Hvor kan jeg finde gratis Wi-Fi i Los Angeles?


Hvor kan jeg finde gratis Wi-Fi i Los Angeles?

Los Angeles, Californien, er en smuk by med mange betagende og fredelige steder. Byen er også rig på tech og gratis Wi-Fi-hotspots. Hvis du imidlertid tænker, at hvert hjørne er vært for et gratis Wi-Fi-hotspot, ville du tage fejl i din antagelse. Ved at tage det på os for at gøre tingene lettere for dig, har vi oprettet denne guide til, hvordan og hvor du kan finde gratis Wi-Fi i Los Angeles. Plus, du vil også lære at lære, hvordan du sikkert kan udføre dit arbejde på disse åbne netværk uden at henlede opmærksomheden fra cybergoner.

img

Hop til…

Offentlige Wi-Fi-hotspots er overhovedet ikke til at stole på. Dette er åbne netværk, hvor alle kan deltage, inklusive hackere og snoopers. Som et resultat er det ikke kun dine sociale medieprofiler eller e-mail-adresser, der er i fare, men også dine bankkontooplysninger og andre følsomme oplysninger.

De stadigt voksende risici ved det offentlige Wi-Fi-netværk

For at bekæmpe en fjende skal du først lære mere om fjenden og dens taktik. Ved at forstå mere om fjenden vil du være i stand til at beskytte dig selv og tage effektive modforanstaltninger. I vores tilfælde er fjenden usynlig og kan være til stede på enhver offentlig Wi-Fi. Lad os tjekke nogle almindelige trusler forbundet med offentlig Wi-Fis.

Modtagelige over for angreb:

Hvis du mener, at Wi-Fi-sikkerhedsprotokoller som WPA, WPA 2 og WPA 3 er nok til at sikre dine aktiviteter på netværket, kunne du ikke have mere forkert. Tidligere hændelser har vist, at disse sikkerhedsprotokoller ikke er næsten så solide, som de engang blev overvejet. Hvis du stadig er i tvivl om det, kan du læse mere om KRACK Wi-Fi-sårbarheden.

Tilgængelig med hackesæt:

At knække det svage sikkerhed på et Wi-Fi-netværk er ikke raketvidenskab. Når alt kommer til alt har vi nu gratis og betalte værktøjer til rådighed på det digitale rum, der kan tillade endda en ikke-teknisk Wi-Fi-bruger at kompromittere netværket og få fuld adgang til det.

Mænd i midten-angreb er luskede:

Hvis du er en ikke-teknisk person, ville du aldrig være i stand til at opdage noget hackingforsøg, hvad så meget som et sikkerhedsbrud. Faktisk har selv teknisk kyndige brugere det svært at identificere et luske angreb som MITM, også kaldet Men-in-the-Middle angreb. I denne type angreb får angriberen adgang til netværket og sidder mellem to kommunikatorer, dvs. dig og Wi-Fi, for at overvåge din internettrafik og i nogle tilfælde ændre den.

Ikke alle hotspots er reelle:

Hackere og snoopere kender deres vej rundt sårbarheder og netværksudnyttelse. Det er ikke svært for dem at finde frem til måder at overtræde ethvert netværk. En af de mest almindelige, men alligevel effektive fremgangsmåder, de bruger, er oprettelsen af ​​falske hotspots. Hackere kan oprette ondsindede hotspots, der kan overvåge og registrere brugernes data.

Fortsæt med at bruge et gratis Wi-Fi i Las Angeles med denne sikkerhedsliste

Nu hvor du forstår farerne ved det offentlige eller gratis internethotspots, er det vigtigt, at du træffer strenge forholdsregler for at undgå dem:

Opret altid forbindelse til ægte Wi-Fis

Wi-Fi-netværk kommer af dusinet, når du rammer en madgade, park og rekreative eller andre offentlige steder. Og da hackere ved, hvor desperate brugere er efter gratis internetforbindelse, finder de det en stor mulighed for at lokke til sådanne brugere ved at oprette en falsk eller ondsindet hotspot. På sådanne ondsindede netværk kan hacker ikke kun spionere på de private aktiviteter for enhver bruger, der er forbundet til netværket, men også ændre anmodninger og skader på en masse andre måder.

Derfor anbefales det altid kun at oprette forbindelse til autentiske netværk. Der er mange ledetråde bag et ondsindet eller falsk netværk, f.eks. Et lydnettet netværksnavn, men med en skrivefejl eller ethvert andet bogstav mangler eller tilføjes. Desuden skal du altid bede personalet om ægtheden ved Wi-Fi-hotspot.

Dobbelt-tjek altid netværksdeling

Husk, at hvis du giver hackere endda en mindste mulighed for at bryde ind på din enhed, vil de gøre det. Automatisk netværksdeling er en sådan mulighed, der kan resultere i en krænkelse af dit privatliv. Det kan forårsage endnu mere skade, hvis du ikke er opmærksom på den deling, der muligvis er indstillet til at åbne automatisk, når du er tilsluttet et nyt netværk. Derfor er det et must at kontrollere, om netværksdelingsfunktionen er deaktiveret eller ej.

Foretag aldrig fortrolige aktiviteter på en offentlig Wi-Fi

Offentlige internethotspots er de mindst ideelle netværk til betaling af regninger, banktransaktioner eller online shopping. Vi har trods alt diskuteret ovenfor de mange farer, der følger med sådanne netværk. Så hold dig altid væk fra at udføre noget privatlivsfølsomt arbejde på en offentlig hotspot.

Befæst din internetsikkerhed på en gratis Wi-Fi i Los Angeles med en VPN

Da du ikke kan forhindre dig i at tilslutte dig et gratis Wi-Fi, og selvfølgelig hvem der kan, kan du i det mindste reducere risikoen til nul ved at oprette et virtuelt privat netværk, også kaldet VPN på din enhed.

PureVPN tilbyder dig både privatliv og sikkerhed-centreret løsning på alle dine problemer, hvad enten det er usikkert Wi-Fi eller andre online trusler. Vi styrker beskyttelsen og anonymiteten af ​​dine data med vores kryptering af militær kvalitet, dvs. 256-bit AES-krypteringsalgoritme. Uanset om du tilslutter dig internettet fra et hjemmenetværk, kontornetværk eller et offentligt hotspot, forsikrer vi dig integriteten af ​​dine data og privatlivets fred for dine internetaktiviteter.

For at fordoble vores sikkerhed for sikkerhed på højeste niveau tilbyder vi endda en Wi-Fi dedikeret funktion, Secure Wi-Fi. Du behøver kun at skifte til funktionen og gennemføre dine online aktiviteter på ethvert netværk med fuld sindssyn.

Bortset fra databeskyttelse og fortrolighed kan du også bruge vores VPN-service til flere andre formål. For eksempel kan du forfalske din placering for at få adgang til landsspecifikt indhold eller service. Du kan få adgang til early-bird til dine foretrukne online spil. Desuden kan du endda booke fly til en relativt billigere pris.

Find gratis WiFi i

  • Forenede Stater
  • New York
  • Phoenix
  • San Diego
  • Philadelphia
  • Chicago
  • Houston
  • Florida
  • McDonalds
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me