Yksinkertainen hakkerointi: Kuinka katsella NBC: tä Kodilla paljastui!


Contents

Yksinkertainen hakkerointi: Kuinka katsella NBC: tä Kodilla paljastettiin!

Julkaistu: 2. heinäkuuta 2019


Haluatko suoratoistaa NBC: tä Kodissa? Sitten tämä opas on sinulle. Hanki PureVPN vain 0,99 dollarilla saadaksesi parhaat Kodi-lisäosat ja katsellaksesi NBC: tä mistä tahansa sulkupäivien aikana.

Tarve kuluttaa uutta ja mielenkiintoista sisältöä on ollut olemassa jo vuosisatojen ajan. Aikaisemmin ihmiset olivat lähes riippuvaisia ​​lukemasta sanomalehtiä aamulla tai kirjaa illalla. Myöhemmin ihmiset alkoivat virittää radiolaitteisiinsa ja televisioihinsa suosikkiohjelmiaan varten. Tarve on edelleen olemassa, mutta se, miten ihmiset käyttävät sisältöä nykyään, on innovoinut kokonaisuudessaan.

Suoratoisto on uusi elämänkoodi niille, jotka haluavat katsoa suosikkivideosisältöä. Nykyään on rajattomasti vaihtoehtoja, kun on päätettävä, mitä suoratoistaa ja millä laitteella tai alustalla.

On paljon streaming-palveluita, kuten Netflix ja Hulu, joilla on käyttäjiä miljoonissa ympäri maailmaa. Molemmat näistä streaming-alustoista tarjoavat pääsyn suurimpiin televisio-ohjelmiin ja elokuviin, mutta niiden laajuus on rajoitettu. Jos haluat katsoa uutisia, urheilua tai muunlaista videosisältöä, jota et voi luokitella viihteeksi, on vaikea löytää sitä näiltä streaming-alustoilta..

Mikä on Kodi

Yksi sellainen esimerkki suoratoistopalvelusta, joka on täysin ilmainen, on Kodi. Se on avoimen lähdekoodin mediasoitin, joka antaa sinulle pääsyn 0-sisältöön mistä päin maailmaa tahansa, vaikka se olisi estetty alueellasi. Se tuo kaiken rakastamasi yhteen paikkaan tarjoamalla sen siistillä ja helppokäyttöisellä käyttöliittymällä. Tietysti sitä tukee ja hallinnoi omistautunut ihmisryhmä.
Kodi voidaan asentaa käytännössä mihin tahansa Internetiin yhteydessä olevaan laitteeseen, jossa on näyttö. Sitä voidaan käyttää Linuxissa, OSX, Windows, iOS ja Android, pelikonsoleissa, digisovittimissa ja monissa muissa laitteissa.

Sisältö Kodissa ja sen käyttäjäkunnassa

Kodin itsensä jakamien liikennetulosten mukaan 12 miljoonaa käyttäjää oli aktiivisia Kodilla joulukuusta 2017 lähtien. Yhtiö kertoi myös, että yksi kolmesta käyttäjästä päivitti säännöllisesti lisävarastoitaan päivittääkseen viimeisimmän sisällön..
Tällainen omistautunut käyttäjäkunta on kaikista viime aikoina kohdatuista torjunnoista huolimatta mahdollinen vain siksi, että Kodi tarjoaa yhden ikkunan ratkaisun maailman parhaaseen sisältöön. Lisäosien lukumäärä ja sisällön määrä jokaisessa lisäosassa on melkein ääretön, mikä selittää, miksi Kodi-käyttäjät ovat edelleen erittäin uskollisia palvelulle.
Kodin sisältölajiin ei voida luokitella oikein. Sanotaan vain, että siinä on kaikki ja sitten jotkut. Hanki vain oikea lisäosa ja aloita suoratoisto heti. Kodissa on kuitenkin joitain luokkia, jotka näkyvät kotisivulla. Nämä luokat pyrkivät lajittelemaan verkkosivunsa sisällön tällä tavalla:

 • musiikki
 • Elokuvat
 • Näyttää
 • Kuvat
 • PVR

Kodi on kaikki lisäosista

Aivan kuten sovellukset tekevät älypuhelimista kannattavan tuotteen, Kodille se on lisäosa. Kaikille, joita haluat katsoa Kodilla, tarvitset asianmukaisen lisäosan. Kun lisäosa on asennettu Kodi-mediasoittimeesi, se näkyy hakemistona, jonka voit valita ja tutkia löytääksesi sisällön, jota voi tarkkailla.
Esimerkiksi, jos haluat katsoa viimeisimpiä HBO-televisio-ohjelmia Kodilla, tarvitset lisäosan HBO: lle, tai jos haluat pysyä ajan tasalla ajankohtaisista asioista ja uutisista, saat jotain kuten BBC- tai CNN-lisä- päällä. On tuhansia lisäosia saatavilla verkossa ilmaiseksi. Vain muutama palkkio maksetaan, mutta niiden ylläpitämä sisältö löytyy myös muista ilmaisista Kodi-lisäosista.

