en hacker kan hacke ind på min enhed. Jeg er skiftet til PureVPN for at beskytte mig selv og indtil videre er jeg glad. Steven McLellan

  • Zambia
  • 02-07-19

Brugervenlighed Fart Support Med PureVPN er jeg i stand til at få adgang til disse kanaler Jeg ville se sportskanaler på internettet, men kunne ikke. Men med PureVPN er jeg i stand til at få adgang til disse kanaler. William Lamoureux

  • Tanzania, De Forenede Republik
  • 02-07-19

Brugervenlighed Fart Support Min favorit VPN er PureVPN! PureVPN er bestemt min favorit VPN. Jeg har ingen idé om nogen anden VPN, der giver adgang til den amerikanske version af Netflix. Christopher Walton

  • Fransk Polynesien
  • 01-07-19

Brugervenlighed Fart Support Fonctionnalités Unique de PureVPN Je suis vraiment satisfait du service VPN. Il offre un bon nombre de fonctionnalités telles que IKS, Split Tunneling and protection contre les fuites IP, qui sont les meilleures parmi toutes. Doreatha Cottrell

  • Franske sydlige territorier
  • 30-06-19

Brugervenlighed Fart Support VPN-tjeneste mindelig J’utilise PureVPN et le service er nødvendigt at forenkle det. Bien que j’aie eu quelques problèmes au début, mais devinez que c’était moi tout le temps. Quoi qu’il en soit, c’est un fremragende service VPN-brugbar. Gail Kim

  • Argentina
  • 29-06-19

Brugervenlighed Fart Support Fantastisk service! tak skal du have! Jeg ville se Game of Thrones på HBO Now. Jeg fik adgang til det takket være PureVPN. Fantastisk service! tak skal du have! Kyle Rivera

  • Tyskland
  • 24-06-19

Brugervenlighed Fart Support Bestpreis Ich habe nach einem VPN gesucht, das erschwinglich ist. Ich hatte wirklich Glück, PureVPN mere end en Deal-webside til finden. Jetzt kan jeg søge på Internettet og ikke miste mig ikke med Hacker og andre Cyber ​​Goons sorgen. Cody Kahn

  • Australien
  • 23-06-19

Brugervenlighed Fart Support PureVPN er strålende PureVPN er strålende, og det er let at bruge på grund af dets intuitive brugergrænseflade. William Salazar

  • Slovakiet
  • 21-06-19

Brugervenlighed Fart Support gode streaminghastigheder Det har været 3 år, jeg har streamet amerikanske Netflix fra mit land. Jeg streamer shows og film med gode streaminghastigheder, dvs. ingen buffering overhovedet. Joe Craig

  • Forenede Stater
  • 18-06-19

Brugervenlighed Fart Support FIFA verdensmesterskab for kvinder bor sammen med PureVPN Jeg streamer FIFA Women World Cup live med PureVPN i disse dage, og det er fantastisk! Tak for tjenesten! Anthony Daniels

  • Tonga
  • 18-06-19

Brugervenlighed Fart Support Bedste VPN! Jeg kan nu oprette forbindelse til Spotify, som jeg ikke før var i stand til på grund af indholdsbegrænsning i mit land. Darell Lopez

  • Samoa
  • 17-06-19

Brugervenlighed Fart Support fungerer godt på alle enheder VPN fungerer godt på alle enheder, især min Xbox. Barbara Leishman

  • Jordan
  • 13-06-19

Brugervenlighed Fart Support Jeg er en streaming elsker, tak PureVPN! Jeg bruger VPN-tjenesten til at få adgang til BBC iPlayer, All4, ITV Hub og mere. Gaspar Austin

  • Franske sydlige territorier
  • 11-06-19

Brugervenlighed Fart Support Meilleur krom VPN Si vous souhaitez sécuriser le trafic de votre navigator Chrome, extensions Chrome de PureVPN est le meilleur choix. Je vous conseillez de profiter ce service VPN. Joseph Fasching

  • Thailand
  • 09-06-19

Brugervenlighed Fart Support Stærkt anbefale Jeg bruger PureVPN til at fjerne blokeringen og se den amerikanske version af Netflix fra Thailand, og den har ikke svigtet mig engang. Anbefaler det stærkt for alle, der ønsker at streame amerikanske Netflix. Robert Wyatt

