6 bedste Kodi-alternativer til dine streamingbehov


6 bedste Kodi-alternativer til dine streamingbehov

Offentliggjort: 2. juli 2019

Er du bekymret for, at Kodi-tilføjelser lukker ned? Brug derefter de bedste Kodi-alternativer på dine streaming-enheder i løbet af lockdown-dage. Glem ikke at bruge PureVPN for kun $ 0,99 for at forbedre din streamingoplevelse og låse enhver streamingkanal hvor som helst.

  • Stremio
  • Plex
  • Emby
  • Medieportal
  • OSMC
  • Universal Media Server

img

Kodi har været tale om streaming-samfundet i lang tid og af gode grunde. Bortset fra at være et af de mest alsidige mediecentre tilgængeligt, dobler Kodi det sjove som en gratis streaming-app takket være et stort antal tilføjelser, det tilbyder. Men med de juridiske problemer omkring Kodi, der får mange af sine populære tilføjelser til at lukke nu og da, overvejer brugerne andre alternativer. Nedenunder har vi listet seks bedste Kodi-alternativer, som du kan installere og bruge i 2019.

Hop til…

Hvorfor har du brug for et Kodi-alternativ?

Bortset fra juridiske problemer er der flere grunde til, at brugere muligvis har brug for et Kodi-alternativ til deres streamingbehov.

Kodi har store medieafspilningsfunktioner, men appens grænseflade skuffer noget af et stort antal brugere noget. Selv med lanceringen af ​​den nyeste Kodi Leia-version, der er poset med forbedret funktionalitet og bedre funktioner, er brugergrænsefladen stadig en smule kedelig og ikke meget sjov at bruge.

En anden grund til, at brugere vælger et alternativ, er, at Kodi er et DIY-projekt. Kodi tillader tilpasning nedenfra og op, og det kræver en stor indsats. Installation og styring af flere tilføjelser manuelt kan være en afskrækkende opgave for nogle, så brugerne ofte ser efter et alternativ, der er mere brugervenligt og tilbyder en mere raffineret streamingoplevelse.

6 bedste Kodi-alternativer

Uanset om du er ødelagt af din favorit Kodi-tilføjelse, der lukker ned, leder efter en ændring i brugergrænsefladen eller kæmper for at få fat i, hvordan Kodi fungerer; Du kan prøve de nedenfor anførte alternativer. Du kan også bruge dem sammen med Kodi og udføre din egen konkurrencedygtige analyse.

Stremio

Stremio er meget populær blandt snøreskærere. Ligesom Kodi er Stremio en mediastrømningstjeneste på tværs af platforme, der giver dig mulighed for at streame film og tv-shows fra forskellige kilder fra en enkelt skærm. Det, der adskiller Stremio fra Kodi, er den HD-kvalitetsstrøm, den tilbyder. Det giver dig mulighed for at oprette separate mediebiblioteker ligesom Kodi og fungerer godt på tværs af en lang række enheder, herunder Windows, MacOS, Linux, Android og iOS. Kort sagt, Stremio er Kodi med et par ekstra funktioner.

Et andet almindeligt træk er, at Stremio også understøtter adskillige tilføjelser både officielle og uofficielle. Forskellen er dog, at Stremio-tilføjelser og installeret online og er bundet til din konto, hvilket derefter gør det tilgængeligt på alle de enheder, du har logget ind ved hjælp af den samme konto. Tilføjelsesbiblioteket er ikke så omfattende som Kodi, men grænsefladen er meget mere brugervenlig og ikke tilpasses. Så hvis du leder efter en brugervenlig platform til dine andre streamingbehov end Kodi, skal du prøve Stremio.

Plex

Plex er endnu en tæt konkurrent til Kodi, der har både betalte og gratis versioner tilgængelige. De grundlæggende funktioner er gratis, men hvis du tilmelder dig et premium-plexabonnement, kan du nyde mange tilføjede funktioner som mobilsynkronisering, Live TV & DVR, upload af kamera, auto-fotomærkning og mere. Plexs klient-server-design giver brugerne mulighed for at streame det samme indhold på flere understøttede enheder samtidigt. Det fungerer uafhængigt og giver brugerne mulighed for at oprette deres egen medieserver, der er bedst til at streame digitale medier, der er blevet gemt lokalt.

