PureVPN: n käyttöehdot


PureVPN n
Käyttöehdot

Käyttöehdot

Tervetuloa PureVPN-verkkoon!

Kiitos verkkosivustomme tuotteiden ja palveluiden käytöstä ("Palvelut"). Palvelut omistaa ja ylläpitää GZ Systems Limited, joka toimii PureVPN ™ -yrityksenä, joka on Hongkongin osakeyhtiö, jonka päätoimipaikka sijaitsee osoitteessa 36 / F, Tower Two, Times Square, Matheson Street, 1, Causeway Bay, Hong Kong. PureVPN ™ pidättää oikeuden tarkistaa näitä käyttöehtoja tarpeen mukaan. Yhtiö pyrkii kaikin keinoin hälyttämään käyttäjiään näiden ehtojen muutoksista aina, kun niitä tapahtuu, sähköpostitse tai lähettämällä ilmoitus asiakasalueelle, jota käyttäjät voivat nähdä. Yritystä ei kuitenkaan voida pitää vastuussa siitä. Palveluiden käyttö muutosten voimaantulon jälkeen tarkoittaa, että hyväksyt uudet ehdot. Jos et hyväksy uusia ehtoja, sinun on lopetettava Palveluiden käyttö. Jos emme kuule sinusta kymmenen päivän kuluessa, tarkistettuja ehtoja sovelletaan sinuun.

Hyödylliset määritelmät

 1. Viitteet "ehdot" ja tai "sopimus," viitata tässä esitettyihin käyttöehtoihin
 2. Viitteet "meille," "me," "meidän," ja tai "yritys," katso GZ Systems Limited, joka harjoittaa liiketoimintaa nimellä PureVPN ™.
 3. Viitteet "sinä," ja tai "käyttäjä," viitata verkkosivuston ja / tai palveluiden käyttäjään.
 4. Viitteet "Palvelut" viittaa mihin tahansa ja kaikkiin tarjoamiemme palveluihin, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, VPN-palvelut, palvelimet, IP-osoitteet, sovellukset, ohjelmistot, mobiilisovellukset ja muut tuotenimellä tarjolla olevat palvelut "PureVPN".
 5. Viitteet "Verkkosivusto" viitata verkkosivustoihin, joissa on URL-osoitteet www.purevpn.com, support.purevpn.com, ideas.purevpn.com, billing.purevpn.com, purevpn.net, pointtoserver.com ja kaikki muut URL-osoitteet, jotka voidaan lisätä näihin termeihin tulevaisuus.
 6. Viitteet "liiketoiminta" tarkoittaa yritystä, joka käyttää Palvelumme. Sinulle ja yrityksellesi viitataan yhdessä nimellä "sinä" näissä ehdoissa.
 7. Viitteet "riita" tarkoittaa mitä tahansa vaatimusta, ristiriitaa, kiistaa, erimielisyyttä, joka johtuu tai liittyy millään tavalla näihin ehtoihin (tai mihin tahansa ehtoihin, niiden ehtoihin, lisäyksiin tai muutoksiin, joita nämä ehdot koskevat), mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, mihin tahansa toimiin, sopimusta tai muuta, omaisuuden tai lain mukaan, tai mitä tahansa väitettyä rikkomusta, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, mikä tahansa asia, joka liittyy näiden ehtojen tarkoitukseen, vaikutukseen, voimassaoloon, suorittamiseen, irtisanomiseen, tulkintaan tai täytäntöönpanoon tai mihin tahansa ehtoihin, joita ehdot.
 8. Viitteet "Materiaalirikkomus" viitata näiden ehtojen rikkomiseen millään tavalla. Jos tällainen tapaus tapahtuu, PureVPN: llä on oikeus irtisanoa nämä ehdot heti rikkomuksen vuoksi.
 9. Viitteet "Laskutusjakso" tarkoittaa tilisi maksua. Vaihe sisältää maksun saapumisen meille maksuprosessorin kautta, tilisi voimassaolon ja myös päivän, jolloin tilisi vanhenee.

Hyväksyt

Käyttämällä Palveluitamme hyväksyt nämä käyttöehdot. Ole hyvä ja lue ne huolellisesti, koska ne muodostavat sinun ja yrityksen välisen oikeudellisesti sitovan sopimuksen ehdot.

Kun suostut käyttämään Palveluitamme, Virtual Private Network ("VPN"), joka sisältää palvelimien, reitittimien, IP-osoitteiden, protokollien, lisäosien, ohjelmistojen, sovellusten ja muiden laitteiden käytön, lupa antaa meille siirtää tietoja verkon kautta, ja hyväksyt ehdot, jotka koskevat VPN-palveluidemme käyttöä.

Palvelumme käyttäminen tarkoittaa, että ehdollisiin muutoksiinkin kuuluu, että hyväksyt nämä ehdot. Jos et halua hyväksyä näitä ehtoja sellaisina kuin ne ovat, lopeta Palveluidemme käyttö, vaikka meillä olisi pahoillani, että näet.

Sivustomme ja palveluidemme yrityskäyttö

Jos käytät Palvelumme yritystoimintaan, yrityksen puolesta tai yhdessä yrityksen kanssa, tämän sopimuksen ehtoja tulkitaan kyseisen yrityksen sopimukseksi. Se pitää vaarattomana ja vapauttaa PureVPN: n ja sen tytäryhtiöiden, virkamiesten, edustajien ja työntekijöiden vaatimukset, oikeudenkäynnit tai toimet, jotka johtuvat Palvelujen käytöstä tai liittyvät niihin tai näiden Ehtojen rikkomiseen, mukaan lukien korvausvaatimuksista, menetyksistä johtuvat vastuut tai kulut , vahingot, kanteet, tuomiot, oikeudenkäyntikulut ja asianajajien palkkiot.

PureVPN-tilisi

Käyttäjille voidaan antaa mahdollisuus rekisteröityä online-rekisteröintilomakkeen avulla luodaksesi käyttäjätili (oma "Tili,"), joiden avulla voit vastaanottaa meiltä tietoja ja / tai osallistua tiettyihin verkkosivuston ja / tai palveluiden ominaisuuksiin tai pääsyyn. Käytämme antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti, joka on saatavana osoitteessa http://www.purevpn.com/privacy-policy.php.

