Er købsprocessen for Bitcoin helt anonym?


Køber processen med Bitcoin helt anonymt?

På trods af det globale ry for at være en sikker og anonym betalingsmåde, skal sandheden fortælles – Bitcoin er ikke helt anonym. Selvom dette kan være et chok for Bitcoin-samfundet eller crypto-fans generelt, afsløres hver Bitcoin-transaktion offentligt i en hovedbog, og godkendelsestrin ved udvekslinger gør det nemt for Bitcoin at blive sporet tilbage til dig.

Verdens førende kryptobørser, som Binance, Coinbase og BitMEX overholder strenge KYC (kend din kunde) og AML (anti-hvidvaskning af penge), hvilket gør det vanskeligt for Bitcoin-betalinger at være anonyme. Når du prøver at åbne en konto på en kryptobørs, bliver du bedt om at angive:

  • En scannet kopi af dit pas eller kørekort for at bevise din identifikation.
  • Et portrætbillede af dit ansigt, så udvekslingen ved, hvem du er.
  • Dit registrerede fulde navn pr. Dokumentation.
  • Din officielle e-mail-adresse, gennem hvilken du får adgang til kontoen.
  • Du skal verificere den e-mail-adresse, du har angivet, ved at klikke på et link i e-mailen.
  • Tilføj et telefonnummer og bekræft det via en kode, der sendes via udvekslingen.
  • Tilføj din hjemmeadresse.

Med sådanne personlige oplysninger, der er tilgængelige for udvekslingerne, synes du virkelig, at Bitcoin er anonymt?

img

Sådan køber du anonymt Bitcoin

Som andre ting er der løsninger på at købe Bitcoin anonymt. Du må have hørt om udtrykket: kontanter er konge. Tro det eller ej, kontanter er virkelig konge. Den rene metode til uansvarlighed, der er forbundet med kontanter, gør den ikke sporbar.

Bitcoin ATM

Du kan købe Bitcoin anonymt med kontanter gennem LocalBitcoins eller endnu bedre, Bitcoin-pengeautomater! Har du nogensinde tænkt på en pengeautomat dedikeret til Bitcoin? Ja, det findes i over 80+ lande med næsten 3.000 placeringer i USA alene. Alt hvad du skal gøre er at indsætte en valuta i pengeautomaten og direkte den til at overføre mønterne i din Bitcoin tegnebog.

Mens processen med at købe Bitcoins gennem minibanker gør den anonym, da du kan få nogen til at overføre mønter til din konto ved blot at give dem din tegnebog-adresse, ligger den rigtige anonymitet, når din udveksling ikke har nogen personlige oplysninger om dig, og det er usandsynligt givet reglerne.

Person til person køb

Gennem årene har handel med Bitcoin personligt vist sig at være langt mere anonym end andre metoder. Når du køber Bitcoin personligt kan involvere dig i at møde køberen eller sælgeren fysisk, er det ingen hemmelighed, at begge parter er enige om, at de aldrig har mødt.

Du kan bruge lokale bitcoins til at lære om lokale købere eller sælgere, der er villige til at foretage en transaktion og derefter kontakte dem på platformen. Ikke desto mindre betyder det at interagere på en platform, at dit online privatliv er i fare.

Det bedste valg er at lette en transaktion med en person, som du har tillid til og føler dig tryg at håndtere. Ved at håndtere en pålidelig person kan du beskytte din anonymitet. Ikke alle transaktioner fra person til person kan dog betragtes som anonyme. Hvis du ønsker det, kan du købe Bitcoin øjeblikkeligt online.

Køb anonymt online

Nogle udvekslinger giver dig mulighed for at købe bitcoin, uden at du behøver at gennemgå verifikationsprocessen eller behovet for at kende din kunde. Et sådant eksempel er Bisq. Bisq er en open-source, peer-to-peer-applikation, der giver dig mulighed for at købe og sælge cryptocurrencies i bytte for reelle valutaer (dollar, euro osv.) Og kræver ingen registrering.

H3Bisq praler imidlertid ikke de likviditets- og spotpriser, du kan få fra en betydelig centraliseret børs. Platformen styrer hele dine købs- og salgstransaktioner. Fra dit køb, som du skal foretage en betaling ved hjælp af bankoverførsel eller e-tegnebog til sælgeren, der sender bitcoin-beløbet til din tegnebog.

Selvom du ikke alene skal stole på Bisq, er det en fantastisk erstatning for Localbitcoins.com, da du ikke behøver at mødes med personen. Andre tilstande inkluderer Hodl Hodl, hvor du har mulighed for at angive dine bekræftelsesoplysninger.

Hvem skal du stole på?

Mens der er steder, der kræver minimal identifikation til ingen som overhovedet, for virkelig at komme af fra det centraliserede finansielle system, har du brug for en robust mekanisme, der i sidste ende kan gøre dine Bitcoin-betalinger anonyme, og den mekanisme er ingen anden end en VPN eller et Tor-netværk.

Hvorfor har du brug for anonymitet?

Anonymitet er den grundlæggende ret for hver enkelt borger. Privatliv og anonymitet går hånd i hånd. Uden privatliv er dine spor synlige for andre, og det er en alarmerende situation for alle, der er bekymrede over deres online privatliv.

Mens vi lever i en æra med sociale medier platforme og hashtags, der lokker os til at dele vores meget personlige øjeblikke for nogle lide, kommer det til en pris, især når vi bliver offer for et cyberattack eller identitetstyveri.

At blive involveret i køb eller salg af Bitcoin eller andre cryptocurrency er en helt personlig sag, hvor detaljerne ikke skal videregives til nogen, såsom om du købte, hvor du købte eller når du købte bitcoin.

Regeringer har en personlig vendetta mod cryptocurrency-relaterede køb. Hvis du er en enorm køber eller en bemærkelsesværdig person i cryptocurrency verden, kan du muligvis tiltrække uvelkoment tiltrækning fra illegale personer.

Under alle omstændigheder kan det at have anonymitet give dig fuld sindsro og give dig det nødvendige lag af beskyttelse, når du foretager bitcoin-transaktioner af høj værdi.

Vil du hente dit online privatliv tilbage? Du kan tjekke nedenstående vejledninger:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me