Hvordan kan man se Syfy uden for USA med en VPN?


Sådan ser du Syfy uden for USA med en VPN?

Udgivet: 28. juli 2019


I denne guide kan du lære at se Syfy uden for USA ved hjælp af en VPN. Få PureVPN for kun $ 0,99 for at få adgang til Syfy overalt og nyd Sci-Fi-shows under lukningen.

img

Hop til…

Fordelene ved at streame Syfy

Syfy er en streamingtjeneste, der ejes og drives af NBC Universal. Det er kendt for at tilvejebringe indhold relateret til flere genrer, der inkluderer science fiction, fantasy, horror, paranormal, drama og reality-programmering.

Den fantastiske fortegnelse over shows, der er tilgængelige på Syfy, inkluderer ligesom Battlestar Galactica, Being Human, Continuum, Joe Rogan spørgsmål om alt, Face Off, Scare Tactics, Stranded, Sinbad, The Twilight Zone og meget mere.

Kan du se Syfy uden for USA?

Desværre ikke. Selvom kanalen ikke er begrænset i andre lande, kræver den stadig, at du er i USA for at få adgang. Dette skyldes, at du skal have adgang til kanalen ved at bruge et kabel-tv-abonnement.

For at få et kabel-tv-abonnement skal du være placeret i USA. Derfor har du ikke adgang til SYFY uden for USA, på trods af at denne service er tilgængelig i andre lande.

Ikke kun er dette lidt uretfærdigt over for folket, der bor i andre lande, men det er også meget hårdt for amerikanere, der rejser uden for landet, selv i en kort periode..

Heldigvis er der en så simpel men effektiv måde at se Syfy fra uden for USA – alt hvad du behøver er en premium VPN-service.

Ved hjælp af en kan du ændre din IP-adresse fra din egen placering til ethvert andet efter eget valg. For Syfy vises det, hvis du gennemser fra et støtteberettiget område (USA), så du får adgang til det tilgængelige indhold på det. Du kan nemt lære, hvordan du streamer Syfy uden for USA ved at følge disse trin:

  • Abonner på PureVPN
  • Installer VPN-appen på din enhed
  • Opret forbindelse til en amerikansk server
  • Få adgang til PBS og nyd!

Hvorfor har du brug for en VPN til Syfy?

Der var en tid, hvor onlineverdenen var virkelig fri. På Internettet eksisterede ingen form for verdslige grænser. Der var nul begrænsninger, og du kunne nemt få adgang til alt og alt.

Denne frihed på internettet varede dog ikke for længe. Snart blev geografiske grænser trukket over hele nettet. Regeringer interfererede med vores online frihed og begyndte at censurere flere websteder på internettet.

For at forstå, hvor værre den aktuelle situation er på Internettet, anbefaler vi, at du læser om Kinas store Firewall. Tusinder af websteder, herunder nogle af de mest populære sociale medienetværk, er forbudt i Kina til at gå sammen med regeringens politik om at tillade folk begrænset frihed.

Tilsvarende er flere netværk og tjenester forbudt i mange forskellige lande. UAE blokerer for eksempel VoIP-tjenester, så dets lokale telekommunikationsfirmaer kan fortsætte med at tjene penge på bekostning af mennesker.

WhatsApp blev forbudt i Brasilien, fordi virksomheden nægtede at dele private samtaler af en person. Tilsvarende blev Twitter forbudt i Tyrkiet, fordi regeringen beskyldte det for at dele anti-national propaganda.

Som om disse blokader ikke var nok, kom streamingtjenester også med geo-låse. For at overholde deres indholdslicensaftaler begrænser de det tilgængelige indhold baseret på det land, hvor tjenesten får adgang til. Det samme gælder for SYFY-kanal.

Men det er ikke den eneste kanal, der har begrænset adgangen til dets indhold uden for sit hjemland. Mange andre streamingkanaler følger den samme proces, herunder HBO Now, Hulu, Amazon Prime og mere. Selv Netflix, der findes i næsten alle andre lande, har forskellige biblioteker for folk i forskellige lande.

I et sådant scenario kan en VPN være yderst nyttig. Da websteder og tjenester bruger din IP-adresse til at bestemme din rigtige placering, kan du bruge en VPN til at skifte din IP til et andet land og nyde den online frihed, du virkelig ønsker.

Afhængig af hvilken VPN-tjeneste, du bruger, kan du nemt få adgang til Syfy, Netflix, Amazon Prime, Hulu eller enhver anden streamingkanal. Læs nedenfor for at finde ud af, hvilken PureVPN der er den bedste VPN til Syfy.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me