Rajoitettujen sivustojen käyttö VPN: llä: Salaiset hakkerit paljastettu!


Rajoitettujen sivustojen käyttö VPN: llä: Salaiset hakkerit paljastettu!

PureVPN antaa sinulle välittömän pääsyn suosikki streaming-alustoihisi. Kokeile vain 0,99 dollarilla ja käytä mitä tahansa haluamaasi maailmaa kaikkialta maailmasta.


Hanki PureVPN nyt 31 päivän rahojen palautustakuu

Miksi tarvitset VPN: n pääsyn estettyihin verkkosivustoihin?

Monet sivustot rajoittavat pääsyä sisältöön sijainnistasi riippuen. Joissakin maissa on myös rajoituksia sivustoille, joihin voidaan päästä verkossa. VPN piilottaa todellisen sijaintisi ja antaa sinulle pääsyn Internetiin ikään kuin olet muualla.

Tämä tarkoittaa, että voit kiertää tukkeumia ja käyttää suosikkisivustojasi ja sisältöäsi mistä tahansa ja milloin tahansa.

Netflix

Netflix on yksi suosituimmista suoratoistopalveluista maailmassa, mutta kaikki eivät saa yhtäläistä pääsyä sen sisältöön. Käyttämällä Netflix VPN: ää, kuten PureVPN, pääset Netflixiin ikään kuin olet Yhdysvalloissa avataksesi heidän laajan kirjastonsa.

Katso lisätietoja oppaastamme Yhdysvaltain Netflix-palveluun pääsyyn.

Käynnistä Yhdysvaltain Netflix

 • Netflix

  Netflix on yksi suosituimmista suoratoistopalveluista maailmassa, mutta kaikki eivät saa yhtäläistä pääsyä sen sisältöön. Käyttämällä Netflix VPN: ää, kuten PureVPN, pääset Netflixiin ikään kuin olet Yhdysvalloissa avataksesi heidän laajan kirjastonsa.

  Katso lisätietoja oppaastamme Yhdysvaltain Netflix-palveluun pääsyyn.

  Käynnistä Yhdysvaltain Netflix

 • BBC iPlayer

  Kaikki televisio-ohjelmat, joita BBC lähettää televisiokanavillaan, laitetaan BBC iPlayer -työhön tuntien jälkeen ensin televisiosta. Sisältö pysyy verkkosivustolla muutaman viikon, joten jos joku on unohtanut jonkin jakson, hän voi seurata sitä BBC iPlayer -sivuston kautta. Ilman VPN: tä BBC iPlayer toimii vain Isossa-Britanniassa.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Käynnistä BBC iPlayer

 • Amazon Prime

  Amazon Prime on loistava suoratoistopalvelu, joka isännöi yksinomaista sisältöä sekä muita suosittuja TV-ohjelmia ja elokuvia. Se on halpaa, toimiva ja tarjoaa korkealaatuista palvelua. Vaikka sen käyttö on rajoitettu vain Yhdysvalloissa, voit käyttää sitä PureVPN: n avulla mistä päin maailmaa tahansa.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Käynnistä Amazon Prime

 • Hulu

  Hulu on yksi suosituimmista suoratoistovideopalveluista TV-ohjelmiin ja elokuviin. Kuten monet muut suoratoistopalvelut, joihin kohdistuu sijaintilohkoja, Hulu ei ole erilainen. Hulu ei ole käytettävissä monissa maissa / alueilla ympäri maailmaa. Saadaksesi välittömän pääsyn Huluun, muodosta yhteys VPN-palveluun, jolla on Yhdysvaltain IP-osoite, koska se on helppo käyttää kyseisessä maassa.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Pääset Huluun

 • HBO Go

  HBO Go on suosittu suoratoistokanava, joka on täynnä uskomattoman alkuperäistä sisältöä, mukaan lukien Game of Thrones ja True Detective. Palvelu on kuitenkin saatavana vain tietyissä maissa, ja sitä ei voida käyttää muualta. Jotta pääset HBO Go -sovellukseen ja suoratoistamaan sen hämmästyttävää sisältöä mistä tahansa tuntemattoman IP-osoitteen kautta, sinun on vain muodostettava yhteys PureVPN: ään ja vaihdettava IP-sijaintisi Yhdysvaltoihin..

