PureVPN: n tietosuojakäytäntö

PureVPN n
Tietosuojakäytäntö

Emme pidä lokkeja, jotka voivat tunnistaa käyttäjän toiminnan tai auttaa sen seuraamisessa.

PureVPN: n tietosuojakäytäntö

Olet näkymätön – edes emme voi nähdä mitä teet verkossa

Emme säilytä kirjaa selaamisesta, yhteyslokeista, sinulle määritettyjen VPN-IP-osoitteiden, alkuperäisten IP-osoitteidesi, yhteysaikasi, selaamisen historian, vierailtujen sivustojen, lähtevän liikenteen, sisällön tai datan historiasta käytit tai luomasi DNS-kyselyt.
Haluamme, että tiedät varmasti, että keräämme vähän tietoja, joiden ainoana tarkoituksena on käyttää VPN- ja välityspalvelumme ja ylläpitää sitä sujuvasti. Järjestelmämme, prosessimme ja palvelimemme on suunniteltu pitämään arkaluontoisia / henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja. Tämä tehdään suunnittelulla sen varmistamiseksi, että meillä ei ole jaettavaa tietoa, vaikka laki sitä vaatii.

Emme vain väitä sitä, vaan olemme todistaneet sen antamalla järjestelmillemme ja kokoonpanoillemme auditoinnin johtava yhdysvaltalainen riippumaton tilintarkastaja Altius IT. Tilintarkastaja on todennut, että se:
“Ei löytänyt todisteita järjestelmäkonfiguraatioista ja / tai järjestelmän / palvelun lokitiedostoista, jotka itsenäisesti tai yhdessä voisivat johtaa tietyn henkilön ja / tai henkilön toiminnan tunnistamiseen PureVPN-palvelua käytettäessä.”

Sisällysluettelo

 • Tiedot, joita keräämme ilmoittautumisen yhteydessä
 • Mitä emme tiedä, mitä tiedämme & Mitä pidämme
 • Tiedot sisältyvät VPN-yhteyslokeihin
 • Yksityiskohdat EI sisälly VPN-yhteyslokeihin
 • Kulunut kokonaiskaistanleveys
 • Itsenäinen DNS-palvelu – Painovoima
 • URL-suodatin & PureVPN: n sovellusten estäjä
 • Ohjelmistoanalyysi, tilastot & diagnostiikka
 • Tiedot sähköposteista, live-keskusteluista ja palautelomakkeista
 • Kansainväliset tiedonsiirrot
 • Turvallisuustoimenpiteet tietojen suojaamiseksi
 • Tietojen säilyttämiskäytäntö & Tietosuojaoikeutesi
 • Sovellettavat lait
 • Evästeet ja PureVPN
 • PureVPN- ja kolmansien osapuolien verkkosivustot
 • Suostumus ja ikärajoitukset
 • Oikeusperusta
 • Tärkeä muistiinpano
 • Yhteystiedot


Tiedot, joita keräämme ilmoittautumisen yhteydessä

 • Sinun nimesi
 • Sähköpostiosoite
 • Maksutapa


Kuinka käytämme näitä tietoja

 • Palvelumme tarjoaminen, käyttö ja ylläpito
 • Parantaa, mukauttaa ja laajentaa palveluitamme
 • Kommunikoida kanssasi joko suoraan tai jonkin kumppanimme kautta, myös asiakaspalvelua varten, tarjota sinulle päivityksiä ja muuta Palveluun liittyvää tietoa sekä markkinointi- ja myynninedistämistarkoituksiin
 • Käsitellä tapahtumia
 • Petosten löytäminen ja estäminen
 • Vaatimustenmukaisuutta varten, mukaan lukien käyttöehtojemme tai muiden laillisten oikeuksien noudattaminen


