Er VPN’er lovlige?


Er VPN’er lovlige?

Undrer du dig "Er VPN’er lovlige i mit land?" Læs videre for at finde ud af det!


Virtuelle private netværk, mere almindeligt kendt som VPN’er, er gode til at opretholde privatlivets fred og undgå placeringsbegrænsninger på Internettet. Disse kraftfulde værktøjer skjuler ikke kun din IP-adresse, men krypterer også al din trafik for at gøre dine online-aktiviteter anonyme.

Selvom VPN’er giver en overflod af fordele og generelt er lovlige, forbyder et antal lande dem i at blive brugt. Så hvis du leder efter oplysninger om VPN-lovlighed i dit land, er du kommet til det rigtige sted.

Er VPN'er lovlige

Før vi diskuterer, hvor nøjagtigt brugen af ​​en VPN er tilladt eller forbudt, lad os først svare på det, der sandsynligvis er det mest stillede spørgsmål på Internettet, i betragtning af den kraftige stigning i overvågnings- og censurindsats …

Er VPN’er lovlige?

Ja! VPN’er er lovlige i langt de fleste lande rundt om i verden, men det er ikke tilladt at bruge det til enhver form for ulovlig aktivitet. Det siger sig selv, at hvis du ikke har det godt over en VPN, kan du og vil blive retsforfulgt ved lov.

Så mens en VPN kan hjælpe med at beskytte din online identitet og personlige data fra nysgerrige øjne, engagere sig i ulovlige aktiviteter som at sælge narkotika, sprede ondsindet software eller deltage i uetiske aktiviteter som forfølgelse, mobning, hacking eller tyveri af data, der sandsynligvis får dig i alvorlige juridiske problemer.

Desværre er der nogle lande, hvor brugen af ​​en VPN er ulovlig, men det har mere at gøre med dem, der ønsker at holde øje med deres borgeres online aktiviteter og kontrollere, hvilke oplysninger de har adgang til.

Legitime anvendelser af en VPN

En almindelig misforståelse, når det kommer til VPN’er, er, at de kun er nødvendige af nørder eller enkeltpersoner, der gemmer sig i deres kældre og hengiver sig til en slags ulovlig aktivitet. Intet kunne dog være længere væk fra sandheden. Som med enhver opfindelse eller skabelse er intet i sig selv dårligt. Det handler bare om, hvordan folk bruger det.

Her er nogle populære anvendelser af en VPN:

2. Få adgang til blokerede websteder

Ved at bruge en VPN kan du få adgang til alle websteder, tjenester og apps for at nyde det indhold, du ønsker, fra ethvert hjørne af verden. Den ændrer din IP-adresse til ethvert land, du vælger, så du får adgang til det indhold, du ønsker med det samme.

4. Find billige tilbud online

Hvis du leder efter billige tilbud online, er en VPN din frelser! Du skal blot oprette forbindelse til VPN-servere forskellige steder og sammenligne de priser, du får for at spare stort på flybilletter, biludlejning, softwareabonnement osv..

 • Alle
 • EN
 • B
 • C
 • D
 • E
 • F
 • G
 • H
 • jeg
 • J
 • K
 • L
 • M
 • N
 • O
 • P
 • Q
 • R
 • S
 • T
 • U
 • V
 • W
 • x
 • Y
 • Z

Lande, hvor VPN’er er ulovlige

Følgende lande rynkede over brugen af ​​VPN’er og har indført enten et delvist eller fuldstændigt forbud mod dem:

NORTH KOREA Er VPN legal i Nordkorea? Ingen

Nordkorea har sit eget intranet for borgere, mens ægte internetadgang kun er forbeholdt embedsmænd på højt niveau. Så VPN’er er forbudt i landet, skønt udlændinge kan have tilladelse til at bruge disse værktøjer.

IRAQ Er VPN lovlig i Irak? Ingen

For irakiske borgere er internetcensur en uundgåelig del af deres liv. I et forsøg på at stoppe den ekstremistiske militante gruppe ISIS og overvåge enhver internetbruger, har regeringen forbudt VPNs direkte.

Hviderusland Er VPN lovlig i Hviderusland? Ingen

Efter Kina og Ruslands fodspor har Hviderusland også forbudt VPN’er og Tor som en del af deres bestræbelser på at forhindre borgere i at bruge anonymiserende værktøjer til at få adgang til sortlistede websteder.

OMAN Er VPN legal i Oman? Ingen

Omans regering censurerer aktivt Internettet, og selvom VPN’er ikke er nøjagtigt ulovlige for offentlige og private institutioner, er brugen af ​​disse tjenester forbudt for enkeltpersoner.

KINA Er VPN lovlig i Kina? Ingen

For at forhindre borgere i at omgå den store firewall er alle uautoriserede VPN’er forbudt i Kina. Faktisk skal VPN-udbydere være officielt licenseret af regeringen for at kunne operere i landet.

TURKMENISTAN Er VPN Legal i Tukrmenistan? Ingen

Turkmenistan har kun en regeringskontrolleret internetudbyder, der gør overvågning og blokering en lettere øvelse. Forsøg på at bruge VPN’er og proxieselskaber til at komme rundt på internetcensur i landet er blokeret og kan føre til alvorlige konsekvenser.

RUSLAND Er VPN legal i Rusland? Ingen

Ruslands nye regler kræver, at VPN-udbydere registrerer sig hos myndighederne og blokerer adgangen til sortlistede websteder. Desuden skal brugerne betale store bøder, hvis de bliver fanget ved hjælp af ikke-statslige sanktionerede VPN’er.

UNITED ARAB EMIRATES Er VPN legal i UAE? Ingen

Et af de få lande med love, der er relateret til VPN-brug, UAE vedtog en ny lov, der siger, at VPN-brugere kan blive fængslet og bøde med op til $ 500.000, hvis de finder ud af at begå en forbrydelse. Institutioner, banker og virksomheder kan imidlertid bruge VPN’er frit.

IRAN Er VPN lovlig i Iran? Ingen

Iran har vedtaget en streng lov om VPN-brug, der forbyder borgere at bruge VPN’er, der ikke er sanktioneret af regeringen. Manglende overholdelse af denne lov ville resultere i en fængselsstraf på 91 dage op til et år. Iranske regeringsembedsmænd har dog ikke meget hensyn til deres egne censurlover og fortsætter med at bruge disse værktøjer.

TURKIET Er VPN lovlig i Tyrkiet? Ingen

Da internettet er stærkt censureret i Tyrkiet, er brugen af ​​VPN’er til at få adgang til sociale medienetværk som Twitter, WhatsApp og Facebook populær blandt borgere. Tor er imidlertid sammen med visse VPN-udbydere blokeret i landet for at forhindre omgåelse af regeringscensur.

