Bedste Viber VPN: Få adgang til det hvor som helst i 2020


Bedste Viber VPN: Få adgang til det hvor som helst i 2020

Viber kan ikke fås adgang til i Kina, mens nogle lande i Mellemøsten har begrænset funktionen til taleopkald. PureVPN giver dig mulighed for at få en IP-adresse fra et VoIP-venligt land, så du kan få adgang til Viber overalt.


. Viber VPN-logo

Med over 260 millioner aktive brugere i over 190 lande er Viber en af ​​de mest populære VoIP- og instant messaging-apps efter WhatsApp. Mange mennesker bruger dens funktioner til at kommunikere med venner og familie fra hele verden.

Viber er dog ikke tilgængelig overalt. Tag for eksempel Kina, hvor tjenesten er blevet blokeret direkte. Der er desuden andre lande, såsom dem i Mellemøsten, der begrænser VoIP-funktionaliteten.

Der er dog en enkel løsning for at få adgang til den hvor som helst. Med en Viber VPN kan du øjeblikkeligt omgå disse forhindringer, mens du holder dine data beskyttet mod cyberkriminelle og andre nysgerrige øjne. Læs videre for at lære mere:

Årsager til, at du har brug for en Viber VPN

Her er et par gode grunde til, at du bør overveje at bruge en VPN til Viber:

1. For at få adgang til det fra regioner, der ikke er tilgængelige

Viber er forbudt i nogle lande, fordi deres regeringer ønsker at kontrollere de data, dens borgere sender og modtager. De presser internetudbydere til at blokere adgangen til tjenesten i hele landet, hvilket efterlader lokale og udstationerede ikke i stand til at bruge den til at holde kontakten med deres kære. Følgende er en liste over lande, der har delvist eller fuldstændigt begrænset Viber:

 • Yemen
 • Qatar
 • Kina
 • Oman
 • Nordkorea
 • Saudi Arabien
 • Jordan
 • UAE
 • Iran
 • Qatar

Det er vigtigt at bemærke, at nogle af dem fortsætter med at blokere appen i dag, mens andre kun gjorde det midlertidigt. Ved at bruge en VPN er du ikke nødt til at klare dig med disse spærringer. Alt hvad du skal gøre er at ændre din virtuelle placering til et land, hvor Viber er tilgængelig, og du kan få adgang til det på kort tid.

2. For at sikre din Internet-trafik

Viber giver god sikkerhed, da kryptering fra ende til ende forhindrer, at dine samtaler bliver set eller hørt af nogen. Så du måske undrer dig, “hvorfor har jeg endda brug for en VPN for at sikre mine data?” Det afhænger primært af, hvor og hvornår du bruger tjenesten. Hvis du f.eks. Sender Viber-meddelelser via offentlig Wi-Fi, kompromitteres noget af dit privatliv.

Mens appen bruger kryptering, er det meget sandsynligt, at det Wi-Fi-hotspot, du er tilsluttet, ikke gør – dette gør det lettere for cyberkriminelle at overvåge din trafik! Hvis de er i stand til at opfange det på en eller anden måde, kan dine personlige data forlades sårbare over for tyveri. En VPN vil tilbyde et ekstra lag kryptering til din trafik, så du kan bruge Viber med fuld ro i sindet.

3. For at omgå båndbreddestrottning

De fleste internetudbydere tager sig af praksis med båndbreddestrottning, når du deltager i visse aktiviteter, såsom at bruge VoIP-tjenester, streame videoer, spille online spil og downloade filer. Selvom de sænker dine internethastigheder til at styre netværkstopning, kan det også være at tvinge brugerne til at købe et dyrere abonnement for stabile hastigheder.

Hvis du opretter forbindelse til en VPN-tjeneste, før du bruger Viber, kan din internetudbyder ikke fortælle, hvad du laver online. Det eneste, de ser, er gibberisk kode, takket være tunnel- og krypteringsprocessen, der finder sted. Som et resultat kan du opleve throttle-fri hastigheder, når du foretager VoIP-opkald til ethvert hjørne af verden.

