Netflix fungerer ikke på Firestick?


Netflix fungerer ikke på Firestick?

Offentliggjort: 3. marts 2020


Netflix Firestick-brugere har rapporteret vidt om en frygtelig fejlkode 0013 ledsaget af beskeden ”Beklager, vi kunne ikke nå Netflix-tjenesten”. Hvis du også står over for det samme problem, skal du følge denne fejlfindingsvejledning og streame væk.

Netflix fungerer ikke på Firestick

Netflix og Firestick udgør sammen den perfekte ledningsfri kilde til videostreaming på større skærme. Alt hvad du har brug for er en stabil internetforbindelse, en Netflix-plan efter eget valg og en Firestick-enhed. Et stort flertal af mennesker drager fordel af Netflix- og Firestick-duoen for at nyde en forbedret streamingoplevelse på deres tv. Ting er alle sjove og spil, indtil Netflix-appen på din Firestick-enhed holder op med at fungere af en uklar grund.

På et tidspunkt kan du støde på et problem, der stopper fra din Firestick-enhed i at nå Netflix-tjenesten. Dette vises ofte ved en fejlkode 0013 sammen med en meddelelse “Beklager, vi kunne ikke nå Netflix-tjenesten”. Selvom det typisk kan være svært at finde det nøjagtige problem, er der nedenfor et par hurtige rettelser, du kan prøve at løse den berygtede fejl.

Guide til fejlfinding

Nedenstående metoder er testet af et antal Netflix Firestick-brugere, der står over for det samme problem, og de fungerede som en charme. Du kan også prøve dem selv og dele kærligheden med andre også.

Løsning 1: Test din internetforbindelse

Den første ting, du måske prøver, er at tjekke dit Wi-Fi-netværk for problemer med forbindelse. Du kan gøre det ved at teste netværket på en anden enhed som en smartphone eller pc. Hvis du finder ud af, at der ikke er nogen forbindelse på den anden enhed også, er problemet med dit netværk. Hvis Netflix fungerer fint på den anden enhed, ligger problemet inden for Firesticks specifikke forbindelse til Netflix. I tilfælde af at du ikke har en anden til at teste netværksforbindelsen på, kan du prøve at køre en hvilken som helst anden streaming kanal som Hulu eller Amazon Prime på Firestick.

Løsning 2: Tænd for din Firestick-enhed

Sluk og tænd derefter for din Firestick-enhed. Selvom det er den mest indlysende løsning, er det også den, der fungerer mest af tiden. Grundlæggende er din Firestick lille Android-computer, hvorved den slukkes og tændes, kan faktisk gendanne din enheds forbindelse til Netflix. Frakobl blot enheden i 30 sekunder, og sæt den derefter tilbage igen. Hvis det stadig ikke løser problemet, skal du gå videre til den næste løsning.

Løsning 3: Ryd cache

Firestick er som en lille computer med begrænset lagerplads, og det er meget muligt, at de data, der gemmes til Netflix, muligvis forårsager problemet. Den næste ting, du kan prøve, er at rydde Netflix-appdata og cache fra din Firestick-enhed ved at følge nedenstående trin.

 • Tryk på hjemmeknappen på din Firestick-enhed og gå til ‘Indstillinger’ fra hovedmenuen
 • Vælg “Programmer” under indstillinger og derefter “Administrerede installerede applikationer”
 • Rul til Netflix, og vælg det
 • Klik på ‘Tving stop’ og rul derefter ned for at klikke på ‘Ryd cache’
 • Når alle data og cache er ryddet, skal du tænde for din enhed for at give den en ny start
 • Gå til Firestick-startskærmen, og åbn Netflix igen

Hvis det løser problemet, er det godt for dig. Hvis det ikke gør det, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 4: Fjern og geninstaller Netflix-appen

Du kan også prøve at afinstallere og geninstallere Netflix-appen for at se, om den løser problemet. Du kan gøre det ved at følge nedenstående trin.

 • Gå til Firestick-startskærmbilledet, og vælg ‘Indstillinger’
 • Vælg ‘Programmer’ og derefter ‘Administrerede installerede applikationer’
 • Åbn ‘Netflix’, og vælg indstillingen ‘Afinstaller’
 • Gå tilbage til Firestick hjem
 • Skriv ‘Netflix i søgefeltet øverst på skærmen, og tryk på søgeikonet
 • Åbn Netflix-appen fra listen
 • Klik på ‘Installer’

Når Netflix er blevet geninstalleret, skal du indtaste dine legitimationsoplysninger igen. Log ind og se, om problemet stadig vedvarer. Hvis det sker, skal du rulle ned til løsning nr. 5.

Løsning 5: Opdater Netflix-appen på Firestick

Der kan også opstå problemer, hvis Netflix-appen på din enhed har en verserende opdatering. Hvis det er tilfældet med dig, kan du blot opdatere appen til den nyeste version få dig tilbage til streaming på kort tid. Når du har åbnet appen, får du besked, hvis der er en opdatering tilgængelig. Selvom det ikke hjælper, kan du prøve at opdatere Firestick-firmware som en hurtig løsning.

Løsning 6: Opdater Netflix-appen på Firestick

Selv opdatering af Netflix-appen hjælper ikke, du kan prøve at opdatere Firestick-firmware som en hurtig løsning. Sådan gør du:

 • Gå til Firestick-startskærmbilledet, og gå til ‘Indstillinger’
 • Gå til ‘System’, og tap derefter på ‘Om’. Her kan du se Firesticks nuværende firmwareversion
 • Klik på ‘Kontroller for systemopdatering’. Hvis Firestick har en afventende opdatering tilgængelig, begynder den automatisk at downloade
 • Når download er afsluttet, skal du klikke på ‘Installer systemopdatering’. Du kan også lade den installeres automatisk ved at genstarte enheden

Løsning 7: Nulstil Firestick

Som en sidste udvej kan du nulstille Firestick til standardindstillingerne for at løse fejlen ved hjælp af disse trin.

 • Gå til Firestick hjem, og åbn ‘Indstillinger’
 • Gå til ‘System’, og rul ned for at vælge ‘Nulstil til fabriksindstillinger’
 • Nu bliver du muligvis bedt om at indtaste en pin (hvis du har angivet en). Indtast det, og vælg ‘Nulstil’

Nu gendannes Firestick tilbage til standardindstillingerne, og forhåbentlig vil Netflix komme i gang.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me