NBA League Pass Blackout Workaround


NBA League Pass Blackout Workaround

Opdateret: 3. september 2019


Se sæsonen 2019-20 med det officielle NBA League Pass. Hvis du imidlertid er bekymret for at have Blackout, skal du ikke være det. PureVPN har fået dig dækket. Følg blot trinnene herunder og se på.

 1. Hent VPN NBA

  Med over 15 millioner fans i USA alene, kan du stort set forestille dig, hvor massiv NBA er i sportsverdenen. Dog med en så populær sport ville du ikke tro, at den vil have problemer med streaming, men den gør det. Hundrede og tusinder af fans klager hvert år over, hvordan de ikke er i stand til at streame deres foretrukne NBA-spil.

  Nu kan dette skyldes et par årsager, inklusive regionale begrænsninger, men ud fra det, vi fandt ud af, er det at gøre med den berygtede afbrydelse, der begrænser indholdsudbydere fra at udsende live. Så i dag skal vi tale om, hvordan du kan arbejde omkring NBA Blackout, få NBA LEAGUE PASS med VPN og meget mere.

  Hvor kan man se NBA-sæsonen med League Pass

  Sæsonen NBA 2019-20 udsendes live på ABC, TNT og ESPN i USA. Det er dog globalt tilgængeligt på NBA League Pass.

  Kanaler (sprog) streaming tilgængelig i
  ABC (engelsk), TNT (engelsk), ESPN (engelsk)USA
  NBA League PassFlere lande
  TSN (engelsk), CBC (engelsk)Kun Canada
  SonyLiv, ESPNIndien
  SonyLivGlobalt gratis med PureVPN

  NBA League Pass Blackout Workaround

  Hvis du har en League Pass, men ikke kan se NBA-kampe på grund af blackout-begrænsninger, kan PureVPN hjælpe. Du skal bare hente en international version af NBA League Pass ved at oprette forbindelse til PureVPNs brede vifte af landsservere.

  NBA League Pass er tilgængeligt i alle lande i verden undtagen Den Centralafrikanske Republik, Congo, Cote D’Ivoire, Liberia, Libyen, Somalia, Sudan, Zimbabwe, Nordkorea, Iran, Irak og Syrien.

  Du kan oprette forbindelse til ethvert land (undtagen ovennævnte) og få adgang til NBA Final Games gennem International NBA League Pass uden blackouts! Derudover kan du også spare nogle bukke, hvis du opretter forbindelse til Indien ($ 14), Sydafrika ($ 118) eller Brasilien ($ 130). De faktiske omkostninger i USA er $ 200 med blackouts. Lurer du stadig på hvordan du får det? Læs videre!

  Sådan får du International NBA League Pass?

  Hvis du gerne vil have et internationalt NBA League Pass for en del af den faktiske pris, skal du følge nedenstående trin:

  1. Du skal hente VPN (hvis du ikke har det).
  2. Download det & opsætning på din foretrukne enhed.
  3. Opret forbindelse til det ønskede sted (Vælg den indiske VPN-server til den billigste pris)
  4. Besøg nu NBA League Pass-webstedet & få det passet billigt

  Er det ikke så nemt at få International League Pass? Takket være PureVPN kan du få fuld service uden blackout!

  Sådan får du NBA League Pass Billigt med VPN?

  NBA League Pass er klar til at tage fat og er langt billigere end nogensinde før. Bare sørg for at oprette forbindelse til VPN, inden du foretager en transaktion. Når du har oprettet forbindelse til VPN, skal du vælge Indien som dit foretrukne land. Dette vil sikre, at du får de laveste priser.

  League Pass Årligt: ​​$ 13,60

  League Pass Månedligt: ​​$ 1,35

  Ofte stillede spørgsmål

  Kan jeg se NBA på Hulu?

  Ja, du kan se NBA på Hulu, men du har brug for et abonnement på Hulu med Live TV. Da Hulu imidlertid kun er tilgængelig i USA, er det kun amerikanske indbyggere, der kan gøre det, medmindre de får fat på VPN.

  Kan jeg se NBA på ESPN+?

  Ja du kan. NBA er tilgængelig til visning på ESPN +. Da tjenesten kun er tilgængelig i nogle få lande, har du muligvis brug for hjælp fra VPN, hvis du bor i et land, hvor ESPN ikke er tilgængelig.

  Hvad er NBA League Blackout?

  NBA League Blackout begrænser lokale og nationale indholdsudbydere og tv-stationer fra tv-udsendelser af bestemte begivenheder. For at få passeret sådanne blackouts kan du dog bruge PureVPN og oprette forbindelse til kanaler, der er forhindret i at udsende.

  Hvordan fungerer NBA League Pass?

  NBA League Pass er en abonnementstjeneste, der giver brugerne mulighed for at se og streame alle NBA-spil, bortset fra dem, der er den begrænsede årsag til blackout. Passet leveres i tre forskellige pakker, der hver har deres helt eget sæt funktioner. Der er et komplet pas, der indeholder alle spil, et enkelt holdpas, der indeholder alle spil fra et enkelt hold og en 3-spil valgpakke, der giver dig mulighed for at se tre spil hver måned. For mere information, gå til den officielle side.

  Guider for sportsstreaming

  Du kan også lide andre sportsbegivenheder nedenfor

  • Moto GP
  • Premier League
  • LA LIGA
  • Formel 1
  • NFL
  • Serie A
  • WRC
  • MLB
  • UEFA Champions League
  • Bundesliga
  • LIGUE 1
  • UFC
  • Tennis
  • NBA
  • IPL
  • NHL
  Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me