Bedste VPN til uenighed, så du kan få adgang til det hvor som helst


Bedste VPN til uenighed, så du kan få adgang til det hvor som helst

Discord er en populær stemme- og tekstchats-app i spillesamfundet, men den er utilgængelig i nogle lande. Du kan omgå disse blokader ved at hente en IP-adresse fra et land, hvor Discord er tilgængeligt, og det er her PureVPN kommer ind.


. VPN til Discord-logo

Discord er en freeware, cross-platform tekst- og stemmechats-app bygget specifikt til spillere. Pålidelig af mere end 250 millioner brugere over hele verden forenkler det kommunikationen mellem holdkammerater, mens de spiller multiplayer-onlinespil.

Selvom Discord leverer imponerende indbyggede sikkerheds- og privatlivsfunktioner, er det ikke helt sikkert at bruge. Med det rette skillset og værktøjer kan cyberkriminelle stadig udnytte appen for at få adgang til dine personlige data. Uenighed er også blevet forbudt i nogle regioner som Kina og UAE, så du vil ikke kunne få adgang til det derfra.

Den gode nyhed er, at begge disse problemer let kan løses ved at installere en VPN til Discord på din spil-pc. Det tager kun få minutter at konfigurere og tilbyder en overflod af andre fordele. Læs videre for at lære mere:

Årsager til, at du har brug for en VPN til uenighed

Derfor skal du overveje at få en Discord VPN:

1. Sikkerhed & Privatliv

Discord tilbyder robust sikkerhed med IP-lækage og DDoS-angrebbeskyttelse. Der er også tofaktorautentisering tilgængelig, som forhindrer de onde i at misbruge din konto. Yderligere er kommunikation HTTPS-beskyttet for at holde dem skjult for internetudbydere. For så vidt angår stemmechats, er de krypteret fra ende til ende.

Men på trods af disse mål er du ikke 100% sikker, mens du bruger Discord. Dine tekstchatser er ukrypterede og hostes på deres servere. Ikke kun dette, men også din IP-adresse og enheds-ID er logget i henhold til Discords privatlivspolitik. Ved hjælp af en VPN til Discord kan du beskytte indholdet af dine meddelelser og forhindre, at personlige identificerbare oplysninger gemmes.

2. Tilgængelighed

Du kan ikke bruge Discord i skolen eller på din arbejdsplads. Kommunikationsappen ses som en distraktion, hvorfor disse institutioner ofte begrænser adgangen til den i deres lokaler. Tilsvarende, hvis du bor i et land, der censurerer videospil (eller noget der er relateret til dem), kan adgang til Discord vise sig at være en udfordring.

Her redder en VPN for Discord dagen! Du kan oprette forbindelse til en sikker VPN-server i ethvert land, du vælger, og maskere din rigtige IP-adresse og placering under processen. På denne måde er du i stand til at omgå disse spærringer og bruge Discord hvor som helst.

PureVPN – Den bedste VPN til uenighed!

Hvis du leder efter en top-klassificeret VPN, der skal bruges med Discord, har PureVPN fået dig dækket. Med mere end 2.000 højhastighedsservere på over 180 placeringer kan du og dine teamkammerater nyde sømløs tekst- og stemmekommunikation mellem hinanden. Disse imponerende hastigheder kommer dog uden kompromis med sikkerhed.

PureVPN bruger kryptering af militær kvalitet, internet-kill-switch, DNS-lækagebeskyttelse samt en række andre funktioner til at holde dine private beskeder private. Derudover placerer vi ingen kasketter ved brug af båndbredde, så du ikke har nogen kvoter at bekymre dig om, mens du skyder beskeder midt i en all-out multiplayer-slagsmål.

Du har tilladelse til at bruge en enkelt PureVPN-konto på fem forskellige enheder samtidigt, hvilket fjerner behovet for at købe separate VPN-abonnementer. Der er slanke og brugervenlige VPN-apps til alle større platforme, hvilket gør installationen til en problemfri proces. Kundesupport er tilgængelig via live chat døgnet rundt i tilfælde af problemer.

Derudover er alle vores planer dækket af en 31-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve Discords tekst- eller stemmechat med PureVPN risikofri!

Hvis du stadig ikke er sikker på, om PureVPN er det rigtige for dig, er den gode nyhed en 31-dages pengene-tilbage-garanti, der dækker alle vores planer. Bare tilmeld dig og tag vores service til et testkørsel; kan du anmode om en fuld refusion, hvis du ikke er tilfreds!

Sådan bruges uenighed med en VPN?

Hvis du er ny i verden af ​​VPN’er og ikke ved, hvor du skal begynde, skal du ikke bekymre dig! Bare følg nedenstående trin, så får du adgang til Discord sikkert hvor som helst:

 1. Køb et PureVPN-abonnement.
 2. Download nu og installer PureVPN-appen til din enhed.
 3. Log ind med dit brugernavn og din adgangskode.
 4. Opret forbindelse til enhver VPN-server. Ideelt set skal du vælge en tæt på din rigtige placering og i et land, hvor Discord er tilgængeligt.
 5. Start Discord og chat væk sikkert og sikkert!

Bemærk: Ser du stadig problemer med at bruge Discord? Prøv at oprette forbindelse til en anden VPN-server, eller kontakt vores venlige kundesupportteam for yderligere hjælp.

Hvorfor skulle du ikke bruge en gratis VPN til uenighed?

Du kan blive fristet til at tilmelde dig en gratis VPN-udbyder, men der er mange grunde til, at det er en dårlig idé at bruge en. Først og fremmest har disse tjenester begrænsede / overfyldte servere, som oversættes til langsommere forbindelseshastigheder.

For det andet, mens gratis VPN’er ikke opkræver dig direkte, er de stadig forretninger i slutningen af ​​dagen. Som sådan tyver de ofte til at vise irriterende annoncer eller lysere taktikker som at indsamle og sælge dine data til tredjepart.

Til sidst skal du også overveje sikkerhedsrisici ved sådanne tjenester. Nogle af dem bruger ikke nogen kryptering, og andre er modtagelige for DNS-lækager. Der har også været tilfælde af, at gratis VPN-apps er inficeret med malware.

Ofte stillede spørgsmål

Følgende er svar på nogle af de mest almindeligt stillede spørgsmål om Discord og VPN:

Arbejder Discord med VPN?

Absolut! For den bedste oplevelse anbefaler vi, at du indstiller vores Split Tunneling-funktion, så du kan bruge Discord via PureVPN, mens al anden trafik går gennem din ISP.

Er uenighed forbudt i UAE?

Ja. Discord er meget blokeret af spillere i UAE og er blevet blokeret af Etisalat – hvilket gør det ekstremt vanskeligt for dem at spille og kommunikere med venner.

Hvordan kan jeg bruge uenighed i UAE?

Det er simpelt. Du skal ændre din IP-adresse til et land, hvor appen er tilgængelig, og en VPN for Discord hjælper dig med at gøre netop det.

Hvordan får jeg uenighed til at arbejde på min skole?

Som nævnt tidligere er det meget sandsynligt, at Discord er utilgængeligt på din skole eller universitets WiFi. Disse institutioner begrænser adgangen til sådanne apps og tjenester, fordi de kun ønsker, at studerende skal bruge netværket til akademiske formål. Lær hvordan du opretter en VPN til WiFi i skolen og bruger Discord uden begrænsninger af nogen art!

Indpakning af ting OP

Det er alt hvad du har brug for at vide om at bruge Discord med en VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map