Adgang til begrænsede websteder med en VPN: Secret Hacks afsløret!


Adgang til begrænsede websteder med en VPN: Secret Hacks afsløret!

PureVPN giver dig øjeblikkelig adgang til dine foretrukne streamingplatforme. Prøv det for kun $ 0,99 og få adgang til alt hvad du vil, overalt i verden.


Få PureVPN nu 31-dages pengene-tilbage-garanti

Hvorfor du har brug for en VPN for at få adgang til blokerede websteder?

Mange steder begrænser adgangen til indhold afhængigt af din placering. Nogle lande har også begrænsninger for, hvilke websteder der kan fås adgang til online. En VPN skjuler din rigtige placering og giver dig adgang til internettet, som om du er et andet sted.

Dette betyder, at du kan undgå blokeringer og få adgang til dine yndlingswebsteder og indhold hvor som helst og når som helst.

Netflix

Netflix er en af ​​de mest populære streamingtjenester i verden, men ikke alle får lige adgang til dens indhold. Ved hjælp af en Netflix VPN som PureVPN kan du få adgang til Netflix, som om du er i USA for at låse deres omfattende bibliotek op.

Se vores guide til adgang til amerikanske Netflix for at få flere oplysninger.

Få adgang til amerikanske Netflix

 • Netflix

  Netflix er en af ​​de mest populære streamingtjenester i verden, men ikke alle får lige adgang til dens indhold. Ved hjælp af en Netflix VPN som PureVPN kan du få adgang til Netflix, som om du er i USA for at låse deres omfattende bibliotek op.

  Se vores guide til adgang til amerikanske Netflix for at få flere oplysninger.

  Få adgang til amerikanske Netflix

 • BBC iPlayer

  Alle tv-shows og dokumentarer, som BBC udsender på sine tv-kanaler, sættes på BBC iPlayer timer efter, at de først blev sendt på tv. Indholdet forbliver på webstedet i et par uger, så hvis nogen har gået glip af en episode, kan de indhente det via BBC iPlayer-webstedet. Uden en VPN fungerer BBC iPlayer kun i England.

  Klik her for mere information Få adgang til BBC iPlayer

 • Amazon Prime

  Amazon Prime er en fantastisk streamingtjeneste, der er vært for eksklusivt indhold såvel som andre populære tv-shows og film. Det er billigt, det er funktionelt, og det leverer en service af høj kvalitet. Selvom dens adgang kun er begrænset inden for USA, kan du få adgang til det overalt i verden med PureVPN.

  Klik her for mere information Få adgang til Amazon Prime

 • Hulu

  Hulu er en af ​​de mest populære streamingvideo-tjenester til tv-shows og film. Som mange andre streamingtjenester, der er underlagt placeringsblokke, er Hulu ikke anderledes. Hulu er ikke tilgængelig i adskillige lande / regioner over hele kloden. For at få øjeblikkelig adgang til Hulu skal du oprette forbindelse til en VPN-tjeneste med en amerikansk IP-adresse, da den er let tilgængelig i dette land.

  Klik her for mere information Adgang til Hulu

 • HBO Go

  HBO Go er en populær streamingkanal fuld af forbløffende originalt indhold inklusive Game of Thrones og True Detective. Tjenesten er dog kun tilgængelig i visse lande og er utilgængelig andre steder. For at få adgang til HBO Go og streame det fantastiske indhold hvor som helst via anonym IP-adresse, skal du bare oprette forbindelse til PureVPN og ændre din IP-placering til USA.

  Klik her for mere information Få adgang til Hbo Go Now

 • Facebook

  Det er det mest populære sociale netværkswebsted i verden. Med en brugerbase på milliarder af mennesker er der nogle, der stadig ikke kan få adgang til det sociale medieside. Adgang til Facebook er let, fordi det kun er utilgængeligt i nogle få lande, nemlig Kina, Iran og undertiden Bangladesh. For at få adgang til Facebook med en anonym IP-adresse skal du bare oprette forbindelse til enhver VPN-server uden for de ovennævnte lande og føle dig fri til at opfylde din sociale medielyst.

  Klik her for mere information Få adgang til Facebook

 • Youtube

  Tilstedeværelsen af ​​videoer på nettet skylder YouTube dets popularitet. YouTube ejes af Google og dermed er det utilgængeligt i regioner, hvor Google-tjenester er begrænset eller forbudt. Hvis det er vanskeligt at forestille sig onlineoplevelsen uden YouTube, er en af ​​de mest populære måder at få adgang til blokeret websted at få PureVPN og oprette forbindelse til den for at få direkte adgang til YouTube med en VPN IP-adresse for at få adgang til det blokerede websted.

