Tietosuojapäivä 2020


Tietosuojapäivä 2020

# DPD2020

Tämän vuoden 2020 juhlitaan tietosuojapäivää ja levitetään tietoisuutta Internetin yksityisyydestä ja kuinka suojata digitaalinen läsnäolomme uteliailta silmiltä.

img

 • Tietosuojapäivä
 • Se on tärkeää
 • Luoda tietoisuutta
 • DPD-tapahtuma
 • Asiantuntijoiden näkemykset
 • Suojaa itsesi nyt

img

Mikä on tietosuojapäivä?

Tietosuojapäivä yksityisyyden harrastajat juhlivat sitä joka vuosi 28. tammikuuta. Se on kansainvälinen pyrkimys levittää tietoisuutta yksityisyyden tärkeydestä sekä yksilöiden että yritysten keskuudessa ja edistää henkilökohtaisten tietojen suojaamisen tarvetta.

Sen aloitti ensimmäisen kerran vuonna 2006 Eurooppa-neuvosto tietosuojapäivänä, ja pian muut maat seurasivat sitä. Verkkosuojauksen kasvavan merkityksen vuoksi myös useiden muiden maiden, mukaan lukien Yhdysvallat, Kanada, Intia ja 27 Euroopan unionin maata, juhlitaan tietosuojapäivää..

img

Miksi tietosuojapäivää pitäisi juhlia?

Koska verkossa kerätään yhä enemmän tietoja, yksityisyyden suojaaminen on nyt kriittisempi kuin koskaan. Luomme joka päivä loputtoman datan virran viettäessämme suurimman osan ajastamme Internetissä ja laitteissamme.

Mutta silloinkin monet meistä eivät ymmärrä, kuinka paljon kolmannet osapuolet keräävät, tallentavat ja käyttävät henkilökohtaisia ​​tietojamme. Emme myöskään ota huomioon yksityisyyden suojaa koskevia vaikutuksia, kun kyse on verkkotoimistamme..

Verkkosivustot ja yritykset voivat selvittää, keitä olemme, missä olemme ja mistä pidämme ja emme pidä, joten ne voivat palvella meille tuotteita ja palveluita, vaikka emme halua niitä. Ja tämä on vain jäävuoren huippu!

Myös verkkohyökkäykset ovat lisääntymässä, kuten WannaCry-lunastusohjelma, joka koski yli 150 maan ihmisiä ja johti suurien määrien arkaluontoisten tietojen menettämiseen, tai Yahoo-tietoturvaloukkaukset, jotka paljastivat 3 miljardin tilin henkilökohtaiset tiedot..

Päivän aikana, jonka tarkoituksena on lisätä tietoisuutta online-yksityisyydestä ja pitää henkilökohtaiset tiedot turvassa, meille annetaan mahdollisuus muuttaa tapaa, jolla käyttäytymme Internetissä, ja ottaa enemmän vastuuta online-tietosuojamme suhteen..

Ole osa jotain suurta

Tietosuojapäivää pidetään vuosittain, ja sen tarkoituksena on lisätä tietoisuutta online-yksityisyyden kunnioittamisen, tietojen suojaamisen ja luottamuksen mahdollistamisen tärkeydestä. Joka vuosi IAPP: n yhteistyökumppanina on Stay Safe Online edistää tietosuojapäivää, ja tänä vuonna juhlat ovat merkittävämpiä kuin koskaan. Tyypillisesti vain yhden päivän juhlaksi IAPP ja KnowledgeNet jatkavat juhlia koko tammikuun ajan..

Näin voit levittää viestin:

 • Koti
 • Työ
 • Yhteisö

Tietosuojatietoisuus kotona

Kouluta online-yksityisyyden merkitystä ystävien ja perheen kanssa ja kuinka yhden tulisi olla turvallisempi verkossa.

Saa muiden ymmärtämään, että henkilökohtaiset tiedot on pidettävä yksityisinä. On ehdottomasti arvostettava ja puolustettava online-tietosuojaamme, koska se on jatkuvasti uhattuna. Ymmärtääksesi, miten vahingoitamme online-tietosuojaamme, harkitse huolellisesti, kuinka henkilökohtaiset tietosi kerätään sovellusten ja verkkosivustojen kautta.

Saa muiden ymmärtämään, että henkilökohtaiset tiedot on pidettävä yksityisinä. On ehdottomasti arvostettava ja puolustettava online-tietosuojaamme, koska se on jatkuvasti uhattuna. Ymmärtääksesi, miten vahingoitamme online-tietosuojaamme, harkitse huolellisesti, kuinka henkilökohtaiset tietosi kerätään sovellusten ja verkkosivustojen kautta.