Land ikke fundet!

Lande, hvor VPN’er er lovlige

Følgende lande har ingen love, der forbyder brugen af ​​VPN’er, og deres borgere kan bruge dem uden at skulle bekymre sig om juridiske følger:

AFGHANISTAN Er VPN lovlig i Afghanistan? Ja

Mens den afghanske regering er streng, hvad angår websteder som dem, der vedrører pornografi, alkohol, spil osv., Er brugen af ​​VPN stadig lovlig i landet.

ALBANIEN Er VPN lovlig i Albanien? Ja

Albaniens forfatning beskytter borgernes ret til ytrings- og pressefrihed. Internettet er ikke kun fri for censur fra regeringen, men også VPN’er er fuldstændigt lovlige.

ALGERIEN Er VPN lovlig i Algeriet? Ja

I Algeriet er internetudbydere forpligtet til at regulere og overvåge onlineindhold, og skønt der har været nogle hændelser af regeringen, der blokerer visse websteder, er der i øjeblikket ingen forbud mod VPN’er.

ANDORRA Er VPN legal i Andorra? Ja

Andorra, et af verdens mest internet-penetrerede lande, har ingen internetcensur eller regeringsovervågning. VPN’er er også lovlige at bruge.

ANGOLA Er VPN legal i Angola? Ja

Selvom VPN’er er lovlige i Angola, har landet gjort overskrifter for at forsøge at true ytringsfriheden og adgangen til information.

ANTIGUA OG BARBUDA Er VPN legal i Antigua og Barbuda? Ja

Borgere kan nyde uhindret internetadgang i Antigua og Barbuda. Derudover er VPN-brug ikke ulovlig.

ARGENTINA Er VPN lovlig i Argentina? Ja

Der er ingen forbud mod brugen af ​​VPN’er i Argentina, men der er foreslået love, der kan gøre online-censur til virkelighed.

ARMENIEN Er VPN lovlig i Armenien? Ja

Der er dokumenteret bevis for internetfiltrering i Armenien, og sociale medier er også blevet blokeret i fortiden. Det er dog lovligt at bruge en VPN.

ARUBA Er VPN legal i Aruba? Ja

Borgere kan få adgang til Internettet med fuld frihed i Aruba. Desuden er brugen af ​​VPN’er også tilladt.

AUSTRALIEN Er VPN lovlig i Australien? Ja

Selvom webstedsblokering bruges i Australien, og det kræves telekommunikation at gemme kundemetadata i mindst to år, er VPN’er stadig lovlige og bruges fortsat af mange borgere.

Østrig Er VPN lovlig i Østrig? Ja

Brug af VPN er fuldstændigt lovligt i Østrig, og landets forfatning beskytter borgernes ret til ytringsfrihed og presse.

Aserbajdsjan Er VPN lovlig i Aserbajdsjan? Ja

Aserbajdsjan censurerer stærkt Internettet, inklusive oppositionsnyheder og sociale mediesider. Regeringen låser også online-aktivister, men heldigvis skal VPN’er endnu ikke gøres ulovlige.

Bahrain Er VPN lovlig i Bahrain? Ja

Der er ingen love, der forhindrer brugen af ​​VPN’er i Bahrain, selvom regeringen aktivt censurerer pressen og Internettet.

Bangladesh Er VPN lovlig i Bangladesh? Ja

Den bangladeshiske regering har tidligere været kendt for at blokere sociale medier, inklusive WhatsApp og Facebook. Faktisk afskaffede de en gang fejlagtigt internetadgang fuldstændigt! Brugen af ​​VPN’er er dog lovlig i Bangladesh.

Barbados Er VPN lovlig i Barbados? Ja

Borgerne i Barbados kan få adgang til Internettet uden nogen begrænsninger. VPN-brug er også helt lovlig.

Belgien Er VPN lovlig i Belgien? Ja

Selvom der er rapporteret om internetcensur i Belgien, bruger VPN ikke dig i nogen juridiske problemer.

Belize Er VPN lovlig i Belize? Ja

På trods af at regeringen har sat et par begrænsninger på internetadgang og blokerer for VoIP-tjenester, er brugen af ​​VPN’er lovlig i Belize.

Benin Er VPN lovlig i Benin? Ja

Der er ingen bevis for, at regeringen forsøger at censurere Internettet, og VPN’er er i øjeblikket lovligt at bruge i Benin.

Bhutan Er VPN lovlig i Bhutan? Ja

Selvom VPN-brug er lovlig i Bhutan, blokerer regeringen lejlighedsvist indhold, som den anser for stødende for staten.

Bolivia Er VPN lovlig i Bolivia? Ja

Mens den bolivianske regering censurerer journalister og endda presser på overvågning på sociale medier, er brugen af ​​VPN stadig lovlig.

Bosnien-Hercegovina Er VPN lovlig i Bosnien-Hercegovina? Ja

Selvom regeringen i Bosnien-Hercegovina har vedtaget lovgivning, der kriminaliserer indhold på sociale medier, er der ikke rapporteret om internetcensur. Brug af VPN’er er også lovligt.

Botswana Er VPN lovlig i Botswana? Ja

I øjeblikket er der ingen regeringsmanderet internetcensur i Botswana, og brugen af ​​VPN’er er også lovlig.

Brasilien Er VPN lovlig i Brasilien? Ja

Den brasilianske regering har forsøgt at indføre lovgivning, der giver den beføjelse til at kontrollere og censurere Internettet. De forbød også WhatsApp flere gange i 2016. Ikke desto mindre er der ingen lov, der forbyder borgere at bruge VPN.

Brunei Er VPN legal i Brunei? Ja

Mens regeringen aktivt overvåger internetbrugen af ​​sine borgere, er VPN’er stadig lovlige at bruge i Brunei.

Bulgarien Er VPN lovlig i Bulgarien? Ja

Den bulgarske regering overvåger nøje sine borgeres onlineaktivitet og beder internetudbydere om at give adgang til al internettrafik i realtid. Brug af VPN’er er dog i øjeblikket lovligt.

Burkina Faso Er VPN lovlig i Burkina Faso? Ja

I Burkina Faso er internetindtrængning meget lav med kun 11,2% af befolkningen, der bruger internettet fra 2017. Desuden er VPN-brug perfekt lovlig i landet.

Burundi Er VPN legal i Burundi? Ja

Kun en lille procentdel af befolkningen bruger internettet i Burundi, men de oplever censur. I 2015 blokerede regeringen adgang til WhatsApp og Viber. Brug af VPN’er er dog lovligt.