  • Den syriske arabiske republik
  • 09-06-19

Brugervenlighed Fart Support PureVPN har været stor hidtil! Efter en masse søgning stødte jeg endelig på en VPN-tjeneste, der leverer knirkende rene dedikerede IP’er. Erfaringen med PureVPN har været stor indtil videre, og kundesupporten var venlig nok til at besvare mine spørgsmål. Amanda Cerny

  • Yemen
  • 08-06-19

Brugervenlighed Fart Support Hurtig VPN-service Jeg fik PureVPN, så jeg kan få adgang til mine sociale profiler, mens jeg rejser i Mellemøsten, og jeg må fortælle dem, det er fantastisk! Jeg stod overfor ingen afbrydelser og fik gode hastigheder på hotellets Wi-Fi. Stærkt anbefale. Chupa Sin

  • Senegal
  • 08-06-19

Brugervenlighed Fart Support Fantastisk Denne VPN-god. Det hjælper mig meget, da jeg foretager langdistance-VoIP-opkald. Jeg fik denne VPN til en god pris og bruger den næsten hver dag uden problemer. Terry

  • Kina
  • 08-06-19

Brugervenlighed Fart Support Fantastisk kundeservice Purevpn har et fantastisk kundeserviceteam, der hjælper dig, når du har et problem. Min mand hjalp mig med at konfigurere VPN på min PS4, så jeg kan se amerikanske Netflix lige fra Kina. M David

  • Forenede Stater
  • 07-06-19

Brugervenlighed Fart Support Store hastigheder Jeg bruger PureVPN til at få adgang til ikke-tilgængelige streamingtjenester, og det giver mig mulighed for at se indholdet på dem i ret gode hastigheder. Meget tilfreds! Ming

  • San Marino
  • 07-06-19

Brugervenlighed Fart Support Omkører Kina Firewall PureVPN er sandsynligvis den eneste VPN-tjeneste, der har gjort det muligt for mig at komme rundt i den store firewall. Imponerende ting. Davet Lavoie

  • Franske sydlige territorier
  • 06-06-19

Brugervenlighed Fart Support Meilleur logiciel de cybersecurité J’utilise Purent pour sécuriser mon identité numérique, et cela fonctionne réellement. Il comporte de nombreuses fonctionnalités telles que le cryptage de niveau militaire, Internet Kill Switch et vous protège même des fuites DNS, IPv6 og WebRTC. Latimer Chnadonnet

  • Fransk Polynesien
  • 05-06-19

Brugervenlighed Fart Support Accéder tous le contenu PureVPN ne me laisse jamais tomber lorsqu’il s’agit d’accéder à un site Web ou un un service qui n’est pas disponible dans ma région. Meilleur VPN pour la Liberté sur Internet, tout à fait! Jorge Speed

  • Island
  • 03-06-19

Brugervenlighed Fart Support Tilfreds PureVPN-kunde Op til 2000 servere i 141 lande – de har et meget stort netværk, og hastighederne er også rimeligt hurtige. Samlet set temmelig tilfreds med PureVPN. Matthew Jorgensen

  • Sudan
  • 02-06-19

Brugervenlighed Fart Support Bedste kundesupport Sandsynligvis det bedste supportteam, jeg nogensinde har fundet til VPN-tjenester. De er tilgængelige online 24/7, og hjalp mig med at opsætte deres Windows VPN-app på kort tid. Meget professionel, fulde karakterer! Michael Scott

  • Kalkun
  • 01-06-19

Brugervenlighed Fart Support Solid, pålidelig VPN-service Når jeg bruger PureVPN, er mit privatliv altid beskyttet med IP-adresseklemning og kryptering af militær kvalitet. Dette giver mig ro i sindet, når jeg surfer på nettet. VPN-tjenesten har også hidtil været temmelig pålidelig uden driftsstop. Jenny Lawley

  • Honduras
  • 29-05-19

Brugervenlighed Fart Support Sikkerhed gjort enkelt! Opsætning af VPN-app til Android var en leg, og så er det et par klik, det tager for at holde mine online aktiviteter beskyttet på private eller offentlige netværk. Kelly Lingerfelt

  • Sudan
  • 28-05-19

Brugervenlighed Fart Support Sandsynligvis den bedste VPN-service i branchen Et globalt servernetværk, hundreder og tusinder af IP-adresser, fantastisk blanding af privatlivets fred og sikkerhedsfunktioner og supersnelle hastigheder. PureVPN kan meget vel være den bedste VPN, jeg har prøvet. Dana Haworth