Olet vastuussa:

 • Tarjoamme ajankohtaisia ​​ja tarkkoja tietoja PureVPN-tilisi rekisteröinnin yhteydessä parhaan tietosi mukaan.
 • Tilisi kaikki käyttö riippumatta siitä, oletko valtuuttanut tällaisen pääsyn tai käytön, ja varmistaaksemme, että tilisi kaikki käyttö noudattaa täysin näiden käyttöehtojen määräyksiä;
 • Tämän tilin käyttö tarkkaan käyttöön PureVPN: n sallimalla tavalla ja oikeudenmukaisen käytön käytäntöjemme mukaisesti. PureVPN ei aseta rajaa kaistanleveydelle tai datan käytölle käyttäjää kohti; Palvelun käyttö on kuitenkin oikeudenmukaista. Luodaan automatisoituja tai manuaalisia VPN-istuntoja tavalla, joka häiritsee robottiä, tai kohdistetaan verkon liialliseen kuormitukseen, joka voi häiritä muita verkon käyttäjiä, tai hyödynnetään olennaisesti liiallista kaistanleveyttä, joka ylittää käyttäjän keskimääräisen kaistanleveyden käytön pitkään tai tykkäyksiä, kaikkia pidetään verkon kohtuuttomana käytönä, ellei yritys nimenomaisesti salli tätä. PureVPN pidättää oikeuden väliaikaisesti keskeyttää tai lopullisesti lopettaa käyttäjät, joiden havaitaan osallistuvan sen palvelujen epäreiluun käyttöön;
 • Sisäänkirjautumistietojesi pitäminen luottamuksellisina. Käyttäjät ovat ehdottomasti kiellettyjä jakamasta kirjautumistietoja ilman etukäteen suostumustamme, ja myös kahden henkilön jakaa yksi tili;
 • Älä jaa kirjautumistietojasi ystävien kanssa;
 • Olla myymättä, vaihtamatta tai siirtämättä tiliä muille henkilöille tai yhteisöille ilman yhtiön erityistä lupaa siihen;
 • Pidä kirjautumistunnuksesi ja salasanasi turvassa kaikille tilisi kautta tapahtuville toimille, mukaan lukien muiden toiminnot, riippumatta siitä, onko tällainen toiminta sallittu. Suostut ilmoittamaan välittömästi GZ Systemsille tilisi loukkauksista tai luvattomasta käytöstä.

PureVPN: n palvelut

Palvelumaksut

Sivuston käyttö on ilmaista; Jotkin Palvelujen näkökohdat voivat kuitenkin olla rajoitettu käyttäjiin, jotka maksavat palvelumaksuilla, jotka ovat aina saatavissa verkkosivustolla ja myyntipisteessä. Palveluiden käytöstä veloitetaan sovellettava palvelumaksu, jonka mukaan maksu veloitetaan automaattisesti tilin luomishetkellä ja sen jälkeen "Laskutusjakso" tilin luomisessa annetulta maksutililtä, ​​joka on päivitetty ajoittain.

Tarjous / alennus / erikoistarjous

PureVPN käynnistää säännöllisesti erilaisia ​​tarjouksia / alennuksia / erikoistarjouksia helpottaakseen käyttäjiään entisestään. Kuitenkin käyttäjä, joka hyötyy tällä hetkellä tarjouksesta / alennuksesta / erikoistarjouksesta, hylätään automaattisesti käyttämästä uutta tarjousta / alennusta / erikoistarjousta hänen käyttämänsä tarjouksen / alennuksen / erikoistarjouksen elinaikana. Lisäksi käyttäjä ei voi käyttää tarjousta / alennusta / erikoistarjousta kahdesti yhdellä tilillä.

Asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysyttävää, kommentteja tai huolenaiheita verkkosivustosta ja / tai palveluista, asiakaspalveluun voidaan ottaa milloin tahansa yhteyttä sähköpostitse suojattuna. Pyrimme vastaamaan kaikkiin asiakaspalvelukyselyihin 48 tunnin (48) aukioloajan sisällä. Asiakaspalveluun voidaan myös ottaa yhteyttä milloin tahansa, ympäri vuorokauden, verkkosivuston live-chat-vaihtoehdon kautta.

Tarjoamme apua myös etäyhteydessä asiakkaallemme. Saamme pääsyn asiakkaamme tietokoneeseen heidän etukäteisluvallaan ongelman ratkaisemiseksi.

Palvelujen peruuttaminen

Käyttäjät voivat peruuttaa Palveluiden käytön milloin tahansa ottamalla yhteyttä Live Chat -palveluumme tai tukisähköpostilla osoitteessa [email suojattu]

Palvelujen palautus

Palautuskäytäntö edellyttää palvelumme oikeudenmukaista käyttöä ja palvelusehtojen noudattamista. Käytäntö palvelee yksilöimässä menettelyjämme, ehtoja ja palautusehtoja. Katso yksityiskohtainen palautuskäytäntömme täältä:.

Alaikäisten ja / tai lasten käyttämä verkkosivusto ja / tai palvelu (t)

Vakuutat, että olet vähintään kahdeksantoista (18) vuoden ikäinen ja / tai yli täysi-ikäinen siinä lainkäyttöalueella, jossa asut ja josta käyt verkkosivustolla ja / tai palveluissa, joilla täysi-ikä on yli kahdeksantoista (18). vuotiaita. Jos olet alle 18-vuotias (18) ja / tai alle täysi-ikäinen sen lainkäyttöalueella, jossa asut ja jolla käyt verkkosivustolla ja / tai palvelussa, sinulla on nimenomaisesti kielletty pääsy siihen. Ymmärrät ja tunnustat, että Internet voi sisältää tietoja, jotka voivat olla epätarkkoja, loukkaavia, vääriä, laittomia eri lainkäyttöalueilla tai olla sopimattomia tietyille. Hyväksyt, että GZ Systems ei ole vastuussa tällaisten tietojen käytöstä tai vahingoista tai menetyksistä.

Kielletyt verkkosivustomme ja palveluidemme käyttö

Suojataksemme palveluitamme väärinkäytöksiltä, ​​väärinkäytöksiltä tai käyttämisiltä vahingoittaaksemme jotakin, olemme laatineet joitain sääntöjä, jotka koskevat kaikkia käyttäjiä yhtäläisesti, heidän valitsemastaan ​​pakettisuunnitelmasta riippumatta. Nämä säännöt on laadittu yksinomaan sen varmistamiseksi, että jokainen PureVPN-käyttäjä saa nauttia täydellisestä Internet-vapaudesta häiritsemättä tai vahingoittamatta muita käyttäjiä ja väärinkäyttämättä Palvelumme. Pidätämme oikeuden lopettaa verkkosivustosi ja / tai palveluidesi käyttö kielletyn käytön rikkomiseen tai muusta syystä ainoassa päätöksessämme.