PureVPN ja maksuihin liittyvä tieto

Kuten useimmissa verkkokaupoissa tai verkkoyrityksissä, myös PureVPN käyttää kolmansien osapuolien maksuprosessoreita. Lukuun ottamatta muutamaa maksujen käsittelijää, jotka vaativat meitä maksun käsittelemiseen, kaikki maksutiedot ovat vastaavien maksujen käsittelijöiden vastuulla. Tapauksissa, joissa meitä vaaditaan käsittelemään tietoja, käsittelemme niitä reaaliajassa ja välitämme prosessorin ja takaisinperinnän suojauspalvelulle pitämättä siitä mitään kirjaa. Käy valitsemasi maksuprosessorin tietosuojakäytännössä saadaksesi parempi käsitys siitä, mitä tietoja se kerää, tallentaa ja käyttää.

Koska olemme valtavia uskomattomia nimettömyyteen, olemme sisällyttäneet kolikkomaksut ja lahjakortit – 100% nimettömät maksutavat – hyväksymämme maksutapojen luetteloon..

PureVPN ei jaa, myy tai vuokraa henkilökohtaisia ​​tietojasi kenellekään muulle kuin käyttää tietosi tarjoamaan tuotteita tai palveluita, joita olet pyytänyt.


Mitä emme tiedä, mitä tiedämme & Mitä pidämme

Meillä ei ole lokitietoja tai tietueita seuraavista:

 • Alkuperäinen IP-osoitteesi
 • Määritetty VPN-palvelimen IP-osoite
 • VPN-istunnon aikaleima
 • Selaustoiminnot
 • DNS-pyynnöt


Pähkinänkuoressa:

 • Emme tiedä mitä käytät, selaat, lataat tai lataat palvelumme avulla.
 • Emme pysty tunnistamaan milloin olet muodostanut yhteyden VPN: ään, millä IP-osoitteella ja millä VPN-IP: llä sinulle on määritetty.
 • Vaikka meitä pakotetaankin jakamaan käyttäjätietoja, emme yksinkertaisesti voi, koska meillä ei ole mitään henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevaa jakaa.


Tiedot sisältyvät VPN-yhteyslokeihin

Tiedämme päivä, jolloin olet muodostanut yhteyden tiettyyn VPN-sijaintiin ja mistä Internet-palveluntarjoajalta. Tätä vähimmäistietoa tarvitaan teknisen avun auttamiseksi, yhteysongelmien ratkaisemiseksi ja aluekohtaisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Tiedämme myös yhteyden pituuden ja kuinka monta yhteyttä muodostat, kun käytät VPN-palveluamme, ilman yhteyden aikaleimoja, ja jonka ainoana tarkoituksena on luokitella profiilisi Power-, Core- tai Casual-käyttäjäksi. Tämä luokittelu auttaa tuoteryhmiämme parantamaan ja vastaamaan eri käyttäjäryhmien tarpeita heidän mieltymyksensä mukaisesti.


Yksityiskohdat EI sisälly VPN-yhteyslokeihin:

 • Alkuperäinen IP
 • VPN-IP-osoitteesi
 • Tarkka aika, jolloin muodostat yhteyden palvelimeemme
 • Toimintaasi yhteyden muodostamisen jälkeen palvelimeen

Huomaa: Vain jos olet ostanut Dedicated IP Addon -sovelluksen, sinulle määritetään kiinteä, erillinen IP (VPN IP). Tilauksen ajan, joka pysyy VPN-IP-osoitteissamme


Kulunut kokonaiskaistanleveys

Jokainen maksettu PureVPN-käyttäjä saa rajoittamattoman kaistanleveyden riippumatta siitä, kuinka sitä käytetään. Pidämme kirjaa käyttämästäsi kaistanleveydestä varmistaaksemme, että jokainen PureVPN-käyttäjä saa saman korkeimman nopeuden ja kokemuksen PureVPN: llä. Jos epäilemme jonkin käyttäjän väärinkäyttävää palveluamme, jos käyttäjän havaitaan käyttävän luonnotonta määrää kaistanleveyttä ja häiritsevän palvelua muille käyttäjille, pidätämme oikeuden ottaa yhteyttä kyseiseen käyttäjään ja pyytää heitä selittämään käyttäytymisensä.