  Klik her for mere information Få adgang til YouTube

 • Google

  Google er overalt, godt næsten. Mange lande som Kina, Krim, Cuba, Iran, Nordkorea, Sudan, Syrien og næsten alle arabiske lande begrænser adgangen til nogle af Googles forretningstjenester (som YouTube, Gmail, Blogger, Maps). Et eller andet sted er YouTube forbudt og et andet sted er Gmail og i nogle regioner forbudt Google helt. Imidlertid kan en VPN få dig forbi regionale begrænsninger med en anonym IP-adresse og få øjeblikkelig adgang til Google i lande, hvor den er blokeret.

  Klik her for mere information Gå ind på Google

 • Twitter

  Det sociale tv-websted har ændret, hvordan folk får de seneste nyheder og opdateringer. Imidlertid har regeringer ved mange lejligheder, der involverede civil uro og protester, begrænset deres borgeres adgang til det sociale netværk. Hvis du vil have adgang til Twitter, når det er forbudt, kan du gøre det med PureVPN.

  Klik her for mere information Få adgang til Twitter

 • WhatsApp

  Ekstremt let at konfigurere og en annoncefri oplevelse gør WhatsApp til de mest anvendte instant messaging-apps. Imidlertid er det forbudt eller begrænset i mange lande som Kina og dem i Mellemøsten. Hvis du dog opretter forbindelse til en VPN, kan du nemt undgå blokaden og bruge WhatsApp let.

  Klik her for mere information Få adgang til Whatsapp

 • BT Sport

  Den mest populære streamingplatform i Europa er meget efterspurgt selv uden for kontinentet. Selvom det er begrænset til brug uden for Europa, opretter tusindvis af brugere forbindelse til en VPN for at få adgang til BT Sports. Hvis du vil have adgang til Live-streams på BT Sports, skal du hente PureVPN.

  Klik her for mere information Få adgang til BT Sport

 • Sky Sports

  Sky Sports er en populær streaming streaming-kanal, hvor du kan se dine foretrukne Premier League-kampe og andre sportslige spil. Sky Sports er dog kun tilgængeligt i visse lande. For at se Sky Sports overalt, skal du bare oprette forbindelse til en PureVPN-server fra England, så får du adgang til dine yndlingssportkampe overalt.

  Klik her for mere information Få adgang til Sky Sports

 • NBC

  National Broadcasting Company har fået sine franchiser i næsten alle lande over hele verden. Kanalen har gode programmeringslister i henhold til hver af de regioner, den opererer i. Hvis du imidlertid vil se programmer, der sendes på NBC i andre regioner, kan du ikke gøre det direkte uden en VPN.

  Klik her for mere information Få adgang til NBC

 • ESPN3

  Hvis du er en sportselskende person, ved du allerede, hvor god ESPN3 er, når det kommer til at streame de bedste sportsgrene i fineste kvalitet. ESPN3 er kun tilgængelig til online streaming i USA, England, Canada og nogle dele af Europa. For at få adgang til ESPN3 til dine foretrukne kampe uden for de regioner, hvor det er tilgængeligt, har du brug for en god sportsstreaming VPN.

  Klik her for mere information Få adgang til ESPN

 • Instagram

  Instagram er det mest populære sociale netværkswebsted, hvor du kan dele dine foretrukne selfies og billeder med dine følgere. På trods af sin popularitet er tjenesten forbudt i en række lande, nemlig Kina, Nordkorea, Iran og undertiden Bangladesh. For at få adgang til Instagram hvor som helst skal du bare forbinde din VPN til ethvert sted uden for disse lande og nyde ubegrænset Insta-deling.

  Klik her for mere information Få adgang til Instagram

 • LinkedIn

  Har du bemærket, at du kun får jobforslag, der er baseret på din placering? Hvis du er interesseret i at søge job i en anden by eller et andet land, afslører LinkedIn-søgefunktionen ikke nøjagtige muligheder, medmindre du ændrer din virtuelle placering ved hjælp af PureVPN.

