Hvordan ser man live tv på Kodi?


Sådan ser du live tv på Kodi?

Opdateret: 31. oktober 2019

Vil du se Live TV på Kodi? Brug derefter PureVPN på din enhed, IOS, Android, PC eller Amazon Fire TV. PureVPN tilbyder en nedsat 7-dages prøveperiode til kun $ 0,99 for første gang for at hjælpe dig med at få adgang til live tv på Kodi hvor som helst. Med dette kan du forhindre låsestress og få adgang til Live TV på Kodi i dag.

Kodi er elsket af millioner af streamere over hele kloden. Når alt kommer til alt åbner det døre til ubegrænset indhold, inklusive live online tv-transmissioner også.

Der er flere grunde til, at folk vælger Kodi, selv når de har kabel-tv-netværk til rådighed. Til at begynde med keder de sig med det begrænsede antal kanaler, der er tilgængelige på deres netværk. Bortset fra det forstår de også, at når de kan få adgang til 1.000+ lokale og internationale kanaler uden at hoste en enorm formue, hvorfor de skulle holde sig til deres tv-kabelnetværk?

Så hvis du også er nogen, der planlægger at skifte til internet-tv, er denne blog noget for dig. I denne guide finder du ud af, hvordan du ser Live TV på Kodi samt nogle af de bedste tilføjelser, der tilbyder problemfri IPTV-oplevelse.

Sådan kan du se Live TV på Kodi med en VPN?

Inden vi går videre, vil vi gerne fremhæve nogle Kodi-relaterede spørgsmål først og den bedste løsning til at overvinde dem. Selvom Kodi er et open source-program og tilbyder add-ons gratis, er du muligvis ikke i stand til at få adgang til nogle tilføjelser på grund af regionale begrænsninger. Derudover kan du ønske at holde dit hoved nede, når du bruger Kodi, da nogle tilføjelser er rynket af internetudbydere og officielle tv-selskaber.

Du kan dog komme omkring disse problemer temmelig let, når du har PureVPN Kodi-tilføjelse installeret på din enhed. For det første kan du forfalsk din placering med det land, IP, du vælger, for at få adgang til placeringslåste tilføjelser. For det andet kan du holde din forbindelse såvel som dine aktiviteter anonym på grund af en forfalsket IP-adresse.

Sådan kan du komme i gang:

 1. Abonner på PureVPN
 2. Download appen til din enhed
 3. Start appen, og vælg Stream-tilstand
 4. Opret forbindelse til det sted, du vælger
 5. Nyd live tv på Kodi hvor som helst

Sådan bruges Kodi til at se live tv?

Der er et antal tilføjelser, der er tilgængelige for at få adgang til og se Live TV på Kodi. Specifikt har du brug for tilføjelser, der tilbyder IPTV-tilføjelse til Kodi til live TV-transmissioner. I denne vejledning vil vi bruge Ultimate IPTV-tilføjelsen til installation. Nu sker det:

 1. Start Kodi-app på din enhed
 2. Gå til Systemindstillinger og så Add-ons
 3. Skift på Ukendte kilder og klik på Ja, hvis der vises en pop-up
 4. Gå tilbage til Startskærmen
 5. Klik igen for at gå til System Indstillinger
 6. Klik Filhåndtering og så Tilføj kilde
 7. Type http://srp.nu/ i det tomme felt
 8. Type Superrepo for at navngive det og derefter klikke på Okay
 9. Gå til Add-ons fra Startskærmen
 10. Gå nu til Pakkeinstallatør (ikonet med åben boks)
 11. Klik Installer fra zip-fil
 12. Find og klik Superrepo, derefter Krypton og Alle
 13. Klik for at installere kodi.krypton.all-x.x.x.zip
 14. Når repoen er installeret og aktiveret, skal du gå til Installer fra depot
 15. Klik Superrepo All [Krypton] [v7] og så Video-tilføjelser
 16. Klik for at installere Ultimate IPTV
 17. Gå til Add-ons fra Startskærmen
 18. Åbn Ultimate IPTV-tilføjelse og nyd

Bedste Live TV Kodi-tilføjelser – De mest populære

Som vi har nævnt tidligere, har Kodi ingen mangel på tilføjelser. Faktisk har det add-ons tilgængelige i alle nichespecifikke og brede kategorier. Ligeledes har det en enorm opgørelse over live-tv-tilføjelser. Naturligvis kunne hele beholdningen af ​​tilføjelser ikke dækkes i kun en guide. Derfor har vi kun tilføjet de pålidelige tilføjelser, der har bredere tilbud.

UK Turk-playlister

Ingen liste er komplet, hvis den ikke har alles yndlings, britiske Turk-playlister. Alligevel, hvis det beder om en pinkode, skal du ikke bekymre dig. Bare Google det, og du vil finde mange websteder, der linker til listen over pinkoder.

