Bedste Netflix-alternativer: Gratis og betalte tjenester som Netflix (men bedre!)


Bedste Netflix-alternativer: Gratis & Betalte tjenester som Netflix (men bedre!)

Udgivet: 15. juli 2019

Netflix har en solid grund i OTT-streamingbranchen med over 140.000 millioner abonnenter, men på ingen måde har det noget monopol. Der er en række andre streamingtjenester, der ville gøre et lige så godt stykke arbejde til at tilfredsstille dine streamingbehov. Nedenunder har vi delt en eksklusiv liste over Netflix-alternativer (både gratis og betalt), der er værd at være opmærksom på i 2019.

Netflix behøver ingen introduktion i streamingbranchen. Den amerikanske baserede streamingtjeneste er så populær, at navnet bogstaveligt talt bruges som et verb. ‘Lad os Netflix i aften’, ‘Tid til noget Netflix og chill’, er blot et par eksempler på, hvordan ‘Netflix’ har erstattet ordet ‘streaming’ i brugernes sind. Imidlertid ser det ud til, at online streaming-landskabet er ved at ændre sig, efterhånden som nye konkurrenter har kæmpet ind, hvilket giver Netflix en vis konkurrence.
Så hvis du løber tør for lommepenge, leder efter en ændring i mediekataloget eller blot har brug for en pause fra Netflix, så prøv disse Netflix-alternativer.

Bedste betalte alternativer til Netflix

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video er en anden nøglespiller i OTT-streamingbranchen. Tilgængelig i 100+ lande, tjenesten koster omkring $ 8,99 per måned eller $ 99 i et år. Det tilbyder stor værdi for pengene, da det leveres sammen med mange Prime-abonnementer, der tilbydes af Amazon.
Mens Amazon tilbyder et relativt mindre mediekatalog end Netflix, ville du næppe høre Amazon-brugere klage. Følgende i Netflix ‘fodspor tilbyder Amazon Prime Video også originalproduktion inklusive berømte tv-shows som Amertican Gods og Man in the High Castle. En anden bemærkelsesværdig funktion er, at Amazon Prime-video giver dig forholdsvis billigere adgang til andre mediestreamingswebsteder som HBO og Showtime i form af tilføjelser.

Hulu

Hulu fra USA og Hulu er den nærmeste konkurrent til Netflix i regionen, der tilbyder tusinder af film og tv-shows fra førende netværk som AMC, PBS, Fox fra det 21. århundrede. Hulu halter imidlertid bag Netflix i popularitet, fordi tjenesten er begrænset til USA kun, mens Netflix er tilgængelig i næsten alle andre lande i verden. Selvom det ikke anbefales, men brugere kan også vælge en pålidelig Hulu VPN til at få adgang til tjenesten uden for U.S.A..
Ligesom Netflix og Amazon Prime Video tilbyder Hulu også sin samling af originale programmer, inklusive kritikerroste tv-shows som The Handmaid’s Tale og The Act. Tjenesten koster $ 8 pr. Måned, men du kan også få adgang til andre streamingtjenester som HBO Cinemax og Showtime for et par ekstra dollars. Noget, som Netflix aldrig ville lade dig være i stand til.
Der er et andet område i Hulu, der let slår Netflix. Det tilbyder også streaming af live-tv-kanaler og Cloud DVR-support, så i tilfælde af at du vil grøfte dit gode tv-abonnement, er Hulu vejen.

HBO nu

HBO har produceret nogle af underholdningsindustriens fineste tv-shows, men de er virkelig svære at fange på kabel-tv-kanalen, mens de bliver sendt. Så hvis du ønsker at binge se populære HBO-shows som ‘Game of Thrones’ og ‘Westworld’ pr. Bekvemmelighed, kan du tilmelde dig HBO Now.
Så fristende som det måske lyder, kommer HBO Now med en tung prisskode på $ 14.99 pr. Måned af gode grunde. Det giver et enkelt klik adgang til alle HBOs film, tv-shows, dokumentarer, sportsstreams og hvad ikke. Desuden kan du streame tjenesten samtidigt på et ubegrænset antal understøttede enheder.
Brugere kan også vælge HBO Go, som leveres med standard HBO-kabelabonnementet. Det tilbyder alt, hvad HBO Now tilbyder, men du skal stadig betale for kabel-tv-abonnementet.