Cambodja Er VPN lovlig i Cambodja? Ja

Cambodjas regering overvåger og kontrollerer onlineaktivitet. Der har faktisk været mange tilfælde af, at oppositionsmedlemmer blev arresteret for deres Facebook-stillinger. Imidlertid er brugen af ​​VPN’er lovlig i landet.

Kamerun Er VPN lovlig i Kamerun? Ja

Den Kamerunske regering har blokeret internetadgang flere gange i anglophone-regioner i landet, hvilket berører omkring 20% ​​af landets befolkning. VPN’er kan dog bruges lovligt.

Canada Er VPN lovlig i Canada? Ja

Mens den canadiske regering er blevet opfordret til at forbyde brugen af ​​VPN’er, er ingen sådanne initiativer begyndt. På dette tidspunkt er brugen af ​​VPN’er lovlige i Canada.

Kap Verde Er VPN lovlig i Kap Verde? Ja

Der er ingen rapporter om regeringen, der tvang censur for internetbrugere i Kap Verde. Brugen af ​​VPN’er er også lovlig.

Centralafrikanske republik Er VPN lovlig i Centralafrikanske republik? Ja

Borgerne i Den Centralafrikanske Republik kan bruge VPN’er lovligt, skønt regeringen har forsøgt at censurere sine borgere i fortiden, for det meste gennem forbud mod tekstbeskeder.

Tchad Er VPN lovlig i Tchad? Ja

Mens brugen af ​​en VPN er lovlig i Tchad, censurerer regeringen aktivt internetadgang for sine borgere, især under protester eller valg. For nylig forbød de sociale messaging-apps og BBC i hele landet.

Chile Er VPN lovlig i Chile? Ja

VPN-brug er lovlig i Chile, skønt regeringen har overvåget brug af sociale medier af sine borgere i fortiden.

Colombia Er VPN lovlig i Colombia? Ja

Colombianere er i stand til frit at få adgang til internettet uden nogen indblanding eller begrænsninger fra regeringen. Brugen af ​​VPN’er er også lovlig. Mens landet fremsatte nyheder om forbud mod Bitcoin sidste år, har det nu rullet tilbage forbuddet og besluttet at beskatte Bitcoins.

Commonwealth of the Bahamas Er VPN legal i Commonwealth of the Bahamas? Ja

Mens regeringen tidligere har forsøgt at indføre internetcensur, er VPN’er lovlige at bruge på Bahamas.

Komorer Er VPN lovlig i Komorer? Ja

Borgerne i Komorerne nyder usensureret adgang til Internettet, og regeringen har endnu ikke gjort noget for at illegalisere VPN’er.

Den demokratiske republik Congo Er VPN lovlig i Den demokratiske republik Congo? Ja

Selvom internetlukninger og sociale medieblokke er en almindelig forekomst i Den Demokratiske Republik Congo, er VPN’er stadig lovlige at bruge i landet.

Republikken Congo Er VPN lovlig i Republikken Congo? Ja

Republikken Congos regering censurerer aktivt Internettet og har ofte tyr til at lukke den helt ned, især som svar på udbredte protester. VPN-brug er dog fortsat lovlig i landet.

Costa Rica Er VPN lovlig i Costa Rica? Ja

Brugen af ​​VPNS er lovlig i Costa Rica, skønt regeringen har modtaget kritik for sin cyberkriminalitetslov, som truer borgernes ret til internetfrihed.

Côte d’Ivoire Er VPN legal i Côte d’Ivoire? Ja

Der er ingen dokumenterede rapporter om internetcensur i Côte d’Ivoire, og borgerne kan bruge VPNs lovligt.

Kroatien Er VPN lovlig i Kroatien? Ja

VPN’er er lovlige at bruge i Kroatien, og borgere er i stand til at få adgang til Internettet fri for regeringsindblanding eller censur.

Cuba Er VPN lovlig i Cuba? Ja

Mens Cuba-regeringen er kendt for stærkt censurering af Internettet, er brugen af ​​VPN stadig tilladt i landet.

Curacao Er VPN legal på Curacao? Ja

Situationen for pressefrihed på Curacao er alarmerende for journalister, der trues med at stoppe med at rapportere om visse aktiviteter. Heldigvis skal VPN’er endnu ikke gøres ulovlige.

Cypern Er VPN lovlig på Cypern? Ja

Internettet på Cypern er ikke underlagt nogen regeringsbegrænsninger, og VPN’er er også helt lovlige at bruge.

Tjekkiet Er VPN lovlig i Tjekkiet? Ja

Den Tjekkiske Republik har en af ​​de laveste satser på internetcensur, men borgernes online-frihed truede, da regeringen forsøgte at indføre et system, der ville gøre identifikation på Internettet obligatorisk for enhver bruger. Brug af VPN’er er dog lovligt i landet.

Danmark Er VPN lovlig i Danmark? Ja

I årevis har Danmarks regering aktivt blokeret websteder. De vedtog endda for nylig en ny lov, der kunne føre til betydelig censur på Internettet. VPN-brug er imidlertid stadig lovlig i landet.

Djibouti Er VPN lovlig i Djibouti? Ja

Da borgerne i Djibouti betjenes af en enkelt statsejet internetudbyder, får de ikke adgang til ubegrænset internetadgang og bliver tvunget til at betale høje priser. Brug af VPN’er er dog helt lovligt.

Dominica Er VPN legal i Dominica? Ja

Borgere kan få adgang til Internettet med fuld frihed i Dominica. Brugen af ​​VPN’er er også lovlig.

Den Dominikanske Republik Er VPN lovlig i Den Dominikanske Republik? Ja

Borgerne i Den Dominikanske Republik er ikke underlagt internetcensur af nogen art og kan bruge VPN’er lovligt.

Ecuador Er VPN lovlig i Ecuador? Ja

I 2016 afslørede et lækket dokument, at Association of Internet Providers of Ecuador (AEPROVI) samarbejdede med Ecuadors regering for at blokere visse websteder på deres anmodning. Ikke desto mindre er brugen af ​​VPN’er lovlig i landet.

Egypten Er VPN lovlig i Egypten? Ja

Selvom Egypten har en veldokumenteret historie med at krænke borgerne deres ret til presse, er VPN-brug endnu ikke ulovlig. Når det kommer til internetcensur, blokerede Egypts regering stemmekald, der blev foretaget via Skype, Facebook Messenger, FaceTime, Viber og WhatsApp sidste år.

El Salvador Er VPN lovlig i El Salvador? Ja

Mens El Salvador har været i nyhederne om spørgsmål, der vedrører informationsfrihed i landet, er brug af VPN’er fuldstændigt lovligt.

Ækvatorialguinea Er VPN lovlig i Ækvatorialguinea? Ja

Det er helt lovligt at bruge VPN’er i Ækvatorialguinea, skønt regeringen virkelig har et ry for at begrænse borgernes ytrings- og pressefrihed.

