Gratis WiFi hotspots i Boston


Gratis WiFi hotspots i Boston

Boston er hovedstaden Massachusetts og er en af ​​de ældste byer i Amerikas Forenede Stater. Byen er kendt for sin filantropi. Og denne generøsitet strækker sig også til andre steder, såsom at give mere komfort til enhver, der bor eller besøger denne fantastiske by.

Denne bekvemmelighed inkluderer levering af gratis offentlige Wi-Fi-hotspots i byen. Hvis du besøger Boston, eller bare strejfer rundt i gaderne i denne smukke by, finder du hundredvis af steder, hvor du kan oprette forbindelse til internettet gratis. Der er masser af offentlige Wi-Fi-netværk i restauranter, caféer og lufthavn for at nævne nogle få.

Følgende guide hjælper dig med at finde gratis WiFi i Boston!

img

Hop til…

Offentlig Wi-Fi kan være berygtet farligt. Du ved muligvis ikke det, men de kan være legepladser for cybergoner, og venter i skyggerne på at lokke intetanende brugere og stjæle deres private data. Det er derfor ikke klogt at oprette forbindelse til nogen WiFi, du støder på, uden at have værktøjer til at beskytte dine data.

Farerne ved det offentlige Wi-Fi-netværk

Der er mange forskellige offentlige Wi-Fi-netværk over hele Boston. Disse netværk kan være meget farlige for enhver bruger. Det er nødvendigt for dig at forstå den berygtede karakter af et offentligt Wi-Fi-netværk. Selvom det giver den forbundne bruger ekstra bekvemmelighed, kan den pågældende persons private data blive alvorligt kompromitteret.

Sårbart netværk: Wi-Fi-routere leveres med et standardsæt med krypteringsteknologier installeret i dem, såsom WPA, WPA2 eller WPA3. Men disse krypteringsteknologier er ikke så pålidelige, som du ville forvente. Der har været masser af sager i fortiden, hvor disse standardprotokoller blev brudt med malware-angreb. KRACK Wi-Fi-sårbarhed er et eksempel på, hvordan malware kan forstyrre Wi-Fi-sikkerhed.

Hackingsværktøjer: Det er bedre at holde sig til pålidelige netværk som det i Starbucks eller McDonalds, snarere end et tilfældigt hotspot, der dukker op i en grumset placering. De kan være legitime, men hvis nogen bare kan oprette forbindelse til det gratis, hvordan er det til gavn for netværkets ejer? At være ekstra forsigtig og bruge lidt sund fornuft vil beskytte dine data mod at blive kompromitteret på offentlige netværk.

Man-in-the-Middle Threat: Dette er en datasnuffingaktivitet, der bruges til at overvåge onlinekommunikation, der passerer til og fra et system. MITM er et berygtet angreb, der giver hackere mulighed for at overvåge, hvad du laver, uden at du engang ved, at du bliver set.

Replica Hotspots: Cyber-kriminelle kommer altid med nye og unikke måder til at con-surfere og bryde ind i deres enheder uden at advare dem. En let taktik til at hacke til brugerenheder er at oprette replika Wi-Fi-netværk, der har de samme navne. Når brugerne opretter forbindelse til dette kompromitterede Wi-Fi-hotspot, kan hackeren øjeblikkeligt hacke ind på den enhed.

Tjeklisten, du skal overveje, når du deltager i et gratis WiFi i Boston

Ovennævnte punkter burde have overbevist dig om, at åbne netværk kan være utroligt farlige. Sørg for at følge sikkerhedschecklisten nævnt nedenfor, før du tilslutter dig et gratis WiFi-netværk.

Bliv altid med i autentisk WiFis

Vi elsker alle at bruge gratis Wi-Fi-netværk. Der er hackere, der elsker at udnytte denne trang og tvinge dig til at begå fejl, der fører til kompromittering af dine private data. Sørg for at undgå at blive tilknyttet eventuelle replika Wi-Fi-netværk. Hvis du f.eks. Er på Starbucks og bemærker, at der er flere gratis Wi-Fi-hotspots tilgængelige, skal du sørge for at bede personalet om det rigtige netværk og kun oprette forbindelse til det netværk.

Den samme praksis bør også gentages på caféer, lufthavne og andre steder, hvor der er gratis netværk til rådighed.

Deaktiver altid automatisk deling

Hackere bruger flere taktikker til at hacke i dit netværk. At finde sårbarheder på din enhed er altid toppen af ​​denne liste. Den største sårbarhed i dette tilfælde er at give hackere nem adgang til dit system. Det er nødvendigt at slå eller deaktivere automatisk delingsfunktion, når du arbejder på et offentligt netværk eller hotspot.

Undgå følsomme aktiviteter på gratis Wi-Fi-hotspots

Offentlige Wi-Fi-netværk giver dig maksimal komfort, så du nemt kan surfe rundt på nettet. Imidlertid opvejer farerne, der lurer på disse netværk de bekvemmeligheder og fordele, der tilbydes. Det anbefales derfor, at du undgår at dele private eller fortrolige på disse netværk for enhver pris.

Beskyt din enhed mod eventuelle trusler på offentlig Wi-Fis med en VPN

Deltagelse i ethvert gratis Wi-Fi-hotspot kan være utroligt risikabelt, medmindre du har et værktøj, der kan give øget sikkerhed til din online kommunikation. PureVPN giver dig den fred i sindet ved at forbedre din online sikkerhed og sørge for, at du forbliver sikker, når du er tilsluttet et offentligt Wi-Fi-netværk.

PureVPN giver adgang til specielle servere, der er fyldt med alle de nødvendige værktøjer til at passe på din online sikkerhed. PureVPN tilbyder kryptering i militær kvalitet, der sikrer, at selv de mest sæsonbestemte hackere ikke kan hacke i dine private data.

Der er også funktioner som Wi-Fi-sikkerhedsfunktion, der dobler sikkerheden for dine data, når du er tilsluttet et offentligt Wi-Fi-netværk.

Bortset fra at passe dine online aktiviteter, gør PureVPN dig også anonym på nettet og giver dig adgang til ethvert websted eller indhold tilgængeligt på nettet. Du kan gøre meget mere med PureVPN, mens du er tilsluttet et gratis Wi-Fi-netværk.

Steder med gratis WiFi i Boston

Nu hvor du ved om den bedste praksis, du kan følge, når du er tilsluttet et offentligt Wi-Fi-hotspot, er følgende nogle steder, der tilbyder forbindelse til gratis internet i Boston.

Gratis WiFi på Cristopher Columbus Park

Bortset fra dette vidunderlige landskab kan du også nyde gratis adgang til internettet via den offentlige Wi-Fi, der er tilgængelig i området.

Gratis WiFi på Coppa

En italiensk restaurant kendt for sit vidunderlige køkken, og stedet tilbyder også adgang til et gratis Wi-Fi-netværk til sine kunder.

Gratis WiFi på Museum of Fine Arts

Bortset fra de vidunderlige samlinger, der tilbydes, kan du også surfe på nettet let og bekvemt fra museets vidunderligt møblerede haller.

Bortset fra det åbenlyse, kan du finde gratis WiFi i Boston på Lenox Hotel, Copley Square, melbageri, hoteller, lufthavn, gymnastikstudier og endda offentlige parker.

Her er nogle flere guider om gratis WiFi i USA:

 • Gratis WiFi i USA
 • Gratis WiFi i Chicago
 • Gratis WiFi i Los Angeles
 • Gratis WiFi i San Diego
 • Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me