Slynge-tv

Sling TV er kun tilgængelig i USA og er en streamingstreamingstjeneste, der blev etableret i 2015. Det giver brugerne mulighed for at streame alle de tv-kanaler, der traditionelt er tilgængelige på et kabelnetværk uden et parabol-abonnement eller kontrakt. Til en forholdsvis lavere pris på $ 25 sparer Sling TV dig også prisen på enheder / udstyr, der koster dyre priser, hvor du sparer plads under din tv-enhed. Desuden giver denne service dig mulighed for at kirsebær vælge fem eller seks kanaler til en ekstra $ 4,99. Du kan også bruge lidt ekstra for at få adgang til premiumkanaler som HBO, STARZ og EPIX.
Ligesom Netflix eller Hulu er Sling TV en internetaktiveret mediestreamingtjeneste, og du kan se den på enhver understøttet enhed som Roku, Xbox, Android TVs, Chromecast osv..

Fandor

Fandor er mindre kendt streamingtjeneste, men det tilbyder videoindhold, som du aldrig ville have på noget andet sted. Ofte benævnt ‘Soundcloud’ af videostreaming, indeholder det en overflod af film, tv-shows og dokumentarer, der er produceret uafhængigt. Fandor er muligvis ikke en god mulighed for dem, der synes om mainstream Hollywood-film, men hvis du er i indie-filmscenen, er Fandor dit bedste valg.
Tjenesten er i øjeblikket vært for et enormt mediebibliotek på 6000+ film sammen med en let at bruge interface til let søgning. Fandor koster omkring $ 10 pr. Måned, men hvis du ikke er sikker på, om det er værd at dit streaming forbrug, kan du vælge en gratis 14-dages prøveperiode først

Bedste gratis alternativer til Netflix

Hvis du vil redde dig selv helt fra streamingomkostningerne, kan du ty til nogle af disse gratis Netflix-alternativer. Selvom deres tilbud ikke engang er tæt på nogen af ​​de betalte, er de stadig temmelig fantastiske at bruge, da du ikke behøver at betale en krone.

Crackle

Crackle, der ejes af Sony, er en GRATIS mediastrømningstjeneste, der tilbyder en bred samling af film, tv-shows (nye og gamle) på roterende basis. Det betyder, at alt indhold er tilgængeligt midlertidigt, og at du ikke får valgt, hvad du vil se.
Crackle har også sin egen samling af originalt indhold. Det kræver ingen tilmelding, streamingoplevelsen er ganske god, og der er ingen signifikant forskel i videokvaliteten sammenlignet med betalte alternativer som Amazon Prime. Annoncerne kan dog blive irriterende til tider, men det er ikke noget, vi kan klage over fra en gratis service. En anden mulig fordel er, at Crackle kun er regionalt begrænset til USA, men der er løsninger, som brugerne muligvis anvender

Knag film

Snag Films er endnu et stort gratis Netflix-alternativ til streaming. Det kan prale af et kæmpe mediebibliotek med 10000+ film og tv-shows, som naturligvis ikke er så opdateret som nogen af ​​de betalte Netflix-alternativer, der er omtalt ovenfor.
I betragtning af det faktum, at det er en gratis streamingtjeneste, vil brugerne ikke have noget imod den relativt lave videokvalitet på 720p eller endnu lavere for gamle film og tv-shows. Nogle indhold er tilgængelige i 1020p high definition-kvalitet, men det er hovedsageligt et hit eller miss. Annoncerens placering er ikke for påtrængende, og nogle gange kan brugerne måske ikke se nogen annoncer overhovedet.

Popcornflix

Popcorn flix har en række gratis film og tv-shows fra alle genrer, der er klar til at streame uden selv at skulle tilmelde dig en konto. Webstedsgrænsefladen er nem at navigere og gør det meget let at få adgang til videoindhold fra forskellige genrer, såsom komedie, action, drama, familie, udenlandske film, stand up-komedie, dokumentarer og mere.
En ulempe er, at videokvaliteten ikke er så stor, og den tilbyder næsten samme kvalitet som en DVD-udskrift. Annoncerne er ikke for invasive, men videoafspilleren har ikke andre muligheder end lydstyring. I modsætning til Sony Crakcle’s medieafspiller, der også tilbyder undertekster.
Udvalget af film er også lidt hit og miss, med mange ældre og mindre kendte titler i stedet. Det er dog let at gennemse genrerne, så det er altid værd at kontrollere for at se, hvad der er der. I det mindste med film har vi ofte kæmpet for at få tv-serierne til at spille.
Selv med alt dette, er det svært at klage gratis, og hvis du har udtømt alle dine betalte for streamingtjenester og stadig kommer ud med intet at se, kan det være værd at kontrollere Snags katalog. Du kan muligvis bare finde en skjult perle.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me