  • Tyskland
  • 28-05-19

Brugervenlighed Fart Support bedste Verbindung Es bietet the best Verbindungsgeschwindigkeit in der gesamten Firmen. Wie soll ich wissen? Weil jeg er andre VPN-Dienste genutzt habe og bin ich sicher, der dør der den bedste under ihnen ist. Mary Conde

  • Albanien
  • 27-05-19

Brugervenlighed Fart Support Jeg bruger altid PureVPN på offentlig Wifi For at holde mine private data sikre på offentlige wifi-netværk opretter jeg blot forbindelse til PureVPN, og det tager sig af resten. VPN-tjenesten er ikke en gang skuffet. Højt anbefalet. Christopher Hedin

  • Kina
  • 27-05-19

Brugervenlighed Fart Support Arbejder i Kina for mig Jeg er en britisk udstationerede, der bor i Kina, og har brug for at få adgang til BBC iPlayer fra tid til anden for at indhente mine yndlings TV-shows og programmer. Med PureVPN har jeg ikke haft problemer med at komme rundt i den store firewall i Kina. Meget glad jeg stødte på denne VPN-tjeneste. James Klass

  • Sierra Leone
  • 26-05-19

Brugervenlighed Fart Support Stabil forbindelse Nogle gange kan VPN-appen tage længere tid end normalt at oprette forbindelse til en server, men når den først er gjort, er forbindelsen temmelig stabil. Jeg er i stand til at streame mit yndlingsindhold uden meget buffering. Channing Duval

  • Fransk Polynesien
  • 26-05-19

Brugervenlighed Fart Support La redirection de port simplifiée avec PureVPN Jeg ønskede at finde en nem metode til at åbne specifikke porte for at nyde spil fuldt ud, og jeg er så glad for, at jeg kom over PureVPN. Deres tilføjelse af portvideresendelse gør det lettere end nogensinde at åbne de porte, du ønsker. James Lindsey

  • Haiti
  • 24-05-19

Brugervenlighed Fart Support Jeg er meget tilfreds PureVPN tilbyder god værdi for pengene. Jeg var i stand til at hente 1 års værdi af tjenesten for kun $ 3,33 pr. Måned. Der er masser af servere at vælge imellem, og ydelsen skuffer ikke. Så jeg er meget tilfreds. Sara Robert

  • Forenede Arabiske Emirater
  • 23-05-19

Brugervenlighed Fart Support Den bedste krom VPN-udvidelse, jeg har brugt Chrome-udvidelsen fra PureVPN er førsteklasses. Designet er enkelt, funktionaliteterne er rigelige, og du har også et godt antal lande at vælge imellem, når det kommer til at etablere en VPN-forbindelse. John Sears

  • Det Forenede Kongerige
  • 22-05-19

Brugervenlighed Fart Support Hjælpsom kundesupport Tjenesten har et stort team af kundesupportagenter. Jeg stod over for problemer med at oprette forbindelse til en amerikansk server, men de identificerede og løste problemet straks. Michael Gilchrist

  • Australien
  • 20-05-19

Brugervenlighed Fart Support Stort servernetværk PureVPN skuffer sjældent. Tjenesten har et massivt netværk på 2.000 servere i mere end 141 lande, som giver mig adgang til ethvert websted eller indhold efter eget valg. Arturo Laroche

  • Syd Georgia og Sydsandwichøerne
  • 19-05-19

Brugervenlighed Fart Support Fornyes med sikkerhed Jeg tog det månedlige abonnement på PureVPN, men jeg vil forny det med sikkerhed. Det forbedrer min online oplevelse med funktioner som delt tunneling og internet kill-switch, blandt andre. Stephen Woodward

  • Japan
  • 17-05-19

Brugervenlighed Fart Support Topkvalitetssoftware Tjenesten fungerer problemfrit på min Mac, uanset hvilket tidspunkt på dagen. Kundesupport er også meget samarbejdende, hvis du støder på problemer, mens du bruger PureVPN. Valery Flores

  • Singapore
  • 16-05-19

Brugervenlighed Fart Support Nem fjernelse af blokeringen! PureVPN giver mig adgang til begrænsede websteder og indhold med absolut lethed. Anbefale tjenesten stærkt til dem, der søger efter en pålidelig løsning til at bruge internettet frit. Mary Drake