PureVPN – Den bedste VPN for Viber!

Hvis du er på markedet efter en pålidelig Viber VPN, skal du ikke lede længere. PureVPN leveres med alt hvad du ønsker i en VPN til adgang til Viber, som inkluderer:

 • Testet ingen logfiler: Dit privatliv er yderst prioriteret for os, hvorfor vi ikke gemmer logfiler af nogen art. Tag ikke vores ord for det – en for nylig uafhængig revision beviser, at vores påstande ikke kun er røg og spejle!
 • Privatlivsvenlig jurisdiktion: Vi har hovedkontor i Hong Kong, hvor der ikke findes nogen lov om datalagring af nogen art. PureVPN er også langt væk fra 5, 9 og 14 øjne overvågning, hvilket betyder, at du ikke har noget at bekymre dig om, mens du bruger vores service.
 • Globalt servernetværk: Med et omfattende netværk på mere end 2.000 VPN-servere på over 180 placeringer har du rigelig valg, når det gælder valg af lande, der ikke har forbudt brugen af ​​Viber.
 • Hurtige hastigheder: Forbindelse med en VPN vil typisk bremse din internethastighed i en vis grad. Du vil dog være glad for at vide, at vi kontinuerligt optimerer vores servere til hastighed, så du har hurtige og stabile forbindelser, uanset hvilket tidspunkt på dagen.
 • Ubegrænset båndbredde: PureVPN er klar over, at båndbreddehætter ikke kun reducerer kvaliteten af ​​din Viber-forbindelse, men også hvor længe du kan holde forbindelsen. Derfor lægger vi ingen begrænsninger i brugen af ​​båndbredde.
 • Mobil kompatibilitet: Selvom Viber fungerer på både desktop- og mobilplatforme, bruges det oftest på sidstnævnte. Heldigvis tilbyder PureVPN brugervenlige og intuitive apps til iOS såvel som Android.
 • Sikkerhed & Funktioner til beskyttelse af personlige oplysninger: Vi tilbyder AES 256-bit kryptering, beskyttelse mod DNS-lækage og en driftsafbryder for at beskytte dine Viber-samtaler. Desuden har du også delt tunneling for sikker adgang til Viber og brug af lokale tjenester på samme tid.

Sådan får du adgang til Viber ved hjælp af en VPN?

Processen er så let som 1, 2 og 3. Bare følg nedenstående trin, så får du adgang til Viber hvor som helst inden for få minutter:

 1. Gå til vores ordreside og køb et PureVPN-abonnement, der passer til dig.
 2. Download og installer appen til din enhed.
 3. Når det er gjort, skal du logge ind med dit brugernavn og din adgangskode.
 4. Opret forbindelse til en serverplacering, hvor der ikke er indført begrænsninger for brug af Viber, såsom USA.
 5. Vent på, at VPN-forbindelsen er etableret.
 6. Start nu Viber-appen og chat væk!

Ofte stillede spørgsmål

Følgende er nogle af de mest almindeligt stillede spørgsmål om Viber og VPN:

Kan jeg bruge Viber i Dubai?

Ikke medmindre du bruger en Viber VPN, da appen er blokeret i UAE. Du skal bare hente en IP-adresse fra et andet land, hvor Viber er tilgængelig, og du vil være god til at gå!

Kan jeg bruge Viber i Kina?

Uden en VPN for Viber som PureVPN, kan du ikke! Vi er en af ​​de få VPN-udbydere, der stadig er i stand til at omgå den store firewall i Kina.

Indpakning af ting

Der har du det. Nu ved du, hvordan du får adgang til Viber med en VPN, du kan komme i gang og chatte med dine venner og familie uden besvær. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at bruge kommentaredelen nedenfor, så vender vi tilbage til dig så snart vi kan!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map