Tietosuojatietoisuus toimistoissa

Sen lisäksi, että koulutat ystäviäsi ja perhettäsi, anna kollegoillesi ymmärtää heidän roolinsa heidän tietosuojaansa verkossa ylläpitämisessä.

Aloita vähentämällä työlaitteesi sotkua. Asenna uusin tietoturvaohjelmisto, selain ja käyttöjärjestelmä. Suojaa laitettasi viruksilta, haittaohjelmilta ja muilta online-uhilta asentamalla vankka ohjelmisto, joka varmistaa digitaalisen olemassaolosi – VPN.

Tietosuojatietoisuus yhteisössä

Online-tietosuoja ja -turvallisuus voidaan saavuttaa spontaanisti, jos muut ympärilläsi seuraavat oikeita vaiheita. Voit jakaa kokemuksesi yhteisössä vapaaehtoistyön kautta paikallisessa koulussa tai ammattiliitossa.

Tietosuojapäivää juhli LinkedIn

Katso tietosuojapäivää 2020: Visio tulevaisuudesta, suorana tiistaina 28. tammikuuta klo 13.00. EST / 10: 00 auki PST.Voit löytää koko esityslistan ja lähettää tapahtuman suorana täällä.
Katso viime vuoden tapahtuman kohokohdat.

Asiantuntijoiden näkemykset

Kun osallistumme tähän tietosuojapäivään, tässä on asiantuntijoiden lisäneuvoja siitä, kuinka voimme pitää tietomme turvassa:

 • Wes Widner, uhkailutiedon ja koneoppinnan johtaja Norjassa,

  ehdottaa, että myyjät ja kuluttajat alkavat tutustua salaukseen. Hän selittää edelleen, että ihmisiltä ei vaadita kaikkia tietoja algoritmeista ja muista taustalla toimivista teknisistä tiedoista. Heidän tulisi silti olla tietoisia erityyppisistä salauksista, joita tällä hetkellä on käytettävissä siellä.

 • Dave Martin, NSFOCUS IB: n johtaja,

  ehdottaa, että käyttäjien tai kuluttajien olisi luotava erilainen viestintäreitti, jossa jokaisen online-yhteydenottajan on tarkistettava tilitietonsa. Hän selittää, että jos joku käyttäjä saa epäilyttävän linkin mihin tahansa tekstiviestiin tai sähköpostiin, hänen ei tule avata sitä. Hän lisäsi lisäksi, että käyttäjien on käytettävä viruksentorjunta- tai haittaohjelmien havaitsemisohjelmistoja henkilökohtaisissa järjestelmissä.

 • Kansallinen kyberturvallisuusliitto (NCSA),

  ehdottaa, että käyttäjien tulisi olla tietoisia verkossa jakamistaan ​​tiedoista ja heidän tulisi ymmärtää henkilötietojensa todellinen arvo.

 • Sähköisen rajan säätiö (EFF),

  ehdottaa, että vanhempien tulisi olla täysin tietoisia laitteista, joita heidän lapsensa käyttävät oppilaitoksissa, joissa he opitaan.

Kuinka voimme suojata online-tietosuojaamme?

Nykyajan muuttuessa tietojen pitämiseen verkossa online-tietosuoja on huolenaihe nykyään melkein kaikille. Tietosuoja tässä voi tarkoittaa jompaakumpaa näistä: henkilökohtaisia ​​tietoja (PII) tai muita kuin henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten vierailijan käyttäytymistä verkkosivustolla.

Joten juhlitaan näitä tietosuojatietoja seuraamalla parhaita tietosuoja- ja tietosuojavinkkejä paitsi tänään, myös koko vuoden!

Lisätietoja tietosuojapäivästä 2020

Kuinka pysyä turvassa verkossa

Kuinka pysyä turvassa verkossa

Vierailla

Kuinka pysyä turvassa verkossa – Tietoja Internetistä (kaikki mitä sinun tarvitsee tietää) Tietosuoja Kaikilla ihmisillä on huolenaihe tällä aikakaudella

Tietosuoja – kaikkien huolenaihe tällä aikakaudella

Vierailla

Katso taaksepäin kaikkien aikojen suurimmista tietorikkomuksista Tietosuoja tärkeä kaiken ikäisille

Miksi tietosuoja on tärkeää kaiken ikäisille?

Vierailla

Kun maailma etenee kohti tekniikan kehitystä, joka auttaa yksinkertaistamaan päivittäisiä tehtäviä, on myös kriittinen huolenaihe, joka on uppoutunut ”tietosuojaan”.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me