Ohjelmistoanalyysi, tilastot

‘PureVPN kerää minimaaliset yhteystilastot ja raportit. Kokoelma on tehty palvelun ja asiakastuen korkeatasoisen laadun varmistamiseksi. Tilastoina ja raporteina kerätyt tiedot eivät kuitenkaan sisällä eikä koskaan sisällä yksilöitävissä olevia käyttäjätietoja tai käyttäytymistä, kuten liikennetiedot, IP-osoitteet ja DNS-pyynnöt.

Suoritamme VPN-diagnostiikkaa ja seuraamme kaatumisraportteja ymmärtääksemme paremmin ohjelmistomme toimivuutta, kuinka usein käytät sovellusta, sovelluksen sisällä tapahtuvia tapahtumia, aggregoitua käyttöä, suoritustietoja, epäonnistuneita yhteysyrityksiä ja rajoittamattoman nopeuden tarjoamista sujuvuuden varmistamiseksi sovellusten, laajennusten ja muiden asiakasohjelmistojen toiminta.

Käytämme tähän tarkoitukseen asiakasohjelmistoon muutamia työkaluja, joiden yksityiskohdat ovat:

Google Analytics – Käy Googlen käyttöehdoissa täällä.

iTunes – Käy tietosuojakäytännössä täällä.

Crashlytics – Käy tietosuojakäytännössä täällä.

Apptentive – Käy tietosuojakäytännössä täällä.

Firebase – Käy tietosuojakäytännössä täällä.

Uusi reliikki – käy täällä tietosuojakäytännössä.

MixPanel – Käy tietosuojakäytännössä täällä.

Facebook Pixel – Käy Facebookin tietosuojakäytännössä täällä. Voit lopettaa tietosi käytön Facebook-mainosten näyttämiseen napsauttamalla tätä.

Yhteensopivuuden varmistamiseksi käyttöehtojemme kanssa asiakkaiden velvollisuus on pitää sovelluksensa ajan tasalla jatkuvasti. Tämän helpottamiseksi olemme yksinkertaistaneet päivitysprosessia ja teemme parhaamme ilmoittaaksemme käyttäjille päivityksistä aina kun mahdollista.

Tiedot sähköposteista, live-keskusteluista ja palautelomakkeista

Meidän on pidettävä kirjaa kirjeestäsi kanssamme varmistaaksemme palvelun sujuvan toimittamisen ja erinomaisen asiakaspalvelun. Joten pidämme kirjaa kirjeenvaihdostamme, olivatpa kyse sitten kysymyksistä, valituksista tai kohteliaisuuksista, jotka olet lähettänyt sovelluksiemme, verkkosivustomme tai laajennusten kautta.

Käytämme erilaisia ​​kolmansien osapuolien alustoja tukeen ja kirjeenvaihtoon: Zendesk tukilippuihin, LiveChat inc. tarjota tukea chat-, Mailchimp- ja SendGrid-sähköpostien välityksellä sekä MixPanel-yhteyden ylläpitämiseksi käyttäjiimme. Kun vastaat kanssamme näitä alustoja käyttäessäsi, kirjeenvaihtotietosi, nimesi ja sähköpostiosoitteesi mukaan lukien, tallennetaan niiden järjestelmiin. Kaikki nämä alustat hyödyntävät nykyaikaisia ​​tietoturvakäytäntöjä ja HTTPS-salausta.

Tutustu Zendeskin tietosuojakäytäntöön täällä saadaksesi lisätietoja heidän tietotapoistaan.

Käy LiveChatin tietosuojakäytännössä täällä saadaksesi lisätietoja heidän tietokäytännöistään.

