Få amerikansk Netflix på Roku


Få amerikansk Netflix på Roku

Offentliggjort: 6. december 2019

Roku er en populær streaming-enhed både i og uden for USA. Det serverer indhold fra populære online streamingtjenester såsom Netflix til dets brugere på en sølvfad. Hvis du ejer Roku, men ikke har Netflix, der kører på det, skal du følge vejledningen herunder. Som en bonus vil vi også vise, hvordan du kan geo-hop for at se den amerikanske version af Netflix såvel som andre USA-baserede kanaler.

Netflix på Roku

Inden Amazon Firestick og Chromecast sluttede sig til rækkerne, havde Roku været den eneste mainstream-spiller i online medieafspillerbranchen. Roku lancerede sin første Linux-aktiverede Netflix Internet Video Streaming-modtagerboks – Roku DVP tidligere i maj 2008.

Lige siden enheden har været gennem nogle større fremskridt generation efter generation. Det leveres nu forudindlæst med et dusin amerikansk-baserede kanaler som Amazon Instant, ABC, NBC og Hulu for at gøre din streamingoplevelse på store skærme mere effektiv og underholdende. Roku tilbyder i øjeblikket Roku Ultra, Roku Premiere, Roku Premiere +, Roku Express og Express +, og du kan vælge, hvad der passer til din lomme og behov.

Sådan installeres Netflix på Roku

At få Netflix til at køre på Roku er ganske enkelt, da enheden er indbygget kompatibel med den. Sådan kan du installere Netflix på Roku 1 og alle andre Roku-modeller.

For Roku 1:

 1. Fra Rokus startskærm skal du navigere til Hjem og vælge ‘Netflix’. Hvis du ikke kan se Netflix: Gå til ‘Channel Store’ ➝ ‘Film & TV ‘, vælg’ Netflix ‘➝’ Tilføj kanal ‘➝ gå til kanal
 2. Vælg ‘Ja’ på Netflix-startskærmen. Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge tilmeldingsanvisningerne eller oprette dit medlemskab online.
 3. En kode vises. Indtast denne aktiveringskode på netflix.com/activate

Din Roku har nu Netflix i gang

For andre Roku-modeller:

 1. Gå til Hjem og vælg ‘Netflix’, hvis Netflix mangler: Gå til ‘Streaming Channels’ ⭢ ‘Film & TV ‘, vælg’ Netflix ‘⭢’ Tilføj kanal ‘⭢ gå-til-kanal
 2. Vælg ‘Log ind’ på Netflix-startskærmen. Hvis du endnu ikke er medlem, skal du følge tilmeldingsanvisningerne eller oprette dit medlemskab online.

Din Roku er nu forbundet til din Netflix-konto. god fornøjelse!

Sådan ser du American Netflix på Roku

Nu hvor du har en Roku-enhed med Netflix, der kører på den, ville det ikke være en buzzkill for at finde ud af, at den specifikke titel, du prøver at se, ikke er tilgængelig i din region?

Netflix på Roku åbner døre til en helt ny verden af ​​videounderholdning til snørere. Du vil dog stadig være begrænset af det indhold, der er tilgængeligt for adgang i din specifikke region. Som vi alle kender, har Netflix separate mediebiblioteker for hvert land, hvor det amerikanske bibliotek er den mest præmie. Men du kan stadig få adgang til dets indhold uden for USA ved hjælp af en pålidelig Netflix VPN-service som PureVPN. Ved at bruge PureVPN kan du nemt få adgang til alle USA-baserede kanaler på Roku, der ellers ikke er tilgængelige i din region.

Bemærk, at Roku ikke har en indbygget VPN-klient, og du bliver nødt til at konfigurere PureVPN på en kompatibel router, der skal bruges til Roku. Ved at gøre dette vil Roku automatisk have VPN-funktionalitet aktiveret, når den opretter forbindelse til Wi-Fi.

Opsætningen bestod af tre trin.

 1. Tilmelding til PureVPN
 2. Konfiguration af en router med PureVPN
 3. Tilslutning af routeren med Roku

Tilmeld dig PureVPN

Besøg PureVPN og tilmeld dig en plan efter eget valg.

Konfiguration af en router med PureVPN

Når du har et PureVPN-aktivt abonnement, er det tid til at konfigurere det med en router ved hjælp af Wi-Fi. Konfigurationsprocessen adskiller sig fra router til router. Her er en liste over alle routere sammen med deres konfigurationsguider.

 1. DDWRT med PPTP
 2. DDWRT med OpenVPN
 3. Asus Router med PPTP
 4. Belkin Router med PPTP
 5. Tomat router med PPTP
 6. TP-Link med PPTP
 7. D-Link med PPTP

Når du har konfigureret PureVPN på den router, der er i brug, skal du gå videre til næste trin.

Tilslut router med Roku

Nu kan du forbinde routeren med Roku ved at følge disse trin.

 1. Genstart din router, og forbind til en PureVPN US IP-adresse
 2. Gå til https://owner.roku.com på din Mac eller pc
 3. Når du bliver bedt om at vælge et land, skal du vælge USA
 4. USA har 5-cifrede postnumre, så du skal sammensætte dit eget postnummer relateret til dit kreditkort
 5. Udfør nu en nulstilling af fabrikken på din Roku. Det gør du ved at trykke på knappen på bagsiden af ​​din Roku i 15 sekunder
 6. Indstil din Roku igen med routeren, og forbind den igen til netværket

Nu ville du være i stand til at få adgang til amerikanske Netflix såvel som andre USA-baserede kanaler som Hulu, ABC og NBC på din Roku.

Da Roku mangler standard VPN-kompatibilitet, er dette langt den nemmeste måde at installere og bruge en VPN på din Roku. I modsætning til Amazon Fire TV, der kører på en modificeret version af Android, har Roku sin egen proprietære software, der er ganske restriktiv med hensyn til hvilke apps du kan installere.

Når du har installeret PureVPN på Roku, kan du være sikker på, at dine online aktiviteter er krypterede og skjult for nysgerrige øjne som din lokale internetudbyder. Det enorme netværk af 2000+ servere på 180+ placeringer garanterer optimal oppetid uden DNS-lækager.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me