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Pääset Hbo Go Now -palveluun

 • Facebook

  Se on maailman suosituin sosiaalisen verkostoitumisen sivusto. Miljardien ihmisten käyttäjäkunnan perusteella jotkut eivät vieläkään pääse sosiaalisen median sivustoon. Facebookiin pääsy on helppoa, koska siihen on pääsy vain muutamissa maissa, nimittäin Kiinassa, Iranissa ja joskus Bangladeshissa. Jos haluat käyttää Facebookia nimettömällä IP-osoitteella, liitä vain mihin tahansa VPN-palvelimeen yllä mainittujen maiden ulkopuolella ja täytä vapaasti sosiaalisen median ruokahaluasi..

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Käy Facebookissa

 • YouTube

  Videoiden läsnäolo verkossa velkaa sen suosion YouTubeen. Google omistaa YouTubeen, joten sitä ei voi käyttää alueilla, joilla Google-palveluita on rajoitettu tai kielletty. Jos verkkokokemusta on vaikea kuvitella ilman YouTubea, yksi suosituimmista tavoista käyttää estettyjä verkkosivustoja on saada PureVPN ja muodostaa yhteys siihen pääsyä YouTubeen heti VPN-IP-osoitteella pääsyn estettyyn sivustoon..

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Pääset YouTubeen

 • Google

  Google on kaikkialla, melkein. Monet maat, kuten Kiina, Krimi, Kuuba, Iran, Pohjois-Korea, Sudan, Syyria ja melkein kaikki arabimaat, rajoittavat pääsyä joihinkin Googlen yrityspalveluihin (kuten YouTube, Gmail, Blogger, Maps). Jossain maassa YouTube on kielletty, ja jossain Gmail ja joillain alueilla Google on kokonaan kielletty. VPN voi kuitenkin saada sinut aikaisemmista alueellisista rajoituksista tuntemattoman IP-osoitteen avulla ja saada välittömän pääsyn Googleen maissa, joissa se on estetty.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Siirry Googleen

 • Viserrys

  Sosiaalisten lähetysten verkkosivusto on muuttanut tapaa, jolla ihmiset saavat uusimmat uutiset ja päivitykset. Hallitukset ovat kuitenkin rajoittaneet kansalaistensa pääsyä sosiaaliseen verkostoon monissa tilanteissa, joihin liittyi kansalaislevottomuuksia ja mielenosoituksia. Jos haluat käyttää Twitteriä, kun se on kielletty, voit tehdä sen PureVPN: llä.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Siirry Twitteriin

 • WhatsApp

  Äärimmäisen helppo asentaa ja mainokseton kokemus tekee WhatsAppista eniten käytettyjä pikaviestisovelluksia. Se on kuitenkin kielletty tai rajoitettu monissa maissa, kuten Kiinassa ja Lähi-idässä. Jos kuitenkin muodostat yhteyden VPN-verkkoon, voit helposti välttää saartoa ja käyttää WhatsApp-sovellusta helposti.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Pääset Whatsappiin

 • BT Sport

  Euroopan suosituin suoratoistoalusta on korkea kysyntä jopa maanosan ulkopuolella. Vaikka sen käyttö on rajoitettu Euroopan ulkopuolelle, tuhannet käyttäjät muodostavat yhteyden VPN-verkkoon käyttääksesi BT Sports -palvelua. Jos haluat käyttää suoraa suoratoistoa BT Sports -palvelussa, hanki PureVPN.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Käynnistä BT Sport

 • Sky Sports

  Sky Sports on suosittu urheilun suoratoistokanava, jossa voit katsella suosikkisi Premier League-otteluita ja muita urheilulajeja. Sky Sports on kuitenkin saatavana vain tietyissä maissa. Voit katsella Sky Sportsia mistä tahansa, vain muodostamalla yhteys PureVPN-palvelimeen Isosta-Britanniasta, niin saat pääsyn suosikkiurheiluotteluihisi mistä tahansa..