  • Island
  • 15-05-19

Brugervenlighed Fart Support Stærk sikkerhed på offentlige hotspots Som rejsende bruger jeg offentlige hotspots for at få internetadgang, mens jeg er på farten. For at beskytte mine private data fra nysgerrige øjne sørger jeg for at oprette forbindelse til PureVPN, før jeg hopper på disse usikrede netværk – de skuffer aldrig! James Harder

  • Forenede Stater
  • 14-05-19

Brugervenlighed Fart Support Bedste VPN til at streame den amerikanske version af Netflix Jeg ville gerne få en forsmag på det amerikanske Netflix-bibliotek, som er den mest ekspansive af alle andre versioner. Med PureVPNs browserudvidelse tog det mig ikke tid at få adgang til amerikanske Netflix, og jeg var også i stand til at streame tv-serier med gode hastigheder. Donald Cardello

  • Zambia
  • 14-05-19

Brugervenlighed Fart Support Nem installation og god ydelse Det var ganske let og ligetil at installere PureVPN-appen på min Windows-bærbare computer. Desuden har jeg hidtil ikke haft nogen større problemer med tjenesten! Danielle Davis

  • Ecuador
  • 12-05-19

Brugervenlighed Fart Support Fremragende service til en overkommelig pris Hvis du er på udkig efter en pålidelig VPN-service til en prisvenlig pris, vil jeg anbefale dig at prøve PureVPN. Det har en hel række funktioner, der forbedrer din sikkerhed og privatliv online, og giver dig endda mulighed for at komme rundt på geo-låse på websteder og indhold på kort tid. Leroy Johns

  • Jordan
  • 11-05-19

Brugervenlighed Fart Support Min favorit VPN-service Da jeg er meget i bevægelse, har jeg svært ved at se mine yndlingsprogrammer i andre lande. Men ikke længere, fordi jeg nu har PureVPN. Emma Alfred

  • Australien
  • 10-05-19

Brugervenlighed Fart Support Bedre VPN for mig! Jeg er en almindelig bruger af PureVPN og bruger det til at se Netflix, Sky Go og BBC iPlayer. Jeg finder altid appen let, hurtig og for ikke at nævne den altid tilbyder problemfri streaming. Margie Kennedy

  • Belgien
  • 09-05-19

Brugervenlighed Fart Support Jeg takker virkelig rent vpn-team! PureVPN geler perfekt sammen med de andre konkurrenter på markedet til halvdelen af ​​prisen, og det bedste af alt er ikke at ofre godbidderne. Larry Lamb

  • Canada
  • 08-05-19

Brugervenlighed Fart Support Anbefal til alle sports- og underholdningsstreamer! Jeg anbefaler alle sports- og underholdningsstreamer derude for at få PureVPN. Hvorfor spørger du mig måske? Det er fordi det giver mig mulighed for at streame alt nemt online. John Lester

  • Tyskland
  • 08-05-19

Brugervenlighed Fart Support Perfekt app! Hvis du leder efter et værktøj til sikkerhed og især streaming, har du brug for PureVPN. Det tilbyder ingen logpolitik. Det fungerer godt på alle enheder, og du kan også se alle live online sportssorter let. Madeleine Dupuy

  • Fransk Polynesien
  • 08-05-19

Brugervenlighed Fart Support Meilleur vpn français J’aime cette-applikation VPN, non seulement parce qu’elle est relativement bon marché, mais aussi parce qu’elle me permet d’attraper en direkte toutes mes émissions préférées. William Campbell

  • Island
  • 07-05-19

Brugervenlighed Fart Support Fabelagtige funktioner! Der er ingen tvivl om, at det er et funktionsrige værktøj. Desuden går PureVPN langt ud over de traditionelle funktioner, funktionaliteter og andre tilbud af en typisk VPN. Gayle Tyler

  • Mongoliet
  • 07-05-19

Brugervenlighed Fart Support Altid pålidelig! Jeg elskede krom-tilføjelsen, som er stor og let at bruge. Det kunne godt have været godt med flere servere. Melinda Alpert

  • Singapore
  • 06-05-19

Brugervenlighed Fart Support funktioner er meget nyttige Bare kommentere for at sige, at udvidelserne er fantastiske, og funktionerne er meget nyttige. Betty Hill

  • Georgien
  • 06-05-19

Brugervenlighed Fart Support De løste mit problem på få minutter! Jeg er inspireret af deres kundeservice. De har gode mennesker, der arbejder for dem. De løste mit problem på få minutter og diskuterede tingene ganske professionelt. Steven Williams

