Hvad er Split Tunneling VPN?


Hvad er Split Tunneling VPN?

Split Tunneling gør nøjagtigt hvad det står for: opdele din internettrafik. Med delt Tunneling VPN har du muligheden for at dirigere internettrafik gennem VPN-netværket eller dit lokale netværk..

VPN Split Tunneling beskytter den trafik, du ruter gennem VPN-netværket, og på samme tid mister du ikke adgang til dit lokale netværk og enheder, der er tilsluttet på det netværk. Fås på Windows, Android, Android TV.

Split Tunneling VPN: Trafikveje, der forgrener sig i to retninger: Den ene går via en VPN-tunnel og den anden via regelmæssig forbindelse.

Hvorfor har jeg brug for delt tunneling?

Når brugeren opretter forbindelse til VPN-serveren, opretter den en sikker krypteret tunnel, der derefter overføres til det større internet. Som standard går al og delt tunnelingstrafik, der sendes via VPN-netværket, gennem VPN split tunneling-serveren på en krypteret måde.

Med delt tunneling har du dog muligheden for at vælge, hvilken trafik / information der går gennem VPN-netværket (krypteret tunnel) og resten gennem din ISP (ikke krypteret tunnel). Muligheden for at rute din trafik gennem VPN-forbindelsen eller din ISP er en velsignelse, især når du ikke ønsker at få adgang til bestemte websteder uden nogen kryptering.

Fordele ved at have delt tunneling:

 • Når denne funktion er aktiveret, kan du se udenlandske tv-shows / film, mens du bruger internettet med lokale IP-adresser
 • Del P2P-filer uden at kompromittere dit online privatliv
 • Få adgang til enheder på dit lokale netværk, mens du bruger VPN

Hvis du ikke har delt tunneling aktiveret:

 • Du kan ikke få adgang til oversøisk og lokalt indhold samtidig
 • Overførsel af alle data via ISP afslutter din båndbredde
 • Du kan ikke få adgang til LAN-enheder, mens du er tilsluttet VPN-klienten

Den sande fordel ved at bruge denne funktion er, at den stammer fra dens bekvemmelighed. Funktionen hjælper med at forbedre dit arbejdseffektivitet. Lad os sige, at du rejser til udlandet for at få adgang til landets lokale indhold; du kan rute trafikken via internettet og for at få adgang til dit hjemlands indhold, kan du rute trafikken gennem VPN-netværket ved at aktivere denne funktion.

Er der en risiko, når du bruger Split Tunneling?

Split Tunneling er en robust funktion, der giver dine internetaktiviteter bekvemmelighed. Der er så mange risici forbundet med delt tunneling. Når delt tunneling er aktiveret, omgås brugere PureVPNs AES 256-bit militærkryptering, der er der for at sikre dine online aktiviteter mod hackere, cyberkriminelle og nysgerrige øjne.

Hvis du konfigurerer VPN-delt tunneling for at udelukke visse trafik fra beskyttelsen af ​​din VPN-forbindelse eller VPN-tunnel, kunne din internetudbyder eller en tredjepart få adgang til denne trafik. For at beskytte dine online aktiviteter skal du kun bruge VPN-beskyttede split tunneling-forbindelser til at beskytte din IP-adresse, når du håndterer følsomme data, adgangsbegrænsede websteder eller P2P med Kill-switch-beskyttelse. Nu ved at bruge webservices fra lokale IP-adresser. Du kan nemt downloade sikkert uden at nedsætte din anden.

Hvordan fungerer Split Tunneling med PureVPN-apps?

Når delt tunneling er på plads, reducerer din internetforbindelse eventuelle papirstop og sparer båndbredde, da onlinetrafikken ikke behøver at passere gennem VPN-delt tunneling-netværket. Men den gode ting at bruge Split Tunneling med PureVPN er, at du har ubegrænset båndbredde til at beskytte din IP-adresse og online trafik.

Sikker split-tunnel med VPN

En anden fordel ved at bruge delt tunneling er, når en bruger arbejder på forskellige steder med forskellige funktioner på begge netværk hele dagen, og delt tunneling forhindrer brugeren i at gentagne gange skulle oprette forbindelse og afbryde forbindelsen.

VPN Split Tunneling på PureVPNs apps

• App til Windows: PureVPNs app til windows leveres forpakket med Split Tunneling-funktion, der åbner store muligheder for dig online.

• App til Android: PureVPNs app til Android kan prale af den revolutionerende Split Tunneling-funktion, der giver bekvemmelighed, når du ønsker at se tv-shows / film på din Android-telefon og få adgang til arbejdsfiler samtidig.

• App til Android TV: PureVPNs app til Android TV er forudindlæst med spændende muligheder og split tunneling på toppen af ​​listen. Konfigurer det på dit Android TV og nyd en online oplevelse som aldrig før.

Lær mere om PureVPNs funktioner

 • Internet Kill Switch
 • AES-kryptering
 • Sikker WiFi
 • Sikker P2P-fildeling
 • IPv6 lækage beskyttelse
 • iOS efter behov
 • DNS-lækage beskyttelse
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me