Få adgang til McDonalds gratis WiFi-netværk


Få adgang til McDonalds gratis WiFi-netværk

McDonald’s har tilbudt gratis wifi til sine kunder siden 2010. Der er ingen båndbredde eller tidsbegrænsning, og brugerne kan vælge at bruge det så længe de ønsker. I USA alene kan du nyde gratis internetadgang på over 14.000 landsdækkende lokationer.


Du kan nemt arbejde, kontrollere dine e-mails eller oprette forbindelse til dine venner på sociale medier.

For at oprette forbindelse er alt, hvad du skal gøre, at trykke på Waypot_Access på din liste over WiFi-netværk og accepter ‘aftalevilkårene’ .

mcdonalds wifi-login

Hop til…

Bemærk: Du har ikke brug for et specielt login for at logge på McDonald’s gratis WiFi

Få adgang til McDonalds Wi-Fi på bærbar computer

Det være sig din bærbare computer eller enhver anden enhed, du kan nemt oprette forbindelse til McDonalds gratis WiFi.

Her er processen med at oprette forbindelse til McDonalds gratis Wi-Fi:

 • Begynd med at flytte din markør til højre side af din Windows proceslinje og lokaliser Wi-Fi-ikon hvor du ser ‘wayport_access‘Netværk.
 • Trykke på Forbinde at etablere en internetforbindelse.
 • Så snart netværket opretter en internetforbindelse, åbner din browser automatisk McDonald’s Vilkår & Betingelser webside. Accepter betingelserne for at fortsætte, og vælg Få forbindelse.
 • Når den er tilsluttet, vises en statusmeddelelse øverst på siden "Du har forbindelse til McDonalds Wi-Fi. god fornøjelse!"
 • Nu, hvor du har adgang til internettet, kan du åbne en ny fane i din browser og besøge ethvert websted, du kan lide. Du kan frakoble din internetforbindelse, som du vælger.

Få adgang til McDonalds Wi-Fi med Android

På lignende måde til at tilslutte en hvilken som helst enhed, kan du også slutte din Android-telefon til McDonalds gratis Wi-Fi-netværk. Det betyder ikke noget, hvilken Android-telefon du bruger, da trinnene er de samme.

 • Gå over til din telefon Indstillinger og vælg Trådløst internet.
 • Du vil se en liste over netværk, vælg wayport_access og klik forbinde.
 • Du vil se en forbundet status.
 • Åbn nu din mobil webbrowser og det åbnes automatisk McDonalds Wi-Fi-forbindelsesside.
 • Tap Fri forbindelse og accepterer betingelserne og betingelserne for at oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket og få adgang til McDonalds gratis internetforbindelse.

Få adgang til McDonalds Wi-Fi på iPhone

Hvis din iPhone har "forbind automatisk" funktion tændt, vil du se en McDonalds Wi-Fi-pop-up. Tryk på Fortsæt for at oprette forbindelse, når du har læst aftalevilkårene. Alternativt kan du gøre følgende:

 • Åbn din iPhone Indstillinger menu, og tryk på Trådløst internet.
 • Vælg Wayport_access. Du vil bemærke, at der lige under Wi-Fi-navnet der vil være en lille besked: Usikret netværk.
 • Åbn nu Safari eller en hvilken som helst anden browser, og du vil automatisk blive sendt til McDonalds gratis wifi-login-side. Tap Få forbindelse for at starte browsing.

Sådan kontrolleres, om min McDonald’s Outlet har gratis Wi-Fi-adgang?

I året 2010 AT&T, som tidligere blev kendt som WayPort, leverede forbindelse til ca. 28.000 steder i USA. Halvdelen af ​​dem var til McDonald’s gratis WiFi. Det er let at finde og oprette forbindelse til en McDonalds Wi-Fi. Alt hvad du skal gøre er at være inden for rækkevidden af ​​en McDonald’s restaurant, hvor det gratis Wi-Fi-netværk er tilgængeligt. McDonald’s tilbyder gratis Wi-Fi-facilitet i over 82% af dens placeringer i USA, hvilket betyder, at du har store chancer for at finde et sted, der har gratis Wi-Fi tilgængeligt.

