Nyd streaming med Disney Plus VPN


Nyd streaming med Disney Plus VPN

Brug af VPN er den bedste måde at se Disney Plus på, da det kun er tilgængeligt i USA. Heldigvis tilbyder PureVPN en svimlende 7-dages prøveperiode på kun $ 0,99 for første gang for at hjælpe dig med at låse Disney Plus ud hvor som helst. Adgang til Disney Plus viser let og fjerner stress fra din hjerne under lukningen.


Hent PureVPN

31-dages pengene-tilbage-garanti

Sådan streames med Disney Plus VPN

Disney Plus er geobegrænset. Sådan får du adgang til det med Disney Plus VPN:

tilmelding til disney plus vpn

Hent

Installer PureVPN på din enhed

opret forbindelse til disney plus med purevpn

Log på

Og opret forbindelse til en amerikansk server

adgang til disney plus med vpn

Færdig!

Start streaming på Disney Plus

Hvor er Disney Plus tilgængelig?

USA, Canada, Australien, New Zealand og Holland er de eneste heldige regioner, hvor Disney Plus har lanceret sin tjeneste. Disney har planer om gradvist at udvide til Europa inden marts 2020 og til Indien og Mellemøsten en gang senere, som Disney ikke har forpligtet sig til.

disney + tilgængelige lande

Sådan tilmelder du dig Disney Plus fra udlandet

For tiden understøtter Disney Plus kun betalingsmuligheder, der er hjemmehørende i de lande, hvor tjenesten er lanceret. International betalingsprocedure som PayPal eller kreditkort, der ikke er registreret på adresser i disse lande, fungerer ikke.

Men der er et lille hack, som du kan tilmelde dig Disney fra udlandet. Bed dine venner eller familie i USA, Canada eller Australien om at betale på dine vegne. Hent legitimationsoplysninger, brug en Disney Plus VPN og opret forbindelse til US, CA eller AU server og start streaming af Disney Plus.

En anden måde at abonnere på og se på Disney Plus er ved at foretage betaling via gavekort på iTunes, Google Play Store, PS4 og Amazon. Du har bare brug for en VPN for at forfalske din placering, da tjenesten er geobegrænset.

Hvad kan jeg se på Disney Plus?

Disney + tv-shows

Disney + tv-shows

Hvordan elsker man ikke Disney TV-shows? De har været populære siden slutningen af ​​90’erne og inkluderer nu nogle af de mest populære TV-shows som Big Hero 6 og Star Wars Resistance. Nu hvor Disney er kommet med sine egne streamingtjenester, der er målrettet mod binge-watchers, kan der snart forventes en masse gode ting.

Disney + film

Disney + film

Disneys animerede featured er blevet elsket af mennesker i alle aldre og baggrunde. Disney Plus-streamingtjenesten er vært for snesevis af gode Disney-film, som du måske ikke har set. Du finder også alle de film, du har set før, og elskede dem alle, såsom Star Wars og Marvel-film.

Disney + klassikere

Disney + klassikere

Hvad med klassikere, såsom Lion King, Aladin, Peter Pan og The Jungle Book? Disney Plus har dem alle også. Alle de store eventyrklassikere, som Disney har animeret i funktionslængder, er alle tilgængelige på Disney Plus-streamingtjenesten.

Se Hulu og ESPN med Disney Plus Bundle

disneyplusbundle

Du kan få værdi for pengene ved at abonnere på Disney + Bundle-pakken, der inkluderer Hulu og ESPN + på kun $ 12.99. Hvis du allerede har et Hulu- eller ESPN + -abonnement, kan du bruge den samme e-mail-adresse til at abonnere på Disney Plus, og dit betalingsbeløb vil blive justeret i overensstemmelse hermed.

Med Hulu får du populære amerikanske tv-shows såvel som originaler. ESPN + giver dig mulighed for at se fodbold, baseball, basketball, tennis eller college-sport, hvoraf mange ikke sendes på kabelkanalen.