Uanset hvad er UK Turk-playlister en af ​​de mest alsidige Kodi-tilføjelser med indholdstilbud i flere kategorier som koncerter, film, radio, dokumentarer, tegnefilm, tv-show og live tv.

Så hvis du vil have ubegrænset underholdning, er dette tilføjelsen du bør tjekke ud.

Mobdro

Mobdro er muligvis et mindre kendt navn i Kodi-samfundet, men det er en ret populær live TV-app i Android-brugernes community. Faktisk bruger over 70% af Android-fans Mobdro som deres primære valg for at se live tv på deres enheder.

Tillægget har ikke kun et stort lager af 1.300+ tv-kanaler, men har også tilgængeligheden af ​​regionsspecifikt indhold. Så tjek tilføjelsen og se, om det passer til dine behov eller ej.

cCloud TV

Hvis du er fan af den engelske Premier League (EPL), ville du sandsynligvis elske at bruge cCloud TV-tilføjelsen. Når du lever live EPL, kan du også få adgang til et stort antal andre live TV-kanaler såvel som andet indhold via tilføjelsen.

Chronos

Chronos er en af ​​de ældste endnu et af de bedste tilføjelser i Kodi-samfundet. Det tilbyder en kraftfuld kombination af forskellige populære tv-tjenester under ét tag. Som et resultat har du muligvis ikke brug for at installere forskellige tilføjelser, fordi du kan finde dem alle her.

USTVnow Plus

Det er ikke kun en tilføjelse, det er faktisk en abonnementsbaseret IPTV-service, der opererer i USA. Desuden bruges det af over 90% af Kodi-brugere til at se online tv-kanaler på deres Kodi-aktiverede enheder. Du kan se live sport og andre shows via denne tilføjelse.

SportsDevil

Hvis du er en die-hard sportsfan, er den vigtigste tilføjelse, du skal have på din enhed, SportsDevil. Add-ons rangerer øverst når det kommer til sports add-ons på Kodi. Faktisk er det den hellige gral for sportsfans, fordi den tilbyder live sport og højdepunkter blandt andre live kanaler. Så hvis sport er den eneste grund til, at du ønsker et live-tv-tilføjelse, skal du downloade og installere SportsDevil på Kodi.

Rasende strømme

Hvis du er en amerikansk eller UK-baseret Kodi-bruger og leder efter et live-tv-tilføjelse, så tjek Furious Streams-tilføjelserne. Det har et stort antal populære tv-kanaler, herunder kanaler til sport og andet underholdningsindhold.

Bedste Live IPTV-tilføjelser til Kodi – De mindre kendte

Ultimate IPTV

Ultimate IPTV er en af ​​de bedste aggregatorer af IPTV-kanaler på Internettet, især Kodi. Det samler indhold fra en lang række IPTV-tjenester, så brugerne kan streame kanalerne live online. Yderligere er tilføjelsen tilgængelig på mange forskellige sprog, hvilket giver et ekstra lag af bekvemmelighed til Kodi-brugere.

IPTV Bonanza

Endnu en IPTV-tilføjelse, der er hjemsted for hundredvis af satellitkanaler, for det meste fra USA og Storbritannien. Tilføjelsen kan installeres fra Maniac-arkivet. Selvfølgelig finder du ikke, at alle links fungerer korrekt. En lang række links tilbyder imidlertid live streaming.

Ultra IPTV

Ultra IPTV-tilføjelsen blev oprettet af Cazlo, og det kan således findes i depotet med samme navn. Tilføjelsen bruger scripts til at skrabe indhold eller kanaler fra forskellige IPTV-kilder. Som et resultat er du i stand til at få dine hænder på live sport, nyhedskanaler og endda PPV-begivenheder.

SGTV

Hvis du leder efter en tilføjelse, der tilbyder det samme indhold og oplevelse som USTV nu, skal du tjekke SGTV Kodi-tilføjelsen. Du kan få adgang til en bred bredde af kanaler fra USA og Storbritannien.

Phoenix Reborn IPTV

Forveksle ikke tilføjelsen med den populære tilføjelse med samme navn. Phoenix Reborn IPTV er, som navnet antyder, dedikeret til kun at streame IPTV-indhold, dvs. live TV-kanaler. Det eneste problem med denne tilføjelse er, at den er tilgængelig på et ikke-engelsk sprog. Stadig kan du nemt navigere til de valgte kanaler uden nogen bekymringer. Du kan finde denne tilføjelse i Tojelko-arkivet.

Nyd dine yndlingskanaler med de bedste Live TV / IPTV Kodi-tilføjelser

Kodi leverer en fejlfri streaming platform, der kan hjælpe dig med at skære ledninger, spare omkostninger og få adgang til ubegrænset live tv-kanaler. Så vælg den rigtige Live TV / IPTV Kodi-tilføjelse og stream dine yndlingskanaler online med PureVPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me