En simpel hack: Sådan ser du NBC på Kodi Revilled!


Contents

En simpel hack: Sådan ser du NBC på Kodi Revilled!

Offentliggjort: 2. juli 2019

Vil du streame NBC på Kodi? Så er denne vejledning til dig. Få PureVPN til kun $ 0,99 for at få adgang til de bedste Kodi-tilføjelser og se NBC hvor som helst i løbet af lockdown-dage.

Behovet for at forbruge nyt og interessant indhold har været der i århundreder. Tidligere var folk næsten afhængige af at læse aviser om morgenen eller en bog om aftenen. Senere begyndte folk at indstille på deres radioapparater og tv’er til deres yndlingsprogrammer. Behovet er der stadig i dag, men hvordan folk forbruger indhold i dag har innoveret i helhed.

Streaming er den nye livskode for dem, der ønsker at se deres foretrukne videoindhold. I dag er der ubegrænsede muligheder, når det kommer til at beslutte, hvad man skal streame, og på hvilken enhed eller platform.

Der er masser af streamingtjenester som Netflix og Hulu, som har brugere i millioner over hele kloden. Begge disse streamingplatforme giver adgang til nogle af de største tv-shows og film, men der er begrænset omfang. Hvis du vil se nyhederne, nogle sportsgrene eller anden form for videoindhold, som du ikke kan kategorisere som underholdning, er det vanskeligt at finde det på disse streaming platforme.

Hvad er Kodi

Et sådant eksempel på en streamingtjeneste, som er helt gratis, er Kodi. Det er en open source-medieafspiller, der giver dig adgang til 0indhold overalt over hele kloden, selvom det er blokeret i din region. Det bringer alt, hvad du elsker, på et sted, og tilbyder det i en pæn og let-på-øje-brugergrænseflade. Naturligvis understøttes og styres det af et dedikeret team af mennesker.
Kodi kan installeres på stort set enhver enhed, der opretter forbindelse til internettet og har en skærm. Det kan bruges på Linux, OSX, Windows, iOS og Android, spilkonsoller, tv-bokse til set-top og mange andre enheder.

Indhold på Kodi og dets brugerbase

I henhold til de trafikresultater, der deles af Kodi selv, var 12 millioner brugere aktive på Kodi fra december 2017. Virksomheden delte også, at 1 ud af 3 brugere regelmæssigt opdaterede deres add-on-lagre for at forblive opdateret med det nyeste indhold.
En sådan dedikeret brugerbase på trods af alle de nedbrud, som Kodi har været udsat for i den seneste tid, er kun mulig, fordi Kodi leverer en et-vinders løsning til det bedste indhold i verden. Antallet af tilføjelser og mængden af ​​indhold i hver tilføjelse er næsten uendelig, hvilket forklarer, hvorfor Kodi-brugere forbliver yderst loyale over for tjenesten.
Der er ingen rigtig foranstaltning til at kategorisere den genre af indhold, som Kodi har. Lad os bare sige, at det har alt og derefter nogle. Bare få den rigtige tilføjelse og start streaming straks. Der er dog nogle kategorier tilgængelige på Kodi, der kan ses på hjemmesiden. Disse kategorier tager sigte på at sortere indhold på sin hjemmeside på denne måde:

 • musik
 • Film
 • Viser sig
 • Billeder
 • PVR

Kodi handler om tilføjelser

Ligesom apps er det, der gør smartphones til et levedygtigt produkt, for Kodi er det tilføjelser. For alt, hvad du vil se på Kodi, har du brug for en relevant tilføjelse. Når et tilføjelse er installeret på din Kodi medieafspiller, vises det som et bibliotek, som du kan vælge og udforske for at finde indhold, du kan overspejle.
Hvis du f.eks. Vil se de nyeste HBO-tv-shows på Kodi, har du brug for et tilføjelsesprogram til HBO, eller hvis du vil forblive opdateret med aktuelle anliggender og nyheder, kan du få noget som en BBC- eller CNN-tilføjelse- på. Der er tusinder af tilføjelser tilgængelige online til gratis download. Der betales kun et par præmier, men det indhold, de er vært, findes også i andre gratis Kodi-tilføjelser.