Käy Mailchimp-sivuston tietosuojakäytännössä täällä saadaksesi lisätietoja heidän tietokäytännöistään.

Käy täällä SendGridin tietosuojakäytännössä saadaksesi lisätietoja heidän tietokäytännöistään.

Käy MixPanelin tietosuojakäytännössä täällä saadaksesi lisätietoja heidän tietokäytännöistään.

Kansainväliset tiedonsiirrot

Palvelumme on levinnyt maailmanlaajuisesti, ja sellaisenaan tietosi kulkevat globaalien palvelimiemme kautta, jotka eivät välttämättä ole tai voivat olla kotimaasi ulkopuolella. Luotamme joihinkin kolmansien osapuolien palveluntarjoajiin, jotta voimme tarjota sinulle palvelujamme. Aina kun siirrämme tietosi, suojaamme niitä. Meillä on tiukkoja tietosuojasopimuksia kolmansien osapuolten kanssa niiden tietojen suojaamiseksi, joita voimme jakaa heidän kanssaan.

Ymmärrät ja ymmärrät, että tietosi siirretään, käsitellään ja tallennetaan selitetyllä tavalla, koska on tarpeen tarjota palveluitamme ja noudattaa palvelusehtojamme..

Turvallisuustoimenpiteet tietojen suojaamiseksi

Kaikki henkilökohtaiset tunnistetiedot, julkiset ja yksityiset avaimet ja salasanat on turvattu turvallisesti vahvoilla salausalgoritmeilla tarvittaessa.

Tämän tiedon suojaamiseksi luvattomalta käytöltä, luvattomalta muuttamiselta, tuhoamiselta tai luovuttamiselta ryhdytään asianmukaisiin turvatoimenpiteisiin. PureVPN: n työntekijöiden, urakoitsijoiden ja edustajien pääsy henkilötietoihin on rajoitettu. Nämä virkamiehet vaativat näitä tietoja palvelujemme toiminnan, kehittämiseksi tai parantamiseksi, mutta heitä sitovat luottamuksellisuusvelvoitteet. Heille voidaan asettaa kurinpitomenettely, joka sisältää irtisanomisen ja syytteeseenpanon näiden velvoitteiden noudattamatta jättämisen vuoksi.

Ymmärrä, että olemme ryhtyneet jopa varotoimenpiteisiin varmistaaksemme, että tietosi ovat suojattuja, mutta ei ole olemassa järjestelmää, joka voidaan julistaa 100-prosenttisesti tyhjäksi, suojatuksi ja suojatuksi.

Tietojen säilyttämiskäytäntö & Tietosuojaoikeutesi

Jos asut ETA: n alueella, sinulla on seuraavat tietosuojaoikeudet:

 • Voit aina käyttää, korjata ja päivittää meille antamasi tiedot jäsenesi alueprofiilissa.
 • Sinulla on oikeus kieltäytyä lähettämästä markkinointiviestinnästä milloin tahansa jäsenesi alueprofiilista. Voit käyttää tätä oikeutta myös napsauttamalla "Lopeta tilaus" tai "jättäytyä syrjään" linkki sinulle lähetetyissä markkinointiviesteissä.
 • Voit myös pyytää henkilökohtaisen käyttäjäprofiilisi poistamista, jos päätät poistua palveluistamme kokonaan. Voit tehdä sen milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteessa [email suojattu]. Jos pyydät profiiliasi poistamista, sen valmistuminen voi viedä kuukauden (30 päivää). Sähköpostiosoitettasi säilytetään ja sitä käytetään tilien päällekkäisyyksien ja väärien tilien luomisen välttämiseksi nimessäsi. Sähköpostiosoitteesi poistetaan vasta, kun olemme vastaanottaneet sinulta nimenomaisen pyynnön tehdä niin.