  • Somalia
  • 05-05-19

Brugervenlighed Fart Support Fungerer godt fra flere platforme I mit land kan vi ikke se indhold på nogle websteder, der ligger bag firewall. Men med PureVPN kan vi let være i stand til at omgå denne firewall og få adgang uden problemer. John Scarborough

  • Zambia
  • 04-05-19

Brugervenlighed Fart Support Fantastisk app! Selvom noget dyr, men det er helt værd at hver krone. Jeg er virkelig ængstelig over funktionerne i denne VPN-tjeneste. Sara Williams

  • Yemen
  • 02-05-19

Brugervenlighed Fart Support Utroligt fungerer! Det er en ganske lettelse at have dine aktiviteter anonymiserede og sikre. Som et resultat behøver du ikke at bekymre dig om overvågning og anden spionage. Jackie Chisholm

  • Forenede Stater
  • 02-05-19

Brugervenlighed Fart Support PureVPN sikrer min forbindelse! Borte er de dage, hvor jeg frygtede usikker wifi-hotspots. Når alt kommer til alt har jeg nu PureVPN som sikrer min forbindelse. Sharon Tate

  • Det Forenede Kongerige
  • 01-05-19

Brugervenlighed Fart Support Jeg elsker appen! Jeg elsker appen, da den er god og enkel at bruge. Derudover har den gode privatlivsfunktioner, der sikrer mig ro i sindet døgnet rundt. Vanessa Bryer

  • Ukraine
  • 29-04-19

Brugervenlighed Fart Support enkel og let Jeg har brugt Purevpn i over mange år til at få adgang til Amazon Prime og se indhold der. Bruce Paschal

  • Forenede Arabiske Emirater
  • 28-04-19

Brugervenlighed Fart Support Fantastisk produkt! Det siger, at denne VPN-service er strålende, let at bruge, hjælpsom og effektiv. Højt anbefalet!!! Frédéric Morel

  • Fransk Polynesien
  • 27-04-19

Brugervenlighed Fart Support Meilleur logiciel pour streaming Du er klar over stupide les chaînes qui empêchent les régions og les pays d’accéder au contenu. Mais même s’ils le font, cela m’importe peu. Parce que j’aime PureVPN.Meilleur vpn Beltane Blais

  • Franske sydlige territorier
  • 22-04-19

Brugervenlighed Fart Support Tres bon vpn J’ai apprécié les Jeux Olympiques et la Coupe du Monde de la FIFA sur PureVPN. Permettez-moi également de dire clairement que la diffusion en continu fonctionne sans tampon ni décalage. Vivienne Durepos

  • Franske sydlige territorier
  • 17-04-19

Brugervenlighed Fart Support Très bon service vpn Je viens tout juste de commencer à utiliser ce service VPN et je devrais absolument le dire à haute voix: c’est le meilleur service que j’ai jamais utilisé. Il offre une bonne sécurité, un assez grand pool d’adresses IP og une géolocalisation. Burnell Grignon

  • Fransk Polynesien
  • 16-04-19

Brugervenlighed Fart Support Très amical serviceklient Le support client de PureVPN est très amical et je les ai toujours trouvés très encourageants et réactifs dans toutes les situationer. Terry Sturgis

  • Island
  • 15-04-19

Brugervenlighed Fart Support Enkel bedste app! Lige begyndt at bruge min 1-årige purevpn-plan. Jeg elsker tjenesten og elsker den måde, de håndterer mine bekymringer på. Joel Brown

  • Guatemala
  • 13-04-19

Brugervenlighed Fart Support Fantastisk og nem at bruge! PureVPN imødekommer alle mine VPN-behov. Jeg kunne ikke have bedt om mere. Virkelig. Delia Ertl

  • Myanmar
  • 12-04-19

Brugervenlighed Fart Support Fungerer perfekt for mig! VPN-tjenesten fungerer helt fint for mig. Jeg kan komme rundt på placeringsbegrænsningerne og andre sociale medie-apps. Gloria Nestor

  • Qatar
  • 12-04-19

Brugervenlighed Fart Support Tak Purevpn Elsker chrome vpn-udvidelsen, fordi det giver mig hurtig adgang til webstedet eller streamingtjenesten efter eget valg. Tak purevpn. Nikki Trusty

