Hvor sikker er en VPN – 3 faktorer at overveje


Hvor sikker er en VPN – 3 faktorer at overveje

22. januar 2020


Hvor sikker er en VPN? For at sikre, at du vælger en pålidelig VPN, skal du overveje nogle væsentlige aspekter, der gør en VPN sikker.

sikker vpn

I det sidste årti har VPN-tjenester vist en utrolig forbedring med hensyn til at tilbyde mere værdi for brugeren. Tidligere er VPN’er almindelige værktøjer, der gjorde det muligt for websurfere at nyde internetfrihed. De blev kun brugt som værktøjer til at låse websteder og kanaler på internettet.

VPN’er var ikke meget anderledes end en almindelig proxy-service. Derfor leverede de ringe eller ingen merværdi til brugeren.

I de sidste par år har VPN’er imidlertid vist en utrolig vækst og innovation ved at tilføje nogle fantastiske funktioner i deres service. Disse inkluderer onlinesikkerheds- og privatlivsfunktioner, der garanterer din sikkerhed på nettet.

Men mens de fleste VPN-tjenester hævder, at de tilbyder den bedste online sikkerhed, hvor sikre er disse tjenester egentlig? Lad os finde ud af det.

Hvordan Secure er en VPN?

Onlineverdenen er ikke sikker. Dette blev allerede bevist af Edward Snowdens lide. Internetudbydere og regeringer har været involveret i at overvåge dine data og kontrollere, hvad du gør online.

Når du opretter forbindelse til World Wide Web, tildeler din internetudbyder dig en Internet Protocol (IP), der kan afsløre oplysninger som den by og det land, du bor i. Denne adresse kan også bruges til at spore dine online aktiviteter. Da denne adresse er offentlig, kan websteder kontrollere din fysiske placering og kan også spore dig gennem cookies.

Der er også tilfælde, hvor brugere opretter forbindelse til et offentligt Wi-Fi-netværk, der allerede er på radaren for de farligste hackere. Forbindelse til ethvert suget hotspot ville øjeblikkeligt kompromittere din enhed og alle de data, der allerede findes i den.

I scenarier som disse kan du sikre dine datas sikkerhed og anonymitet ved at oprette forbindelse til en sikker VPN-tjeneste. De bedste VPN-tjenester giver dig mulighed for at ændre din IP-adresse og dermed kamouflere din faktiske fysiske placering.

Desuden tilbyder disse tjenester ende-til-ende-kryptering, der holder din enhed og online trafik sikkert på nettet. Dette holder dig sikker, selv når du er tilsluttet et kompromitteret Wi-Fi-netværk.

Men på trods af disse funktioner, er din VPN-service stadig sikker? Svaret er sandsynligvis nej. Hvorfor? Fordi der er mange andre årsager, der kan kompromittere din sikkerhed på nettet, selv når VPN er tændt.

Tre aspekter, der sikrer en VPN-sikkerhed

Der er nogle afgørende aspekter, som du skal overveje, inden du vælger en VPN-tjeneste. Disse aspekter fremmes sjældent, men de er vigtige for at sikre, at du virkelig forbliver sikker på nettet.

For at en VPN skal være virkelig sikker, skal den have følgende funktioner tilgængelige:

1. IP-lækage beskyttelse

Har du nogensinde besøgt et begrænset websted, mens du har forbindelse til en VPN og stadig fundet det utilgængeligt? Hvis ja, lækker din VPN sandsynligvis din IP-adresse.

Nogle VPN-tjenester, især gratis tjenester, er ikke perfekte. De har lækager inde i dem, der fører til eksponering af din faktiske identitet på Internettet. Der er ingen måde at undgå dette problem bortset fra at bruge en VPN-tjeneste, der tilbyder beskyttelse mod lækage af IP.

Der er flere typer lækager, der kan afsløre din identitet på nettet. Disse inkluderer WebRTC-lækage, DNS-lækage og IPv6-lækage.

Alle disse lækager kan forebygges, hvis du bruger PureVPN. Tjenesten tilbyder ikke kun beskyttelse mod disse lækager, men den giver også testværktøjer til alle disse forskellige typer lækager.

Du kan lære mere om disse lækager og hvordan PureVPN beskytter dig mod dem herfra.

2. Internet Kill Switch

Hvis du er en almindelig VPN-bruger, kan du have oplevet et problem, der helt kan afsløre din identitet på Internettet. Det sker ofte, at mens du surfer på internettet, kan din VPN ved en fejltagelse afbryde forbindelsen, så du bliver fuldstændig eksponeret på nettet. Dette er et frustrerende problem, som kan undgås, hvis du bruger den rigtige VPN-service.

Internet Kill Switch er en vigtig funktion, der holder dig sikker online. Når den er tændt, er denne funktion bygget til at dræbe din internetforbindelse, hvis din VPN ved en fejltagelse frakobler.

Denne funktion er utrolig nyttig, da den sparer dig for total eksponering på nettet. Selv hvis din VPN kobler fra, kan du forblive lettet med den viden, at du stadig er skjult og anonym på nettet.

PureVPN er en af ​​de første VPN-tjenester, der tilbyder Internet Kill Switch-funktionen til sine brugere.

3. Ingen logpolitik

De fleste VPN-tjenester hævder, at de gemmer nul brugerlogfiler på deres system. Oftest viser det sig, at disse påstande er totalt falske. Du behøver kun at åbne siderne om privatlivspolitikken for disse tjenester for at få at vide, at de faktisk gemmer brugerlogfiler på deres netværk.<

Kun nogle VPN-tjenester har haft anstændigheden til faktisk at nævne det på deres side om privatlivspolitik, at de gemmer nul-logs. Men selv i disse tilfælde er det svært at tage disse tjenester ved deres ord.

I denne sag er den åbenlyse løsning, at disse tjenester udfører en tredjepartsrevision, der kan bekræfte, at de gemmer nul-logfiler. Kun fem VPN-tjenester har tilladt en tredjepartsrevision, der har bekræftet, at de gemmer nul logfiler på deres system.

Fordele ved sikker VPN

Flere VPN-udbydere hævder at være de mest sikre. Ikke mange kan faktisk klare den vanskelige opgave at blive lederne af denne branche. Dette er funktioner i sikker VPN.

256-bit kryptering: Ansætter AES 256-bit militær kryptering, der holder dine data sikre og beskyttet mod ondsindede enheder.

Sikkerhedsprotokoller: Apps leveres fyldt med industristandard sikre vpn-protokoller. Protokollerne giver en glat og sikker online oplevelse i henhold til dine behov

DDoS-beskyttelse: DDoS-angreb kan fuldstændigt forstyrre dit system. En sikker VPN beskytter dig mod DDoS-angreb på op til 480 Gbps

NAT Firewall: NAT Firewall blokerer for alle mulige indgående trusler og beskytter din forbindelse fra afpresning.

P2P-beskyttelse: Udfør sikker kommunikation, upload og download filer med den ultimative P2P-beskyttelse. Du forbliver anonym under P2P-kommunikation.

Endelig note

Forsigtighed er altid bedre end kur. Mange VPN-tjenester hævder at være de mest sikre på nettet. I stedet for at tage disse VPN-tjenester ved deres ord, er det bedre at tjekke deres funktionssider i stedet og bekræfte, om de virkelig er sikre eller ikke.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map