Eritrea Er VPN lovlig i Eritrea? Ja

På trods af det faktum, at kun 1% af borgerne har internetadgang i Eritrea, anerkendes det som det mest censurerede land i verden af ​​Udvalget for at beskytte journalister. På dette tidspunkt er brugen af ​​VPN’er lovlig.

Estland Er VPN lovlig i Estland? Ja

Estland er et af de frieste lande i verden, når det kommer til internetadgang og brug. Faktisk blev det rangeret først sammen med Island på Freedom on Net 2017-indekset. Som du forventede, kan borgere bruge VPN’er lovligt.

Etiopien Er VPN lovlig i Etiopien? Ja

Brug af VPN’er er i øjeblikket tilladt i Etiopien. Hvor længe det vil forblive på den måde er imidlertid usikkert i betragtning af, hvordan regeringen ikke kun forbød tredjeparts VoIP-tjenester som Skype, men også kriminaliserede deres brug!

Fiji Er VPN lovlig i Fiji? Ja

Der er ingen troværdige rapporter om regeringspålagt internetcensur i Fiji, og VPN-brug er også lovlig.

Finland Er VPN lovlig i Finland? Ja

Selvom det er lovligt at bruge VPN’er, har der været rapporteret om tilfælde af internetcensur fra regeringen. Tag for eksempel Finlands børnepornofilter, der udløste kontrovers, da folk mente, at mange websteder var forkert censureret.

Frankrig Er VPN lovlig i Frankrig? Ja

Den franske regering godkendte og vedtog for nylig en anti-terrorisme-lovforslag til udvidelse af politiets overvågningsbeføjelser og blokerede over 2.700 websteder i 2016. Brug af VPN’er er dog stadig lovlig i landet.

Gabon Er VPN lovlig i Gabon? Ja

Gabon har lavet nyheder for at pålægge et 12-timers internetforbudsforbud og permanent blokere sociale mediesider som Facebook. Brug af VPN’er er lovligt.

Gambia Er VPN lovlig i Gambia? Ja

Er VPN lovlig i Gambia? Ja

Georgien Er VPN lovlig i Georgien? Ja

Selvom regeringen har savet frem og tilbage med hensyn til internetcensur og overvågning, er brug af VPN’er lovligt i Georgien.

Tyskland Er VPN lovlig i Tyskland? Ja

Mens Tyskland har implementeret en ny lov, der giver regeringen mulighed for at censurere sociale medier, er brugen af ​​VPN’er ikke ulovlig i landet.

Ghana Er VPN lovlig i Ghana? Ja

Ghana anerkendes bredt som et af de mest progressive afrikanske lande når det kommer til demokrati og frihed, så VPN-brug er fuldstændig lovlig. Mange blev imidlertid overrasket over regeringens intention om at lukke de sociale medier under valg.

Grækenland Er VPN lovlig i Grækenland? Ja

Der er holdepunkter, der antyder, at Grækenlands regering forsøger at censurere Internettet gennem storstilet indholdsblokering. Brug af VPN’er er dog stadig lovligt i landet.

Grenada Er VPN lovlig i Grenada? Ja

Selvom Grenadas regering har vedtaget en lov for at straffe folk med lange fængselsbetingelser eller heftige bøder for stødende onlineindhold, er brugen af ​​VPN stadig lovlig.

Guatemala Er VPN lovlig i Guatemala? Ja

Guatemala er kendt for rutinemæssigt at krænke ytringsfriheden og borgernes individuelle privatliv. VPN-brug er imidlertid helt lovlig.

Guinea Er VPN lovlig i Guinea? Ja

Guineas borgere får ubegrænset adgang til Internettet og kan bruge VPN’er lovligt inde i landet.

Guinea-Bissau Er VPN lovlig i Guinea-Bissau? Ja

Brugen af ​​VPN’er er lovlig i Guinea-Bissau, og der er ingen rapporter om statens indblanding på Internettet.

Guyana Er VPN lovlig i Guyana? Ja

Guyanas regering hverken begrænser eller censurerer Internettet. Desuden er brug af VPN’er i øjeblikket lovligt.

Haiti Er VPN lovlig i Haiti? Ja

Brug af VPN’er er helt lovligt i Haiti, og der er ingen rapporter om regeringen, der prøver at begrænse internetbrugen.

Honduras Er VPN lovlig i Honduras? Ja

Honduras-kongressen drøfter i øjeblikket et lovforslag, der krænker borgernes ytringsfrihed. Imidlertid er VPN-brug lovligt lige nu.

Ungarn Er VPN lovlig i Ungarn? Ja

Selvom regeringen for nylig vedtog nye overvågnings- og krypteringsregler, er VPN’er stadig lovlige i Ungarn.

Island Er VPN lovligt på Island? Ja

Island er et af de frieste lande i verden, når det kommer til internetadgang og brug. Så det kommer ikke som en overraskelse, at brug af VPN’er er lovligt i landet.

Indien Er VPN lovligt i Indien? Ja

Selvom det er lovligt at bruge VPN’er i Indien, praktiseres censur på Internettet selektivt af regeringen.

Indonesien Er VPN lovlig i Indonesien? Ja

Borgerne i Indonesien står også over for internetcensur, med websteder som Netflix, Vimeo og YouTube blokeret af regeringen. Imidlertid kan man få adgang til disse med VPN’er, da deres brug endnu ikke gøres ulovlig.

Irland Er VPN lovlig i Irland? Ja

Selvom der er noget internetcensur i Irland, er VPN’er fuldstændigt lovlige og kan bruges af borgere.

Israel Er VPN lovlig i Israel? Ja

Mens Israel for nylig godkendte lov om webcensur for at tackle online kriminalitet, er det stadig lovligt at bruge VPN i landet.

Italien Er VPN lovlig i Italien? Ja

Brugen af ​​VPN’er er lovlig i Italien, og der har ikke været rapporter om, at regeringen har blandet sig Internettet.

Jamaica Er VPN lovlig på Jamaica? Ja

Der er ingen rapporter om internetcensur i Jamaica af regeringen. Brugen af ​​VPN’er er også lovlig.

Japan Er VPN lovlig i Japan? Ja

Internettet i Japan er generelt fri for censur fra regeringen, og brugen af ​​VPN’er i landet er også lovlig.

Jordan Er VPN lovlig i Jordan? Ja

Jordans regering pålægger en vis censur på Internettet, især når det kommer til politiske spørgsmål. VPN-brug er dog stadig lovlig.

Kasakhstan Er VPN lovlig i Kasakhstan? Ja

Mens VPN-brug er lovlig i Kasakhstan, censurerer regeringen aktivt Internettet. Tag for eksempel den nylige nedbrud på sociale medier, som målrettede menneskerettighedsaktivister.

