Gratis WiFi hotspots i San Diego


Gratis WiFi hotspots i San Diego

San Diego, Californien, er ikke kun kendt for sit behagelige vejr, smukke strande, gangbare havnefront, dejlige parker eller Comic-con begivenheder. Byen er også ret populær for sin stadigt tilsluttede livsstil på internettet. Byen er rangeret som den 15. mest forbundne region i Californien, efterfulgt af Santee og Coronado.


Du kan finde over hundreder af offentlige Wi-Fis i San Diego såsom restauranter, caféer og lufthavne for at nævne nogle få. Hvis du netop er flyttet til denne smukke by eller rejser der for ferie, ville du helt sikkert finde denne guide virkelig nyttig til at finde et gratis WiFi i San Diego, Californien.

img

Hop til…

Farerne ved offentlige WiFi-netværk

Offentlige eller gratis Wi-Fi-netværk i San Diego eller enhver anden region for den sags skyld er farlige, og der nægter det ikke. Det er bydende nødvendigt, at du som en erfaren Wi-Fi-bruger mindst skal have en grundlæggende forståelse af truslerne, og hvordan disse trusler kan kompromittere integriteten af ​​dine data og dit privatliv.

Hackingsværktøjer: Tro det eller ej, at hacking af et Wi-Fi-netværk er ikke kompliceret. Derudover bliver det lettere at knække disse åbne netværk med nogle hacking-sæt, der er tilgængelige online. Ved at bruge sådanne offentligt tilgængelige værktøjer eksperimenterer håbefulde hackere eller snoopere på de mest sårbare enheder på netværket.

Rogue Hotspots: Cyber-kriminelle stopper aldrig med at finde unikke måder til at con brugere online eller krænke deres enheder uden at advare dem. En sådan metode, som hackere bruger til at lokke brugere, er ved at oprette en falsk offentlig Wi-Fi-hotspot. Ved at have fuld kontrol på netværket kan hackeren gøre næsten alt for at stjæle brugernes data.

Man-in-the-Middle Threat: MITM er den type angreb, hvor enhver hacker eller snooper udnytter sårbarheden i Wi-Fi eller et hvilket som helst andet netværk og hemmeligt lytter til på enhver kommunikation, der udføres på det. Hackeren kan ikke kun bruge disse angreb til spionage, men også gå et skridt foran og ændre anmodningerne.

Sårbart netværk: Wi-Fi-routere leveres med et standard sæt krypteringsteknologier som WPA, WPA2 eller WPA3. Desværre er disse Wi-Fi-sikkerhedsadgangsteknologier ikke så pålidelige, som du forventer. Faktisk har der været mange tilfælde, hvor disse standardprotokoller blev brudt med malware-angreb. Tag for eksempel KRACK Wi-Fi-sårbarheden, der vendte sikkerhedsverdenen op og ned i 2017 med dens opdagelse.

Tjeklisten, du skal overveje, når du tilmelder dig et gratis Wi-Fi i San Diego

Er du endelig overbevist om, hvor farligt offentlige eller åbne netværk kan være? I så fald skal du følge sikkerhedskontrollisten, før du tilslutter dig et gratis Wi-Fi-hotspot.

Bliv altid med i autentisk Wi-Fis

Tillad ikke nogen at udnytte din trang til at deltage og få adgang til gratis Wi-Fis. Det er vigtigt at være forsigtig, når man tilslutter sig sådanne netværk, især når man bruger et netværk på et berømt sted. For eksempel er Starbucks et internationalt brand, og det har derfor en enorm popularitet. Hvis du er på Starbucks, og du støder på flere netværk med lignende navne, skal du spørge deres ting, om netværket er ægte eller ej.

Du kan anvende den samme praksis, når du er på en café, lufthavn eller endda et hotel. Den vigtigste afhentning her er, at du altid skal være opmærksom.

Deaktiver altid automatisk deling

Hackere har altid forskellige taktikker på ærmet, og at finde sårbarheder er øverst på deres liste. At holde din deling åben på et netværk er ikke en sårbarhed i sig selv, men det er noget, der kan give hackere let adgang til dit system. Sørg derfor for, at funktionen er slået fra eller deaktiveret, når du arbejder på et offentligt netværk eller hotspot.

Undgå følsomme aktiviteter på gratis WiFi-hotspots

Skønt det er rigtigt, at gratis hotspots giver dig let at oprette forbindelse til internettet og gå rundt med dine online aktiviteter på farten; farerne, der lurer på disse gratis netværk, opvejer imidlertid de bekvemmeligheder eller fordele, de tilbyder. Derfor anbefales det at undgå private aktiviteter på disse netværk.

Beskyt din enhed mod eventuelle trusler på offentlig Wi-Fis med en VPN

Det kan være risikabelt at deltage i gratis Wi-Fi-hotspots, medmindre du bruger et sikkerhedsværktøj til at beskytte dine data, f.eks. Et virtuelt privat netværk. PureVPN giver dig roen i sindet, når det kommer til internetsikkerhed. Vores VPN-servere er beskyttet med militær kryptering. De stærkt krypterede servere beskytter privatlivets fred og integritet for dine data, uanset hvilken type netværk du er forbundet til, dvs. hjemme eller offentlig Wi-Fi.

Bortset fra den passive krypteringsfunktion er applikationen også tilgængelig med en Wi-Fi-sikkerhedsfunktion, der fordobler dine datas sikkerhed, især på offentlige netværk.

Med PureVPN-sikkerhedskopi af sikkerheden i din internettrafik eller følsomme data, kan du endelig foretage onlinetransaktioner, betale regninger eller gå rundt med din online shoppingtur uden nogen bekymringer overhovedet.

Bortset fra sikkerhed leveres vores VPN-tjenester med de alsidige evner til at hjælpe dig med at få adgang til landsspecifikt indhold, finde spil fra forskellige placeringer, spare penge, mens du booker fly og mere.

Steder med gratis WiFis i San Diego

Du kender nu den bedste praksis og muligheder for at beskytte dit privatliv og dine data, det er på tide at lære, hvordan man får et gratis Wi-Fi, når du rejser i San Diego.

McDonalds

McDonald’s har tusinder af filialer over hele verden, og de har kæder også i San Diego. Så hvis du planlægger en brunch på McDonald’s, kan du også forvente et helt gratis internet.

Sådan opretter du forbindelse til McDonalds gratis WiFi

Starbucks

Det er det perfekte sted at være, hvis du higer efter en kop kaffe, eller når jeg er væk fra arbejde. Du skal bare oprette forbindelse til det gratis internet på Starbucks, nippe til din yndlingskaffe og gennemse.

Buffalo Wild Wings

Overkommelige og lækre happy-hour måltider er ikke det eneste, du vil synes om på Buffalo Wild Wings. Du kan også nyde helt gratis internet, mens du gummer dine foretrukne måltider væk.

Bortset fra det åbenlyse, kan du finde gratis Wi-Fis i San Diego i Barnes & Noble, Apple Stores, Target, Hotels, Airport, Gym studios og endda offentlige parker.

Her er nogle mere guide til gratis WiFi i USA:

 • Gratis WiFi i USA
 • Gratis WiFi i Boston
 • Gratis WiFi i Chicago
 • Gratis WiFi i Los Angeles
 • Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map