Hent amerikansk Netflix på Apple-enheder


Hent amerikansk Netflix på Apple-enheder

Offentliggjort: 3. marts 2020


At se Netflix det på en bærbar enhed som din iPhone eller iPad kommer som en ret praktisk mulighed, mens du er på farten. Hvis du er en ivrig streamer og ikke ønsker at gå glip af dit foretrukne tv-show i et formodet eksempel som at rejse, viser denne guide dig, hvordan du får Netflix-appen på din iPhone eller iPad. Derudover har det også et pænt trick op i ærmet for at få adgang til det mægtige amerikanske Netflix-bibliotek uden for USA.

Hent amerikansk Netflix på Apple-enheder

Selvom Netflix bedst forbruges på en stor skærm som Apple TV, er det ikke så dårligt at se det på en kompakt Apple-enhed som en iPhone eller iPad. Den er bærbar, Netflix har en dedikeret app til iPhone og iPad, der giver et klik med adgang til alt indhold, og øjnene justerer skærmen også godt. Så næste gang du rejser, skal du bære din egen underholdningsnav i lommen ved at installere Netflix-appen på din iPhone eller iPad. Her er, hvordan du kan gøre det.

 1. Klik på ikonet ‘App Store’
 2. Vælg Søg og skriv ‘Netflix’ i søgefeltet
 3. Tryk på ‘Netflix, Inc.’ fra søgeresultaterne
 4. Vælg ‘Hent’, eller tryk på ikonet ‘Cloud’
 5. Nu skal Netflix-app være tilgængelig på din startskærm
 6. Start Netflix >> Indtast dine loginoplysninger
 7. Nyd Netflix på iPhone eller iPad

I tilfælde af at du ikke kan finde Netflix-appen i App Store, skal du kontrollere, hvilken iOS-version du kører på din iPhone eller iPad. Din enhed skal køre på iOS 12.0 eller nyere for at downloade den nyeste version af Netflix-appen. Brugere, der kører tidligere iOS-versioner (5.0 og nyere), kan kun downloade den, hvis appen allerede er blevet downloadet tidligere på et tidspunkt. Følg nedenstående trin for at kontrollere din iOS-version.

 1. Gå til ‘Indstillinger > ‘Generel > ‘Om’
 2. Dit iOS-version nummer vises ved siden af ​​’Version’

Hvis du kører iOS version 5.0 eller 11.4.1 og har downloadet Netflix-appen på din iPhone eller iPad tidligere, kan du genindlæse en ældre version af Netflix, der er kompatibel med din nuværende iOS-version.

Sådan ser du American Netflix på iPhone eller iPad eller IOS

Nu, hvor du har Netflix-app, der kører på din enhed, så lad os komme ned på den pittige grimme i denne guide.

Hvis du er baseret i USA og rejser uden for regionen, kan du kun få adgang til det indholdsbibliotek, der er tilgængeligt i det land, hvor du skal. Det betyder at skulle sige farvel til de hundreder af titler, der kun er tilgængelige i det mægtige amerikanske bibliotek, indtil du kommer hjem.

At outsmarting Netflix er ikke så let, som det plejede at være så noget så grundlæggende som at ændre DNS-indstillingerne eller bruge en proxy vil simpelthen ikke fungere. Hvad du har brug for er et konstant fungerende trick til at bryde tidligere placeringsbaserede barrierer forbundet med Netflixs indholdsbiblioteker. Det er her en pålidelig Netflix VPN som PureVPN redder.

En VPN krypterer din internettrafik og dirigerer den gennem en VPN-server placeret et fjernt sted, som i dette tilfælde er USA. Dette fjerner igen alle spor af din rigtige IP-adresse og narrer Netflix til at tro, at der fås adgang til tjenesten andetsteds. Populær VPN-service som PureVPN kan prale af så meget som 2000+ servere over hele kloden med hundreder af tusinder af IP-adresser, som næsten umuligt er for Netflix at opdage, uanset hvor smart og effektiv deres dyb pakkeinspektionsteknikker bliver.

Gør alle VPN’er arbejde?

Helt bestemt ikke. En gratis eller en grundlæggende VPN, der har et begrænset servernetværk, er forpligtet til at opdage og sortliste af Netflix på grund af gentagne gange anvendte IP-adresser. Hvis du vil se US Netflix konsekvent uden irriterende proxyfejl, skal du vælge en hæderlig VPN-service, såsom PureVPN.

Hvad gør PureVPN til den bedste VPN for US Netflix?

PureVPN giver adgang til så meget som syv populære Netflix-mediebiblioteker, inklusive amerikanske Netflix. Nogle andre bemærkelsesværdige funktioner inkluderer:

Dedikeret iOS-app

PureVPN har en dedikeret iOS-app, som du kan installere fra App Store på få sekunder. Dette skal være din portal til en ubegrænset verden af ​​Netflix-streaming.

No-Log-certificeret

PureVPN overholder strengt sin nul-log-politik. Det er blandt de meget få VPN-udbydere, der gennemgik en uafhængig sikkerhedsrevision af deres privatlivspolitik og systemer for at bevise det.

Stort servernetværk

PureVPN kan prale af et enormt netværk på 2000+ servere strategisk spredt på 180+ placeringer. Med hele 300.000 IP-adresser til rådighed er chancerne for at blive opdaget af Netflix ved hjælp af en tilbagevendende IP-adresse næsten nul. Desuden kan du også vælge en regionsspecifik dedikeret IP for at sikre dig, at din IP-adresse aldrig deles med nogen anden

Sådan ser du American Netflix med PureVPN

Her er hvad du skal gøre:

 1. Tilmeld dig PureVPN (hvis du ikke allerede har gjort det)
 2. Gå til ‘App Store’ og søg ‘PureVPN’ i søgefeltet
 3. Vælg ‘Hent’, eller tryk på Cloud-ikonet for at downloade og installere PureVPN iOS-app fra App Store
 4. Start PureVPN-app, og log ind med dine legitimationsoplysninger
 5. Fra listen over ‘Populære websteder’ skal du trykke på ‘US Netflix’
 6. Nu kan du se US Netflix på din iPhone eller iPad hvor som helst i verden

Hvis du har en Apple TV 4 eller Apple TV 4K, skal du følge nedenstående trin for at få Netflix-app på din enhed.

 1. Gå til startskærmen, og åbn ‘App Store’
 2. Søg ‘Netflix’ i app-butikken, og klik på ‘Hent’ for at installere appen
 3. Når installationen er afsluttet, finder du appen lige på din startskærm

Sådan får du amerikansk Netflix på Apple TV

Hvis du er en ny abonnent på Netflix og vil se det på dit Apple TV, er du i en ubehagelig overraskelse. De regionale begrænsninger, der anvendes af Netflix, giver dig ikke mulighed for at streame andet indhold end det, der er tilgængeligt i dit lokale mediebibliotek.

Netflix har dedikerede indholdsbiblioteker til forskellige regioner, og tilgængeligheden af ​​indhold afhænger meget af, hvor du befinder dig. For eksempel er amerikanske Netflix, der er langt den mest populære og omfattende, kun begrænset til USA.

Streaming af Netflix på Apple TV er en fantastisk oplevelse, men du kan tage det op ad et hak ved at få hænderne på det mest ønskelige amerikanske Netflix-bibliotek. Løsningen er så enkel som 123. Ved blot at oprette forbindelse til PureVPN-server i USA skal alt indhold i det amerikanske bibliotek stilles til rådighed for dig. PureVPN har et omfattende servernetværk, der er optimeret til streaming og holder ingen logfiler over dine online aktiviteter.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map