Suostut erityisesti siihen, että

 • Käytä verkkosivustoamme ja / tai palveluitamme mihin tahansa laittomaan käyttöön, kuten sellaisen laittoman aineiston lähettämiseen, joka olisi rikos paikallisen, osavaltion, kansallisen tai kansainvälisen lain tai asetuksen mukaan;
 • Käytä verkkosivustoamme ja / tai palveluitamme roskapostin lähettämiseen; skannata portit, avoimet välityspalvelimet, avoimet releet; ei-toivottujen sähköpostiviestien lähettäminen irtotavarana opt-in-sovelluksiin tai mainostarkoituksiin tai markkinointitarkoituksiin, vaikka sähköposti lähetetään / vastaanotetaan toisella palvelimella;
 • Käytä verkkosivustoamme ja / tai palveluitamme ponnahdusikkunoiden näyttämiseen;
 • Käytä verkkosivustoamme ja / tai palveluitamme hyökkäämiseen millä tahansa tavalla, muodossa tai muodossa mihin tahansa muuhun tietokoneeseen tai verkkoon;
 • Käytä verkkosivustoamme ja / tai palveluitamme välittääksesi kaiken laittoman, haitallisen, uhkaavan, väärinkäyttävän, häiritsevän, kiduttavan tai sisältöä, jota voidaan pitää tuomioistuimessa riitautettavana;
 • Käytä verkkosivustoamme ja / tai palveluitamme vahingoittaa, uhkailla, “vaarantaa” tai häiritä muutoin toista henkilöä / yritystä;
 • Käytä verkkosivustoamme ja / tai palveluitamme manipuloidaksesi otsikoita tai väärentää tunnisteita verkkosivustomme ja / tai palveluidemme kautta välitetyn kaiken sisällön peittämiseksi;
 • Käytä verkkosivustoamme ja / tai palveluitamme harjoittaaksesi minkäänlaista ei-toivottua tai luvatonta mainontaa / markkinointia / myynninedistämistä;
 • Käytä verkkosivustoamme ja / tai palveluitamme osallistuaksesi ohjelmistovirusten tai haittaohjelmien lähettämiseen, joiden tarkoituksena on vahingoittaa muita ohjelmistoja / laitteistoja / tietoliikennelaitteita;
 • Käytä verkkosivustoamme ja / tai palveluitamme rikkoaksesi kaikkia verkkosivustoihimme ja / tai palveluihimme liittyvien verkkojen käytäntöjä / menettelyjä / säännöksiä;
 • Käytä verkkosivustoamme ja / tai palveluitamme häirinnässä, väärinkäytössä, loukkaamisessa, vahingoittamisessa, kunnianloukkauksessa, loukkaamisessa, halventamisessa, uhkailussa tai syrjinnässä sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, etnisyyden, rodun, ikän, kansallisen alkuperän tai vammaisuuden perusteella; toimittaa vääriä tai harhaanjohtavia tietoja;
 • Käytä verkkosivustoamme ja / tai palveluitamme tietoisesti tai tietämättömästi rikkoa kaikkia kansainvälisiä, hallitusten, liittovaltion, provinssien tai osavaltioiden määräyksiä, sääntöjä, lakeja tai paikallisia määräyksiä;
 • Käytä verkkosivustoamme ja / tai palveluitamme laittoman toiminnan edistämiseen tai tarjoa keinoja / auttaa muita ihmisiä tekemään laitonta toimintaa tarjoamalla ohjeita;
 • Käytä verkkosivustoamme ja / tai palveluitamme loukkaaaksemme tai loukkaavamme immateriaalioikeuksiamme tai muiden ihmisten immateriaalioikeuksia;
 • Käytä verkkosivustoamme ja / tai palveluitamme mainostaaksesi tai yllyttääksesi fyysisiä vahinkoja tai vammoja mihin tahansa ryhmään tai yksilöihin, tai mainostaakseen mitä tahansa eläinten julmuutta;
 • Käytä verkkosivustoamme ja / tai palveluitamme piilottaaksesi todellisen vastaanottajan sähköpostiosoitteen edistääksesi toisen palvelun laillisten ehtojen rikkomista;
 • Käytä verkkosivustoamme ja / tai palveluitamme pyytääksemme muita suorittamaan tai osallistumaan laittomiin tekoihin;
 • Käytä verkkosivustoamme ja / tai palveluitamme väärinkäyttääksemme verkkosivustoamme ja / tai palveluamme skriptimalla ja käyttämällä ohjelmistoja kuluttamaan enemmän resursseja kuin muut käyttäjät lyhyessä ajassa;
 • Käytä verkkosivustoamme ja / tai palveluitamme ilmoittaaksesi normaalisti verkkosivuston ja / tai palvelun kautta välitetyn viestin roskapostiksi organisaatiolle tavalla, joka palvelee Palvelua roskapostin lähteenä;
 • Käytä verkkosivustoamme ja / tai palveluitamme luodaksesi automatisoituja tai manuaalisesti liiallisia yhteyksiä saadaksesi erilaisia ​​IP-osoitteita tai jostain syystä. Liialliset yhteydet ovat haittaa, koska ne luovat pullonkaulan ja tukevat verkkoamme, jonka hinnan maksavat muut käyttäjät, ja jota ei voida täysin hyväksyä. Suurin sallittu istunto on 300 päivässä, ja tämän rajan ylittäminen voi johtaa tilisi pysyvään keskeyttämiseen tai lopettamiseen, ellei yritys nimenomaisesti salli.
 • Käytä verkkosivustoamme ja / tai palveluitamme sähköpostiosoitteen välittämiseen, mikä edellyttää, että Palvelu kommunikoi sähköpostipalvelimen kanssa, jolla on "harmaa-listattu" Palvelujen postipalvelin;
 • Käytä verkkosivustoamme ja / tai palveluitamme pääsyä / jakamaan / lähettämään / lataamaan laitonta sisältöä, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, lapsipornografia tai sisältö, jonka katsotaan olevan lapsipornografiaa. Kaikkien tähän tai mihin tahansa tällaiseen toimintaan liittyvien käyttäjien tilit jäädytetään heti ilman erillistä ilmoitusta;
 • Käytä verkkosivustoamme ja / tai palveluitamme maskataksesi IP-osoitteita hakujen tuottamiseen hakukoneissa, linkkien luomiseen foorumeille, verkkosivustojen manuaaliseen tai automatisoituun indeksointiin ja muuhun sellaiseen toimintaan, joka kuuluu hakukoneoptimoinnin, foorumien kommenttien tai tietojen louhinnan, ellei yritys sitä nimenomaisesti salli;
 • Käytä verkkosivustoamme ja / tai palveluitamme virusten tai muun tyyppisen haitallisen koodin lähettämiseen tai lähettämiseen, jota käytetään tai voidaan käyttää millään tavalla, joka vaikuttaa verkkosivuston ja / tai palvelun toimivuuteen tai toimintaan;
 • Käytä verkkosivustoamme ja / tai palveluitamme kerätäksesi tai seurataksesi muiden henkilökohtaisia ​​tietoja;
 • Käytä verkkosivustoamme ja / tai palveluitamme roskapostin, phishin, vahingon, tekosyyn, hämähäkin, indeksoinnin tai kaapimisen avulla;
 • Käytä verkkosivustoamme ja / tai palveluitamme mihinkään säädytöntä tai moraalitonta tarkoitusta varten; ja tai;
 • Käytä verkkosivustoamme ja / tai palveluitamme häiritäksesi tai kiertääksesi verkkosivuston ja / tai palveluiden turvaominaisuuksia.