  Klik her for mere information Adgang Linkedin

 • Gmail

  Alle bruger gmail. Det er ikke kun en fantastisk e-mail-tjeneste, det er en central adresse, der hjælper dig med at holde alle dine konti synkroniseret. I regioner, hvor Google-tjenester er forbudt, fungerer Gmail ikke, medmindre du opretter forbindelse til en VPN.

  Klik her for mere information Få adgang til Gmail

 • Slynge-tv

  Sling TV fungerer kun i USA og Puerto Rico. Det er en fan-favorit over-the-top internet-streamingtjenester, der tilbyder et stort antal mest sete kabelkanaler, on-demand indhold, film og mere. Sling TV kræver også en VPN for tilgængelighed fra udlandet.

  Klik her for mere information Få adgang til Sling TV

 • Spotify

  Vil du lytte til de hotteste sange på din bærbare computer, smartphone eller tablet? Spotify er vejen at gå for mange mennesker, da det giver adgang til millioner af sange og podcasts. Musikstreamingsplatformen er imidlertid ikke tilgængelig i nogle lande, især dem i Asien, så du har brug for en VPN for at få adgang til den.

  Klik her for mere information Få adgang til Spotify

 • Skype

  Adskillige lande har begrænset eller forbudt adgang til telekommunikationsapplikationssoftwaren Skype, herunder Bangladesh, UAE, Marokko og Kina. Brug af webstedet er også blevet begrænset på andre måder. For at få adgang til denne VoIP-tjeneste skal du bruge en berømt VPN-tjeneste, der får dig øjeblikkelig forbindelse til Skype, så du fortsætter med din kommunikation.

  Klik her for mere information Få adgang til Skype

 • WikiLeaks

  Politikere frygter det, regeringer hader det, og millionærer er bange for det. Ikke underligt, at alle de indflydelsesrige mennesker rundt om i verden gør alt, hvad de kan, for at begrænse webstedets adgang i deres region. Hvis du er blandt dem, der kan lide at holde sig opmærksom på jorden, skal du få PureVPN, så du kan få adgang til WikiLeaks og alle de fantastiske historier, det dækker.

  Klik her for mere information Få adgang til WikiLeaks

 • PlayStation Vue

  PS Vue er en over-the-top internet-tv-tjeneste, der er bygget til at imødekomme markedet for snitskærer. Det tilbyder on-demand indhold, Live TV (fra officielle kabeludbydere), film og endda live sportsbegivenheder. Da streamingtjenesten kun er udviklet til at betjene de amerikanske brugere, skal du tilslutte en VPN for at få adgang til den fra udlandet.

  Klik her for mere information Få adgang til PlayStation

 • Imgur

  Et af de mest populære og mest anvendte websteder på Internettet, Imgur har bådbelastning af brugergenererede memes og andet medieindhold. Internettet indeholder forskellige kategorier, der inkluderer forskellige emner. På grund af overflod af kontroversielle memes blokeres imidlertid ofte internettet i nogle lande. Brugere vil kræve en VPN for at få adgang til Imgur-indholdet, hvis webstedet ikke er tilgængeligt i deres region.

  Klik her for mere information Adgang til Imgur

 • snapchat

  Snapchat er mest populær blandt tusinder og Gen-Z netizens og har en brugerbase i millioner. På grund af det kontroversielle træk, der automatisk sletter enhver snap, når den først er blevet set af brugeren, er den blevet begrænset i lande med hårde cyberlove. Hvis du er i et land, hvor Snapchat er forbudt, kan du få adgang til tjenesten via PureVPN.

  Klik her for mere information Få adgang til Snapchat

 • Kindle Fire

  Hvis du bruger Kindle Fire som din streamingenhed, er du muligvis allerede stødt på tilfælde, hvor du ville have været ude af stand til at få adgang til et par streamingtjenester som Spotify, Zattoo eller BT Sports. Med PureVPN kan du få adgang til enhver begrænset streamingtjeneste på din Amazon Kindle Fire.

  Klik her for mere information Få adgang til Kindle Fire

 • Yahoo

  Yahoo! Er den næstbedste søgemaskine efter Google, og den følger i spidsen for søgegiganten ved kun at vise regionrelaterede søgeresultater. Hvis du vil have adgang til alle oplysningerne på én gang, skal du altid bruge PureVPN, når du søger efter oplysninger om Yahoo!.

  Klik her for mere information Få adgang til Yahoo

 • tinder

  Lande med konservative kulturer og religiøs ekstremisme har forbudt Tinder af åbenlyse grunde. Men det ændrer ikke det faktum, at det er et af de bedste sociale netværk for singler, der leder efter et forhold. Du kan også undgå disse begrænsninger og få adgang til datingnetværket med PureVPN.