Kenya Er VPN lovlig i Kenya? Ja

En nylig undersøgelse foretaget af OONI viste ”næsten ingen tegn på internetcensur” i Kenya. Som forventet er brugen af ​​VPN’er lovlig i landet.

Kiribati Er VPN lovlig i Kiribati? Ja

Der er ingen rapporter om regeringen om internetcensur i Kiribati. Boriberne i Kiribati har også tilladelse til at bruge VPN’er.

Kosovo Er VPN lovlig i Kosovo? Ja

Kosovos lov om telekommunikationsaflytning giver myndigheder adgang til alle kommunikationsdata, hvilket rejser bekymring for privatlivets fred for sine borgere. På trods af dette er det stadig lovligt at bruge VPN’er.

Kuwait Er VPN lovlig i Kuwait? Ja

Den kuwaitiske regering censurerer aktivt Internettet med sin nye cyberkriminalitetslov, der begrænser ytringsfriheden og er rettet mod onlineaktivister. Heldigvis er VPN-brug stadig lovlig i landet.

Kirgisistan Er VPN lovlig i Kirgisistan? Ja

Kirgisistans regering engagerer sig i internetcensur, og det er især tilfældet, når det kommer til journalistik. Der er dog ingen lov, der forhindrer brugen af ​​VPN’er.

Laos Er VPN lovlig i Laos? Ja

Laos ‘regering censurerer stærkt sine borgere og deres brug af Internettet. Heldigvis er det stadig lovligt at bruge VPN’er.

Letland Er VPN lovlig i Letland? Ja

Der er ingen rapporter om censur eller regeringsindblanding på Internettet i Letland. Brug af VPN’er er også lovligt.

Libanon Er VPN lovlig i Libanon? Ja

Libanon er kendt for sin censur, og regeringen har endda en gang forsøgt at gøre VoIP-brug ulovlig. Ikke desto mindre er brugen af ​​VPN’er tilladt i landet.

Lesotho Er VPN lovlig i Lesotho? Ja

Borgere i Lesotho er i stand til at bruge Internettet uden regeringscensur. Desuden er brug af VPN’er helt lovlige.

Liberia Er VPN lovlig i Liberia? Ja

Mens borgerne i Liberia oplever overvågning og censur på Internettet i hænderne på regeringen, er det stadig lovligt at bruge VPN’er. Regeringen har også været kendt for at censurere pressen.

Libyen Er VPN lovlig i Libyen? Ja

Internettet i Libyen er ikke frit for statslige indblandinger og begrænsninger. Heldigvis er VPN’er stadig lovlige i landet.

Liechtenstein Er VPN lovlig i Liechtenstein? Ja

Liechtenstein er kendt for sin pressefrihed og mangel på regeringscensur på Internettet. Brug af VPN’er er også lovligt.

Litauen Er VPN lovlig i Litauen? Ja

Litauens borgere nyder generelt ubegrænset adgang til Internettet og kan også bruge VPN’er lovligt.

Luxembourg Er VPN legal i Luxembourg? Ja

Der er ingen troværdige rapporter om luxemburgsk regering, der censurerer Internettet. Brug af VPN’er er også lovligt.

Makedonien Er VPN lovlig i Makedonien? Ja

Borgerne i Makedonien er i stand til at bruge internettet uden regeringscensur. Derudover er brugen af ​​VPN’er tilladt i landet.

Madagaskar Er VPN lovlig på Madagaskar? Ja

Selvom mediecensur er fremherskende på Madagaskar, har regeringen endnu ikke lagt nogen begrænsninger på internetbrug. Brug af VPN’er er helt lovligt.

MALAWI Er VPN legal i Malawi? Ja

Der er ingen rapporter om, at regeringen har blandet sig borgernes internetadgang eller indført internetcensur. VPN-brug er også lovlig i Malawi.

MALAYSIA Er VPN legal i Malaysia? Ja

Malaysia har tidligere haft problemer med internetcensur, og dens nylige antifalske nyhedslov giver anledning til bekymring omkring mediasensur. Brug af VPN’er er dog stadig lovligt.

MALDIVES Er VPN lovlig i Maldiverne? Ja

Maldivernes regering blokerer ofte for websteder, der betragtes som pornografiske eller anti-islamiske, men brugen af ​​VPN’er er endnu ikke gjort ulovlig.

MALI Er VPN legal i Mali? Ja

Der er ingen rapporter om, at regeringen har blandet sig borgernes internetadgang, og at bruge VPN’er er også lovligt i Mali.

MALTA Er VPN legal på Malta? Ja

Mens borgerne på Malta lovligt kan bruge VPN’er, er der nogle bekymringer, der vedrører internetcensur. Mange hævder, at nye medielovgivninger udgør en alvorlig trussel mod Internet-friheder, mens den maltesiske regering benægter dette ved at sige, at de ikke er interesseret i at censurere Internettet.

MARSHALL ISLANDS Er VPN Legal på Marshalløerne? Ja

Der er ingen rapporter om regeringen, der forsøger at begrænse borgernes internetadgang, og brugen af ​​VPN’er er også lovlig på Marshalløerne.

MAURITANIA Er VPN lovlig i Mauretanien? Ja

Selvom brugen af ​​VPN’er er lovligt tilladt, har Mauretanien en fortid, der er forbundet med internetcensur. Der har været rapporter om regeringen, der krænker digitale rettigheder, og pressens selvcensurere dens dækning af spørgsmål på grund af frygt for landets nye cyberkriminalitetslovgivning.

MAURITIUS Er VPN legal i Mauritius? Ja

Mauritius indfører lejlighedsvis internetbegrænsninger, herunder filtrering af indhold. Der er dog ingen rapporter om, at regeringen aktivt censurerer Internettet, og VPN-brug er også lovlig i landet.

MEXICO Er VPN lovlig i Mexico? Ja

Borgere i Mexico får generelt ubegrænset adgang til Internettet og kan også bruge VPN’er lovligt. Situationen kan dog ændre sig, da rapporter om regeringen, der bruger overvågningssoftware til at spionere efter fremtrædende aktivister og journalister, for nylig er dukket op.

MICRONESIA Er VPN lovlig i Mikronesien? Ja

Der er ingen dokumenterede rapporter om regeringen, der forsøger at forstyrre internetbruget af sine borgere, og at bruge VPN’er er også lovligt.

MOLDOVA Er VPN lovlig i Moldova? Ja

I 2016 modtog en lov, der blev vedtaget af regeringen kritik fra flere medier og organisationer, der hævdede, at det vil føre til krænkelse af privatlivets fred og tung censur. Brugen af ​​VPN’er er dog stadig lovlig i Moldova.