Ligesom Kodi understøtter Plex også mange plugins, både officielle og uofficielle kaldet Plex-kanaler. I lighed med Kodi-tilføjelser giver disse kanaler dig mulighed for at streame indhold som tv-shows, live tv og film gennem Plexs multidimensionelle interface. Plex er kompatibel med alle basale operativsystemer, herunder Windows, Mac, iOS og Android, men har også tilgængelige versioner til Windows-telefon, PlayStation, Roku, Android TV og Linux. Hvis ikke bedre, er Plex så tæt som ethvert alternativ kan komme til at erstatte Kodi som en primær mediastrømafspiller.

Emby

For ikke så længe siden plejede Emby bare at være en anden medie browser med almindelige funktioner. Men den nyeste version, der fulgte stærkt spækket med funktioner som Cloud-synkronisering og mappesynkronisering, samler Emby lige ved siden af ​​Plex som et godt alternativ til Kodi. Emby og Plex deler en masse grundlæggende funktioner. De tilbyder begge et klientserver-design, giver let adgang til en medieserver på forskellige klienter. Du kan også vælge et premiumabonnement og få adgang til specielle funktioner som DVR, mobilsynkronisering, offline medier og mere.

Emby understøtter en bred vifte af enheder som Android, Windows, Linux, MacOS, Amazon Fire, Android TV, Roku, Xbox One, PS4 og mere. Udover at have masser af funktioner har Emby en brugervenlig grænseflade, der gør det nemt at administrere mediebiblioteker. I lighed med Kodi og Plex er Emby ikke vært for noget af sit indhold og henter tilgængeligt indhold fra forskellige kilder. Du kan også tilføje forskellige officielle og uofficielle plugins for at få større adgang til online medier.

Medieportal

Med at være relativt ny i mediestreamingscenen er Media Portal endnu ikke blevet populær, men har alle de kvaliteter, der skal kaldes et bemærkelsesværdigt Kodi-alternativ. Det er en open source medieafspiller, der omdanner din pc til et komplet mediehub. Det forbindes problemfrit til eksterne enheder som DVD-afspillere, BluRay-afspillere, TV og projektorer og har en simpel grænseflade, der giver dig mulighed for nemt at organisere medier. Selvom det ikke tilbyder så mange funktioner som Kodi eller Plex, men det erstatter begge rivaler fuldstændigt i nogle specifikke funktionaliteter som DVR (Digital Video Recording). Medieportalens DVR-funktion fungerer som en charme og giver dig mulighed for at optage, planlægge eller se live-tv lige ved hånden – en funktion, som Kodi også tilbyder, men ikke uden et par hikke.

Bortset fra DVR-funktionen understøtter Media Portal et stort udvalg af plugins, der giver dig adgang til alt fra YouTube til Live Sports. Den eneste ulempe ved Media Portal er, at den kun er tilgængelig for Windows-brugere, hvilket stadig gør det til et attraktivt valg for dem, der bruger en pc som deres primære underholdningskilde.

OSMC (Open Source Media Center)

Mange brugere finder, at Kodis interface er kompleks, især nybegynder. Hvis du leder efter et alternativ, der tilbyder dig de samme funktionaliteter som Kodi med en simpel grænseflade, så er OSMC en no-brainer. Det er en open source-medieafspiller, der bogstaveligt talt er baseret på Kodis model og ofte kaldet Kodis Linux-version en Linux-distro.

OSMC leveres med et minimalistisk interface, der bringer en forbedret version af Kodis frontend til flere enheder som Raspberry Pi og Apple TV som standard. Det understøtter også flere WiFi-adaptere og TV-tunere. Nogle bemærkelsesværdige funktioner inkluderer live-tv, understøttelse af tv-tuner, streaming af lokale medier, og det bedste er, at det fungerer med næsten alle Kodi-tilføjelser.

Universal Media Server

Universal Media Server er en UPnP-medieserver, der giver dig mulighed for at streame medier på en lang række DLNA-enheder, herunder smartphones, tv’ere, Blu-ray-afspillere og endda spilkonsoller. Brugere, der ikke ejer en DLNA-understøttet enhed, kan bruge webstedsgrænsefladen og nyde den samme problemfri oplevelse som andre.

Universal Media Server understøtter en række videoformater og justerer automatisk bitrate pr. Din forbindelseshastighed. Opsætningen kræver lidt benarbejde, men brugergrænsefladen er meget let at bruge, selv for dem, der ikke har brugt en sådan applikation før. Det leveres med flere nyttige plugins som standard, men du kan også forbedre softwarens funktionalitet ved at installere yderligere plugins.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me