Find restauranten er let, følg trinnene:

 • Gå over til McDonald’s restaurant-locatorside. Når du først er der, skal du bare indtaste navn af din by i søgefelt
 • Rul ned til resultaterne og find et sted, der indeholder Trådløst internet under Services.

Når du er i nærheden af ​​restauranten, skal du bare gå til dit enheds Wi-Fi-panel og søge efter netværket ‘McDonald’s gratis WiFi

Hvor hurtigt er McDonalds gratis Wi-Fi-netværk?

Gratis Wi-Fi-netværk er normalt langsomme og afbrydes ofte, ikke? Brugere har dog gode ting at sige om McDonalds gratis Wi-Fi-netværk, og hvis du er nysgerrig efter, hvor god en gratis internetforbindelse kan være, så er her testresultaterne:

Lifewire gennemførte en streng test, og deres resultater viser, at McDonalds gratis Wi-Fi-upload og download-båndbredde er så god, som du kunne forvente af et højhastigheds-Wi-Fi-netværk på kontorer og dit hjem.

Mens testen blev udført på et bestemt McDonalds Wi-Fi-internetnetværk, er det sikkert at antage, at resten af ​​placeringerne måske kan prale af de samme resultater:

 • Testen viste downloadhastigheder på 58 Mbps.
 • Uploadhastigheden var 14 Mbps.
 • Den ubelastede latenstid registreret med minimal aktivitet på netværket var 27 millisekund.
 • Ved kraftig dataforbrug ville latenstiden gå op til 517 millisekunder.

Mens du er kommet til McDonald’s for en McCafe, en Big Mac eller kyllingnuggets, kan du nemt streame dine foretrukne tv-shows og film uden forsinkelse.

Wi-Fi-netværksfiltre

Som med ethvert gratis Wi-Fi-netværk er der visse begrænsninger for, hvad du kan gennemse og streame. Som en påmindelse er McDonald’s-restauranter familievenlige, hvilket betyder, at der vil være visse netværksfiltre for upassende eller usikkert indhold.

Hvis du er kommet til McDonald’s og forsøger at få adgang til en af ​​følgende aktiviteter, bliver du bedt om en meddelelse, der siger, at webstedet enten er blokeret eller utilgængeligt.

 • Voksne sider
 • Download af sider
 • P2P-klienter og andre piratkopieringstjenester
 • Websted med skadeligt indhold

Nogle websteder er blokeret for at beskytte anlægget mod eksplicit atmosfære.

Beskyt dig selv på gratis Wi-Fi-netværk

Gratis WiFi-hotspots og især offentlige Wi-Fi-netværk er en yngleplads for både hackere. Da McDonald’s tilbyder et gratis offentligt Wi-Fi-netværk, tiltrækker det automatisk ondsindede aktører at udnytte deres netværk.

Hvad dette betyder er, at enhver, der opretter forbindelse til McDonalds gratis Wi-Fi eller et andet offentligt Wi-Fi-netværk, risikerer at få deres private internetaktiviteter udsat. Så hvis du overvejer at nyde en gratis service, skal du vide, at den kun er gratis, fordi du er produktet!

Dataminingvirksomheder og cyberkriminelle er målrettet mod usikrede Wi-Fi-netværk (McDonald’s i vores tilfælde) og høstes data og private aktiviteter for millioner af brugere. For at undgå sådan overvågning skal du beskytte dig selv med kryptering.

Opret forbindelse til PureVPN og læg din rigtige identitet sammen med kryptering, der vil holde dine internetaktiviteter sikre og sunde. Når en virtuel IP får tildelt dig, ruter din internettrafik gennem den krypterede VPN-tunnel, og holder din private kommunikation privat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map