MONACO Er VPN lovlig i Monaco? Ja

Der er ingen troværdige rapporter om Monaco-regeringen, der censurerer borgernes brug af Internettet. VPN’er er også helt lovlige.

MONGOLIEN Er VPN lovlig i Mongoliet? Ja

Mongoliets regering censurerer aktivt sine borgere internetbrug og har endda forbudt en liste med 774 ord og sætninger på Internettet. Uanset hvad er brugen af ​​VPN’er stadig lovlig i Mongoliet.

MONTENEGRO Er VPN lovlig i Montenegro? Ja

Der er rapporteret om, at der er indført internetbegrænsninger for borgere i Montenegro. For nylig blokerede regeringen messaging-apps som WhatsApp og Viber på valgdagen. Alligevel er VPN’er lovlige at bruge i landet.

MAROKKO Er VPN lovlig i Marokko? Ja

Mens VPN’er er lovlige i Marokko, har landet været i nyhederne for at forbyde Skype, Viber og lignende VoIP-kommunikationsapps. Desuden censurerer journalister deres rapportering om følsomme spørgsmål, da staten straffer fløjtemæssig og efterforskende rapportering.

MOZAMBIQUE Er VPN Legal i Mozambique? Ja

Når Mozambique-regeringen spionerer efter sine borgeres internetaktiviteter, er brug af VPN’er den eneste løsning, og heldigvis er de endnu ikke blevet ulovlige i landet.

MYANMAR Er VPN legal i Myanmar? Ja

Myanmar har en historie, når det kommer til internetcensur, skønt regeringen bliver mindre restriktiv, når det gælder borgernes rettigheder. Brug af VPN’er er også lovligt.

NAMIBIA Er VPN lovlig i Namibia? Ja

Borgerne i Namibia har lov til at bruge VPN’er og nyde internetadgang uden nogen begrænsninger, der er indført af regeringen.

NAURU Er VPN legal i Nauru? Ja

Nauru har indført internetbegrænsninger i fortiden, herunder forbud mod sociale medier som Facebook. Brugen af ​​VPN’er er dog stadig lovlig i landet.

NEPAL Er VPN lovlig i Nepal? Ja

Mens Nepal ikke aktivt overvåger internetaktivitet, har regeringen gjort sin intention om at censurere sine borgeres internetaktiviteter klar. Heldigvis er brug af VPN’er lovligt.

HOLLAND Er VPN lovlig i Holland? Ja

Der er ingen troværdige rapporter om den nederlandske regering, der forsøger at indføre begrænsninger på Internettet. Desuden er det lovligt at bruge VPN’er her.

NEW ZEALAND Er VPN legal i New Zealand? Ja

Mens New Zealands regering er kendt for at overvåge sine borgers internetaktiviteter, er der ingen troværdige beviser på internetcensur. VPN-brug er også lovlig i landet.

NICARAGUA Er VPN legal i Nicaragua? Ja

Nicaraguas regering begrænser eller overvåger ikke sine borgeres internetaktiviteter og tillader brug af VPN’er.

NIGER Er VPN legal i Niger? Ja

Vidste du, at kun 2% af den samlede befolkning bruger internettet i Niger? Og heldigvis er de i stand til det uden nogen begrænsninger og censur. Brug af VPN’er er også lovligt her.

NIGERIEN Er VPN lovlig i Nigeria? Ja

Mens Nigeria’s regering har en kontroversiel holdning til ytringsfriheden, især når det gælder sociale medier, er brugen af ​​VPN stadig lovlig i landet.

NORGE Er VPN lovlig i Norge? Ja

Norge, med en af ​​verdens højeste internetpenetrationsgrader, giver sine borgere frihed til at få adgang til Internettet uden nogen begrænsninger og censur. Brug af VPN’er er også lovligt.

PAKISTAN Er VPN lovlig i Pakistan? Ja

Pakistans regering har blokeret en række topsider som YouTube, Twitter og Facebook i fortiden. De bruger også internetfiltrering for at blokere brugere fra adgang til bestemte websteder og indhold. Brugen af ​​VPN’er er dog endnu ikke forbudt.

PALAU Er VPN lovlig i Palau? Ja

Der er ingen troværdige rapporter om Palau-regeringen, der censurerer Internettet, og borgerne er lovligt tilladt at bruge VPN’er også.

PALESTINE Er VPN lovlig i Palæstina? Ja

Palæstinas regering censurerer aktivt Internettet og medierne. Mange websteder er også blevet lukket på grund af politiske grunde. Brugen af ​​VPN’er er dog stadig lovlig her.

PANAMA Er VPN legal i Panama? Ja

Panamas regering censurerer ikke sine borgere internetadgang og giver dem også mulighed for at bruge VPN’er lovligt.

PAPUA NY GUINEA Er VPN legal i Papua Ny Guinea? Ja

Der er ingen rapporter, der antyder, at Papua Ny Guinea begrænser borgernes adgang til Internettet, skønt landets nye cyberkriminalitetslov har givet anledning til bekymring for øget censur. Uanset hvad, er det stadig lovligt at bruge VPN’er.

PARAGUAY Er VPN Legal i Paraguay? Ja

Borgere i Paraguay kan nyde usensureret internetadgang. Brug af VPN’er er også helt lovligt her.

PERU Er VPN legal i Peru? Ja

Der er ingen dokumenterede rapporter fra regeringen i Peru, der forsøger at begrænse sine borgeres internetaktiviteter, og brugen af ​​VPN’er er også lovlig.

PHILIPPINES Er VPN legal i Filippinerne? Ja

I den seneste tid er internetfrihed forbedret i Filippinerne, da regeringen ikke har gjort en indsats for at begrænse borgernes adgang til Internettet. VPN’er er også lovlige at bruge i landet.

POLEN Er VPN legal i Polen? Ja

Mens Polens regering for nylig vedtog en ny lov for at øge regeringsovervågningen på trods af hensyn til privatlivets fred, er VPN stadig lovlige i landet.

PORTUGAL Er VPN lovlig i Portugal? Ja

Der er ingen rapporter om, at den portugisiske regering aktivt censurerer Internettet, og det er også lovligt at bruge VPN’er her.

QATAR Er VPN lovlig i Qatar? Ja

Mens VPN’er er lovlige at bruge i Qatar, skal borgerne have censur. Regeringen instruerer internetudbydere om at blokere visse websteder med indhold, der betragtes som pornografisk eller anti-islamisk, skønt uskadelige websteder også er blevet målrettet uden nogen forklaring.

RUMÆNIEN Er VPN legal i Rumænien? Ja

Den rumænske regering gennemførte sin nye spillovgivning i 2015, som siden da har intensiveret bekymringerne omkring censur. Brug af VPN’er er dog endnu ikke forbudt i landet.

