Hvorfor Netflix-download ikke fungerer, og hvordan fikser man det


Hvorfor Netflix-download ikke fungerer, og hvordan fikser man det

Offentliggjort: 3. marts 2020


Bortset fra en bufferløs online streamingoplevelse giver Netflix også sine brugere mulighed for at downloade film og tv-shows og se senere offline. Det kommer som en praktisk mulighed i tilfælde som ombordstigning på en flyvning, hvor du ikke kan finde internetforbindelse. Denne praktiske funktion kan dog blive frustrerende, når brugere ofte finder ud af, at Netflix-downloadmuligheden ikke fungerer af en eller anden uidentificeret grund. Nedenfor har vi skitseret dens sandsynlige årsager og et par hurtige rettelser for at få det til at fungere igen.

Netflix-download fungerer ikke

Netflix-downloadproblemer skyldes mange grunde. Nogle gange kan du opleve, at downloadindstillingen overhovedet ikke er tilgængelig for en bestemt titel. I andre tilfælde serverer Netflix dig med en fejlkode, der siger “Der var et problem med denne download” eller “Download mislykkedes”, når du klikker på download-knappen.

Hvad der forårsager problemet?

Der kan være en række underliggende årsager til, at du ikke er i stand til at downloade film eller tv-shows på Netflix. De mest almindelige er:

Du bruger en inkompatibel enhed

For at bruge Netflix-downloadfunktionen skal du bruge en: Windows PC eller tablet, der kører på Windows 10 version 1607 (jubilæumsopdatering) og nyere; iPhone, iPad, iPod, der kører på iOS 9 eller nyere; Android-telefon eller -tablet på Android 4.4.2 eller nyere.

Din Netflix-app har brug for en opdatering

Hvis du bruger en kompatibel enhed som nævnt ovenfor, er det muligt, at du bruger en ældre version af Netflix-appen på din enhed. Sørg for, at du har opdateret din Netflix-app til den seneste version tilgængelig online.

Den specifikke titel er ikke tilgængelig til download

Hvis du finder ud af, at download-knappen ikke er tilgængelig i en bestemt film eller tv-show, betyder det simpelthen, at Netflix kun har streamingrettigheder til titlen. Således kan du ikke downloade det for at se offline. Selv nogle Netflix-originaler er kun tilgængelige til at blive streamet online, ikke offline.

For at downloade en titel, mens den ikke er tilgængelig i din region, skal du muligvis oprette forbindelse til en Netflix VPN og ændre din virtuelle placering til et område, hvor denne titel er tilgængelig.

Du har overskredet din Netflix-downloadgrænse

Netflix indstiller en cap på sin offline downloadgrænse. På en enkelt enhed kan du downloade så meget som 100 titler, og det er sjældent muligt at udtømme denne grænse. Imidlertid varierer antallet pr. Abonnementsplan og antallet af enheder, der bruges til at få adgang til en konto. Heldigvis får du besked om udløb af downloads syv dage før udløbsdatoen.

Din enhed har lav lagerplads

Din enhed har ikke mere ledig plads til at downloade flere Netflix-film eller tv-shows.

Korrupte Netflix-data

Det er også muligt, at din Netflix-app kan have ødelagte eller forældede data, der er gemt.

Almindelige fejlkoder tilknyttet Netflix-downloadproblemer

Netflix løber ofte ind i disse almindelige fejlkoder på skærmen, når der er et problem med dens offline downloadfunktion.

 • Netflix download-kode VC2-CV2-V6
 • Fejlkode VC2-CV2-B23000
 • Fejlkoder VC2-CV2-W800700005, VC2-CV2-WC0000428, DL1-W80072EFD
 • Netflix-downloadfejl VC2-CV1-B434
 • Fejlkoder VC2-CV1-MSL205032, VC2-W800A138F, DL1-W800706BA

Sådan rettes Netflix Offline Downloadproblemer

Her er et par rettelser, som du kan prøve.

Slet tidligere downloadede titler

Hvis fejlmeddelelsen antyder, at du har opbrugt din offline downloadgrænse, kan du blot fjerne gamle og begynde at downloade nye på kort tid. Det er bedst at fjerne alle tidligere downloadede titler i stedet for at gå gennem besværet med at fjerne dem en efter en. Sådan kan du gøre det:

 • På din Netflix-app skal du trykke på ‘Mere’, derefter gå til ‘Appindstillinger’, og trykke på ‘Slet alle downloads’.
 • Prøv nu at downloade en ny titel. Hvis du stadig ikke er i stand til det, skal du følge nedenstående trin.

Strømcyklus din enhed

Den hurtigste og mest effektive løsning, du kan prøve, er blot at genstarte din enhed. Hvis du bruger en enhed som Amazon Firestick, skal du tage stikket ud af stikkontakten, lade den være i et minut og derefter tilslutte igen. Nu skal du starte Netflix og se, om du kan downloade en titel nu. Hvis ikke, prøv den næste løsning.

Opdater eller geninstaller Netflix-appen

Gå til din respektive app store, og se, om der er en nyere version tilgængelig til din Netflix-app, og opdater om nødvendigt. Som et alternativ kan du blot slette og derefter geninstallere appen helt. På denne måde kan du sikre dig, at du har downloadet og bruger den nyeste appversion. Når appen er blevet opdateret eller nyligt installeret, skal du starte Netflix og se, om du kan downloade en titel. Hvis du stadig ikke kan, kan du prøve en sidste løsning.

Genstart dit modem / router

Dette problem kan også opstå på grund af et problem med den internetforbindelse, der er i brug. Hvis du bruger en trådløs forbindelse via Wi-Fi-router, skal du tænde for den fuldstændigt. Gør det samme med dit modem, hvis du bruger en kabelforbindelse.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map