  Klik her for mere information Adgang Tinder

 • tumblr

  Tilbage, da Facebook ikke var så populær, var der Tumblr. Selv i dag er der millioner af Tumblr-brugere, der bruger netværket til at indsende fotos og blogs. Hvis du også vil bruge det, har du muligvis brug for PureVPN, da netværket ikke længere er funktionelt i alle lande på grund af landehindringer.

  Klik her for mere information Adgang til Tumblr

 • Hotstar

  Det er ikke kun indere, der elsker Bollywood for al den masala, den tilføjer til filmindustrien. Folk over hele verden elsker indiske film, men på grund af regionale begrænsninger er det meste af indholdet ikke tilgængeligt for adgang fra andre lande.

  Klik her for mere information Få adgang til HotStar

 • Dailymotion

  Dailymotion er et godt alternativ til YouTube. Dens indholdsbibliotek er måske ikke så ekspansiv som YouTube, men det har bestemt alle de populære videoer og sange. Desværre er Dailymotion blokeret i mange lande som Indien, Kina, Nordkorea og Syrien. Hvis Dailymotion er blokeret i din region, skal du hente PureVPN og få adgang til det med det samme.

  Klik her for mere information Få adgang til Dailymotion

 • Showtime

  Showtime-webstedet er geo-blokeret uden for USA. For at undgå disse geografiske begrænsninger skal du skjule din placering fra Showtime. Dette kan gøres ved hjælp af en VPN-tjeneste. En VPN giver dig mulighed for at ændre din fysiske placering og vælge en placering i ethvert andet land, hvor Showtime er tilgængeligt.

  Klik her for mere information Få adgang til Showtime

 • Wikipedia

  Webstedet har ikke brug for en introduktion. Wikipedia er den hellige gral af brugergenereret og kurateret indhold. Den indeholder en skattekiste af information om næsten ethvert tænkeligt emne, med opskrifterne indsendt og redigeret af frivillige, der gør det for at elske at gøre information tilgængelig for alle. Da webstedet er vært for brugergenereret, objektivt indhold, står det over for begrænsninger i nogle regioner rundt om i verden.

  Klik her for mere information Få adgang til Wikipedia

 • Sony Crackle

  Crackle er en USA-baseret streamingtjeneste af den populære Sony Pictures Entertainment. I modsætning til mange andre streamingtjenester såsom Netflix eller Hulu er Sony Crackle 100% gratis. Selvom du ikke kan få et så stort indholdskatalog som Netflix, kan du stadig nyde snesevis af populære shows og film gratis. Da det er en USA-baseret tjeneste, kræver du en VPN for at få adgang til den.

  Klik her for mere information Få adgang til Sony Crackle

 • Vkontakte

  Vkontakte er Ruslands Facebook. Det er det primære sociale netværk, der holder russerne forbundet med hinanden fra hele verden. Da det er fokuseret på mennesker i Rusland, fungerer Vkontakte ikke i de fleste tilfælde uden for landet. Med PureVPN kan du nemt vælge en server i Rusland og få adgang til alt indhold, der er begrænset til adgang i Rusland.

  Klik her for mere information Adgang til VK

 • Ryk

  Spillere elsker Twitch.tv. Det er deres go-to platform at se de mest dygtige spillere leve i action. Spillere kan dog kun få adgang til strømme, der er tilladt i deres region. For at få adgang til streams fra andre regioner har du brug for en god gaming VPN som PureVPN.

  Klik her for mere information Adgang Twitch

 • Chat-apps

  Apps som Skype, WhatsApp og Telegram har gjort det super let for os at holde kontakten med vores kære fra hele verden. Men når du rejser, vil de fleste apps, der fungerede godt derhjemme, blive blokeret i nogle lande. Dette kan være et mareridt, hvis du ikke har PureVPN til at give dig en løsning.

  Få adgang til chat-apps

 • VoIP

  Lande som dem i Mellemøsten er kendt for at begrænse adgangen til VOIP-apps og -tjenester. VIOP står for Voice over internet-protokol, en service, der giver os mulighed for at foretage opkald via internettet. Med PureVPN kan du dog undgå regionbaserede begrænsninger og få adgang til alle VOIP-apps med lethed.

