Bedste VPN til Messenger: Let adgang til det hvor som helst i 2020


Bedste VPN til Messenger: Let adgang til det hvor som helst i 2020

Facebook Messenger er blokeret i nogle lande som Kina, Tyrkiet og Rusland. Skift din IP-adresse og placering til ethvert land, hvor Messenger er tilgængeligt, og få adgang til den på få sekunder med PureVPN.


. VPN til Messenger

Facebook Messenger er en af ​​de mest populære messaging-apps over hele kloden med mere end en milliard aktive brugere hver måned. Det gør kommunikationen med dine venner og din familie til en leg gennem gratis SMS samt tale- og videoopkald. Ikke kun dette, men også du kan nemt dele fotos, videoer, klistermærker og GIF’er.

Men Messenger kan ikke nås overalt. Nogle autoritære lande har forbudt det helt. Mange arbejdsgivere og uddannelsesinstitutioner begrænser også adgangen til messaging-appen på deres Wi-Fi-netværk. Hvis du vil låse den op, skal du bruge en VPN til Messenger. Læs videre for at lære mere:

Hvordan låser en VPN op Messenger??

Et virtuelt privat netværk (VPN) er et værktøj, der gør to hoved ting. For det første giver det dig mulighed for at foregive at være i et andet land, så du kan komme rundt om blokke. For det andet tilføjer det et lag beskyttelse til al din trafik, der forhindrer nogen i at vide, hvad du laver online. Som sådan er du i stand til at få adgang til Messenger hvor som helst uden at rejse nogen røde flag!

Årsager til, at du har brug for en VPN til Messenger

Lad os se på, hvorfor du skal overveje at bruge en Messenger VPN:

1.Til at omgå online censur

Hvis du rejser til eller bor i lande som Iran, Tyrkiet, Saudi-Arabien, Rusland, De Forenede Arabiske Emirater og Kina, vil du ikke kunne chatte på Messenger. Når alt kommer til alt har de nogle af de strengeste lov om internetcensur på plads.

Det betyder dog ikke, at du er nødt til at nøjes med Messenger. Ved hjælp af en VPN kan du øjeblikkeligt få en IP-adresse til en anden region uden censur og få adgang til den, uanset din rigtige placering.

2. For at undvige netværksbegrænsninger

Chancerne er store, at Messenger ikke er tilgængelig på din skole eller dit arbejdsnetværk. De fleste uddannelsesinstitutioner og arbejdsgivere mener, at det kan distrahere elever og ansatte fra at udføre arbejde, hvilket er, fordi de blokerer Messenger og andre sådanne messaging-apps.

Heldigvis giver en VPN dig muligheden for at få adgang til Messenger, selv når din lokale netværksadministrator begrænser det. Det forfalsker din placering, så du ikke længere ser ud til at være på din skole eller arbejdsplads. Resultatet? Wi-Fi-begrænsningerne gælder ikke længere for dig!

PureVPN – Den bedste VPN til Messenger

Hvis du leder efter en betroet VPN, der skal bruges med Messenger, har PureVPN din ryg. Her er et par faktorer, der gør os til den bedste VPN-mulighed til dette formål:

 1. Globalt servernetværk: Med et massivt netværk på 2.000+ VPN-servere og 300.000+ IP’er på 180+ placeringer til din rådighed, kan du være sikker på, at du ikke vil møde nogen problemer med at finde en til at låse Messenger op.
 2. Ingen forbindelses- eller aktivitetslogfiler: Brug af en VPN betyder at have tillid til udbyderen med dine data. Vores no-logs-krav bekræftes af en uafhængig revisor – vi kan ikke dele nogen data, blot fordi vi ikke har nogen.
 3. Cross-Platform kompatibilitet: Da du vil bruge Messenger på din mobiltelefon, er det bydende nødvendigt at vælge en VPN-udbyder med apps til både iOS og Android, såsom din virkelig, PureVPN!
 4. Sikkerhed & Funktioner til beskyttelse af personlige oplysninger: Du ønsker ikke, at nogen skal finde ud af, at du får adgang til Messenger. PureVPN bruger internet-kill-switch, DNS-lækagesikring og AES 256-bit kryptering til at beskytte dine data og identitet.
 5. Hurtige hastigheder: Når du opretter forbindelse til en VPN, påvirker det til en vis grad din internethastighed. For at bekæmpe dette og give dig lynhurtige hastigheder optimeres vores servere konstant af interne fagfolk.

Er du stadig usikker på, om PureVPN er noget for dig? Fret ikke! Alle vores planer understøttes af en 31-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve vores service risikofri.

Sådan får du adgang til Messenger ved hjælp af en VPN?

For at få adgang til Messenger sikkert og privat hvor som helst på få sekunder skal du bare følge disse enkle trin, der er nævnt nedenfor:

 1. Abonner på en PureVPN-plan, der fungerer for dig.
 2. download og installer den rigtige app til din enhed.
 3. Vælg OpenVPN som din VPN-protokol
 4. Aktivér Internet Kill Switch og DNS Læk Protection.
 5. Vælg en VPN-server i ethvert land, hvor Messenger er tilgængelig.
 6. Åbn Facebook Messenger og opret forbindelse med dine kære!

Ofte stillede spørgsmål

Følgende er nogle ofte stillede spørgsmål om Messenger og VPN:

Hvordan bruger jeg VPN på Messenger?

Det er så let som 1, 2 og 3, virkelig. Alt hvad du skal gøre er at downloade en pålidelig VPN-service som PureVPN på din foretrukne enhed, oprette forbindelse til en hvilken som helst serverplacering, hvor Messenger er tilgængelig, og du er god til at gå!

Kan du bruge en VPN på Facebook?

Absolut, du kan bruge en VPN til at få adgang til Facebook hvor som helst i verden. Hvis du rejser til et land, hvor platformen på sociale medier er blokeret, anbefaler vi, at du tilmelder dig PureVPN, inden du tager ud.

Er FB Messenger blokeret i UAE?

Delvist! Selvom du kan bruge Messenger til sms, er det de opkaldsfunktioner, som du ikke vil være i stand til at drage fordel af. Du kan dog omgå disse begrænsninger og foretage tale / videoopkald vha. En VPN.

Skal jeg bruge en gratis VPN til Messenger?

Du kan blive fristet til at bruge en gratis VPN til at få adgang til Messenger, men det er langt fra en god idé. Disse “gratis” tjenester er berygtede for at indsamle og sælge dine data til tredjepart for at få en fortjeneste. Derudover tilbyder de fleste af dem dårlig kryptering og en håndfuld serverplaceringer. Hvis du vil høste alle fordelene ved en VPN, er du bedre af at bruge betalte optioner.

Indpakning af ting

Og det handler om det! En VPN er alt hvad du har brug for for at nyde ubegrænset adgang til Messenger hvor som helst i verden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map