Hvordan kan man se Kentucky Derby Live online?


Sådan kan du se Kentucky Derby Live online?

Offentliggjort: 16. april, 2019

Følg nedenstående trin for at se Kentucky Derby online hvor som helst:

1. Hent PureVPN.
2. Opret forbindelse til den amerikanske server.
3. Få adgang til NBC og se Kentucky Derby live online!

se-kentucky-online

Sådan kan du se Kentucky Derby fra hvor som helst?

Kentucky er ikke kun berømt for sin stegte kylling. Der er andre ting, der gør regionen også populær. En af grundene til, at Kentucky er berømt, er på grund af den populære hestevæddeløbsturnering, der afholdes hvert år i staten.

Det stemmer, Kentucky Derby er tilbage i endnu et år! Benævnt “De mest spændende to minutter i sport” begynder derbyet den 3. maj og afsluttes den 4. maj. Du kan kontrollere den komplette Derby-dagsplan herfra.

Hvis du elsker sport, ville du bestemt elske at streame den online. Kabel-tv-tjenester er frygteligt forældede, og du får næppe at se dine foretrukne kampe blive spillet på grund af visse udsendelsesbegrænsninger. Selv kampe, der vises, er fyldt med annoncer, der gør hele oplevelsen til en forfærdelig.

For at nyde dit yndlings sportsindhold er det bedre at give op på kabel-tv og skifte til streaming online. På denne måde får du se de kampe, du ønsker, uden at skulle tolerere de forfærdelige reklamer. Derudover er kanalomkostningerne også meget billigere i forhold til hvad du normalt betaler for din digitale kabeltjeneste.

Når det gælder tilgængeligheden af ​​kanalerne, kan du dog støde på nogle problemer. Den værste del ved streaming online er, at nogle kanaler ikke er tilgængelige i forskellige regioner over hele verden. Tag f.eks. NBC er kun tilgængelig fra USA og kan ikke fås adgang til andre steder.

I et sådant scenarie finder du dig selv i problemer, hvis du vil streame dine foretrukne sportsbegivenheder, såsom Kentucky Derby live online. Heldigvis er der måder at undgå disse begrænsninger og få adgang til dine foretrukne online kanaler med lethed. Nedenfor er en komplet guide til, hvordan du kan se Kentucky Derby live online med en VPN.

Se Kentucky Derby Live online med en VPN

Følg nedenstående trin for at se Kentucky Derby online hvor som helst:

 1. Hent PureVPN.
 2. Opret forbindelse til den amerikanske server.
 3. Få adgang til NBC og se Kentucky Derby live online!

På trods af alle de begrænsninger, der er på plads, kan du stadig se Kentucky Derby ved hjælp af en VPN som PureVPN. Det giver dig mulighed for at ændre din IP-adresse til den i ethvert andet land ved at klikke på en knap. Da de fleste streamingkanaler ser på din IP-adresse for at bestemme, hvor du er fra, kan du bruge dette hack til at få adgang til dine yndlingskanaler online hvor som helst.

For eksempel, hvis du bor i Australien, og du vil streame Kentucky Derby på NBC, kan du ikke være det, fordi din IP-adresse er en australsk. Men hvis du opretter forbindelse til PureVPN og opretter forbindelse til en VPN-server i USA, vil du nemt kunne få adgang til enhver amerikansk kanal efter eget valg.

PureVPN giver dig adgang til over 2.000 servere og 300.000 anonyme IP’er i 140 lande, hvilket betyder, at du kan få adgang til alt hvad du ønsker på nettet. Disse servere er meget optimerede og er bygget til at give dig maksimale hastigheder, så du kan nyde streaming af liveindhold uden afbrydelser.

PureVPN er ideel til dem, der lider af ISP-hastighedsregleringsproblemer. Det er kendt, at internetudbydere bremser dine internethastigheder, når de tror, ​​at du spiser store mængder data. Men med PureVPN kan du bruge internettet anonymt, så din internetudbyder ikke kan opdage, hvad du laver online og betjene din båndbredde.

Hvor man kan se Kentucky Derby live online?

NBC og NBC Sports har ret til at streame Kentucky Derby-løb på deres respektive kanaler. Hvis du leder efter andre streamingtjenester, der sender tv-løbene online, skal du gennemgå listen nedenfor:

 1. fuboTV
 2. fuboTV er en populær internet-tv-tjeneste, hvorfra du kan streame Kentucky Derby live online. Der er flere bundter og promo-pakker, som du kan abonnere på for at streame dine yndlingskanaler live på fuboTV.

  NBC Sports er også en del af et af de bundter, der er tilgængelige på fuboTV. Ved at betale $ 44,99 pr. Måned får du adgang til belastninger af streamingkanaler.

 3. Slynge-tv
 4. Sling TV er et andet alternativ, som du kan bruge til at se Kentucky Derby live online. Du finder NBC og NBC Sports på begge de pakker, der er tilgængelige på Sling TV. Kanalen koster omkring $ 25 pr. Måned..

 5. Hulu
 6. Hulu er en af ​​de mest populære streamingtjenester derude. For $ 39,99 pr. Måned får du også snesevis af live tv-kanaler plus et par premium-netværk. Både NBC og NBC Sports er tilgængelige på Hulu, og du kan streame løbene online derfra med lethed!

Afsluttende tanker

Hvem har du rod i i det kommende Kentucky Derby? Vi håber, at du nemt kan se dine yndlingsløb ved at følge guiden nævnt ovenfor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me