Hvordan ser man Bilibili uden for Kina?


Sådan ser du Bilibili uden for Kina?

Udgivet: 22. juli 2019

Bilibili er Kinas mest populære websted for deling af videoer. For at få adgang til Bilibili i udlandet har du brug for PureVPN. Tilmeld dig en 7-dages prøveperiode til kun $ 0,99

 • Abonner på PureVPN
 • Installer VPN-appen på din enhed
 • Åbn appen og opret forbindelse til en VPN-server i Kina
 • Se Bilibili fra udlandet med lethed!

img

Bilibili er en af ​​de mest populære videodelingstjenester i Kina. Hvis du ikke har bemærket det, er internettet i Kina lidt anderledes end det, vi ser i resten af ​​verden. Mens folk i andre lande ser YouTube, bruger kinesere Bilibili som en video-streaming platform.

Bilibili er Kinas mest populære websted for deling af videoer. Men for at se Bilibili uden for Kina, skal du følge disse enkle trin nedenfor.

Hop til…

Sådan ser du Bilibili online fra udlandet?

Onlineverdenen er fuld af forskellige slags begrænsninger. Nogle begrænsninger håndhæves af regeringen i form af censur. Andre håndhæves af websteder selv.

Hvis du prøver at få adgang til Bilibili hvor som helst uden for Kina, vil du finde tjenesten utilgængelig. Dette er ikke kun uretfærdigt over for indbyggerne i andre lande, men det er også hårdt for kinesere, der rejser eller bor i udlandet.

Heldigvis er der en måde at få adgang til Bilibili fra udlandet med lethed. Du kan tage hjælp af VPN-service til at få adgang til enhver kanal, inklusive Bilibili hvor som helst. En VPN kan hjælpe dig med at ændre din IP-adresse. Da websteder bruger din IP-adresse til at spore din fysiske placering, kan du narre webstedet til at tro, at du bor et andet sted ved at ændre din IP-placering med en VPN.

Der er hundredvis af VPN-tjenester tilgængelige på nettet. Men for at nyde den perfekte streamingoplevelse har du brug for en VPN-tjeneste, der kan udføre alle de opgaver, der er nævnt nedenfor:

 • Det skal være i stand til at give dig adgang til større streamingplatforme.
 • Det skal give højhastigheds VPN-hastigheder og et stort servernetværk.
 • Det skal bruge stærk kryptering såvel som avancerede sikkerhedsfunktioner.
 • Det skal holde nul logfiler over dine data.

Hvis du vil finde en VPN-tjeneste, der kan udføre alle ovenstående opgaver, skal du ikke se længere end PureVPN.

Sådan ser du Bilibili uden for Kina med en VPN?

Du kan nemt låse op og streame Bilibili hvor som helst med lethed ved hjælp af PureVPN. Følgende trin forenkler processen, der hjælper dig med at se Bilibili fra udlandet:

 • Abonner på PureVPN
 • Installer VPN-appen på din enhed
 • Åbn appen og opret forbindelse til en VPN-server i Kina
 • Se Bilibili fra udlandet med lethed!

Hvorfor har du brug for en Bilibili VPN?

Der var en tid, hvor onlineverdenen var fri. Der var ingen grænser og ingen begrænsninger på internettet. Du har ikke brug for et pas for at få adgang til noget websted eller kanal online. Du kan bare besøge ethvert websted efter eget valg og få adgang til ethvert indhold hvor som helst med lethed.

Imidlertid greb de geografiske grænser, der findes på vores klode, også over internettet. I stedet for at internettet var et helt gratis territorium, begyndte det at blive et sted fuld af grænser og begrænsninger. Vores regeringer begyndte først at trække disse grænser på World Wide Web i form af censur. De kunne blokere adgangen til ethvert websted i deres land, og ingen var i stand til at gøre noget ved det. Handlingen med censurering af indhold begyndte snart at sprede sig overalt på kloden.

Hvis du vil kontrollere omfanget af disse begrænsninger, anbefaler vi, at du læser om Kinas store Firewall. Du kan også læse om, hvordan arabiske regeringer blokerer adgangen til VoIP-tjenester, så telekommunikationsfirmaer kan fortsætte med at tjene en masse penge. Du kan også læse om, hvorfor Tyrkiet forbød Twitter, eller Brasilien forbød WhatsApp. Disse censurer og begrænsninger plager fortsat vores verden. Men hvis det ikke allerede var nok, begyndte flere private virksomheder også at følge tendensen med at begrænse adgangen til indhold. Dette gælder stort set streamingindustrien og også på Bilibili-kanalen.

Når du f.eks. Forsøger at få adgang til Bilibili uden for Kina, vil du blive overrasket, når du indser, at du ikke har adgang til det. De fleste streamingkanaler, inklusive Bilibili, er kun tilgængelige i visse lande. Disse inkluderer også nogle større streamingwebsteder, herunder Netflix, HBO Now, Amazon Prime og Hulu. Disse websteder er stort set begrænset på grund af processen med geo-licens. Når et produktionsfirma frigiver noget indhold, tillader det visse websteder at streame det på deres placeringer. Denne licens kommer dog til en pris. Fordi det begrænser disse kanaler fra at give adgang til deres indhold uden for deres lande.

For at overholde disse licenser er de ovennævnte websteder begrænset til at være tilgængelige uden for deres placering. Men du kan undgå disse begrænsninger og få adgang til ethvert websted på planeten, hvis du har PureVPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me