Palvelumme muuttaminen ja lopettaminen

Jos havaitaan, että rikkomme ehtojamme tai palveluitamme millään tavalla, muodossa tai muodossa, meidän on ehkä jouduttava toteuttamaan äärimmäinen vaihe lopettaaksesi tilisi kanssamme, vaikka meillä olisi pahoillani, että näet sinut menemään.

Yhtiö pidättää oikeuden:

 • Jos haluat muuttaa, lisätä, keskeyttää tai poistaa näitä palvelusehtoja tai muita sopimuksia kokonaan tai osittain, oman harkintansa mukaan milloin tahansa, sellaiset muutokset, lisäykset tai poistot tulevat voimaan heti niiden julkaistua verkkosivustolle. Sivustosi käytön ja / tai jatkavan Palveluiden käyttöä näiden Palvelusehtojen muuttamisen, lisäämisen tai poistamisen jälkeen katsotaan tarkoittavan, että hyväksyt muutoksen, lisäyksen tai poistamisen;
 • Jos haluat muuttaa, lisätä, keskeyttää tai poistaa minkä tahansa tämän verkkosivuston tai tarjoamiemme palveluiden osia kokonaan tai osittain, oman harkintansa mukaan milloin tahansa, sellaiset muutokset, lisäykset tai poistot tulevat voimaan välittömästi. Tällaisia ​​muutoksia, lisäyksiä tai poistoja voivat olla muun muassa tarjottu sisältö, saatavuuden tunnit, live-chat-tuki, sähköpostituki, palvelimien lukumäärä, palvelimien saatavuus, sovellusten saatavuus, protokollien, lisäosien, laitteiden määrä tarvitaan pääsyyn tai käyttöön, verkkosivuston asettelun muuttamiseen, VPN-paketteihin, minkä tahansa ominaisuuden saatavuuteen, tarjoustarjouksiin ja VPN-pakettien hinnoittelun tarkistamiseen;
 • Kieltäydymme tarjoamasta pääsyä verkkosivustoille ja / tai Palveluihin tai lopettamaan Palvelusi lopettamalla näitä ehtoja tai mistä tahansa syystä milloin tahansa oman harkintansa mukaan. Voimme oman harkintansa mukaan rajoittaa tai peruuttaa käyttäjätilin mistä tahansa syystä. Jos teemme tiliin muutoksen tai peruutamme sen, voimme yrittää ilmoittaa sinulle ottamalla yhteyttä sähköpostisi ja / tai laskutusosoitteen / puhelinnumeroon, joka annettiin tilisi luomishetkellä; tämän tekemättä jättäminen ei kuitenkaan aiheuta mitään vastuuta, mukaan lukien vastuu tietojen katoamisesta, palvelujen menetyksistä, vahingoista ja liiketoiminnan menetyksistä tilin lopettamisen seurauksena;
 • Ottaa käyttöön uusia maksuja, palkkioita tai muita ehtoja palvelun tai sen osien käytöstä milloin tahansa;
 • Pyydä sinua tarkistamaan itsesi mistä tahansa syystä milloin tahansa oman harkintansa mukaan. Jos et pysty esittämään riittävää todistusta henkilöllisyydestäsi, kuten me olemme pyytäneet, tilisi lopetetaan eikä hyvitystä sovelleta;
 • Lopettaa tilisi, jos et pysty varmistamaan tilisi turvallisuutta ja estä tilin luvatonta käyttöä;
 • Vaaditaan salasanasi vaihtamista, jos uskomme salasanoidesi olevan turvassa. Yhtiö tai sen edustajat eivät ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka voivat johtua tilisi luvattomasta käytöstä joko tietämättäsi tai ilman tietoasi; Voit kuitenkin olla vastuussa kaikista tappioista, jotka GZ Systemsille tai muulle osapuolelle aiheutuvat joku muu, joka käyttää tiliäsi.

Tietojen tarkkuus, täydellisyys ja ajantasaisuus

 • Vaikka yritämme saattaa verkkosivuston ja palvelut saataville kaksikymmentäneljä (24) tuntia päivässä, seitsemän (7) päivää viikossa, lukuun ottamatta suunniteltua huoltotöitä, emme takaa, että verkkosivusto ja palvelut ovat Aina saatavilla.
 • Emme takaa, että tietokoneesi, tablet-laitteesi ja / tai älypuhelimesi voi käyttää ja / tai tukea verkkosivustoa ja / tai palveluita.
 • Emme ole vastuussa siitä, että verkkosivustolla ja / tai palveluissa saatavilla olevat tiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajantasaisia. Hyväksyt, että verkkosivusto ja Palvelut tarjotaan vain yleisille tiedoille, eikä niihin pitäisi luottaa eikä niitä pitäisi käyttää päätöksenteon ainoana perustana tutustumatta ensisijaisiin, tarkempiin, täydellisempiin tai ajoissa oleviin tietolähteisiin..
 • Emme takaa, että kaikki verkkosivuston ja / tai palveluiden virheet korjataan.

Immateriaalioikeudet

Teollis- ja tekijänoikeudet eivät ole luopuneet

Tämä on Web-sivuston ja / tai Palvelujen käyttöoikeutta ja käyttöä koskeva sopimus. Sivusto ja palvelut ovat suojattu immateriaalioikeuksia koskevilla laeilla. Verkkosivusto ja palvelut kuuluvat meille ja ovat meidän tai lisenssinhaltijoidemme (jos sellaisia ​​on) omaisuutta. Pidämme kaikki verkkosivuston ja palveluiden omistusoikeudet.

Lisäksi kaikki materiaali ("tarvikkeet"), jotka esitetään tai välitetään tällä verkkosivustolla ja / tai palveluilla, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, teksti, valokuvat, kuvat, piirrokset, videoleikkeet, äänileikkeet ja grafiikat ovat meidän omistamia ja niitä suojaavat Hong Kong ja kansainväliset tekijänoikeudet, tavaramerkit, palvelumerkit ja muut omistusoikeudet, lait ja sopimukset.

