Hvad er en anonym VPN


Hvad er en anonym VPN

10. februar 2020

Hvis du vil bruge internettet med et lag af anonymitet, er en anonym VPN bare det værktøj, du har brug for i dit arsenal. Det kombinerer kraften i militær kryptering og maskering af IP-adresser, så du kan udføre dine online aktiviteter uden at bekymre dig om, at de bliver knyttet tilbage til dig.

anonym vpn

Anonymitet er enhver netizens grundlæggende ret sammen med at være dagens grundlæggende behov. Hvorfor det? Det skyldes, at tredjeparter som internetudbydere gemmer data relateret til din online aktivitet.

Hvad du ser online, hvilke websteder du gennemser og hvilke betalingsmetoder du bruger. Tro det eller ej, alt gemmes og overvåges, uden at du engang ved om det. Her kan en anonym VPN-service bedst beskytte dig!

Hvad er online anonymitet?

Lad os indse det – langt de fleste mennesker er ligeglad med at være anonym, uanset om det er i det virkelige liv eller online. Det skyldes, at vi frivilligt har overgivet nogle af vores personlige oplysninger, hver gang vi handler med virksomheder.

anonym vpn

Din mail leveres lige uden for døren, med dit navn og adresse skrevet på det. Telefonbøger viser telefonnumre ved siden af ​​vores navne. Og hvis du vil købe noget online, skal du angive et navn, adresse og betalingsoplysninger.

Mennesker er tillidsfulde skabninger af natur, men det er her problemet ligger. Du kan ikke stole på nogen blindt, især når det kommer til dine data. Så det kommer ikke som en overraskelse, at nogle af os træffer foranstaltninger for at være mere anonym online.

Da det ikke er rigtigt et ord, du vil støde på i samtaler hver dag, så lad os forklare lidt. Når du modtager et anonymt brev fra nogen, betyder det, at en person, hvis navn er ukendt, sendte det.

Online-anonymitet, også kendt som Internet-anonymitet, er en smule anderledes. Når alt kommer til alt ønsker vi, at mere end blot vores navn skal være skjult. Det er evnen til at udføre handlinger på Internettet, mens du holder alt relateret til os hemmelig.

Hvordan en anonym VPN kan hjælpe?

Når du bruger internettet, din ikke-krypterede trafik og kan blive opfanget af enhver. De kan derefter bruge det til at engagere sig i identitetstyveri og stjæle dine hårdt tjente penge i processen!

Derudover bliver din rigtige IP-adresse også udsat for omverdenen. Det betyder, at din online aktivitet spores tilbage til dig af annoncører, internetudbydere og andre agenturer. Kort sagt, alt hvad du gør er synligt for alle.

Hvis du ønsker at forblive helt anonym online, skal du få en anonym VPN-service. Den tildeler dig en anonym IP-adresse. Og det sikrer dine data fra ende til ende med kryptering af militær kvalitet. Resultatet? Du er i stand til at gennemse med en kappe af anonymitet!

6 grunde til, at du har brug for en anonym VPN

Vil du forhindre internetudbydere i at spore din online aktivitet? Træt af at få dine private oplysninger indsamlet af nogen? Kan ikke få adgang til det indhold, der er tilgængeligt på den amerikanske version af Netflix?

Ved at tilmelde dig en anonym VPN-tjeneste kan du beskytte dig mod det værste af Internettet. Her er nogle af grundene til, at du skal udstyre dig selv med en anonym VPN:

1. Sikre dig selv på offentlig Wi-Fi

Hvem elsker ikke offentlig Wi-Fi? Det kan findes næsten overalt og giver dig mulighed for at holde kontakten mens du er på farten. Bekvemmeligheden ved offentlig Wi-Fi er ubestridelig, men det er værd at bemærke, at disse netværk ikke er sikre.

Det er en kendt kendsgerning, at de fleste offentlige Wi-Fi-forbindelser giver brugerne næsten ingen sikkerhed. Det betyder, at enhver cyber-kriminel kan opfange din internet og stjæle dine data.

Opret forbindelse til en anonym VPN, før du bruger offentlig Wi-Fi. Det vil sikre, at dine browsing sessioner er krypteret. På denne måde kan ingen få fat på dine oplysninger, og selvom de gør det, er det ikke så let at dechiffrere dem.

2. Få adgang til ethvert websted & Indhold

Lad os antage, at du er på ferie og vil streame tv-shows og film, der er tilgængelige på amerikanske Netflix. Du prøver at få adgang til streamingtjenesten, men du kan ikke på grund af regionale begrænsninger.

Med andre ord kan du ikke se US Netflix overalt. Disse tjenester bruger din IP-adresse til at identificere, hvor du befinder dig. Ved at finde din IP blokerer de for adgang til deres websted. Med en anonym VPN kan du dog nyde fuld online tilgængelighed.

I eksemplet ovenfor skal du oprette forbindelse til en amerikansk server og få en amerikansk IP-adresse. Dette vil narre Netflix til at tro, at du får adgang til det fra Amerika. Og du får se dit foretrukne indhold uden forhindringer!

3. Spar penge på biludlejning & Fly

Rejse behøver ikke at være en dyre affære. Og du kan faktisk spare tusinder af dollars på biludlejning og bookinger af flyvninger. Hvordan? I tilfælde af at du ikke vidste det, opkræver disse virksomheder priser afhængigt af den IP-adresse, du bruger.