Mikä on NBC

NBC on amerikkalainen kaupallinen lähetysverkko, joka on toiminut yli 40 vuotta. Se toimii yli 200 tytäryhtiön kanssa ympäri Yhdysvaltoja, joista osa lähettää myös tietyissä osissa Kanadaa ja muita Yhdysvaltojen alueita.

NBC on estetty Yhdysvaltojen ulkopuolella – Geo-Restrictions!

NBC on saatavana vain Yhdysvalloissa ja joillakin sen alueilla. Yhdysvaltojen ulkopuolella et voi käyttää NBC: tä alueellisten viranomaisten, sisällöntuottajien ja streaming-alustojen asettamien maantieteellisten rajoitusten takia. On tärkeää ymmärtää, ettei ole olemassa lakilauseketta, jonka avulla sisällöntuottajat ja valvojat voivat sensuroida sisältöä käyttäjän sijainnin perusteella. Itse asiassa se loukkaa ihmisoikeuksia.
YK: n vuonna 2011 julkaiseman raportin mukaan Internetin käyttöoikeus julistetaan perusihmisoikeudeksi kaikissa kehitysmaissa. Tämä sisälsi oikeuden käyttää sisältöä vapaasti, mikä ei ole enää mahdollista alueellisten viranomaisten asettamien epäeettisten georajoitusten takia..
Voit suoratoistaa NBC: tä millä tahansa laitteella. Opi katsomaan NBC Live -tapahtumaa.

Sisältö NBC: ssä

NBC: ssä on kyse urheilusta ja uutisista. Se tarjoaa katsojilleen monipuolisen valikon kaikista elävistä urheilutapahtumista sekä analyysi- ja keskusteluesityksistä, jotka liittyvät uutisiin ja ajankohtaisiin aiheisiin. Se on loistava paikka pysyä ajan tasalla uusimmista tapahtumista ympäri maailmaa kaikilla aloilla, kuten tekniikka, talous, urheilu.

Mikä on NBC Gold

NBC Gold on urheilufaneille tarkoitettu erikoiskortti, joka antaa heille yksinoikeuspassit erityisiin live-tapahtumiin, joita muuten on vaikea virrata. NBC Gold -passusta kiinnostuneet käyttäjät voivat tilata 49,99 dollarin kuukausimaksun kalleimmasta suunnitelmasta, joka antaa pääsyn jokaiseen katsottavaan otteluun. Jos olet kiinnostunut katsomaan vain muutamia suosikkejasi, tutustu NBC Gold Pricing -suunnitelmiin.

Kuinka aktivoida NBC Sports Gold laitteellasi

NBC Gold: n aktivointi millä tahansa laitteella on niin helppoa kuin se voi saada. Sinun täytyy vain seurata muutama vaihe, ja olet kaikki valmis aloittamaan suoratoisto. Asennus vaatii kuitenkin muutamia yksityiskohtia, kuten Internet-palveluntarjoajasi, jonka voit valita satunnaisesti, jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella.
Asennus vaatii myös 6-numeroisen todennuskoodin syöttämisen, jonka voit saada laitteeltasi, jonka haluat aktivoida. Avaa vain sovellus ja siirry aktivointinäyttöön saadaksesi aktivointikoodisi.
Jos olet valmis aktivoimaan NBC Gold -laitteesi, napsauta tätä.

Katso NBC: tä Kodilla NBC-lisäosan avulla

Kyllä, NBC: lle on lisäosa, jonka voit lisätä Kodi-mediasoittimeesi. Yhdysvalloissa asuvat käyttäjät voivat vain asentaa lisäosan ja aloittaa suosikkitelevisio-ohjelmiensa suoratoistamisen heti. Koska NBC: n pääsy Yhdysvaltojen ulkopuolelle on kuitenkin estetty, muissa maissa ihmiset eivät voi katsella NBC: tä suoraan Kodilla.
Muissa maissa asuvat ulkomaalaiset, matkailijat ja käyttäjät voivat käyttää VPN: ää muuttaakseen sijaintiaan, mikä mahdollistaa NBC-lisäosan käytön ja nauttia sen sisällöstä Kodista. Lisää siitä myöhemmin.

Kuinka asentaa NBC-lisäosa ja katsella NBC: tä Kodissa

Asenna vain NBC Sports Live Extra -lisäosa Kodiin seuraavien ohjeiden mukaan.

 • Käynnistä Kodi ja siirry Lisäosat-sivulle.
 • Napsauta Package Installer -kuvaketta.
 • Napsauta Asenna arkistosta > Kodi-lisäosavarasto.
 • Napsauta NBC Sports Live Extra > Asentaa.
 • Odota ”Lisäosa käytössä” -ilmoitusta.
 • Palaa aloitusnäyttöön ja siirry lisäosiin.
 • Valitse videon lisäosat.
 • Kaikki asennetut videon lisäosat näkyvät täällä.