Hvad er NBC

NBC er et amerikansk kommercielt tv-netværk, der har eksisteret i mere end 40 år. Det fungerer med mere end 200 datterselskaber i USA, hvoraf nogle udsendes i nogle dele af Canada og andre amerikanske territorier..

NBC er blokeret uden for USA – Geo-begrænsninger!

NBC er kun tilgængelig i USA og nogle af dets territorier. Uden for USA kan du ikke få adgang til NBC på grund af geo-begrænsninger, der er indført af regionale myndigheder, indholdsproducenter og streamingplatforme. Det er vigtigt at forstå, at der ikke er nogen juridisk klausul, der giver indholdsproducenter og moderatorer mulighed for at censurere indhold baseret på en brugers placering. Det er faktisk en krænkelse af menneskerettighederne.
Ifølge en rapport, der blev offentliggjort af FN i 2011, erklæres adgang til internettet som en grundlæggende menneskerettighed i alle udviklingslande. Dette omfattede retten til fri adgang til indhold, hvilket ikke længere er en mulighed på grund af de uetiske geo-begrænsninger, der er indført af de regionale myndigheder.
Du kan streame NBC på enhver enhed, lære at se NBC Live.

Indhold på NBC

NBC handler om sport og nyheder. Det giver sine seere en mangfoldig menu med alle live sportsbegivenheder samt analyse og talkshows relateret til nyheder og aktuelle anliggender. Det er et godt sted at holde sig opdateret med alle de nyeste begivenheder i hele verden inden for alle brancher såsom tech, finans, sport.

Hvad er NBC Gold

NBC Gold er et specielt pas for sportsfans, som giver dem eksklusive pas til specielle live-begivenheder, der ellers er svære at streame. Brugere, der er interesseret i NBC Gold-passet, kan tegne et månedligt gebyr på $ 49.99 for den dyreste plan, der giver adgang til hver kamp, ​​der er at se. Hvis du kun er interesseret i at se et par af dine favoritter, kan du kigge på NBC’s Gold Pricing-planer.

Sådan aktiveres NBC Sports Gold på din enhed

At aktivere NBC Gold på enhver enhed er så simpelt som det kan få. Du skal bare følge et par trin, og du vil alle være klar til at starte streaming. Imidlertid beder opsætningen om et par detaljer, f.eks. Din internetudbyder, som du tilfældigt kan vælge, hvis du er uden for USA.
Opsætningen kræver også, at du indtaster en 6-cifret godkendelseskode, som du kan få fra din enhed, som du vil aktivere. Bare åbn appen, og gå til aktiveringsskærmen for at få din aktiveringskode.
Hvis du er klar til at aktivere NBC Gold på din enhed, skal du klikke her.

Se NBC på Kodi med NBC Add-on

Ja, der er en tilføjelse til NBC, som du kan tilføje på din Kodi medieafspiller. Brugere, der bor i USA, kan bare installere tilføjelsen og begynde at streame deres foretrukne tv-programmer med det samme. Da NBC er blokeret for adgang fra uden for USA, vil folk i andre lande imidlertid ikke kunne se NBC på Kodi direkte.
Udstationerede, rejsende og brugere, der bor i andre lande, kan bruge en VPN til at ændre deres placering, hvilket gør det muligt at få adgang til NBC-tilføjelse og nyde dets indhold fra Kodi. Mere om det senere.

Sådan installeres NBC-tilføjelse og se NBC på Kodi

Følg blot trinnene nedenfor for at installere NBC Sports Live Extra-tilføjelse på Kodi.

 • Start Kodi og gå til ‘Tilføjelser’.
 • Klik på pakkeinstallationsikonet.
 • Klik på ‘Install from Repository’ > Kodi Add-on Repository.
 • Klik på NBC Sports Live Extra > Installere.
 • Vent på meddelelsen “Add-on Enabled”.
 • Vend tilbage til startskærmen og gå til tilføjelser.
 • Vælg Video-tilføjelser.
 • Alle installerede video-tilføjelser vises her.