RWANDA Er VPN legal i Rwanda? Ye

Der er bevis for, at den rwandiske regering aktivt spionerer på sine borgere og blokerer for nyhedswebsteder. VPN-brug er også lovlig her.

SAINT KITTS AND NEVIS Er VPN legal i Saint Kitts og Nevis? Ja

Borgere i Saint Kitts og Nevis nyder ubegrænset internetadgang og har lovligt lov til at bruge VPN’er.

SAINT LUCIA Er VPN lovlig i Saint Lucia? Ja

Der er ingen rapporter om Saint Lucia-regeringen, der indfører begrænsninger for borgernes adgang til Internettet. Brug af VPN’er er også lovligt her.

SAINT VINCENT OG GRENADINERNE Er VPN legal i Saint Vincent og Grenadinerne? Ja

Saint Vincent og Grenadinerne vedtog for nylig en regning om cyberkriminalitet, der tillader fængselsstraffe på op til to år for ondskabelse på nettet, hvilket udgør en alvorlig trussel mod den offentlige debat og fri strøm af information og nyheder. Brug af VPN’er er dog stadig lovligt

SAMOA Er VPN lovlig i Samoa? Ja

Der er ingen dokumenterede rapporter om den samoanske regering, der indfører begrænsninger for dens borgers internetbrug. Brugen af ​​VPN’er i landet er også fuldstændig lovlig.

SAN MARINO Er VPN lovlig i San Marino? Ja

Borgerne i San Marino er i stand til at få adgang til Internettet uden at være underlagt regeringspålagt censur. VPN-brug er også lovlig her.

SAO TOME OG PRINCIPE Er VPN legal i Sao Tome og Principe? Ja

Sao Tome og Principes regering forstyrrer ikke Internettet i landet og tillader brugen af ​​VPN’er.

SAUDI ARABIA Er VPN lovlig i Saudi-Arabien? Ja

Saudi-Arabien, der er kendt for at censurere sine borgeres internetaktiviteter, har blokeret over 5,5 millioner websteder og interne links siden starten af ​​2008. Det er overraskende, at VPN-brug endnu ikke bliver ulovlig i landet.

SENEGAL Er VPN lovlig i Senegal? Ja

Ikke kun overtrædes pressefriheden rutinemæssigt i Senegal, men også lovene giver regeringen mulighed for at øge censur, hvis de vil.

SERBIEN Er VPN lovlig i Serbien? Ja

Selvom det er lovligt at bruge VPN’er i Serbien, krænker regeringen rutinemæssigt sine borgeres ytringsfrihed online.

SEYCHELLES Er VPN legal i Seychellerne? Ja

Seychellernes regering prøver aktivt at begrænse borgernes internetadgang, især når det drejer sig om at dæmpe oppositionsaktivister. Brugen af ​​VPN’er er dog stadig lovlig her, ikke desto mindre.

SIERRA LEONE Er VPN lovlig i Sierra Leone? Ja

Borgerne i Sierra Leone kan bruge Internettet uden nogen begrænsninger eller censur. VPN-brug er også lovlig i landet.

SINGAPORE Er VPN legal i Singapore? Ja

Singapores regering er kendt for aktivt at censurere sine borgeres brug af Internettet. Ikke kun retter de sig mod regeringsaktivister, men lukker også politiske websteder. Uanset hvad, er det stadig lovligt at bruge VPN’er.

SINT MAARTEN Er VPN lovlig i Sint Maarten? Ja

Borgerne i Sint Maarten nyder ubegrænset adgang til Internettet og har lovligt lov til at bruge VPN’er.

SLOVAKIEN Er VPN lovlig i Slovakiet? Ja

Slovakiets borgere behøver ikke at bekymre sig om regeringscensur og begrænsninger. Desuden er brugen af ​​VPN’er lovlig i landet.

SLOVENIEN Er VPN lovlig i Slovenien? Ja

VPN’er er fuldstændigt lovlige i Slovenien, og regeringen censurerer ikke borgernes internetbrug.

SOLOMON ISLANDS Er VPN Legal på Salomonøerne? Ja

Der har ikke været nogen troværdige rapporter om regeringen, der indførte begrænsninger for borgernes brug af Internettet. VPN-brug er også lovlig på Salomonøerne.

SOMALIEN Er VPN lovlig i Somalia? Ja

Somalia er kendt for aktivt at censurere Internettet, hvor regeringen blokerer adgangen til nyhedswebsteder. Brugen af ​​VPN’er er dog stadig lovlig i landet.

SYDAFRIKA Er VPN lovlig i Sydafrika? Ja

Mens Sydafrikas regering ikke har så mange internetbegrænsninger som andre nogle andre lande på denne liste, er det “Billet om internetcensur” blevet kritiseret i vid udstrækning. Brugen af ​​VPN’er er også lovlig i landet.

SYDKOREA Er VPN lovlig i Sydkorea? Ja

Selvom Sydkorea er kendt for at censurere og overvåge Internettet, har dens borgere lovligt lov til at bruge VPN’er.

SYD SUDAN Er VPN lovlig i Sydsudan? Ja

Borgere i Sydsudan oplever internetcensur, hvor regeringen blokerer flere nyhedswebsteder. Ikke desto mindre er brug af VPN’er fuldstændigt lovlige her.

SPANIEN Er VPN lovlig i Spanien? Ja

Internettet i Spanien er generelt fri for enhver form for begrænsninger, skønt landet har lavet nyheder for at blokere de katalanske uafhængighedswebsteder. Brug af VPN’er er også lovligt i landet.

SRI LANKA Er VPN lovlig på Sri Lanka? Ja

Den srilankanske regering har censureret sine borgeres brug af Internettet i fortiden. Faktisk har de endda blokeret adgangen til bestemte websteder. Brugen af ​​VPN’er er dog stadig lovlig.

SUDAN Er VPN lovlig i Sudan? Ja

Mens borgerne i Sudan er underlagt forskellige former for internetcensur, er VPN-brug stadig lovlig i landet.

SURINAME Er VPN lovlig i Surinam? Ja

Surinams regering censurerer ikke borgernes brug af Internettet. Desuden er brugen af ​​VPN’er lovlig her.

SWAZILAND Er VPN legal i Swaziland? Ja

VPN-brug er helt lovlig i Swaziland, og dens borgere er i stand til at bruge Internettet uden censur.

SVERIGE Er VPN legal i Sverige? Ja

Sveriges borgere får ubegrænset adgang til Internettet og kan lovligt bruge VPN’er i landet.

