Bedste VPN til LINE: Få adgang til det sikkert og privat i 2020


Bedste VPN til LINE: Få adgang til det sikkert & Privat i 2020

LINE er en af ​​de mest anvendte kommunikationsapps i Asien, men den er blevet blokeret i nogle lande som Kina. For at få adgang til det, er alt hvad du behøver, PureVPN. Du skal bare oprette forbindelse til et land som Japan eller Singapore, og du kan bruge LINE til at holde kontakten med dine kære.


. VPN til Line logo

LINE er en instant messaging-app, der tilbyder gratis SMS, taleopkald, filoverførsel og masser af klistermærker og emojier. Det har millioner af brugere overalt i verden og er et særligt populært valg i asiatiske lande som Taiwan, Thailand og Indonesien.

Desværre er appen blevet blokeret i nogle regioner, såsom Kina. Selv hvis du har adgang til LINE, hvor du er, kan du støde på geobegrænset indhold. For eksempel er nogle klistermærker muligvis tilgængelige i Sydkorea og Japan, men ikke andre steder.

Bekymre sig dog ikke! I denne artikel viser vi dig de trin, der er nødvendige for at få adgang til LINE samt downloade gratis klistermærker, uanset din faktiske placering. Alt hvad du skal gøre er at udstyre din enhed med en VPN til LINE.

Årsager til, at du har brug for en VPN til LINE

Her er et par gode grunde til, at du bør overveje at bruge en VPN med LINE ::

1. Tilgængelighed

Som nævnt ovenfor er LINE blokeret i Kina og et par andre lande. På trods af det er det stadig en meget populær kommunikationsapp. Hvis du prøver at bruge det fra et begrænset område, vil du blive mødt med en fejlmeddelelse. Derfor er det ikke overraskende, at mange mennesker bruger VPN’er til at undvige disse spærringer og genvinde adgangen til LINE.

Tilsvarende kan du måske finde dig ikke i stand til at få adgang til bestemt indhold, f.eks. Klistermærker fra steder, hvor LINE er tilgængelig. Med en VPN for LINE kan du ændre din IP-adresse til et land, hvor appen såvel som dens indhold ikke er blokeret. Som et resultat har du adgang til LINE og alle dens funktioner overalt.

2. Sikkerhed

En VPN gør meget mere end bare slå geo-begrænsninger. Faktisk kan det også hjælpe dig med at holde dine personlige data sikre. LINE sikrer allerede dine chatbeskeder med Letter Sealing-funktionen, der giver ende-til-ende-kryptering. Der kan dog være en bagdør, der gør det muligt for efterretningsbureauer og selvfølgelig cyberkriminelle at læse dine meddelelser.

I 2013 gav Skype NSA bagdør adgang til deres brugers krypterede meddelelser. Eksempler som dette er grunden til, at du ikke bør overlade sikkerheden for dine oplysninger til tilfældighederne. Ved at bruge en VPN til LINE kan du tilføje et uknuseligt lag med kryptering i militær kvalitet til dine samtaler, hvilket gør dem tæt på umulige at aflytte eller afkode.

PureVPN – Den bedste VPN for LINE!

Hvis du har brug for en pålidelig VPN til brug med LINE, skal du ikke lede længere end PureVPN! Vi tilbyder mere end 2.000 ultrahurtige VPN-servere i over 140 lande, herunder Indonesien, Japan, Thailand, Hong Kong, Taiwan, Malaysia, Singapore og Sydkorea.

Langt de fleste af LINE’s brugerbase er bosiddende i disse regioner, så du kan få adgang til appen eller downloade de klistermærker, du ønsker, ved at skifte din virtuelle placering til en af ​​dem. Derudover garanteres dit privatliv med en verificeret no-logs-politik – vi gemmer ingen forbindelses- eller aktivitetsposter!

Med intuitive apps, der er tilgængelige for alle større desktop- og mobilplatforme, kan du oprette en VPN og få adgang til LINE på næsten enhver enhed. Derudover er dine opkald og meddelelser beskyttet ved hjælp af AES 256-bit-kryptering, DNS-lækagebeskyttelse og en kill-switch.

PureVPN lægger ikke begrænsninger for båndbredde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at holde dine samtaler korte. Kundesupport er også tilgængeligt når som helst på dagen eller natten via live chat for enhver form for problemer, du måtte støde på.

Hvis du stadig ikke er sikker på, om PureVPN er det rigtige for dig, er den gode nyhed en 31-dages pengene-tilbage-garanti, der dækker alle vores planer. Bare tilmeld dig og tag vores service til et testkørsel; kan du anmode om en fuld refusion, hvis du ikke er tilfreds!

Sådan bruges LINE med en VPN?

For at få adgang til LINE privat og sikkert hvor som helst i verden, skal du blot følge disse enkle trin, der er nævnt nedenfor:

 1. Gå først til vores ordreside og tilmeld dig en PureVPN-plan.
 2. Download nu og installer den rigtige app til din enhed.
 3. Når det er gjort, skal du bruge dine PureVPN-legitimationsoplysninger til at logge ind.
 4. Opret forbindelse til en serverplacering i Asien som Singapore, Japan eller Sydkorea.
 5. Vent et par sekunder på, at VPN-forbindelsen etableres.
 6. Gå videre og start LINE-appen. Du kan nu bruge den til at kommunikere med dine venner og familie!

Hvorfor skulle du ikke bruge en gratis VPN til LINE??

Der er mange gratis VPN-tjenester på Internettet, og du kan blive fristet til at vælge dem, især hvis du er pengespændt. Vi vil dog anbefale at være forsigtige snarere end at tage en risiko, da gratis VPN’er er kendt for at indsætte tracking-cookies og sælge dine data til den højeste bud.

Disse angiveligt gratis tjenester er trods alt også virksomheder i slutningen af ​​dagen. De er også nødt til at betale for deres tilknyttede omkostninger. Det siges, at hvis du ikke betaler for produktet, er du det produkt, der sælges, og dette kunne ikke være sandere.

Du kan simpelthen ikke forvente, at gratis VPN’er leverer det samme serviceniveau som betalte VPN’er. Båndbreddekapsler, dårlige krypteringsstandarder og begrænsede serverplaceringer er blot nogle af de mange grunde til, at du skal holde dig til premium VPN’er, såsom PureVPN.

Hvordan køber jeg et klistermærke, der ikke er tilgængeligt i mit land?

Det er en simpel proces. Brug en VPN til at oprette forbindelse til en server i Asien som Japan, Sydkorea eller Singapore. Det næste trin er at starte LINE-appen på din enhed, købe og downloade de regionalt begrænsede klistermærker, og du er god til at gå!

Indpakning af ting

Så har du ikke adgang til LINE fra din region? Eller har du stødt på forhindringer, når det kommer til at downloade gratis klistermærker? Hvad du har brug for er en top-klassificeret VPN til LINE! Med en vil du være i stand til at bruge appen og alt dets indhold uden hindringer af enhver art.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map