Gratis WiFi i Chicago


Gratis WiFi i Chicago

Chicago er hovedstaden Illinois og er den tredje mest folkerige by i Amerikas Forenede Stater. Byen er kendt for sin strålende infrastruktur og fantastiske steder for turister at besøge og nyde.

Som forventet fra en populær turistdestination er Chicago fuld af offentlige Wi-Fi-hotspots. Hvis du besøger Chicago, og mens du strejfer rundt i de smukke gader i denne by, finder du hundredvis af steder, hvor du kan oprette forbindelse til internettet gratis.

Følgende guide hjælper dig med at finde gratis WiFi i Chicago og hjælper dig også med at forblive i sikkerhed på alle disse steder!

img

Hop til…

Offentlige Wi-Fi-netværk er ekstremt farlige. Uden at du engang ved om farerne ved disse netværk, bruges disse netværk som legepladser af cybergoner, og venter i skyggerne for at lokke intetanende mennesker og stjæle deres private data. Det ville være uklokt at oprette forbindelse til ethvert Wi-Fi-hotspot, du støder på uden at have værktøjer til at beskytte dine data.

Farerne ved det offentlige Wi-Fi-netværk

Du finder masser af offentlige Wi-Fi-netværk i Chicago. Disse netværk kan blive meget farlige for enhver websurfer. Det er vigtigt for dig at forstå den berygtede karakter af et offentligt Wi-Fi-netværk. Selvom det giver ekstra bekvemmelighed for alle, der er tilsluttet den, kan det alvorligt kompromittere alle private data, der er gemt i den tilsluttede enhed.

Replica Hotspots

Cyberkriminelle har altid introduceret innovative måder at bryde ind i enheder, der er forbundet til hotspot, uden at engang advare dem. Den nemmeste måde at gøre det på er at oprette replika Wi-Fi-netværk, der har nøjagtigt de samme navne. Enheden opretter forbindelse til det hotspot, uden at du ved det. Og dette vil skade din enhed alvorligt.

Hackingsværktøjer

Det er svært at tro, men virkeligheden er, at det er ret let at hacking til et Wi-Fi-netværk takket være en ammunition af værktøjer, der er tilgængelige på nettet. Der er masser af hacking-kits til rådighed gratis, der garanterer adgang til ethvert Wi-Fi-netværk uden brugerens tilladelse. Enhver håbende hacker kan bruge disse værktøjer til at kompromittere ethvert Wi-Fi-netværk efter deres valg.

Sårbart netværk

Wi-Fi-routere leveres med et standard sæt krypteringsnøgler installeret, såsom WPA, WPA2 eller WPA3. Disse krypteringsnøgler er ikke meget pålidelige, og der har været mange tilfælde i fortiden, hvor disse protokoller er blevet brudt med malware. KRACK Wi-Fi-sårbarhed er et eksempel på, hvor farlig en malware kan være for din Wi-Fi-sikkerhed.

Mænd i midten trussel

MITM er en trussel til datasnuffing, der bruges til at overvåge din online trafik. MITM-angreb er berygtet og giver hackere mulighed for at kigge over dine data og se, hvad du laver, uden at du engang ved.

Sikkerhedscheckliste, før du deltager i et gratis WiFi i Chicago

Nu hvor du ved, hvor farlige offentlige Wi-Fi-hotspots kan være, er det på høje tid, at du begynder at sørge for, at du følger nedenstående sikkerhedscheckliste:

Deltag kun i autentisk Wi-Fis

Det er sjovt at bruge gratis Wi-Fi. Men vi har alle begået en fejltagelse ved at oprette forbindelse til et ukendt Wi-Fi-netværk, når vi sidder i et kaffehus eller et hotel. Som forklaret ovenfor er det kendt at hackere opretter replika-hotspots, som du kan oprette forbindelse. Disse hotspots kan forstyrre din enheds sikkerhed. Derfor skal du sørge for at konsultere personale i området og bede dem om at hjælpe dig med at finde det rigtige Wi-Fi-hotspot.

Den samme praksis skal også gentages på caféer, lufthavne eller andet sted, hvor gratis hotspots er tilgængelige.

Deaktiver altid automatisk deling

Hackere har flere taktikker, der kan bruges til at hacke i dit netværk. At finde sårbarheder er den bedste måde at hacke ind på din enhed. Og den største sårbarhed er funktionen til automatisk deling, der giver hackere nem adgang til dit system. Det er nødvendigt at deaktivere automatisk delingsfunktion, når du er tilsluttet et offentligt hotspot.

Undgå følsomme aktiviteter på gratis Wi-Fi-hotspots

Offentlige Wi-Fi-hotspots giver maksimal komfort, så du nemt kan surfe på nettet. Imidlertid opvejer farerne, der lurer på disse netværk, fordelene, der tilbydes. Vi anbefaler derfor, at du undgår at dele alle private og fortrolige data på disse netværk for enhver pris.

Beskyt din enhed mod eventuelle trusler på offentlig Wi-Fis med en VPN

Det er utroligt risikabelt at tilslutte sig gratis Wi-Fi-netværk, medmindre du har de nødvendige værktøjer, der kan give øget sikkerhed til din online trafik. PureVPN kan give dig den ro i sindet ved at forbedre din websikkerhed og holde dig sikker enhver anonym, når du er tilsluttet et offentligt Wi-Fi-netværk.

PureVPN har specielle servere fyldt med alle de funktioner, der er nødvendige for at passe på din online sikkerhed. PureVPN tilbyder sikkerhed i militær kvalitet i form af de bedste krypteringsstandarder, der sikrer, at selv de mest erfarne hackere ikke kan hacke ind i din trafik.

Du kan også finde funktioner som Wi-Fi-sikkerhed, der fordobler sikkerheden i din trafik, når du opretter forbindelse til et offentligt Wi-Fi-netværk.

Bortset fra at sikre dine webaktiviteter, gør PureVPN dig også anonym. Det giver også adgang til alt tilgængeligt indhold på nettet. Du kan gøre så meget mere med PureVPN, mens du er tilsluttet et gratis Wi-Fi-hotspot.

Steder med gratis Wi-Fis i Chicago

Nu hvor du er opmærksom på den bedste praksis, du skal følge, før du opretter forbindelse til et offentligt Wi-Fi-hotspot, er følgende nogle steder, du kan besøge for at nyde gratis forbindelse til internettet.

Gratis trådløs internetadgang i Millennium Park

Bortset fra den vidunderlige natur i denne park, kan du også nyde gratis adgang til internettet via de offentlige Wi-Fi-hotspots, der findes i området.

Gratis trådløs internetadgang på Four Seasons Hotel

Mens du nyder en fantastisk mad i dit rum, kan du også nyde adgang til gratis Wi-Fi-netværk.

Gratis trådløs internetadgang på The Art Institute of Chicago

Der er vidunderlige samlinger, som du kan se, og du kan også surfe på nettet fra de vidunderligt møblerede haller på dette fantastiske museum.

Bortset fra det åbenlyse, kan du finde gratis Wi-Fis på hoteller, lufthavn, gymnastikstudioer, restauranter og endda offentlige parker i Chicago.

Her er nogle flere guider om gratis WiFi i USA:

 • Gratis WiFi i USA
 • Gratis WiFi i Boston
 • Gratis WiFi i Los Angeles
 • Gratis WiFi i San Diego
 • Gratis WiFi i New York
 • Gratis WiFi i Phoenix
 • Gratis WiFi i Houston
 • Gratis WiFi i Philadelphia
 • Gratis WiFi i Mcdonalds
 • Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me