  Klik her for mere information Få adgang til VOIP

 • Pokémon GO

  Spillet er en verdensomspændende sensation og har tvunget brugerne til at rodfæste eller jailbreak deres enheder og installere det. På grund af nogle hændelser forårsaget af et par spillere er spillet forbudt i mange regioner. Hvis du betragter dig selv som en ansvarlig spiller og stadig ønsker at spille Pokemon Go, har du brug for PureVPN.

  Klik her for mere information Få adgang til Pokémon GO

 • Hi5

  Et socialt medienetværk, der er meget populært Portugal, Rumænien, Mexico, Cypern, Kuwait og nogle andre lande. Hvis du er en bruger af Hi5, og du vil rejse til regioner, hvor Hi5 ikke er så populær, er chancerne for, at du måske får servicestop, og hvis du ikke opretter forbindelse til PureVPN.

  Adgang til Hi5

 • Flickr

  Flickr er en fantastisk social delingstjeneste, hvor folk deler billeder og videoer med verden. I mange regioner er Flickr imidlertid forbudt, da det tidligere har været vært for indhold, der har overtrådt regler, der er indført af et par lande. Hvis dit land er en af ​​dem, skal du hente PureVPN.

  Klik her for mere information Adgang til Flickr

 • ASKfm

  I modsætning til Quora, der er meget modereret og for det meste kapret af indholdsmarkedsførere, er Ask.fm en anstændig platform, hvor enhver kan spørge hvad som helst. På grund af de nylige kontroverser med cybermobning mod Ask.fm er platformen blevet begrænset i mange lande. Hvis du vil have adgang til platformen, men har regionbegrænsninger i dit land, skal du bruge PureVPN.

  Adgang til Askfm

 • DAZN

  En fantastisk streamingtjeneste, der er elsket af sportsfans i Europa. Tjenesten er velkendt selv blandt streamere, der bor uden for Europa. Hvis du elsker at holde dig opdateret med sportsnyheder og begivenheder og ikke kan få adgang til DAZN på grund af geo-blokke, skal du få PureVPN og få adgang til DAZN hvor som helst i verden.

  Adgang til Dazn

 • Zattoo

  Aktuelt findes kun i Tyskland og Schweiz, streamere over hele verden bruger PureVPN til at få adgang til Zattoo. Det er en underholdningscentrisk platform, der er vært for snesevis af kanaler til sportsfilm og tv-shows, som du kan se gratis.

  Klik her for mere information Få adgang til Zattoo

 • Disney Plus

  Disney + tilbyder fantastiske Marvel-film, Star Wars, tv-shows såvel som Pixars titler, som du kan streame på enhver enhed. Der er mere end 50 millioner abonnenter på Disney +, der nyder godt indhold på komforten af ​​deres sofaer. Disney + er et betalt webstreamstreamingswebsted, men det er kun tilgængeligt i USA, Australien, Canada, Holland og Puerto Rico. Og du har brug for en VPN for at få adgang til Disney +, hvis du bor uden for disse lande.

  Klik her for mere information Få adgang til Disney Plus

Få PureVPN 31-dages pengene-tilbage-garanti

Brug PureVPN til at få adgang til blokerede websteder

Vores VPN-apps er de bedste til at få adgang til blokerede sider og indhold, men også til at beskytte dit privatliv.

Hurtig hastighed

Meget sofistikerede servere optimeret til streaming. Du kan få adgang til enhver videostrøm eller websted med den bedst mulige hastighed.

140+ placeringer

Mere end 2.000 placeret over hele kloden giver PureVPN-brugere adgang til ubegrænset indhold overalt og når som helst.

10 Flere logins

Med op til 10 multi-logins kan du streame dit yndlingsindhold når som helst på alle de smarte enheder og streamingkonsoller, du har.

24/7 support

Den eneste VPN-udbyder, der tilbyder en 24/7 kundesupport på live chat, PureVPN holder sin brugerbase tilfreds døgnet rundt ved at løse spørgsmål inden for få minutter.

Apps til alle dine enheder

Dedikerede apps til iOS, Android, Windows og Mac, browserudvidelser til Chrome og Firefox og programrettelser til de fleste routere; PureVPN understøtter praktisk talt alt.

Sådan får du adgang til blokerede websteder: Ofte stillede spørgsmål

Ikke medlem endnu?

Bliv en og oplev streaming som aldrig før!

Få PureVPN 31-dages pengene-tilbage-garanti

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map