  • Den Russiske Føderation
  • 10-04-19

Brugervenlighed Fart Support simpelthen strålende! Firefox-udvidelse er enkel strålende. Det har webrtc-lækagebeskyttelse og en-klik-liste over streamingtjenester. Charles Rojas

  • Yemen
  • 07-04-19

Brugervenlighed Fart Support Kundesupport er venlig! Kundesupport service er venlig og lydhør. Tak for at du altid er der. Edward Walker

  • Sverige
  • 07-04-19

Brugervenlighed Fart Support Sådan en fantastisk funktioner og service! Jeg brugte proxy-tjenester før, men aldrig en VPN-tjeneste. PureVPN har givet mig de funktioner, som jeg ledte efter i alle disse år. Mary Barcomb

  • Zambia
  • 06-04-19

Brugervenlighed Fart Support Dette er en fantastisk VPN-service Dette er en fantastisk VPN-service. Det holder ikke, når jeg ser online shows. Og det spiser ikke min hukommelse i modsætning til andre VPN-tjenester. Júlia Goncalves Cardoso

  • Brasilien
  • 05-04-19

Brugervenlighed Fart Support PureVPN er en af ​​de bedste VPN-tjenester PureVPN er en af ​​de bedste VPN-tjenester. Appen giver gode muligheder for beskyttelse af privatlivets fred og et kæmpe servernetværk. Jeg bruger mest appen på mine Apple-enheder, og jeg har ikke oplevet noget negativt indtil videre. Brook Adams

  • Island
  • 05-04-19

Brugervenlighed Fart Support Fungerer godt for mig Jeg er ikke i tvivl om tjenesten, fordi den fungerer godt for mig i alle aspekter … det være sig sikkerhed eller streaming. Ruth Myers

  • Indonesien
  • 04-04-19

Brugervenlighed Fart Support Billig og pålidelig! At være forælder gør dig meget bekymret over dit barns online aktivitet, de websteder, de besøger, og de mennesker, de interagerer med. Nu hvor jeg har installeret PureVPN på mit hjemmes Wi-Fi-router, er alle enheder, der er forbundet til den, sikre. Jeg har sikret, at alle de enheder, som mine børn bruger, ikke kan hackes eller overvåges af nogen cyber-stalker eller en hacker. Boyd Schoch

  • Jamaica
  • 04-04-19

Brugervenlighed Fart Support Nød Champions League Jeg ville se Champions League-kamp mellem Atletico Madrid og Juventus, men jeg kunne ikke på grund af blokeringer i mit land. Takket være PureVPN har jeg formået at se Atletico Madrid vs Juventus kamp live gratis. Tak! Robin Boehm

  • Sudan
  • 03-04-19

Brugervenlighed Fart Support PureVPN Chrome-udvidelse Forsøgte at få adgang til Hulu USA med PureVPN Chrome-udvidelse og voila jeg var succesrig. Faktisk har jeg siden da anbefalet VPN-tjenesten til mine venner og familie, der er en Hulu-indholdsfan som mig Mary Gearhart

  • Zambia
  • 03-04-19

Brugervenlighed Fart Support Fantastisk app! Efter at have boet i Storbritannien i et år blev jeg tilsluttet den klassiske britiske tv-serie Doctor Who. Da jeg vendte hjem, ville jeg fortsætte med at se tv-showet, men kunne ikke få adgang til det. PureVPN hjælper mig med at få hurtig adgang til BBC iPlayer websted, hvor jeg kan se de nyeste episoder af Doctor Who når som helst, gratis. David Martin

  • Liberia
  • 03-04-19

Brugervenlighed Fart Support Tak PureVPN Tak PureVPN for at du gjorde min dag og løste det amerikanske Netflix-problem, jeg har oplevet, før jeg kom til dig. Værdsætter for at levere en sådan fantastisk service. Earl Ballard

  • Italien
  • 03-04-19

Brugervenlighed Fart Support Utrolig VPN Jeg er sportsfan og havde brug for en VPN-service til live stream-sport online uden irriterende blackout. Heldigvis anbefalede en sindets ven mig PureVPN, og siden da har jeg været meget taknemmelig for ham og VPN-tjenesten. Patricia Martin

  • Fransk Polynesien
  • 02-04-19

Brugervenlighed Fart Support Fantastisk kundesupport! Il y avait un problème lorsque j’utilisais l’application cliente. Je ne pouvais pas me connecter avec des serveurs. J’ai kontaktes serviceklient og kan placere en hurtig hurtigerevejledning via un chat og direkte. Support-klient, der kan brydes! Tjeneste uforlignelig! Stephen Curd

