Dedikerede streaming-servere


Dedikerede streaming-servere

Oplev en hurtig, forsinket streamingoplevelse som aldrig før


Sig farvel til Buffering

Forestil dig at blive træt hjem fra arbejde og se frem til at streame dit yndlings TV-show / film. Du er alle gemt i sofaen med dine foretrukne snacks og spiller showet kun for at finde ud af, at det tager evigt at indlæse bare et par sekunder af videoen, indtil den går tilbage i buffertilstand.

På dette tidspunkt er hele dit humør ødelagt, og du tror, ​​at du ikke kan gøre noget ved det. Der er faktisk, og det kaldes en VPN. PureVPN har dedikerede streaming-servere, der er placeret tæt på indholdsleveringsnetværk for hurtig forbindelse og forsinkelsesfri HD-streaming.

Når du er tilsluttet PureVPN, er din online kommunikation beskyttet mod uønskede snoopere, inklusive din internetudbyder, og du får en hurtig streamingoplevelse hvor som helst, når som helst og på enhver enhed.

Brug PureVPN til at forbedre din online streamingoplevelse

Med PureVPN kan du maksimere dit streamingpotentiale.

Få adgang til indhold, mens du rejser

Stream dine foretrukne tv-shows / film sikkert og privat fra overalt i verden.

Lag-fri HD-streaming

Øjeblikkelig forbindelse og ubegrænset båndbredde forbedrer din streamingoplevelse markant.

Online sikkerhed på alle tidspunkter

PureVPN tilbyder AES 256-bit kryptering, der sikrer din online-forbindelse fra indtrængende.

Kom omkring ISP-throttling

En internetudbyder betoner din internetforbindelse, når de bemærker uberegnelige downloadhastigheder. Ved at oprette forbindelse til PureVPN omgår du din ISP-forbindelse og opretter forbindelse til en PureVPN-server, hvilket betyder, at din internetudbyder ikke ser nogen af ​​dine online aktiviteter, bortset fra at du har forbindelse til deres internet.

Globalt VPN-netværk

PureVPN tilbyder et robust netværk af 2000+ servere, der er strategisk placeret tæt for optimal streaming og browsingoplevelse. Med et netværk spredt i 180 placeringer kan du maksimere dine streamingfunktioner.

Flere forbindelser

En enkelt PureVPN-konto tilbyder 10 multi-logins. Du kan tilslutte din smartphone, Android TV, tablet, laptop, Google Chrome-udvidelse og andre enheder.

Sådan opretter du forbindelse til PureVPN

 1. Hent
 2. Abonner på en PureVPN-plan og download appen til din enhed (Windows, Mac, iOS, Android, Android TV, Chrome Extension og mange flere.)

 3. Forbinde
 4. Vælg en server efter dit valg, eller hvis du vil streame US Netflix, skal du oprette forbindelse til en dedikeret Netflix US-mulighed.

  Når du er tilsluttet, kan du nyde en lag-fri HD sikker streaming. Bemærk: du har brug for et abonnement på streamingtjenester som Netflix, BBC, Hulu, Amazon Prime osv.

  Hvorfor narrer din internetudbyder din internetforbindelse?

  Online streaming bruger en masse båndbredde, som ikke er et ideelt scenario, hvis du er en internetudbyder. Hvis du ikke får de hastigheder, du betaler for, skyldes det sandsynligvis, at din internetudbyder bremser din internetforbindelse.

  Den vigtigste indikator for din internetudbyder, der throttler din internetforbindelse, er, at du måske oplever langsom buffering og drastiske hastighedsfald. ISP-throttling er ikke begrænset til en bestemt enhed, men din internetforbindelse. Dette betyder, at alle enheder, der er forbundet til internettet, vil opleve et langsommere internet.

  Mulige situationer, når du kan opleve ISP-throttling

  Network Congestion

  Kraftigt rush kan overbelaste din internethastighed. Spidsbelastningen afhænger fra placering til placering. Typisk forekommer netværkstopning om natten, når alle spiser internettet.

  Indhold biasness

  En streamingtjeneste kan have samarbejdet med din internetudbyder eller betalt dem for at give ideelle hastigheder, når du får adgang til den bestemte streamingtjeneste og bremser, når du får adgang til en anden streamingtjeneste.

  P2P-aktiviteter

  Hvis du aktivt engagerer dig i P2P-aktiviteter, kan din internetudbyder muligvis begynde at throttere dit internet, da P2P-aktiviteter forbruger en masse båndbredde og forårsager netværksbelastning for andre på det netværk.

  Begrænset nået

  Hvis du har opbrugt din internetbåndbredde, vil din internetudbyder begynde at smøre din internetforbindelse. De kan endda gå længere og opkræve et ublu beløb for yderligere data, der forbruges uden for fair data-politikken.

Lær mere om PureVPNs funktioner

 • Split tunneling
 • AES-kryptering
 • Sikker WiFi
 • Sikker P2P-fildeling
 • Internet Kill Switch
 • iOS efter behov
 • DNS-lækage beskyttelse
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me