Ved hjælp af en anonym VPN kan du ændre din IP-adresse, kontrollere de priser, du får fra forskellige regioner, og købe fra den billigste. Det samme koncept kan også anvendes, når man booker hotelværelser. Seje ting, ikke?

4. Kom omkring regeringsovervågning

Der er mange regeringer over hele verden, der sporer internetbrugen af ​​sine borgere i navnet på national sikkerhed. I lande som Iran, Rusland, Nordkorea og Kina gennemføres denne praksis åbent. Selv regeringerne i nogle vestlige magter indsamler oplysninger om, hvad du gør online.

Uanset om du er en whistleblower eller en person, der ønsker at forblive anonym, så få anonym VPN! Det krypterer din internetforbindelse, hvilket gør det umuligt for regeringer at spore dig.

5. Øg din online sikkerhed

Vidste du, at identitetstyveri er et af de mest udbredte cyberkriminalitet i USA? Ifølge en undersøgelse foretaget af Javelin Strategy & Undersøgelser faldt 14,4 millioner amerikanske borgere på over 14,4 millioner sidste år.

Selv om disse tal er lavere i forhold til 2017, ændrer det ikke, at identitetstyveri er en frustrerende oplevelse for ofrene. Heldigvis giver en anonym VPN tiltrængt sikkerhed og tryghed. Det gør det ved at bruge komplekse krypteringsalgoritmer.

6. Undgå målrettede annoncer

Du har måske indset, hvordan de annoncer, du ser online, er relateret til dine interesser. Det er ikke tilfældigt! Virksomheder bruger cookies, blandt andre metoder, til at spore din adfærd på tværs af websteder og vise dine målrettede annoncer.

Hvis du søger uden disse irriterende annoncer, der følger dig overalt, hvor du går, hvad du har brug for er en VPN-forbindelse. Når din rigtige IP er skjult, bliver det vanskeligt for annoncører at påvirke dine købsbeslutninger.

PureVPN – Den bedste anonyme VPN omkring

Hvis du som mange andre internetbrugere er bekymret for din anonymitet, er der ingen bedre løsning end PureVPN. Det tilbyder en fantastisk blanding af funktioner, der vil revolutionere, hvordan du beskytter din anonymitet online.

IPv6 lækage beskyttelse

IPv6-lækager kan kompromittere dit privatliv, selvom du er tilsluttet en anonym VPN. Heldigvis leveres PureVPNs Windows-app fyldt med IPv6 lækagebeskyttelse!

Globalt servernetværk

Nogle lande har love om privatlivets fred, mens andre har love om privatlivets fred. Med mere end 2.000 VPN-servere til rådighed, kan du skifte til lande med pro-privacy.

Få adgang til ethvert websted

Smag komplet internetfrihed med vores anonyme VPN-service, som giver dig ubegrænset adgang til 300.000+ anonyme IP’er.

DNS-lækage beskyttelse

DNS-lækager er en trussel mod dit online privatliv. Den bedste anonyme VPN kommer altid med en DNS-lækebeskyttelsesgaranti.

Flere protokoller

Når du bruger en VPN, ønsker du ikke kun anonymitet, men også hastighed. At have adgang til flere VPN-protokoller giver dig det bedste fra begge verdener.

IP-adresse maskering

Vores VPN-brugere kan udnytte IP-adresse maskering til at gennemføre deres daglige online aktivitet med fuldstændig anonymitet.

Internet Kill Switch

En pålidelig anonym VPN som PureVPN tilbyder IKS-funktion, der ophører med alle brugeres aktiviteter i tilfælde af en DNS-lækage eller forbindelsesfald.

WebRTC lækage beskyttelse

Undgå, at din rigtige IP-adresse og identitet lækker online med vores idiotsikre WebRTC lækebeskyttelse.

Kryptering af militær kvalitet

Det findes i mange former, hvor 256-bit er det højeste niveau. Kryptering giver dig mulighed for at oprette forbindelse til internettet via en sikker tunnel, der holder uautoriseret adgang i skak.

Split tunneling

Den delte tunneling-funktion kanaliserer følsomme data gennem vores VPN-tunnel, mens resten sendes via din ISP’s servere.

Hvordan man er anonym på Internettet ved hjælp af PureVPN

Med PureVPN kan du være anonym online i 4 enkle trin:

1. Køb et VPN-abonnement, der passer bedst

2. Download VPN-app på din foretrukne enhed.

3. Vælg nu en VPN-serverplacering, du vil oprette forbindelse til.

4. Tryk på knappen “Opret forbindelse” for at aktivere VPN-tunnelen og gennemse anonymt!

Få en anonym VPN i dag!

I dag er det ikke længere en mulighed, men at det er nødvendigt at have en anonym VPN. Det betyder, at du kan surfe på Internettet ved at vide, at din online identitet er beskyttet. Det sikrer også, at du er i stand til at få adgang til Internettet uden nogen begrænsninger.

Tilmeld dig en pålidelig anonym VPN-service som PureVPN. Lås websteder og indhold op, brug offentlige Wi-Fi-netværk sikkert, undgå regeringsovervågning og høste alle fordelene overalt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me