SCHWEIZ Er VPN lovlig i Schweiz? Ja

I de senere år er Internettet i Schweiz blevet mere restriktivt. For nylig blev et lovforslag, der foreslog internetcensur til beskyttelse af indenlandske hasardspil, vedtaget i parlamentet. VPN’er er dog stadig lovlige her.

SYRIA Er VPN lovlig i Syrien? Ja

Syriens borgere oplever censur og overvågning på Internettet. Tilfælde af krænkelser af menneskerettighederne har også været stigende. VPN’er er dog stadig lovlige i landet.

TAIWAN Er VPN legal i Taiwan? Ja

Selvom Taiwan ikke begrænser borgernes internetbrug, har det forsøgt at gøre det tidligere ved at foreslå en internet-sortlistelov, der mødte stærk modstand. Brugen af ​​VPN’er er dog stadig lovlig.

TAJIKISTAN Er VPN lovlig i Tadsjikistan? Ja

Tadsjikistan er kendt for sin internetcensur og lovligt giver sine borgere mulighed for at bruge VPN’er. Ideen om at oprette en regeringsstyret dataport har imidlertid rejst bekymring omkring ytringsfrihed og privatliv i landet.

TANZANIA Er VPN lovlig i Tanzania? Ja

Tanzania censurerer aktivt Internettet, og situationen ser ud til at blive værre med tiden. VPN’er er lovlige at bruge her.

THAILAND Er VPN lovlig i Thailand? Ja

Der har været rapporter om bloggerarrestationer og internetudbydere, der blokerer websteder i Thailand. Brug af VPN’er er dog lovligt i landet.

TIMOR-LESTE Er VPN Legal i Timor-Leste? Ja

Borgerne i Timor-Leste nyder usensureret adgang til Internettet og har lovligt lov til at bruge VPN’er.

TOGO Er VPN legal i Togo? Ja

Togos regering pålægger ikke censur for borgernes brug af Internettet. Derudover er VPN’er fuldstændigt lovlige i landet.

TONGO Er VPN legal i Tonga? Ja

Selvom Tongas regering vedtog love i 2015, der tillader den at kontrollere internetadgang i landet, er VPN’er stadig lovlige at bruge her.

TRINIDAD OG TOBAGO Er VPN legal i Trinidad og Tobago? Ja

Borgerne i Trinidad og Tobago får ubegrænset adgang til Internettet og har lovligt lov til at bruge VPN’er i landet.

TUNISIEN Er VPN lovlig i Tunesien? Ja

Mens Tunesien har taget drastiske skridt for at vende online-censur og fremme internetadgang, udgør landets juridiske rammer en betydelig trussel mod internetfriheden. Ikke desto mindre er brug af VPN’er her lovlige.

TUVALU Er VPN legal i Tuvalu? Ja

Tuvalus borgere får ubegrænset adgang til Internettet og har lovligt lov til at bruge VPN’er i landet.

UGANDA Er VPN lovlig i Uganda? Ja

Ugandas regering censurerer aktivt borgernes brug af Internettet og blokerer endda websteder på sociale medier under valg. Brugen af ​​VPN’er er dog lovlig her.

UKRAINA Er VPN lovlig i Ukraine? Ja

Mens Ukraine har lavet nyheder om blokering af populære russiske internetwebsteder, er brugen af ​​VPN endnu ikke gjort ulovlig.

DET FORENEDE KONGERIGE Er VPN Legal i Det Forenede Kongerige?

Med ikrafttræden af ​​efterforskningsbeføjelsesloven kan britiske statsborgeres internetaktiviteter overvåges af regeringen. Det Forenede Kongerige fremsatte også nyheder i fortiden, da mobilfirmaer blokerede nogle VPN’er. Brug af VPN’er forbliver imidlertid lovligt i landet.

DET FORENEDE STATER I AMERIKA Er VPN lovlig i Amerikas Forenede Stater? Ja

Selvom regeringen ikke censurerer sine borgeres internetaktiviteter aktivt, betyder den nylige ophævelse af reglerne for bredbånd privatlivets fred, at internetudbydere har lov til at overvåge dets brugere. Heldigvis er der ingen lov, der forhindrer brugen af ​​VPN’er.

URUGUAY Er VPN lovlig i Uruguay? Ja

Der er ingen rapporter om Uruguay-regeringen, der pålægger censur på Internettet. Derudover er VPN’er fuldt lovlige i landet.

UZBEKISTAN Er VPN Legal i Usbekistan? Ja

Uzbekistans regering censurerer rutinemæssigt borgernes internetaktivitet og har blokeret Skype, WhatsApp og nyhedswebsteder i fortiden. Brug af VPN’er er dog stadig lovligt i landet.

VANUATU Er VPN legal i Vanuatu? Ja

Borgerne i Vanuatu er i stand til at nyde ubegrænset adgang til Internettet og har lovligt lov til at bruge VPN’er i landet.

VATIKANSK STAD Er VPN lovlig i Vatikanstaten? Ja

Der er ingen rapporter om Vatikanstaten, der indfører internetcensur. Derudover er brug af VPN’er lovligt her.

VENEZUELA Er VPN Legal i Venezuela? Ja

Venezuela er kendt for rutinemæssigt at blokere sociale mediesider som WhatsApp og Facebook. Regeringen tillader lovligt, at borgerne også bruger VPN’er.

VIETNAM Er VPN legal i Vietnam? Ja

Borgerne i Vietnam oplever internetcensur med vedtagelsen af ​​det kontroversielle internetdekret, der forhindrer sociale mediesider og blogs fra at diskutere aktuelle anliggender. Stadig forbliver brug af VPN’er lovlige i landet.

YEMEN Er VPN lovlig i Yemen? Ja

Der har været forsøg fra Houthi Militia med at håndhæve et fuldstændigt forbud mod internetbrug, skønt brugen af ​​VPN’erne endnu ikke er blevet ulovlig.

ZAMBIA Er VPN legal i Zambia? Ja

Internetcensur har altid været et spørgsmål i Zambia, hvor regeringen forbød websteder på grund af politiske grunde. Brug af VPN’er er dog fuldstændig lovligt her.

ZIMBABWE Er VPN lovlig i Zimbabwe? Ja

Zimbabwe er kendt for aktivt at censurere sine borgeres brug af Internettet og har endda forbudt sociale apps som WhatsApp, især under protester. Imidlertid forbliver brugen af ​​VPN’er lovlig i landet.

Land ikke fundet!

SLUTTORD

Ovenstående information udgør ikke juridisk rådgivning og er kun til uddannelsesmæssigt formål. Det er dit ansvar som en god borger at være opmærksom på alle gældende love og regler i dit land. Sørg derfor for altid at konsultere en licenseret og kvalificeret juridisk professionel, hvis du har brug for hjælp eller rådgivning.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me