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Käy Sky Sports -palvelussa

 • NBC

  Kansallisella yleisradioyhtiöllä on franchising-käyttö lähes kaikissa maissa ympäri maailmaa. Kanavalla on hienoja ohjelmaluetteloita kunkin alueen mukaan, jossa se toimii. Jos kuitenkin haluat katsoa muilla alueilla NBC: n kautta lähetettyjä ohjelmia, et voi tehdä sitä suoraan ilman VPN: ää.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Pääset NBC: hen

 • ESPN3

  Jos olet urheilua rakastava henkilö, tiedät jo, kuinka hyvä ESPN3 on, kun on kyse parhaan urheilun hienoimmasta laadusta. ESPN3 on saatavana vain suoratoistoa varten Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa ja joissain osissa Eurooppaa. Tarvitset hyvän urheilun suoratoisto-VPN: n, jotta voit käyttää suosikkiottelujesi ESPN3-ohjelmaa niiden alueiden ulkopuolella, joilla se on saatavilla.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Käynnistä ESPN

 • Instagram

  Instagram on suosituin sosiaalisen verkostoitumisen sivusto, jossa voit jakaa suosikki selfies -kuvasi ja kuvat seuraajesi kanssa. Palvelustaan ​​huolimatta palvelu on kielletty monissa maissa, nimittäin Kiinassa, Pohjois-Koreassa, Iranissa ja joskus Bangladesessa. Jos haluat käyttää Instagramia mistä tahansa, kytke vain VPN-verkko mihin tahansa sijaintiin näiden maiden ulkopuolella ja nauti rajoittamattomasta Insta-jakamisesta.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Käynnistä Instagram

 • LinkedIn

  Oletko huomannut, että saat vain työpaikkaehdotuksia, jotka perustuvat sijaintisi ympärille? Jos olet kiinnostunut etsimään työpaikkoja toisesta kaupungista tai maasta, LinkedIn-hakuominaisuus ei paljasta tarkkoja mahdollisuuksia, ellet muuta virtuaalista sijaintiasi PureVPN: n avulla.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Pääset Linkediniin

 • gmail

  Kaikki käyttävät gmailia. Se ei ole vain loistava sähköpostipalvelu, vaan myös keskeinen osoite, joka auttaa pitämään kaikki tilisi synkronoituna. Alueilla, joilla Google-palvelut on kielletty, Gmail ei toimi, ellet ole muodostanut yhteyttä VPN-verkkoon.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Siirry Gmailiin

 • Sling TV

  Sling TV toimii vain Yhdysvalloissa ja Puerto Ricossa. Se on tuulettimien suosikki over-the-top-Internet-suoratoistopalvelut, jotka tarjoavat valtavan määrän katsotuimpia kaapelikanavia, on-demand-sisältöä, elokuvia ja paljon muuta. Sling TV vaatii myös VPN-yhteyden ulkomaille pääsyä varten.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Käynnistä Sling TV

 • Spotify

  Haluatko kuunnella kannettavan, älypuhelimen tai tablet-laitteen kuumimpia kappaleita? Spotify on monien ihmisten tapa käydä, koska se tarjoaa pääsyn miljoonille kappaleille ja podcasteille. Musiikin suoratoistoalustaa ei kuitenkaan ole saatavana joissakin maissa, etenkin Aasiassa, joten tarvitset VPN: n käyttääksesi sitä.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Käynnistä Spotify

 • skype

  Lukuisat maat ovat rajoittaneet tai kieltäneet pääsyn Skypen tietoliikennesovellusohjelmiin, mukaan lukien Bangladesh, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Marokko ja Kiina. Sivuston käyttöä on myös rajoitettu muilla tavoilla. Päästäksesi tähän VoIP-palveluun käytä tunnettua VPN-palvelua, joka antaa sinulle välittömän yhteyden Skypeen, jotta jatkat viestintääsi.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Pääset Skypeen

 • Wikileaks

  Poliitikot pelkäävät sitä, hallitukset vihaavat sitä ja miljoonat pelkäävät sitä. Ei ihme, että kaikki vaikutusvaltaiset ihmiset ympäri maailmaa pyrkivät rajoittamaan verkkosivuston pääsyä alueelleen. Jos kuulut niiden joukkoon, jotka haluavat pitää itsensä tietoisina maaperäisistä todellisuuksista, sinun on hankittava PureVPN, jotta pääset WikiLeaksiin ja kaikkiin sen kattamiin upeisiin tarinoihin.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Pääset WikiLeaksiin

 • PlayStation Vue

  PS Vue on huippuluokan Internet-televisiopalvelu, joka on suunniteltu katkaisemaan johtojen leikkausmarkkinat. Se tarjoaa on-demand-sisältöä, suoraa TV: tä (virallisilta kaapelitoimittajilta), elokuvia ja jopa live-urheilutapahtumia. Koska suoratoistopalvelu on kehitetty palvelemaan vain yhdysvaltalaisia ​​käyttäjiä, sinun on kytkettävä VPN-yhteys käyttääksesi sitä ulkomailta.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Käynnistä PlayStation

