Hvordan man ser Major League Soccer (MLS) online


Hvordan man ser Major League Soccer (MLS) online

Offentliggjort: 30. april 2019


Følg disse trin for at se bevægelsen direkte:

1. Download og installer PureVPN på din enhed
2. Start appen, vælg en server i USA, og forbind
3. Få adgang til enhver kanal, der sender MLS og strøm væk

ur-Mls-live-stream

Major League Soccer

Major League Soccer eller MLS er den største professionelle fodboldliga, der findes i Amerikas Forenede Stater, og består af det bedste talent, landet har at byde på. Det har i alt 24 hold, med 21 hold fra De Forenede Stater og de resterende 3 fra Canada. Disse 24 hold er derefter yderligere opdelt i to konferencer – den østlige konference og den vestlige konference.

MLS går i gang i marts og har i alt 24 kampe pr. Konference, hvor hvert hold spiller et spil hjemme og et ude. I oktober slutter sæsonen, og holdet med de højeste point får tildelt Supporter’s Shield. Dog slutter MLS ikke der, da de bedste hold i denne sæson vil kæmpe det om MLS Cup Playoffs og til sidst MLS Cup.

Sådan ser du MLS Live online?

Med internationale fodboldlegender som David Beckham, Thierry Henry og Zlatan Ibrahimović, der flytter til MLS, gør denne relativt nye fodboldliga helt navnet for sig selv i hele verden. Som et resultat viser ivrige fodboldfans deres interesse for MLS og ønsker at se deres kampe live.

På grund af regionale begrænsninger kan det være meget vanskeligt at se MLS-kampe live online fra et andet land. Det er netop her, PureVPN kan hjælpe. Med et globalt netværk på 2.000+ VPN-servere og 300.000+ anonyme IP’er i 141+ lande er PureVPN den perfekte partner til alle dine online streamingbehov.

Uanset hvor du bor, kan du nu se dine foretrukne MLS-kampe live med PureVPN. Sådan gør du:

1. Abonner på PureVPN
2. Download PureVPN-appen på din foretrukne enhed
3. Vælg et land, hvor din foretrukne kanal / service er tilgængelig, og opret forbindelse (Se listen nedenfor)
4. Når du er tilsluttet, skal du besøge din foretrukne kanal og få adgang til dens live-streams

Hvor kan man se MLS Live?

Når MLS bliver mere og mere populær overalt i verden, er der nu mange udsendelseskanaler, hvor du kan se dine foretrukne MLS-kampe. Men tinget er, at de fleste af disse kun er tilgængelige fra udvalgte lande.

Ved hjælp af PureVPN kan du ændre din virtuelle placering til ethvert land, hvor disse kanaler er tilgængelige og se MLS live online med lethed! Vælg bare dit ønskede land, og PureVPN håndterer alt for dig. Derefter og ud, tag din yndlingsdrink og stream MLS uden en eneste bekymring i dit liv.

Land / region kanal
Forenede StaterFox, ESPN
AustralienESPN, beIN Sports
BrasilienESPN
KinaPPTV
TjekkietNova Sport
FrankrigbeIN Sports
Hong KongbeIN Sports
New ZealandbeIN Sports, ESPN
SingaporebeIN Sports
ThailandbeIN Sports
IrlandSky Sports
Det Forenede KongerigeSky Sports, FreeSports, Premier Sports
latin AmerikaESPN
SverigeStræbe

Bemærk: PureVPN kan hjælpe dig med at få adgang til disse kanaler overalt i verden. Du skal dog abonnere på disse kanaler, hvis du vil se deres indhold.

Se MLS-kampe live på ESPN

ESPN er en af ​​de mest set kanaler over hele planeten til visning af MLS-kampe. Her er en trinvis vejledning om, hvordan du kan se dine foretrukne kampe live på ESPN:

1. Tilmeld dig PureVPN
2. Download og installer PureVPN
3. Vælg “USA” eller ethvert andet land, hvor ESPN er tilgængelig
4. Besøg ESPN
5. Stream MSL live!

Se MLS-spil på TSN

TSN er også et af de gå-til-steder for streaming af MLS-kampe live. Hvis dette er den rute, du vil tage, skal du følge nedenstående trin for at komme i gang:

1. Abonner på PureVPN
2. Download og installer PureVPN
3. Vælg “Canada” som dit ønskede land
4. Gå til TSN TV
5. Se dine foretrukne MLS-kampe live!

Hold dig opdateret med MLS On-The-GO

Da der vil være nogle dage, hvor mere end to hold spiller, kan det blive svært at indhente hver eneste kamp. Plus, nogle gange har du måske ikke tid til at se din favorit MLS-kamp. I sådanne tilfælde kommer den officielle MLS-app godt.

Uanset om du vil følge med i dine yndlingsklubber, se kampscore eller ligatabellen eller se højdepunkterne i de kampe, du har gået glip af, log ind på MLS-appen og komme til den.

Afsluttende ord

Hvis du er en MLS-fan, der bor uden for USA eller Canada, er PureVPN alt hvad du har brug for for at holde dig opdateret med al den utrolige fodboldhandling. Du skal blot ændre din virtuelle placering ved hjælp af vores apps, og streame MLS live online i høje hastigheder!

Guider for sportsstreaming

Du kan også lide andre sportsbegivenheder nedenfor

 • Moto GP
 • Premier League
 • LA LIGA
 • Formel 1
 • NFL
 • Serie A
 • WRC
 • MLB
 • UEFA Champions League
 • Bundesliga
 • LIGUE 1
 • UFC
 • Tennis
 • NBA
 • IPL
 • NHL
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me