Kun käynnistät NBC Sports Live Extra -lisäosan ensimmäistä kertaa, sinulle annetaan aktivointikoodi, joka sinun on annettava osoitteessa https://activate.nbcsports.com/..
Voit myös ladata virallisen NBCSN-lisäosan täältä ja määrittää sen sitten napsauttamalla Asenna zip-tiedostosta asennuksen sijaan Asenna arkistosta..

Suoratoiston vaarat epävarmassa yhteydessä

Kyberturvallisuusanalyytikon Zubair Rafiquen tutkimuksen mukaan käyttäjille, jotka käyttävät ilmaisia ​​suoratoistoalustoja katsomassaan rakastamaansa sisältöä, kuten urheilua ja uutisia, on suurin vaara vaarantaa laitteidensa ja tietojensa. Hän kertoi BBC: lle haastattelussa, että ilmaiset suoratoistoympäristöt ovat yleensä houkuttelemat vedot maineellisille tuotemerkeille mainosten sijoittamisessa, joten heidän on käännyttävä kohti niin tunnettuja tuotemerkkejä.
Tämän seurauksena ilmaiset streaming-alustat ovat täynnä kaikenlaisia ​​mainoksia, kuten ponnahdusikkunat, peittokuvat, sivupannerit ja kaikki muut mahdolliset paikat. Nämä mainokset on suunniteltu siten, että ne houkuttelevat käyttäjiä napsauttamaan sitä. Napsautettaessa ne pakottavat käyttäjät asentamaan lisälaajennuksia tai ohjelmistoja suoratoistojen seuraamiseksi.
Saman tutkimuksen mukaan verkkosivustolla näkyvät mainokset luokiteltiin kolmeen luokkaan: haittaohjelmat, huijaukset ja aikuisille suunnattu sisältö sen perusteella, mihin mainokset johtavat, kun käyttäjät napsauttavat sitä. Seuraavat ovat tulokset:
Tuloksista käy ilmi, että ilmaisia ​​suoratoistoalustoja käyttävillä käyttäjillä on 54% mahdollisuus saada laitteet tartunnan haittaohjelmilla, jotka voivat viedä laitteidensa ja tietojensa kauko-ohjaukseen.
Kun ilkeä tietoverkkorikollisuus on ottanut laitteen hallintaan, hän voi etäkäyttää laitteesi mikrofonia, kameraa ja toimintalokkeja, jotka voivat kopioida jokaisen ja kaiken, mitä teet verkossa.

Käytä suoratoistoon aina VPN-verkkoa

Vain VPN voi pitää sinut turvassa kaikilta tällaisilta uhilta, vaikka jatkatkin ilmaisten suoratoistoalustojen käyttöä riittääksesi osallistumistarpeesi. VPN tekee sinusta täysin nimettömän online-tilassa ja antaa sinun käyttää sisältöä, joka on muuten estetty alueellasi.
On tärkeätä tietää, että kaikki VPN: t eivät ole yhtä hyviä yksityisyyden suojaamiseksi. Vaikka suurin osa niistä antaa sinun käyttää estettyä sisältöä, hyvin harvat heistä pitävät sinut todella turvassa mukana olevan ilmaisen sisällön vaaroilta. Tarvitset hyvän suoratoisto-VPN: n, joka välittää yksityisyydestäsi ja digitaalisesta identiteedistäsi.

PureVPN – Streamersin paras valinta

VPN-verkko on paras suoratoistoon optimoitu VPN. Sillä on yli 2 000 palvelinta, jotka on sijoitettu ympäri maailmaa eri maissa, jolloin käyttäjät voivat kokea todellista vapautta ja nimettömyyttä suoratoistaessasi mitään verkossa. VPN mahdollistaa ehdottoman vaivatonta kokemusta.
Streamereille suurin este on hidas Internet-nopeus, joka voi johtua siitä, että heidän IP-osoitteensa joutuu Internet-palveluntarjoajansa mustalle listalle. VPN: n avulla suoratoistimet tulevat täysin näkymättömiksi verkossa, mikä antaa heille mahdollisuuden kiertää rajoituksia, joita Internet-palveluntarjoajat ovat asettaneet heidän IP: lleen, saaden maksimaalisen suoratoistonopeuden vastineeksi.

Kuinka saada VPN Kodista

Kodi on avoimen lähdekoodin mediasoitin, joten sen käyttäminen toteuttamatta laajoja turvallisuustoimenpiteitä on huono idea. VPN: n integrointi Kodiin on helppoa. Vaikka Kodille ei ole erillistä lisäosaa, voit korjata VPN-yhteyden Wi-Fi-reitittimeesi, joka tarjoaa oletussuojauksen kaikille laitteille, jotka on kytketty reitittimeesi heti.
Napsauta tätä saadaksesi yksityiskohtaisen asennusoppaan kuinka VPN saadaan Kodista.

Kuinka saada VPN muille laitteille

Minkä tahansa laitteen VPN: n hankkiminen on erittäin helppoa. Seuraa vain alla olevia ohjeita saadaksesi VPN ja suojata itsesi verkossa.

 • Tilaa PureVPN
 • Lataa VPN laitteellesi
 • Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi
 • Tule yhdistä! Aloita suoratoisto turvallisesti.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me