 • Imgur

  Yksi suosituimmista ja eniten käytetyistä Internet-sivustoista, Imgur tarjoaa veneen kuorman käyttäjän luomiin meemiin ja muuhun mediasisältöön. Verkossa on erilaisia ​​luokkia, joihin sisältyy erilaisia ​​aiheita. Kiistanalaisten meemien liiallisen laajuuden vuoksi verkko estyy usein joissakin maissa. Käyttäjät vaativat VPN-verkon käyttääksesi Imgur-sisältöä, jos verkkosivusto ei ole käytettävissä heidän alueellaan.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Pääsy Imguriin

 • Snapchat

  Vuosituhansien ja Gen-Z-netizenien keskuudessa suosituimmalla Snapchatilla on miljoonia käyttäjiä. Kiistanalaisen ominaisuuden ansiosta, joka poistaa kaikki napsautukset käyttäjän näkemisen jälkeen, sitä on rajoitettu maissa, joissa on tiukat tietoverolait. Jos olet maassa, jossa Snapchat on kielletty, voit käyttää palvelua PureVPN: n kautta.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Käynnistä Snapchat

 • Kindle Fire

  Jos käytät suoratoistolaitteena Kindle Fire -laitetta, olet ehkä jo löytänyt tapauksia, joissa et olisi voinut käyttää muutamaa suoratoistopalvelua, kuten Spotify, Zattoo tai BT Sports. PureVPN: n avulla voit käyttää kaikkia rajoitettuja suoratoistopalveluita Amazon Kindle Fire -laitteella.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Käynnistä Kindle Fire

 • Yahoo

  Yahoo! On Googlen jälkeen toiseksi paras hakukone, ja se seuraa hakukoneen johtoa näyttämällä vain alueellisia hakutuloksia. Jos haluat käyttää kaikkia tietoja kerralla, käytä aina PureVPN: ää, kun etsit tietoja Yahoo: sta!.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Käynnistä Yahoo

 • Tinder

  Maat, joissa on konservatiivista kulttuuria ja uskonnollisia ääriliikkeitä, ovat kieltäneet Tinderin luonnollisista syistä. Mutta se ei muuta tosiasiaa, että se on yksi parhaimmista sosiaalisista verkostoista sinkkuille, jotka etsivät suhteita. Sinäkin voit kiertää nämä rajoitukset ja päästä treffiverkkoon PureVPN: n avulla.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Pääset Tinderiin

 • Tumblr

  Takaisin kun Facebook ei ollut niin suosittu, siellä oli Tumblr. Jo tänäänkin on miljoonia Tumblr-käyttäjiä, jotka käyttävät verkkoa valokuvien ja blogien lähettämiseen. Jos haluat käyttää sitä, saatat tarvita PureVPN: ää, koska verkko ei enää toimi kaikissa maissa maiden esteiden takia..

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Pääset Tumblr

 • Hotstar

  Ei vain intialaiset, jotka rakastavat Bollywoodia kaikesta masalaasta, jonka se lisää elokuvateollisuuteen. Ihmiset ympäri maailmaa rakastavat intialaisia ​​elokuvia, mutta alueellisten rajoitusten vuoksi suurin osa sisällöstä ei ole saatavissa muista maista.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Käynnistä HotStar

 • Dailymotion

  Dailymotion on loistava vaihtoehto YouTubelle. Sen sisältökokoelma ei ehkä ole yhtä laaja kuin YouTube, mutta siinä on ehdottomasti kaikki suositut videot ja kappaleet. Valitettavasti Dailymotion on estetty monissa maissa, kuten Intiassa, Kiinassa, Pohjois-Koreassa ja Syyriassa. Jos Dailymotion on estetty omalla alueellasi, hanki PureVPN ja käytä sitä heti.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Käynnistä Dailymotion

 • Esitysaika

  Showtime-verkkosivusto on estetty Yhdysvaltojen ulkopuolella. Välttääksesi nämä maantieteelliset rajoitukset, sinun on piilotettava sijaintisi Showtimesta. Tämä voidaan tehdä käyttämällä VPN-palvelua. VPN: n avulla voit muuttaa fyysistä sijaintiasi ja valita sijainnin mistä tahansa muusta maasta, jossa Showtime on käytettävissä.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Käynnistä Showtime