Sovellettavat lait

PureVPN valitsi erityisesti Hongkongin (HK) pääkonttoriinsa, koska niitä on "Ei pakollisia tietojen säilyttämislakia" Hong kongissa. Siksi meillä ei ole laillista velvoitetta tallentaa käyttäjätietoja ja jakaa niitä kenellekään. Lisäksi, kuten edellä todettiin, meillä ei ole arvokasta tietoa, jota jakaa kenen tahansa lainvalvontaviranomaisen kanssa tietystä maailman maasta. Vaikka ja kun saamme oikeudenkäyntejä, joita laillisesti ylläpidetään Hongkongin tuomioistuimessa, meistä ei ole paljon apua, koska meillä ei ole juuri mitään arvoa jakaa.

Evästeet ja PureVPN

PureVPN käyttää erityyppisiä evästeitä – pieniä tekstitiedostoja – tallentaaksesi vierailuusi liittyviä tietoja verkkosivuillemme, antaa sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen ja toimittaaksesi sinulle merkityksellisiä mainosviestejä ja tarjouksia. Katso evästepolitiikkamme saadaksesi paremman kuvan käyttämistämme evästeistä, millaisia ​​tietoja kerätään, miten näitä tietoja käytetään ja miten voit kieltäytyä hyväksymästä näitä evästeitä.

PureVPN- ja kolmansien osapuolien verkkosivustot

PureVPN: n verkkosivusto saattaa sisältää linkkejä muihin kolmansien osapuolien verkkosivustoihin. Ole hyvä ja tiedä ja ymmärrä, että emme hallitse sitä, kuinka he käyttävät tietosuojakäytäntöjään, emmekä ole vastuussa niistä.

Suostumus ja ikärajoitukset

Jos jatkat verkkosivustomme, sovellustemme, laajennustemme tai palveluidemme käyttöä, hyväksymme sen tietosuojakäytäntömme ja käyttöehtojemme mukaisesti.

PureVPN: n tarjoama palvelu on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Jos luulet lapsesi antaneen käytettäviä tietoja, ota heti yhteyttä.

Oikeusperusta

Henkilökohtaisten tietojen keräämistä ja käyttöä koskeva oikeudellinen perustamme riippuu:

 • Kyseiset henkilökohtaiset tiedot
 • Erityinen konteksti, jossa me sitä keräämme.

Ainoa kerta kun keräämme sinulta henkilökohtaisia ​​tietoja, on (i) kun tarvitsemme henkilötietoja tehdäksemme sopimuksen kanssasi; (ii) jos käsittely on laillisten etujemme mukaista eikä riko sinun oikeuksiasi.

Tärkeä muistiinpano

PureVPN voi muuttaa ja muuttaa tietosuojakäytäntöään ajoittain. PureVPN: llä on yksinoikeus muuttaa ja muokata tietosuojakäytäntöään aina, kun se katsotaan tarpeelliseksi tehdä niin. Aina kun tarkistus tehdään, päivitetty päivityspäivämäärä näkyy tämän sivun yläreunassa. Kehotamme sinua tarkistamaan säännöllisesti tällä sivulla muutokset pysyäksesi ajan tasalla. Ymmärrät ja hyväksyt, että vastuullasi on tarkistaa tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti ja olla tietoinen muutoksista. Koska meillä ei ole muuta tapaa varmistaa, oletko tietoinen politiikan muutoksista, otamme sen sopimuksen sinun ja PureVPN: n välillä tietosuojakäytännöstä, jos jatkat PureVPN: n käyttöä.

Yhteystiedot

Jos jokin tietosuojakäytännössämme mainituista on epäselviä tai jos tarvitset lisää selvyyttä, lähetä kysely seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: [sähköposti suojattu]

* Näitä ominaisuuksia ei tarjota iOS-sovelluksiemme kautta, eikä näitä tietoja kerätä iOS-sovellusten kautta

Viimeksi päivitetty 31. elokuuta 2019

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me