Lukuun ottamatta annettuja ehtoja, et saa kopioida, jäljentää, julkaista, lähettää, siirtää, myydä, vuokrata, muokata, luoda johdannaisia ​​teoksia, levittää, levittää uudelleen, suorittaa, näyttää tai millään tavalla kaupallisesti hyödyntää verkkosivustolla olevia materiaaleja, et saa myöskään loukata materiaaleihin sisältyviä tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia. Asiakas ei saa poistaa tai muuttaa tai asettaa poistamaan tai muuttamaan aineistojen tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä tai muita omaisuutta koskevia ilmoituksia tai visuaalisia merkkejä ja logoja..

Voit tehdä yhden painetun kopion kaikista tämän sivuston tarjoamista materiaaleista ja / tai palveluista vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön edellyttäen, että et poista tai aiheuta poistoa tekijänoikeuksista, tavaramerkeistä tai muista omistusoikeudellisista ilmoituksista. tai visuaaliset merkit tai logot materiaalista. Et voi arkistoida tai säilyttää mitään tällä verkkosivustolla ja / tai palveluissa käytettyjä aineistoja ilman nimenomaista kirjallista lupaa. Kaikkien materiaalien osien arkistointia, julkistamista tai säilyttämistä koskevien pyyntöjen on oltava meille kirjallisia ja niiden on selvästi ilmoitettava tarkoitus ja tapa, jolla materiaalia käytetään. Materiaalien minkä tahansa osan arkistointia, säilyttämistä tai uudelleen julkaisemista koskevat lupapyynnöt voidaan lähettää osoitteeseen [suojattu sähköpostitse]

Et hanki mitään oikeuksia tai lisenssejä muihin materiaaleihin kuin rajoitettuihin oikeuksiin käyttää Web-sivustoa näiden käyttöehtojen mukaisesti. Kaikille tällä verkkosivustolla käytetylle tai ladatulle materiaalille on käytettävä tai ladattava tässä sopimuksessa määriteltyjen käyttöehtojen mukaisesti. Pidätämme oikeudet, joita ei ole nimenomaisesti myönnetty näiden käyttöehtojen nojalla.

Omistettujen ohjelmistojen käyttö

VPN-palvelumme saattavat edellyttää, että lataat / määrität VPN-ohjelmistomme tietokoneellesi / älylaitteeseen / viihdejärjestelmään. Lisäksi voimme lähettää säännöllisiä päivityksiä / korjauksia ohjelmistoillemme tietokoneellesi / älylaitteeseen / viihdejärjestelmään. Täten sallit ohjelmistomme ja sen päivitysten asentamisen tietokoneellesi / älylaitteeseen / viihdejärjestelmään. Ohjelmistomme asetetaan sinulle saataville näiden ehtojen ja loppukäyttäjän ohjelmiston lisenssisopimuksen mukaisesti. Et saa kääntää suunnittelijaa, muokata, kääntää käännöstä tai yhdistää, purkaa tai kopioida ohjelmistomme ominaisuuksia eikä veloittaa keneltäkään ohjelmistomme käyttöä.

Ymmärrät myös, että otamme käyttöön aika ajoin erilaisia ​​uusia tekniikoita, jotka saattavat toimia tai eivät toimi jatkuvasti kaikilla alustoilla, koska sen suorituskyky riippuu tietokoneesi kokoonpanosta, Internet-nopeudesta, palveluntarjoajasta ja muista siihen liittyvistä laitteista ja ohjelmisto. Jotkut tarjoamistamme päivityksistä / korjaustiedoista saattavat olla kriittisiä ohjelmistojen ja palveluidemme toiminnalle, ja siksi saattaa olla pakollista, että annat heidän asentaa ne järjestelmään / laitteeseen.

Rajoitetun lisenssin myöntäminen

Kun rekisteröit itsellesi yksittäisen tilin, myönnämme sinulle rajoitetun, ei-yksinoikeuden, henkilökohtaisen, siirrettävän käyttöoikeuden Palveluidemme ja omistusohjelmien käyttämiseen. Sinun on kuitenkin varmistettava, että käytät Palveluitamme vain henkilökohtaiseen, yksityiseen ja muuhun kuin kaupalliseen toimintaan, paitsi kun rekisteröidyt meille Business VPN -käyttäjäksi ja hankkit meiltä Business VPN -tilin. Tämä lisenssi on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön, ja sinun on lisäksi kiellettävä jälleenmyymästä Palveluitamme ja annettava muiden käyttäjien käyttää tiliäsi. Noudattaminen voi johtaa tilisi lopettamiseen.

palaute

Sinulla voi olla mahdollisuus antaa arvosteluja, ehdotuksia, ideoita ja palautetta (jäljempänä yhdessä ”Palaute”.) Jos annat tällaisen palautteen, annat meille sen ainoan omistuksen, johon sisältyy rajoituksetta oikeus meille tai minkä tahansa nimeämämme kolmannen osapuolen käyttämään, kopioimaan, lähettämään, katkaisemaan, julkaisemaan, levittämään, julkisesti näyttämään, esittämään julkisesti, luomaan johdannaisia ​​teoksia, isäntä, hakemisto, välimuisti, tunniste, koodaamaan, muokkaamaan ja mukauttamaan (mukaan lukien rajoituksetta oikeus sopeutua suoratoistoon, lataamiseen, lähettämiseen, mobiili-, digitaaliseen, pikkukuvien, skannaukseen tai muuhun tekniikkaan) missä tahansa muodossa tai mediassa, joka tunnetaan nyt tai kehitetään myöhemmin. Kaikkia sellaisia ​​palautteita on pidettävä ei-luottamuksellisina, mutta yritys saattaa haluta suojata henkilöllisyytesi pitämällä henkilöllisyytesi nimettömänä.

Jos todetaan, että pidät moraaliset oikeudet (mukaan lukien omistamisoikeudet tai koskemattomuuden) lähettämässäsi sisällössä, vakuutat täten, että (a) et vaadi henkilökohtaisten tunnistetietojen käyttöä sisällön yhteydessä, tai mahdolliset johdannaisteokset tai niiden päivitykset tai päivitykset; (b) sinulla ei ole vastustusta sisällön julkaisemista, käyttöä, muuttamista, poistamista ja hyväksikäyttöä meidän tai lisenssinhaltijoidemme, seuraajamme ja toimeksiantomme välillä; (c) luopuvat ikuisesti ja sitoutuvat olemaan vaatimatta tai vaatimatta mitään oikeuksia tekijän moraalisiin oikeuksiin millään sisällöllä; ja (d) vapautat ikuisesti meidät ja lisenssinhaltijamme, seuraajamme ja toimeksiantajamme kaikista vaatimuksista, joita voisit muuten vedota meitä vastaan ​​tällaisten moraalisten oikeuksien nojalla. Voit antaa kenelle tahansa muullekin käyttäjälle pääsyn, katsella, tallentaa tai toistaa sisältöä käyttäjän henkilökohtaiseen käyttöön.

