VPN ulkomaille matkustamiseen


VPN ulkomaille matkustamiseen

matkustaa


Matkustaminen voi olla kallista, ja puhumattakaan siitä, että se haastaa paikallisten Internet-lakien noudattamisen. Luotettavan matkapuhelimen VPN: n avulla voit säästää lentolippuillasi, kiertää sisältörajoituksia, käyttää sosiaalitilejä ja paljon muuta.

img

Tutustu siihen, mikä on estetty tai käytettävissä matkasi edessä

Olipa loma lomalla ulkomailla tai pysyvä muutto ulkomailta; olisi parasta oppia lisää määränpäästä ennen matkaa. Et voi kuitenkaan tehdä niin kotimaassasi asuessasi. Loppujen lopuksi monet kohdemaan verkkosivustot saatetaan estää omalla alueellasi. Sanomattakin on selvää, että jos kohdemaassa on tiukat sensuuria koskevat lait, et voi löytää uutisia ajankohtaisista asioista.

Kun saat VPN: n ulkomaille matkustamista varten, opit kohdemaan ajankohtaisista asioista ja Internet-sensuurin tilasta. Asentamalla VPN ja hankkimalla sen maan paikallista IP-osoitetta, johon matkustat, voit selata ikään kuin olet jo siellä.

img

Miksi tarvitset VPN-yhteyden ulkomaille matkustamiseen?

VPN-verkot ovat hyödyllisiä suojaamaan online-tietojasi ja viestintääsi vakoilulta, salakuuntelulta sekä lukuisilta muilta turvallisuus- ja yksityisyysuhilta. Matka-VPN-palvelu tarjoaa sinulle kuitenkin paljon muuta.

Kansainvälisen matkan suunnittelu voi olla pelottava kokemus. Loppujen lopuksi joudut suunnittelemaan budjettisi, varaamaan halpoja lentoja ja löytämään halpoja hotelleja ulkomailta. Sinun on myös oltava varovainen paikallisissa Internet-laeissa, jotta et joutuisi vaikeuksiin.

Lisäksi, jos olet yksityisyyttä tietoinen henkilö, huolestuneisuutesi nousevat taivaalle, kun huomaat, että kohdemaa noudattaa yksityisyyden suojaa koskevia lakeja, kuten online-valvontaa, tietojen seurantaa ja säilyttämistä jne..

Miksi käyttää VPN: ää matkoille

video_thumb

Matkusta PureVPN: llä
Nauttia sen lukemattomia etuisuuksia

img1

Nauti edullisista lennoista

Ei voida kiistää, että monet ihmiset matkustavat yleensä budjetilla, etenkin perheet. Lentoliput syövät kuitenkin suuren osan budjetistasi, jota seuraavat hotellivaraukset.

Kuulostaa sinulta? Jos niin, iloitse sitten, koska matka-VPN voi auttaa sinua löytämään halpoja lentoja ja hotelleja vain muutamalla yksinkertaisella vaiheella. Itse asiassa voit säästää jopa 800 dollaria ulkomatkalla.

img2

Käytä suosikkisisältöäsi

Jos olet innokas streamer, on suuri mahdollisuus, että haluat katsoa suosikkisisältöäsi myös ulkomaiden matkojesi aikana. Valitettavasti joillakin suosituilla suoratoistopalveluilla on kansainvälisiä lisenssikysymyksiä, jotka johtavat rajoittamaan sisältöä tietyillä alueilla. Et esimerkiksi pääse US Netflixiin tai Huluun Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Lisäksi streaming-palvelujen lisäksi myös online-tv-kanavat lähettävät lähetyksiä rajoitetuille alueille. Jos et halua kokea sisällön estämistä, tarvitset VPN-tietomme matkoille.

img3

Pääset sosiaaliseen mediaan

Sosiaalisen median palvelut tarjoavat käyttäjille alustan, jolla he voivat puhua sydämensä sisällölle. Valitettavasti jotkut maat vaientavat kansalaistensa mielipiteitä tietyistä kysymyksistä, kuten hallitusasioista. Seurauksena on, että ne rajoittavat sosiaalisen median palveluita.

Sosiaalisen median estämiseen voi olla myös kymmeniä muita syitä. Siitä huolimatta, voit aina muodostaa yhteyden haluamaasi sosiaalitilillesi maissa, joissa niitä ei ole saatavana, käyttämällä VPN-matkamatkaa.

img4

Turvallinen selaaminen julkisessa WiFi-tilassa

Julkiset WiFi-verkot ja muut avoimet internetpisteet tarjoavat sinulle ilmaisen internetyhteyden mukavuuden. He voivat kuitenkin paljastaa henkilökohtaiset tietosi lähistöllä oleville hakkereille ja salakuuntelijoille.

Tavalliset WiFi-protokollat, kuten WAP ja WAP2, voidaan helposti murtaa, mikä tarkoittaa, että et voi luottaa niihin turvallisuuteen. Siitä huolimatta VPN: n vankan salaustekniikan, luotettavan tietojen todennuksen ja kädenpuristusalgoritmien avulla voit selata turvallisesti julkisessa WiFi: ssä!

img5

Suojattu verkkopankki

Olipa se julkinen WiFi tai kotiverkko; sinun on aina oltava varovainen verkossa viehättäviin verkkouhkiin, etenkin kun teet online-liiketoimia tai shoppailet.

Verkkopankkipalvelu antaa sinulle helpon transaktioiden tekemisen ja laskujen maksamisen tien päällä, mutta se voi myös asettaa rahasi vaarassa, jos et ota käyttöön asianmukaisia ​​suojatoimia.

Asetamalla itsesi VPN: lle ulkomaille matkustamista varten, voit suojata online-tapahtumiasi huippuluokan salauksella.

img6

Ditch Online -valvonta

Valvonta voi olla ärsyttävää ja häiritsevää. Ajattele sitä – haluatko, että joku kurkistaa henkilökohtaisia ​​sähköpostiviestejäsi tai tekstiviestejäsi?

Ei tietenkään! Kun matkustat ulkomaille, sinun on kuitenkin noudatettava paikallisia lakeja, vaikka niihin sisältyy Internet-valvonta.

VPN voi auttaa sinua piilottamaan todellisen henkilöllisyytesi, suojaamaan sinua online-valvonnalta ja auttamaan sinua surffata nimettömästi ympäri vuorokauden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map