Hvad er min IP-adresse?


Hvad er min IP-adresse?

000,00.000,00 Din placering: Din internetudbyder: img En ip-adresse er en unik kombination af tal, der er tildelt din enhed, som giver den mulighed for at kommunikere med andre enheder på internettet.


PureVPN-værktøjer til beskyttelse af personlige oplysninger:

 • WebRTC-lækagetest
 • DNS-lækagetest
 • IPv6-lækagetest
 • Hvad er min IP

Forår til:

 • Hvad er en IP-adresse?
 • IPv4- ift. IPv6-addresses
 • Privat ift. offentlig IP-adresser
 • Offentlige IP-adresser kan afsløre en masse om dig!
 • Sådan ændres din ip-adresse og placering med VPN
 • Få en privat ip-adresse med PureVPN

Forklaring på hvad en ip-adresse er (video):

Hvad er en IP-adresse?

En internetprotokoladresse, bedre kendt under navnet ip-adresse, er en unik identifikator, der til at fordele alle enheder eller computere. Ip-adresser inddeles derudover i til versioner. IPv4 findes kun af numeriske etiketter, f.eks. 204.68.45.80. IPv6 findes på den anden side af en kombination af numerisk tal og hexadecimal, f.eks. 2001: db8: 85a3 :: 8a2e: 370: 7334

Derudover skal du opdele til forskellige ip-typer, når du har forbindelse til et netværk: Offentlig IP og privat IP. Blandt de til det er den offentlige ip-adresse, der giver dig mulighed for at åbne forbindelse til internet og surfe i det uden besvær.

IPv4- ift. IPv6-addresses

Der er en grund til at på Internettet har forskellige versioner af en ip-adresse: IPv4 og IPv6.

IPv4

Det er den ældste og hyppigst anvendte version.
Den har en størrelse på 32 bit.
Den har et adresseområde på 4.294.967.296 (232) unikke kombinationer.
Den findes af cifre, i et interval fra 0 til 255.
Det er et begrænset antal, og det løber således hurtigt tørt.
Den skrives som 204.68.45.80

IPv6

Den blev skabe tre år efter deres forgænger.
Den har en størrelse på 128 bit.
Den har et enormt adresseområde på 340 undecillioner unikke kombinationer.
Den findes af cifre samt hexadecimal.
Det vil tage milliarder af år, før IPv6-puljen opbruges.
Den skrives som 2001: db8: 85a3: 8a2e: 370: 7334

Privat ift. offentlig IP-adresser

Imge

Privat IP-adresser

Privat ip-adresser bruges kun fra privat netværk til identifikation og dele af data mellem forstærker (f.eks. Printere, tablets osv.), Der findes på samme netværk. Alle computere eller andre enheder i et netværk er en unik privat ip-adresse, som den tildeles af routeren via DHCP-protokollen. Intet uden for det lokale netværk kan identificere eller oprette forbindelse til disse forstærker.

Offentlige IP-adresser

Offentlige ip-adresser til at fordele til din internetudbyder. Det er denne IP, som giver dig mulighed for at åbne forbindelse til internettet og surfe på nettet. Alle forstærkere på og lokalt netværk har samme offentlige ip-adresse til at oprette forbindelse til internettet, da routeren selv deler samme ip-adresse.

Offentlige IP-adresser kan afsløre en masse om dig!

Data er den nye vare (handel). Sådan bruges din offentlige IP-adresse i denne voksende handel:

Placering

Din offentlige ip-adresse afslører alt om din placering lige fra dette land og område til dette postnummer og gade. Jeg sidste ende udsætter den din personlige information til billetpris, da denne information kan give cyberkriminelle lad adgang til din enhed.

Internetaktiviteter

De søgninger, du forudsiger på internettet, de websteder, du besøger og webhistorikken, der gemmes i din browser, alt gemmes og sporer. Faktisk kræver nogle regeringer, hos internetudbyderne registrerer disse data.

Købsadfærd

Det er ikke kun din demografi, annoncører overvåger også dine købsadfærd, interesserer og personlige præferencer. Det udsætter ikke kun dette privatliv til billetpris, mænd giver også den tredje separate mulighed for at påvirke din personlige mening og interesser.

Sådan ændres din ip-adresse og placering med VPN

Det er tilladt at maskere eller ændre din IP og dermed virtuelle placering. Du har blot brug for er et virtuelt privat netværk (VPN). En VPN-tjeneste erstatter ikke kun din faktiske IP med en anonym IP-adresse. Den omdirigerer også din internetrafik via en VPN-server, der krypterer trafikken (data) og skjuler, hvad du forudser dig online. Sådan gør du det:

trin 1 Start VPN-tjenesten trin 2 Opret forbindelse til enhver server trin 3 Jeg har set af privat søgning på nettet

Få en privat ip-adresse med PureVPN

PureVPN tilbyder brugerne og online oplevelse som ingen andre. Med reserveret privat IP’er kan bruges til at oprette forbindelse til enhver PureVPN-server og få øjeblikkelig forbindelse, da IP’erne kun er forbeholdt PureVPN-brugere.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map