Edellä sanotusta huolimatta tunnustat, että palautesi voi sisältää PureVPNTM: ään tai sen aloitteisiin liittyviä käsitteitä, ideoita, materiaaleja, ehdotuksia, ehdotuksia ja vastaavia (jäljempänä ”ideasi”). Tunnustat ideoidesi suhteen, että: (a) saamme lukuisia huomautuksia monilta osapuolilta ja / tai olemme mahdollisesti kehittäneet ja / tai ajatelleet itsenäisesti ideoitasi kaltaisia ​​ideoita, ja että ideoidemme katsaus ei ole uutuuden, prioriteetin tai omaperäisyyden myöntäminen; ja (b) käyttämämme ideoidesi kaltaisia ​​ideoita, riippumatta siitä, perustuvatko palautteesi tai kommentteihisi, jotka meille ovat antaneet kolmannet osapuolet tai jotka olemme itse kehittäneet tai harkitsemme, ei ole velvollisuutta sinulle.

Muiden immateriaalioikeudet

GZ Systems uskoo vakaasti muiden immateriaalioikeuksiin ja odottaa sinun kunnioittavan tätä oikeutta. Siksi pidämme käyttäjiämme voimakkaasti tekemästä mitä tahansa toimintaa, jota voidaan pitää tekijänoikeuksien ja / tai tavaramerkkien rikkomisena. Tiedostojen jakaminen on sallittua vain seuraavilla palvelimilla: Afganistan, Algeria, Angola, Armenia, Bahama, Bahrain, Bangladesh, Barbados, Belgia, Bermuda, Bolivia, Brittiläiset Neitsytsaaret, Brunei Darussalam, Bulgaria, Kambodža, Kap Verde, Caymansaaret, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Tanska, Dominicia, Dominikaaninen tasavalta, El Salvador, Viro, Etiopia, Saksa, Ghana, Gernada, Guatemala, Guyana, Haiti, Honduras, Kazakstan, Kenia, Kirgisia, Laos, Latvia, Libanon, Liettua, Luxemburg , Macao, Madagaskar, Mauritiania, Mauritius, Moldova, Monaco, Mongolia, Montserrat, Myanmar, Alankomaat, Nicaragua, Niger, Nigeria, Norja, Oman, Pakistan, Panama, Papua-Uusi-Guinea, Paraguay, Peru, Portugali, Puerto Rico, Romania, Venäjä, Saint Lucia, Saudi-Arabia, Senegal, Serbia, Seychellit, Slovenia, Sri Lanka, Suriname, Ruotsi, Tadžikistan, Tansania, Trinidad ja Tobago, Tunisia, Turkki, Turkmenistan, Turks- ja Caicossaaret, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Uzbekistan ja Venezuela.

Asiaankuuluvissa olosuhteissa ja oman harkintansa mukaan voimme poistaa käytöstä ja / tai lakkauttaa jäsenten tilit, jotka toistuvasti rikkovat tai toistuvasti syytetään muiden tekijänoikeuksien tai muiden immateriaalioikeuksien loukkaamisesta. Jos poistamme sisältösi ja / tai lopetamme tilisi jonkun toisen tekijänoikeuksien loukkaamisesta, ja uskot, että poistimme sen vahingossa, tarjoamme sinulle mahdollisuuden valittaa.

Vuoden 1998 Digital Millennium Copyright Act -lain mukaisesti, jonka teksti löytyy Yhdysvaltain tekijänoikeusviraston verkkosivustolta osoitteesta http://www.copyright.gov/legislation/dmca.pdf, vastaamme nopeasti tekijänoikeusloukkauksia koskeviin vaatimuksiin sitoutuneet käyttämään verkkosivustoamme, josta ilmoitetaan nimetylle tekijänoikeusasiamiehellemme.

Jos olet tekijänoikeuksien omistaja tai sinulla on valtuudet toimia yhden puolesta tai sinulla on valtuudet toimia minkä tahansa tekijänoikeuksien alaisen yksinoikeuden nojalla, ilmoita verkkosivustolla tai sen kautta tapahtuvista väitetyistä tekijänoikeusrikkomuksista täyttämällä seuraava DMCA: n ilmoitus väitetystä loukkauksesta ja toimittamalla sen nimetylle tekijänoikeusasiamiehellemme. Saatuaan ilmoituksen, ryhdymme mihin tahansa toimintamme harkintansa mukaan katsomme aiheellisiksi, mukaan lukien poistamme riidanalaisen materiaalin verkkosivustolta..

Kuinka arkistoida DMCA-ilmoitus ilmoitetusta rikkomuksesta ("Ilmoitus"):

 1. Tunnista tekijänoikeuksilla suojattu teos, jota väität loukkaavan, tai – jos tämä ilmoitus koskee useita tekijänoikeuksilla suojattuja teoksia – voit antaa edustavan luettelon tekijänoikeuksien alaisista teoksista, joita väität loukkaavan.
 2. Tunnista (i) materiaali, jota väität loukkaavan (tai olette loukkaavan toimintaa) ja joka on poistettava tai jonka käyttö on estettävä, ja tiedot, jotka ovat kohtuudella riittävät, jotta voimme löytää materiaalin, myös vähintään tarvittaessa verkkosivustolla olevan linkin URL-osoite, josta tällaista materiaalia löytyy, ja (ii) viittaus tai linkki materiaaliin tai toimintaan, jota väität loukkaavan, eli poistettavaa tai pääsyä johon on poistettava käytöstä, ja tiedot, jotka ovat kohtuudella riittäviä, jotta voimme löytää kyseisen viittauksen tai linkin, mukaan lukien vähintään tarvittaessa Sivustossa näkyvän linkin URL-osoite, josta tällainen viittaus tai linkki löytyy.
 3. Anna postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja, jos mahdollista, sähköpostiosoite.
 4. Sisällytä molemmat seuraavat lausunnot ilmoituksen tekstiin:
  "Vakuutan, että uskon vilpittömästi, että tekijänoikeuksien suojaaman materiaalin tai tällaiseen aineistoon viittaavan linkin tai käyttö ei ole tekijänoikeuksien omistajan, edustajan tai lain sallimaa (esim. Oikeudenmukainen käyttö)."
  "Vakuutan täten, että tämän tiedonannon tiedot ovat oikeita ja väärinkäytöksen seurauksena, että olen omistaja tai valtuutettu toimimaan omistajan puolesta tekijänoikeuden tai väitetyn loukkaavan tekijänoikeuden yksinoikeuden perusteella."
 5. Anna täydellinen laillinen nimesi ja sähköinen tai fyysinen allekirjoituksesi.
  Toimita tämä ilmoitus, jossa kaikki tuotteet on valmis, nimetylle tekijänoikeusasiamiehelle:
  GZ Systems Limited harjoittaa liiketoimintaa nimellä PureVPN ™
  36 / F, Tower Tower, Times Square, 1 Matheson Street, Causeway Bay,
  Hongkong
  Sähköposti: [sähköposti suojattu]