 • wikipedia

  Verkkosivusto ei tarvitse esittelyä. Wikipedia on käyttäjän luoman ja kuratoiman sisällön pyhä graali. Sillä on aarreaitta tietoa melkein jokaisesta kuviteltavissa olevasta aiheesta. Vapaaehtoisten lähettämät ja muokkaamat kirjoitukset tekevät sitä rakkauden vuoksi tarjota tietoa kaikille. Koska verkkosivusto ylläpitää käyttäjän luomaa, puolueetonta sisältöä, sillä on rajoituksia joillakin alueilla ympäri maailmaa.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Pääset Wikipediaan

 • Sony Crackle

  Crackle on yhdysvaltalainen streaming-palvelu, jonka tarjoaa suosittu Sony Pictures Entertainment. Toisin kuin monet muut suoratoistopalvelut, kuten Netflix tai Hulu, Sony Crackle on kuitenkin 100% ilmainen. Vaikka et voi saada yhtä mojovaa sisältöluetteloa kuin Netflix, voit silti nauttia kymmenistä suosituista ohjelmista ja elokuvista ilmaiseksi. Koska kyseessä on Yhdysvaltoihin perustuva palvelu, tarvitset VPN: n käyttääksesi sitä.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Käynnistä Sony Crackle

 • vkontakte

  Vkontakte on Venäjän Facebook. Se on ensisijainen sosiaalinen verkosto, joka pitää venäläiset yhteydessä toisiinsa ympäri maailmaa. Koska Vkontakte on keskittynyt Venäjän sisäisiin ihmisiin, se ei useimmissa tapauksissa toimi maan ulkopuolella. PureVPN: n avulla voit helposti valita palvelimen Venäjällä ja saada pääsyn kaikkeen sisältöön, jonka käyttö on rajoitettu Venäjällä.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Käynnistä VK

 • Nykiä

  Pelaajat rakastavat Twitch.tv: tä. Heidän menemään alustaan ​​näkevät taitavimmat pelaajat elämässä toiminnassa. Pelaajat voivat kuitenkin käyttää vain sellaisia ​​streamia, jotka ovat sallittuja alueellaan. Jotta pääset streamiin muulta alueelta, tarvitset hyvän pelaamisen VPN, kuten PureVPN.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Pääset twitchiin

 • Chat-sovellukset

  Skype-, WhatsApp- ja Telegram-sovellusten kaltaisten sovellusten ansiosta olemme erittäin helppoja olla yhteydessä rakkaihimme ympäri maailmaa. Mutta matkalla useimmat sovellukset, jotka toimivat hyvin kotonaan, estetään joissakin maissa. Tämä voi olla painajainen, jos sinulla ei ole PureVPN-palvelua tarjoamaan sinulle kiertotapaa.

  Käytä Chat-sovelluksia

 • VoIP

  Lähi-idän maiden kaltaisten maiden tunnetaan rajoittavan VOIP-sovellusten ja -palveluiden saatavuutta. VIOP on Voice over Internet Protocol, palvelu, jonka avulla voimme soittaa puheluita Internetin kautta. PureVPN: n avulla voit kuitenkin välttää alueelliset rajoitukset ja käyttää kaikkia VOIP-sovelluksia helposti.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Käynnistä VOIP

 • Pokemon GO

  Peli on maailmanlaajuinen sensaatio, ja se on pakottanut käyttäjät juurruttamaan tai panemaan jailbreak laitteitaan ja asentamaan sen. Muutaman pelaajan aiheuttamien tapahtumien vuoksi peli on kielletty monilla alueilla. Jos pidät itseäsi vastuullisena pelaajana ja haluat silti pelata Pokemon Goa, tarvitset PureVPN: n.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Käynnistä Pokemon GO

 • hi5

  Sosiaalisen median verkko, joka on erittäin suosittu Portugali, Romania, Meksiko, Kypros, Kuwait ja jotkut muut maat. Jos olet Hi5: n käyttäjä ja haluat matkustaa alueille, joilla Hi5 ei ole niin suosittu, on mahdollista, että saatat kohdata palvelukatkoksia ja jos et ole yhteydessä PureVPN: ään.

