Fortsæt med at surfe og streame på nettet med en ubegrænset båndbredde VPN


Fortsæt med at surfe og streame på nettet med en ubegrænset båndbredde VPN

Bliv hurtig ubegrænset båndbredde internethastigheder og besejre ISP-throttling med PureVPNs elite VPN-service, der tilbyder ubegrænset båndbredde VPN-kapacitet.


 • Alle servere i vores netværk understøtter 10Gbit-forbindelseshastighed til en ultrahurtig forbindelse.
 • Hver PureVPN-konto understøtter 10 multi-logins for at sikre, at hele din familie forbliver beskyttet.

Ubegrænset båndbredde VPN Service

Gennemse og streame alt, hvad du ønsker uden nogen begrænsninger. Ubegrænset båndbredde er et must for VPN-tjenester, hvorfor vores VPN-service, som er kendt for at være en af ​​de hurtigste VPN-tjenester i branchen, der tilbyder ubegrænset VPN-båndbreddeforbindelse, hvilket betyder, at du ikke har nogen båndbreddehætter.

Undgå ISP Throttling

Din internetudbyder vil betjene din internetforbindelse, hvis den bemærker usædvanlig internetbrug. Med AES 256-bit kryptering, der dækker din digitale eksistens, er din internetforbindelse sikret fra en internetudbyder og nysgerrige øjne med vores VPN-service.

Da din internetudbyder ikke kan se dine online aktiviteter, kan du gå over for at downloade tjenester uden at bekymre dig om nogen, der snooper på din internetforbindelse.

Ubegrænset båndbredde på flere enheder

Med PureVPNs ti multi-login-funktion kan du maksimere ubegrænset båndbreddefunktion på alle enheder, der er forbundet til VPN-netværksserverne. Fra en smartphone til et Android TV, iOS, Android osv. PureVPN har VPN-klient til alle operativsystemer, dine enheder, browserudvidelse langs avancerede sikkerhedsfunktioner. Som du let kan udjævne oplevelser, mens streamingtjenester, sociale netværk, Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, og BBC iPlayer, med let brugergrænseflade, opsat og fantastisk tilslutningshastighed med nr båndbreddebegrænsninger.

For at bekæmpe trafik på PureVPNs ubegrænsede servere er et avanceret system med boostet indholdsleveringsnetværk og servere selvinitierende AI-algoritmer for at tilbyde brugerne en internetoplevelse i modsætning til andre.

Download alt hvad du ønsker

Med båndbredde datahætte ude af spørgsmålet, kan du downloade alt, hvad du vil, fra internettet.

Da en internetudbyder er din gateway til internettet, er den helt opmærksom på dine online aktiviteter. For at give dig et klart omfang kan din internetudbyder se de websteder, du besøger, internetsøgninger, downloade trafik og meget mere.

Det er risikabelt at stole på en internetudbyder, da du aldrig ved, om de deler dine online aktiviteter med marketingbureauer eller, værre end, regeringsenheder.

PureVPN nyder at være den førende premium VPN-service med en gennemprøvet historik til at levere service af høj kvalitet og har højoptimerede ubegrænsede båndbredde-servere. Når du er forbundet med PureVPN ubegrænset ubegrænset båndbredde ubegrænsede servere, er din online forbindelse sikret med avanceret kryptering af militær kvalitet 256-bit kryptering og robust VPN-protokoller der sikrer dit yderste online privatliv og sikkerhed. Du kan praktisk talt oprette forbindelse til over 2000+ ubegrænset båndbredde-servernetværk placering, baseret i 180 VPN-placeringer over hele kloden.

Ved fysisk at være til stede i et bestemt land med ubegrænset serverskift, kan din virtuelle tilstedeværelse være i ethvert land rundt om i verden. Benyt tilbud, få adgang til deres lokale indhold, få oprindelig information og meget mere med PureVPNs ubegrænsede VPN-servere.

I VPN-branchen er PureVPN blandt de få VPN-udbydere, der opretholder en streng politik for ikke-logging, hvilket betyder, at internetaktivitet eller browsing aktivitet eller aktivitetslogfiler og private oplysninger spores ikke registreret på deres VPN-Sever, med PureVPN højoptimerede servere kan du kræve din internetfrihed med største tillid uden datagrænser. For eksempel, hvis virksomheden er hjemmehørende i USA, vil den blive underkastet at overholde søgningsoptioner. Men da PureVPN er baseret i Hongkong, er det ikke bundet til at adlyde nogen søgefordringer, som andre VPN-udbydere skal gøre. Privatliv er en grundlæggende rettighed for hver enkelt person, og det skal respekteres. Når det er forbundet med PureVPN, garanteres dit online privatliv.

Mere om ubegrænset båndbredde

 1. Lag-mindre streaming
 2. Giv farvel for at downloade grænser
 3. Ingen internetudbyder (Internet Service Provider) båndbreddestrottling
 4. Ultra-glat HD-streaming. Alle servere i vores netværk understøtter 10Gbit-forbindelseshastighed til en ultrahurtig forbindelse.
 5. Split tunneling
 6. P2P fildeling med ingen-logs politik
 7. IP-lækage beskyttelse
 8. Portvideresendelse
 9. 24/7 VPN-support via en e-mail, chat og via alle almindelige sociale platforme
 10. VPN Kill-switch for at beskytte din IP-adresse eller IP-adresser, hvis du bruger flere enheder (iOS, Android, Windows osv.) I tilfælde af pludselige afbrydelser på VPN-serveren, så dine personlige oplysninger ikke udsættes for.
 11. De fleste af VPN-tjenesterne tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, idet vi er den bedste VPN, vi går foran ved at give en 31-dages pengene-tilbage-garanti.

Lær mere om PureVPNs funktioner

 • Split tunneling
 • AES-kryptering
 • Sikker WiFi
 • Sikker P2P-fildeling
 • Internet Kill Switch
 • iOS efter behov
 • DNS-lækage beskyttelse
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map