  • Grenada
  • 02-04-19

Brugervenlighed Fart Support Super let at bruge! Jeg fik purevpn for omkring 2 år siden og bruger det mest til streaming, da jeg rejser meget, og Netflix er ikke vært for det samme indhold i hvert land, så jeg kommer rundt ved at oprette forbindelse til deres dedikerede Netflix-mulighed. Joseph Floyd

  • Spanien
  • 02-04-19

Brugervenlighed Fart Support Bedre VPN for mig end andre! Som ejer af en lille virksomhed bruger jeg for det meste purevpn til deres split tunneling-funktion, da jeg interagerer med leverandører og detailhandlere dagligt, og begge disse interaktioner tjener et andet formål på grund af internetbegrænsninger andetsteds. Roland Ferrari

  • Botswana
  • 01-04-19

Brugervenlighed Fart Support God VPN masser af muligheder og funktioner Hvis du leder efter en robust VPN til en overkommelig pris, er PureVPN det bedste valg. Det er fyldt med en række sikkerheds- og privatlivsfunktioner og har et af de største VPN-netværk i branchen. Der er også en 31-dages pengene-tilbage-garanti, som gav mig tillid til at afprøve tjenesten. Patricia Martin

  • Fransk Polynesien
  • 01-04-19

Brugervenlighed Fart Support Fantastisk kundesupport! Il y avait un problème lorsque j’utilisais l’application cliente. Je ne pouvais pas me connecter avec des serveurs. J’ai kontaktes serviceklient og kan placere en hurtig hurtigerevejledning via un chat og direkte. Support-klient, der kan brydes! Tjeneste uforlignelig! Brandon Saxon

  • Argentina
  • 31-03-19

Brugervenlighed Fart Support Højt anbefalet! Den blotte tanke om min internetudbyder eller regeringen, der snudede på mine onlineaktiviteter, bruges til at give mig kryberne. En min kollega anbefalede at bruge en VPN, og efter omfattende undersøgelse købte jeg PureVPN. Det er sikkert at sige, det er en af ​​de bedste beslutninger, jeg nogensinde har taget! Nu kan jeg gennemse med fuldstændig ro i sindet, det også for kun et par bukke pr. Måned. Dale Ovalle

  • Frankrig
  • 31-03-19

Brugervenlighed Fart Support Tak PureVPN! Du voulais betragter kamp mod Champions League entre PSG og Manchester United. Je suis un grand amateur de Red Devils et je n’aurais pas survécu si j’avais manqué ce match ublandelig. Nous avons gagné à la fin! Merci PureVPN de m’avoir permis de diffuser ce match vigtig !! Lashon Hollifield

  • Australien
  • 30-03-19

Brugervenlighed Fart Support Awesome VPN Service! Lette efter en VPN og fik en fantastisk rabat på PureVPN. Det har været få måneder, og jeg har indtil videre ingen klager. Mildred Canton

  • Vanuatu
  • 29-03-19

Brugervenlighed Fart Support Meget god præstation Jeg begyndte at bruge PureVPN for 3 år siden, og ud over de normale afbrydelser og lejlighedsvis langsomme hastigheder har jeg ingen større klager. Kenneth Shedd

  • Nigeria
  • 29-03-19

Brugervenlighed Fart Support Let installeret og fungerer godt! Når PureVPN er installeret på min enhed, er jeg stoppet med at bruge upålidelige proxy-tjenester. Ann Lawhorn

  • Nigeria
  • 28-03-19

Brugervenlighed Fart Support Jeg er glad for, at jeg gjorde det rigtige! Jeg har kun købt tjenesten til at købe onlinespil til en billigere pris, og jeg er glad for, at jeg gjorde det rigtige. I årenes løb har PureVPN sparet mig hundreder af dollars. Victor Snyder

  • At gå
  • 27-03-19

Brugervenlighed Fart Support Pålidelig VPN! Jeg holder altid IKS-funktionen aktiveret, og den giver mig virkelig roen i sindet. Når alt kommer til alt er anonymitet dyrebar for mig, og jeg vil ikke have nogen, der kigger ind i mine private aktiviteter. Clark Coil

  • Finland
  • 26-03-19

Brugervenlighed Fart Support Fungerer godt! Funktionen, som jeg virkelig elsker ved VPN-tjenesten, er dens Split Tunneling. Ved at indstille funktionen får jeg strømning af positionslåst indhold problemfrit via VPN og samtidig adgang til mit lokale netværk. Robert Miller