Første gang du starter NBC Sports Live Extra-tilføjelsen, får du en aktiveringskode, som du bliver nødt til at indtaste på https://activate.nbcsports.com/.
Alternativt kan du downloade den officielle NBCSN-tilføjelse herfra og derefter oprette den ved at klikke på ‘Installer fra zip-fil’ i stedet for ‘Installer fra depot’.

Farerne ved at streame på usikker forbindelse

Ifølge en undersøgelse foretaget af cybersecurity-analytiker, Zubair Rafique, er brugere, der bruger gratis streamingplatforme til at se indhold, de elsker, såsom sport og nyheder, den største risiko for at kompromittere deres enheder og data. Han fortalte BBC i et interview, at gratis streamingplatforme normalt er et upraktisk spil for anerkendte mærker til at placere deres annoncer, hvorfor de er nødt til at vende sig mod de ikke-så-anerkendte mærker.
Derfor er gratis streamingplatformer rodet med alle typer annoncer, såsom popups, overlays, sidebannere og ethvert andet muligt sted. Disse annoncer er designet på en sådan måde, at de tiltrækker brugere til at klikke på den. Når der klikkes, tvinger de brugerne til at installere yderligere plugins eller software til at se live-streams.
I henhold til den samme undersøgelse blev annoncerne, der blev vist på webstedet, kategoriseret i 3 kategorier, malware, scam og voksenindhold, baseret på, hvor annoncerne fører til, når brugerne klikkede på det. Følgende er resultaterne:
Som det ses af resultaterne, har brugere, der bruger gratis streamingplatforme, en 54% chance for at få deres enheder inficeret med malware, der kan tage fjernbetjening af deres enheder og data.
Når en ondsindet cyber-kriminel overtager kontrollen over din enhed, kan de eksternt få adgang til dine enheds mikrofon-, kamera- og aktivitetslogfiler, som kan transkribere alt, hvad du gør online.

Brug altid en VPN til streaming

Kun en VPN kan beskytte dig mod alle sådanne trusler, selvom du fortsætter med at bruge gratis streamingplatforme til at tilfredsstille dine spændingsbehov. En VPN gør dig fuldstændig anonym online og giver dig adgang til indhold, der ellers er blokeret i din region.
Det er vigtigt at vide, at ikke alle VPN’er er så gode, når det gælder at holde dit privatliv intakt. Mens de fleste af dem giver dig adgang til blokeret indhold, vil meget få af dem faktisk beskytte dig mod farerne ved gratis indhold, der følger med. Hvad du har brug for er en god streaming VPN, der bekymrer sig om dit privatliv og din digitale identitet.

PureVPN – Streamere Top Choice

Vores VPN er den bedste VPN, der er optimeret til streaming. Det har mere end 2.000 servere placeret over hele kloden i forskellige lande, så brugerne kan opleve ægte frihed og anonymitet, når de streamer noget online. VPN giver mulighed for en helt problemfri oplevelse.
For streamere er den største hindring langsomme internethastigheder, hvilket kan skyldes, at deres IP-adresse bliver sortlistet af deres internetudbyder. Med VPN bliver streamere helt usynlige online, hvilket gør det muligt for dem at undgå de begrænsninger ISP’erne har placeret på deres IP, hvilket får maksimale streaminghastigheder til gengæld.

Sådan får du VPN på Kodi

Kodi er en open source medieafspiller, og derfor er det en dårlig idé at bruge den uden at tage rigelige sikkerhedsforanstaltninger. Det er enkelt at integrere VPN på Kodi. Selvom der ikke er nogen dedikeret tilføjelse til Kodi, kan du patch VPN på din Wi-Fi-router, som giver standardsikkerhed til alle enheder, der er tilsluttet din router med det samme.
Klik her for at få en detaljeret installationsvejledning til Sådan får du VPN på Kodi.

Sådan får du VPN til enhver anden enhed

Det er meget enkelt at få VPN til enhver enhed. Følg blot nedenstående trin for at få VPN og sikre dig online.

 • Tilmelding til PureVPN
 • Download VPN til din enhed
 • Login ved hjælp af dit brugernavn og din adgangskode
 • Hit connect! Begynd at streame sikkert.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me