Jos saat ilmoituksen siitä, että sisältösi on poistettu tekijänoikeusvalituksen takia ja / tai tilisi lopetetaan, se tarkoittaa, että sisältö on poistettu verkkosivustoltamme sisällön omistajan pyynnöstä. Jos tilisi saa liian monta tekijänoikeusvalitusta, saatat menettää mahdollisuuden lähettää uutta sisältöä ja tilisi voidaan poistaa kokonaan käytöstä.

Jos uskot, että sisältö poistettiin erehdyksessä ja / tai tilisi lopetettiin, sinulla on mahdollisuus jättää vastailmoitus noudattamalla seuraavia vaiheita. Kun saamme voimassa olevan vastailmoituksen, välitämme sen jäljennöksen alkuperäisen valituksen tehneelle henkilölle. Jos emme saa ilmoitusta kymmenen (10) työpäivän kuluessa siitä, että alkuperäisen valituksen lähettäjä hakee tuomioistuimen määräystä estääkseen kyseessä olevan sisällön edelleen loukkaamista, poistamme valituksen tilisi rekisteristä ja voimme korvata sisältö, joka poistettiin harkintamme mukaan.

Huomaa: väärinkäytöksillä ja / tai vilpillisellä tiedolla on juridisia ja taloudellisia seurauksia. Ennen kuin lähetät vastailmoituksen, varmista, että olet poistetun sisällön todellinen oikeuksien haltija tai uskot vilpittömässä mielessä, että aineisto poistettiin virheellisesti, ja ymmärrä väärän vaatimuksen esittämisen vaikutukset.

Voit lähettää vastailmoituksen lähettämällä vastailmoituksen sähköpostitse [sähköposti suojattu] ja sisällyttämällä seuraava:

 1. Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.
 2. DMCA-tunnus on painettu ilmoitusviestin alaosaan.
 3. Poistetun sisällön lähdeosoite (kopioi ja liitä linkki ilmoitussähköpostiin).
 4. Väärennysrangaistuksen alainen ilmoitus siitä, että uskot vilpittömästi, että sisältö poistettiin virheellisesti.
 5. Lausunto siitä, että hyväksyt sen oikeusalueen liittovaltion käräjäoikeuden, jonka osoite sijaitsee, tai jos osoitteesi on Yhdysvaltojen ulkopuolella, jokaiselle oikeuspiirille, jossa meitä voi löytää, ja että hyväksyt prosessin tiedoksianto c alakohdan 1 kohdan C alakohdan nojalla alkuperäisen valituksen antaneelta henkilöltä tai tällaisen henkilön edustajalta.
 6. Fyysinen tai sähköinen allekirjoitus.

Kolmansien osapuolien mainokset, tarjoukset ja linkit

Kolmansien osapuolten mainokset ja tarjoukset

Voimme ajoittain ylläpitää kolmansien osapuolten ilmoituksia ja tarjouksia verkkosivustolla ja / tai palveluissa. Liiketoimesi tai kirjeenvaihto tai osallistuminen muiden mainostajien kuin meihin mainostajiin, ja kaikki tällaisiin kauppoihin liittyvät ehdot, takuut tai edustajat ovat yksinomaan sinun ja tällaisen kolmannen osapuolen välillä. Emme ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat sellaisista kaupoista tai kolmansien osapuolten mainostajien läsnäolosta verkkosivustolla ja / tai palveluissa.

Kolmansien osapuolien työkalujen käyttö

Saatamme tarjota sinulle pääsyn kolmansien osapuolien työkaluihin, joita meillä ei ole minkäänlaiseen hallintaan tai panokseen, emmekä valvo niiden käyttöä tai suorituskykyä.

Hyväksyt ja suostut siihen, että tarjoamme pääsyn tällaisille työkaluille "kuten on" ja "kuten saatavana" perusta ilman minkäänlaisia ​​takuita, ilmoituksia tai ehtoja ja ilman minkäänlaista hyväksyntää. Meillä ei ole mitään vastuuta, joka johtuu kolmansien osapuolien valinnaisten työkalujen käytöstä tai liittyy siihen.

Sivustojen kautta tarjottavien valinnaisten työkalujen käyttö on täysin omalla vastuulla ja harkinnanvaraista, ja sinun on varmistettava, että tunnet ja hyväksyt ehdot, joilla kyseisen kolmannen osapuolen tarjoaja tarjoaa työkaluja..

Voimme tulevaisuudessa tarjota myös uusia palveluita ja / tai ominaisuuksia verkkosivuston ja / tai palvelujen kautta (mukaan lukien uusien työkalujen julkaisu). Näihin uusiin ominaisuuksiin ja / tai palveluihin sovelletaan myös näitä palvelusehtoja.

Kolmansien osapuolien linkit

Tietyt verkkosivustomme ja / tai palveluidemme kautta saatavissa olevat sisällöt, tuotteet ja palvelut voivat sisältää kolmansien osapuolten materiaaleja.

Palveluissa olevat kolmansien osapuolien linkit voivat ohjata sinut kolmansien osapuolien verkkosivustoille ja / tai palveluihin, jotka eivät ole sidoksissa meihin. Emme ole vastuussa sisällön tai oikeellisuuden tutkimisesta tai arvioinnista, emmekä takaa eikä meillä ole mitään vastuuta kolmansien osapuolten materiaaleista tai verkkosivustoista ja / tai palveluista tai muista kolmansien osapuolten materiaaleista, tuotteista tai palveluista. -Parties.