Se Disney Plus på forskellige enheder

purevpndisneyplusdevices

På en pc eller Mac kan man få adgang til Disney Plus fra sit officielle websted. Alternativt kan du downloade appen på din iOS eller Android-smartphone. Disney Plus er også tilgængelig på nogle smartTV’er som dem, der er lavet af Samsung og LG.

Hvis du er uden for USA, er chancerne for, at du ikke har adgang til Disney + direkte. Hent PureVPN til enhver af dine streaming-enheder, og tilslut den for at få adgang til Disney + hvor som helst. Folk på ScreenBinge testede vores VPN med mange enheder, og de elsker oplevelsen!

Hvorfor bruge en VPN med Disney Plus?

En god Disney Plus VPN kan hjælpe dig på så mange måder at få mest muligt ud af din binging-oplevelse.

 • Rejsende

 • Expat

 • Unikt indhold

 • Split tunneling

 • Online privatliv

Hvis du bor i USA og allerede er forelsket i Disneys nye streamingtjeneste, skal du få en premium Disney + VPN, hvis du har planer om at rejse snart. Det er vigtigt, fordi når du træder uden for dit land, mister du adgang til alle dine yndlingsfilm og tv-shows, da Disney Plus er geobegrænset.

Med VPN tilsluttet din streamingenhed kan du øjeblikkeligt ændre din placering ved at maske din rigtige IP-adresse med en pseudo IP-adresse. For at gøre det, skal du bare ændre din placering til USA, så vil du kunne få adgang til Disney Plus med det samme.

Hvis du bor i et fremmed land på grund af dit job eller forretningskrav, skal du gå glip af at se alt det gode indhold, du elskede at binde tilbage derhjemme. Med en Disney Plus VPN kan du få adgang til det hele på Disney Plus fra hvor som helst i verden.

Når du opretter forbindelse til VPN, kan du vælge ethvert sted baseret på dine præferencer. Vælg bare et sted, hvor Disney Plus er tilgængeligt, f.eks. I USA. Når Disney er tilsluttet, vil det ikke længere være en vanskelig opgave at se Disney plus fra andre lande.

For de fleste streamingtjenester, såsom Netflix eller Amazon Prime, kommer der et tidspunkt, hvor streamere føles som om der ikke er noget nyt at se på platformen. Dette sker normalt i ensomme tider, som du ville bruge til at se på noget godt. Men nu er den ikke der.

At se Disney + krydre måske tingene for dig, da det har en masse nye tv-shows og film. Det meste af indholdet, der tidligere var spredt over de rivaliserende platforme, såsom Netflix og Amazon Prime, er nu trukket ud og stillet til rådighed på Disneys service. Der er masser for alle at nyde!

I modsætning til andre VPN’er, der kan bremse dine buffningshastigheder og irritere dig, bruger vores VPN brug af delt tunneling, en meget sofistikeret mekanisme, der sigter mod at optimere dine streaminghastigheder. Med Split tunneling kan du forudindstille hvilke websteder, du vil have adgang til med VPN, og hvilke, du vil have adgang uden.

Split tunneling er det, der gør VPN til et fantastisk streamingværktøj. Streaming af Disney Plus-indhold i HD- og 4K-indhold er muligt fra andre lande, i betragtning af at du er tilsluttet VPN.

Vores VPN er den bedste streaming VPN, der gør dig fuldstændig anonym og sikker online. Din internetudbyder og dine regionale online overvågningsmyndigheder blokerer din adgang til geobegrænsede tjenester, hvorfor du ikke kan få adgang til Disney Plus fra din region.

Derudover har flere nyhedssteder rapporteret, at tusinder af DisneyPlus-konti er blevet hacket og nu er til salg. Hvis du er imod sådanne overtrædelser af personlige konti og står for privatlivets fred, skal du få VPN. Når du opretter forbindelse til VPN, bliver du helt anonym online, hvilket holder dig beskyttet mod alle cybertrusler.

Ofte stillede spørgsmål

Her er svar på nogle af de mest stillede spørgsmål om brug af en VPN med Disney Plus.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map