  Käynnistä Hi5

 • Flickr

  Flickr on loistava sosiaalisen jakamisen palvelu, jossa ihmiset jakavat kuvia ja videoita maailman kanssa. Flickr on kuitenkin kielletty monilla alueilla, koska se on aiemmin ylläpitänyt sisältöä, joka on rikkonut muutamien maiden antamia säädöksiä. Jos maasi on yksi heistä, hanki PureVPN.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Avaa Flickr

 • ASKfm

  Toisin kuin Quora, joka on erittäin valvottu ja pääosin kaapattu sisältömarkkinoijien keskuudessa, Ask.fm on kunnollinen alusta, jolla kuka tahansa voi kysyä mitä tahansa. Äskettäin Ask.fm: ää vastaan ​​käytyjen kiistakyselyjen takia kiusaamisesta alustalle on rajoitettu monissa maissa. Jos haluat käyttää alustaa, mutta sinulla on aluerajoituksia omassa maassasi, käytä PureVPN: tä.

  Käynnistä Askfm

 • DAZN

  Erinomainen streaming-palvelu, jota urheilun ystävät rakastavat Euroopassa, palvelu tunnetaan myös Euroopan ulkopuolella asuvien streamerien keskuudessa. Jos rakastat pysyä urheiluuutisien ja tapahtumien seurannassa etkä pääse DAZN-verkkoon geo-lohkojen takia, hanki PureVPN ja käytä DAZN-palvelua mistä päin maailmaa tahansa.

  Access Dazn

 • Zattoo

  Tällä hetkellä saatavana vain Saksassa ja Sveitsissä, streamerit ympäri maailmaa käyttävät PureVPN: tä Zattoon käyttämiseen. Se on viihdekeskeinen alusta, joka isännöi kymmeniä kanavia urheiluelokuvia ja TV-ohjelmia varten, joita voit katsella ilmaiseksi.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Pääset Zattooon

 • Disney Plus

  Disney + tarjoaa uskomattomia Marvel-elokuvia, Tähtien sotaa, TV-ohjelmia ja Pixarin nimikkeitä, joita voit suoratoistaa missä tahansa laitteessa. Disney +: lla on yli 50 miljoonaa tilaajaa, jotka nauttivat loistavasta sisällöstä sohviensa mukavuuksilla. Disney + on maksettu videoiden suoratoistosivusto, mutta se on saatavana vain Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Alankomaissa ja Puerto Ricossa. Tarvitset VPN: n käyttääksesi Disney +: ta, jos asut näiden maiden ulkopuolella.

  Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Käynnistä Disney Plus

Hanki PureVPN 31 päivän rahat takaisin -takuu

Käytä PureVPN: tä pääsyä estettyihin verkkosivustoihin

VPN-sovelluksemme ovat parhaita esteellisille sivustoille ja sisällölle pääsemiseksi, mutta myös yksityisyytesi suojelemiseksi.

Nopea vauhti

Erittäin hienostuneet palvelimet, jotka on optimoitu suoratoistoa varten. Voit käyttää mitä tahansa videovirtaa tai verkkosivustoa parhaalla mahdollisella nopeudella.

Yli 140 sijaintia

Yli 2000 eri puolilla maailmaa sijaitsevaa PureVPN-käyttäjää voi käyttää rajoittamatonta sisältöä mistä tahansa ja milloin tahansa.

10 useita kirjautumisia

Jopa 10 useita kirjautumisia, voit suoratoistaa suosikkisisältösi milloin tahansa kaikissa älylaitteissa ja suoratoistokonsoloissa.

24/7 tuki

Ainoa VPN-palveluntarjoaja, joka tarjoaa 24/7-asiakastuen live-chatissa, PureVPN pitää käyttäjäpohjan tyytyväisenä ympäri vuorokauden ratkaisemalla kyselyitä muutamassa minuutissa.

Sovellukset kaikille laitteillesi

Omistetut sovellukset iOS: lle, Androidille, Windowsille ja Macille, selaimen laajennukset Chromelle ja Firefoxille sekä korjaukset useimmille reitittimille; PureVPN tukee käytännössä kaikkea.

Kuinka päästä estettyihin verkkosivustoihin: UKK

Etkö ole vielä jäsen?

Tule yhdeksi ja koe suoratoisto kuin koskaan ennen!

Hanki PureVPN 31 päivän rahat takaisin -takuu

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me