  • Fiji
  • 24-03-19

Brugervenlighed Fart Support Fremragende service! Jeg bruger normalt VPN-tjenesten til forretningsformål. Jeg er en rejsende og forbinder hovedsagelig via offentlige hotspots og PureVPN holder min forbindelse krypteret, hvilket er en stor hjælp for mig. Tony Serrano

  • Forenede Stater
  • 18-03-19

Brugervenlighed Fart Support Fantastisk til streamingformål Vi laver en masse streaming derhjemme mellem vores Fire Sticks og Android-bokse. Med 2 Fire Sticks og 2 Android-bokse strømmer vi konstant. Mit hovedproblem var, hvor sikkert det var, og at forhindre nogen meddelelser om streaming af video. Jeg købte PureVpn og nu har jeg det roligt. Installation og forbindelse var hurtig, og det at gøre det muligt at vælge din server gør det meget bedre. At det er ubegrænsede og gigabit-servere, er bestemt et ekstra plus. Jeg burde have gjort dette meget tidligere. Jeg er en glad kunde nu. Vania Gay

  • Jamaica
  • 18-03-19

Brugervenlighed Fart Support Utrolig VPN-service! Jeg kan godt lide PureVPN på grund af den netværksdækning, de tilbyder. Med tilgængeligheden af ​​140 lande er jeg i stand til at oprette forbindelse til et hvilket som helst sted, jeg ønsker, det være sig til lokalspoofing eller indholdsadgang. Tony Serrano

  • Forenede Stater
  • 17-03-19

Brugervenlighed Fart Support Perfekt match til mine behov Jeg havde brug for noget for at beskytte vores browsing-privatliv på vores streaming-enheder, og PureVpn er det rigtige værktøj. Nu kan vi gennemse hvad og hvornår vi vil uden at bekymre os om ikke at være sikre. Rita Norton

  • Mozambique
  • 16-03-19

Brugervenlighed Fart Support Nød Champions League Jeg ville se Champions League-kampe, men jeg kunne ikke på grund af blokeringer i mit land. Takket være PureVPN lykkedes det mig at få adgang til kanalen og så Manchester United vs PSG live gratis. Tak! Jason Jenkins

  • Albanien
  • 16-03-19

Brugervenlighed Fart Support Saw United vs PSG Sportskanaler på min placering betales. Med PureVPN fik jeg adgang til Sony Liv og så en fantastisk kamp live gratis. Kudos til PureVPN team for at gøre dette muligt. Fantastisk service! Carol Randolphf

  • Jamaica
  • 15-03-19

Brugervenlighed Fart Support Enkel Fantastisk service til Netflix! Hvis du leder efter en VPN-tjeneste til streamingformål, kan jeg ikke fortælle dig, hvor god denne app er! Jeg streamer Netflix-shows med PureVPN, og det har været en fantastisk oplevelse Philip Campbell

  • Albanien
  • 14-03-19

Brugervenlighed Fart Support Generelt god oplevelse PureVPN er bare den app, jeg ledte efter! Det lader mig fjerne blokering af websteder, der er blokeret i mit land, og det bedste er, at hastigheden bare er stor Ashley Sims

  • Den Russiske Føderation
  • 13-03-19

Brugervenlighed Fart Support Meget god pålidelighed Forsøgte at bruge tjenesten i Rusland. Overraskende fungerer det fint, og jeg kan få adgang til alt det amerikanske indhold der. Hurra! Til PureVPN. Brent Bell

  • Tuvalu
  • 13-03-19

Brugervenlighed Fart Support Arbejder godt! Jeg bruger PureVPN til at få adgang til kontorfiler og dokumenter hjemmefra. I modsætning til andre VPN’er, der altid har forårsaget fald i hastigheder, påvirker PureVPN ikke båndbredden. Stærkt anbefalet til folk, der ønsker at sende og modtage følsomme dokumenter over internettet. George Amos

  • Ungarn
  • 12-03-19

Brugervenlighed Fart Support Fantastisk software! PureVPN fungerer hele tiden, og der nægter det ikke. Indlæs mere

Beskyt dit privatliv med PureVPN

Tilmeld dig PureVPN for at få komplet online sikkerhed og privatliv med en skjult IP-adresse og krypteret internettrafik.

Hent PureVPN Hent PureVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map