5 bedste Kodi-bygninger med nulbufring


5 bedste Kodi-bygninger med nulbufring

Udgivet: 16. juli 2019

Vil du streame kanaler på Kodi uden nogen buffering? Brug derefter denne vejledning, og installer de bedste Kodi-builds på enhver enhed som Android, IOS, Mac eller Amazon FireStick. Dette er en opdateret liste, så du ikke får problemer med at bruge de bedste tilgængelige tilføjelser. Du kan også bruge PureVPN på din enhed til at øge bufferfri streaming på Kodi og undgå låsestress.

Hvad er Kodi Builds?

Kodi kan meget tilpasses takket være sin open source-art, og Kodi-tilføjelsessamfundet frigiver ofte ændrede versioner af den app, der kaldes Kodi builds. Uanset om du har brug for en ændring i brugergrænsefladen eller hurtig adgang til dit yndlingsindhold, kan disse builds tjene dit formål uden besværet med at installere et dusin oplagringssteder.
Når Kodi er installeret, tager det meget tid og kræfter at tilpasse. At finde bestemte skins, tilføjelser og indstillinger, der passer til dit formål, kan endda være udmattende for nogle. Kodi builds tilbyder imidlertid en one-stop-shop for alle disse tilføjelser og skind, hvilket gør det nemt at downloade og streame indhold hurtigt.

Bedste Kodi Builds for 2019

Nu hvor den seneste Kodi Leia-version er stabiliseret, understøtter næsten alle builds, der arbejdede på den tidligere Krypton 17.6, nu også 18.3-versionen. Et antal builds, der kun understøtter Leia-versionen, er også frigivet, hvilket gør jorden relativt tynd til den ældre version. Nedenfor har vi listet de fem bedste Kodi-builds, der tilbyder buffervær streaming. Nogle arbejder på Leia 18.3, nogle på 17.6, og nogle arbejder på begge.

Ingen grænser magi

Hvis du er en langvarig Kodi-bruger, skal du have hørt om denne. No Limits Magic har eksisteret som en populær Kodi-bygning, indtil den blev plaget af defekte tilføjelser. Men heldig for dig er det blevet genoplivet med den seneste opdatering, der indeholder en slankt brugergrænseflade og en bred vifte af fungerende Kodi-tilføjelser.
Uanset om du er en afslappet eller hyppig streamer, har No Limit Magic build masser af indholdsmuligheder, der holder dig forkælet, herunder film, tv-shows, sport og mere. Nogle tilføjelser, der er værd at nævne, ville være AdultHideout, Bennu, Castaway, cCloud TV, Champion Sports, Covenant, DC Sports, GoodFellas 2.0 og VideoDevil, blandt andre. Det fungerer med både Kodi Krypton 17.6 og Leia 18.2-3 versioner.

Titanium

Titanium er relativt nyt på scenen, men har samlet gode anmeldelser fra både langsigtede og nye Kodi-brugere. Det er udstyret med et alsidigt udvalg af tilføjelser fra forskellige kategorier som Live Sports, Film, YouTube og Live TV til store britiske og amerikanske kabel-tv-kanaler.
Titanium er hjemsted for nogle af de mest populære tilføjelser som Gaia, Yoda, 13Clowns, Supremacy, Stream Hub, Deceit og Incursio, for at nævne nogle få. Titanium tillader også nem tilpasning. Den bruger den berømte Xonfluence-hud, men du kan vælge mellem mange andre muligheder. Det er tilgængeligt i både Kodi Krypton- og Leia-versioner.

Misfit Mods Lite

Nogle Kodi-bygninger til 2019 ser ud til at puste appens funktionalitet med unødvendige tilføjelser spredt i utallige kategorier. Misfit Mods Lite er en brugervenlig build, der kræver mindsteplads, og fungerer således perfekt på enheder som Amazon Fire Stick.
En af de ældste spillere i Kodi build-samfundet, det tilbyder en række add-ons til videostreaming til film, tv-shows og live events. Alle disse tilføjelser placeres lige ved hovedmenuen, hvilket fører til en fluid streamingoplevelse. Det er kun tilgængeligt for Kodi Leis og indeholder mange populære tilføjelser som Project M, Crackle, ESPN 3, The Pyramid, SportsDevil, YouTube, Monster Munch og mere.

Streamline

Hvis du bruger Kodi 18 på en lav RAM og en behandlingsenhed, som Firestick, er Streamline Kodi build en no-brainer. Da den er så let som 220 MB i størrelse, er det en let, men alligevel kraftig Kodi-bygning, der tilbyder nogle af de bedste tilføjelser til dine streamingbehov.
Grænsefladen er ganske glat og giver dig mulighed for at vælge mellem masser af kilder til at streame videoindhold, som ofte er tilgængeligt i 1080p high-definition kvalitet. Streamline har nogle af de mest populære Kodi-tilføjelser som Magic Dragon, Exodus Redux, YouTube og At The Flix, og Streamline har alle de rigtige funktioner til at omdanne Kodi til et komplet mediestrømningshub til trods for sin lille størrelse.

Xanax

Xanax er et hjernebarn af de samme Kodi-udviklere, der gav os den meget populære Durex-build. Selvom Durex er ophørt, bærer Xanax arven fremad og markerer sig vej op på listen over de bedste Kodi-bygninger i 2019. Xanax ligner ganske Durex med hensyn til UI, UX og jævn størrelse.
Brugere, der stadig er på udkig efter et Durex-alternativ, kan ty til Xanax. Det er på ingen måde en klon, men en avanceret version med meget bedre funktionalitet. Xanax fås til Kodi Leia og Krypton og er vært for et solidt katalog over Kodi-tilføjelser som Yoda og Maverick TV.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me