ABC Kodi Addons: Sådan ser du ABC på Kodi lovligt


ABC Kodi Addons: Sådan ser du ABC på Kodi lovligt

Udgivet: 6. december 2019

ABC er en af ​​de mest populære kanaler i USA, der tilbyder premium videoindhold inklusive mange populære tv-shows. Kodi er et open source strømmedie til digital medie og giver sine brugere mulighed for at streame alt ABC’s indhold gennem en række tilføjelser. Imidlertid bruger ikke alle dem licenserede ressourcer, og deres brug frarådes meget. Men ikke stress, nedenunder har vi listet to af de bedste Kodi-tilføjelser til at hjælpe dig med at se ABC om Kodi lovligt.

Oprindeligt lanceret som et radionetværk har ABC omdannet til USAs premium tv-tv-transmissionstjeneste, der tilbyder nogle af de største tv-shows gennem alle tider som Jimmy Kimmel Live, The Good Doctor, The Doctor OZ Show, The View, America This Morning blandt andre. Kodi er på den anden side en meget tilpasselig software, der fungerer som en hellig gral af videoindhold fra alle typer kilder som Netflix, Hulu, Amazon Prime og ABC. Imidlertid udsættes streaming på Kodi ofte for at være i et lovligt gråt område snarere end sort og hvidt.

Streames på Kodi Legal?

Selvfølgelig ja. Forudsat at du streamer indhold ved hjælp af kun licenserede kilder. Kodi har en hel verden af ​​tilføjelser (både officiel og tredjepart), som øjeblikkeligt kan tjene dig enhver form for indhold på en sølvfad. Selvom det kan være alvorligt fristende at prøve en uofficiel tilføjelse til at streame noget specifikt indhold, der ikke er tilgængeligt officielt, er det bedst at modstå, hvis du vil undgå juridiske følger. Størstedelen af ​​tredjeparts eller uofficielle tilføjelser har ingen transmission eller ophavsret til det indhold, de serverer. Brug altid legitime Kodi-tilføjelser, der serverer licenseret indhold for at nyde en sikker streamingoplevelse. Kort sagt er streaming på Kodi lovlig, så længe du ikke ser det streame ulovligt eller copyright-indhold.

ABC på Kodi

ABC er endnu en stor kilde til indhold, der er tilgængelig på Kodi. Mens de fleste af de tilføjelser, der tilbyder ABC, har været udsat for indholdslicenser, er der nogle få, der er lovlige at bruge og servere indhold fra legitime kilder. Og det bedste er, at de ikke koster dig en krone ligesom resten af ​​Kodi-tilføjelsesbiblioteket.

Bedste tilføjelser til at se ABC på Kodi lovligt

Nedenunder har vi listet to Kodi-tilføjelser, der tilbyder ABC-strøm fra officielle kilder.

USTVNow

USTVNow er en tjeneste, der er specielt designet til at give medlemmer af de amerikanske væbnede styrker mulighed for at se amerikansk tv-udsendelse uden for deres hjemland. Men det gør det ikke eksklusivt for de væbnede tjenester. Faktisk kan enhver tilmelde sig denne tilføjelse, da den ikke rigtig kræver noget bevis for identitet. Med bare et klik gør USTVnow Kodi-tilføjelsen indhold tilgængeligt på din skærm.

Med USTVNows gratis plan kommer du til at streame alle større amerikanske jordbaserede landestationer inklusive ABC, CBS, CW, PBS og My 9. Og det bedste er, at der ikke er regionale begrænsninger forbundet med dets indhold, så du kan streame fra overalt i verden. Den eneste ulempe er imidlertid, at dette gratis niveau ikke tilbyder on-demand indhold.

USTVNow tilbyder også premium-planer, der spænder mellem $ 19 / måned og op til $ 99, der giver dig adgang til 200+ kanaler, herunder nogle af de mest populære dem som HBO og Showtime. USTVNow-tilføjelse kan downloades fra det officielle Kodi-arkiv, så prøv det og få adgang til ABC lovligt.

WABC-programmer

Tilgængelig i det officielle Kodi-lager, WABC Programs-tilføjelse er uden tvivl den bedste måde at streame ABC-indhold on-demand. Det har en enkel grænseflade, der ikke kan tilpasses, så det bliver lettere for streamere ved at vise alt tilgængeligt indhold på en enkelt side. Mediebiblioteket er ret afbalanceret og tilbyder en behagelig blanding af gammelt og nyt indhold. Af sådanne som klassikere fra gamle skole som Amerikas sjoveste hjemmevideoer og nye udgivelser som Marvel’s Agent of Shield, er det sikkert at sige, at indholdsbiblioteket har noget for enhver smag. WABC Kodi-tilføjelse henter indhold direkte fra ABC TVs officielle websted, og dermed får du også se up-to-date ABC-shows som Good Morning America.

Sidste ord

Brug af Kodi er super-sjovt og helt lovligt, så længe du kender de rigtige steder at finde dit ønskede indhold. For altid at nyde en sikker Kodi-streamingoplevelse skal du altid streame indhold fra officielle kilder. Mange brugere vælger tredjepartsudvidelser, som for alt hvad du kender kunne hente ophavsretligt beskyttet indhold fra uofficielle kilder, som er både ulovligt og umoralsk. Hvis du stadig føler dig fristet nok til at prøve dem, skal du aldrig gøre det uden at tage de nødvendige forholdsregler som at bruge en Kodi VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me