Emme ole vastuussa vahingoista tai vahingoista, jotka liittyvät tavaroiden, palveluiden, resurssien, sisällön tai muiden kauppojen ostamiseen tai käyttöön sellaisten kolmansien osapuolten kanssa, joiden kanssa olet yhteydessä palveluihin. Tutustu tarkkaan kolmannen osapuolen käytäntöihin ja käytäntöihin ja varmista, että ymmärrät ne ennen kuin teet mitään kauppaa. Kolmansien osapuolien tuotteita koskevat valitukset, väitteet, huolenaiheet tai kysymykset tulee osoittaa kolmannelle osapuolelle.

VASTUUVAPAUSLAUSEKKEET; VASTUUN RAJOITUKSET; VAHINGONKORVAUS

TAKUUN ILMOITTAMINEN; VASTUUN RAJOITUS

(A) SITÄVÄT, ETTÄ SIVUSTON JA PALVELUJEN KÄYTTÖ ON YKSITYISESTI RISKISI. KOSKASSA USA: NASSA, TYYTYYTÄVÄLISET TAI TARVITTAVAT TYÖNTEKIJÖT, AGENTIT, KOLMANSIEN OSAPUOLTEN SISÄLTÄJÄT TAI LISENSSIJOITTIMET / TAKUUT, JOTKIN SIVUSTON JA / TAI PALVELUJEN KÄYTTÖ TÄYTETÄÄN RIKKOMATTOMASTI TAI VIRHEETTÖMÄT; Emme myöskään tee mitään takuita tuloksille, jotka voidaan saada verkkosivuston ja / tai palveluiden käytöstä tai tarjottujen tietojen tarkkuudelle, luotettavuudelle, täydellisyydelle, ajantasaisuudelle tai sisällölle..

(B) KAIKKI LAATTAVAT OHJELMISTOT, TUOTTEET TAI MUUT MATERIAALIT, RAJOITTAMATTOMAT "KUTEN ON" ILMAN MINKÄÄNLAISIA, TAKUITA, KUTEN mutta ei rajoittuen, OMISTUSOIKEUS TAI TAKUUT MYYNTIKELPOISUUDESTA TAI SOPIVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN LOUKKAA muut kuin TAKUITA JOITA epäsuorasti, ettei niitä voida syrjäytymisen RAJOITUSEDELLYTYKSET TAI MUUTTAMINEN NIIDEN LAJIEN SOVELLETTAVAN LAIN MUKAAN.

(C) MEIDÄN, TYÖNTEKIJÖIDEN, TYTÄRYHTIÖIDEN, VENÄJIEN, AVENTTIEN, KUMPPANIEN, KOLMANSIEN OSAPUOLTEN SISÄLTÄJIEN, AVENTORJEN JA / TAI HENKILÖIDEN, TIETTYJIEN, TIETTYJIEN JA JÄSENEN, VASTUU VASTUU SINULLE TAI MUILLE. vahingoista tai VAHINGOISTA, mukaan lukien muun muassa välittömiin, EPÄSUORASTA, VÄLILLISESTÄ, SATUNNAISESTA, tai muun vahingon, mukaan lukien, mutta ei rajoitu ESIMERKINOMAISISTA LUOTETTAVUUDESTA, tai välillisistä vahingoista, MENETETYSTÄ liiketoiminnan keskeytymisestä, maineelle koituvaa vahinkoa TAI TIETOJEN TAI TAPPIO, JOTKA PERUUTUU VAI SIVUSTON JA / TAI PALVELUJEN KÄYTÖSTÄ TAI SEURAAVAA.

(D) KIELTÄMÄT MIDEN KAIKKIEN LAJIEN VASTUUN MITTÄMÄN MYÖNTÖMYÖN LUOTTAMATTOMASTI TIETÖIDEN TUNNISTAMISESTI TAI KÄYTTÖÖN. KÄYTÄMÄLLÄ SIVUSTOA JA / TAI PALVELUJA, MYÖNTÄMÄT HYVÄKSYMISI JA HYVÄKSYTÄMME MYÖNTÄMISEN VASTUUN. JOS ET HYVÄKSY, EI SAA KÄYTÖSTÄ TAI MUITA KÄYTÖSTÄ WEB-SIVUSTOA.

(E) YKSINKERTAINEN JA POIKKEAVA OIKEUS JA KORJAAMINEN VERKOSSA SIVUSTOON JA / TAI PALVELUIDEN TAI MUIDEN PALVELUJEN POISTAMISESSA, ON PYSÄYTÄVÄT SIVUSTON JA / TAI PALVELUJEN SAAVUTTAMINEN TAI KÄYTTÖÖN.

JOTkut JURISDIKTIOT EI SALLI VASTUUA RAJOITTAMISESTA JA POISTAMISESTA SATTUMATTOMIEN TAI JÄLKEISIEN VAHINGOJEN KANSSA, JOTKIN YRITYSTEN RAJOITUKSISTA EI SAA SOVELLETTU TIETTYJILLE KÄYTTÄJÄLLE.

Ymmärrät, että GZ Systems ei ole vastuussa Palvelumme tai Virtuaalisen Yksityisen Verkon kautta välitetyn sisällön menetyksistä, vioittumisesta, muuttamisesta tai poistamisesta. Hyväksymälläsi Palvelumme käytön luopuu nimenomaisesti kaikista oikeuksista vaatia vahingonkorvauksia tai pitää yritystä vastuussa tällaisista menetyksistä, muutoksista, korruptioista tai poistumisista. Tarvittaessa voimme väliaikaisesti / pysyvästi muuttaa tai lopettaa kaikki Palvelumme tai niiden osan, joka voi vaikuttaa tapaan, jolla käytät Palveluitamme, ilmoittamalla siitä tai ilman sitä. Hyväksyt, että sinä tai kolmas osapuoli ei pidä meitä vastuussa tällaisesta tarkistuksesta, keskeyttämisestä tai keskeyttämisestä.

Yllä olevat rajoitukset pysyvät voimassa näissä ehdoissa ja niin, että ne ovat meille ja tytäryhtiöidemme ja vastaavien johtajien, toimihenkilöiden, työntekijöiden ja edustajien hyödyksi.

VAHINGONKORVAUS

SITÄVÄT puolustaa, erottaa ja pitää hallussaan Yhdysvaltain vaikeusastetta, kuten myös tytäryhtiöidemme ja avustajien ja vastaavien johtajien, virkamiesten, käyttäjien ja edustajien välillä, kaikilta vaatimuksilta, vaatteilta ja kuluilta, mukaan lukien ilmalliset maksut, (A) SIVUSTOJEN KÄYTTÖ JA / TAI PALVELUT; (B) EI SOVELTAMISESSA TÄMÄN SOPIMUKSEN TAI RIKKOMINEN; (C) KOLMANSIEN OSAPUOLTEN PALVELUJEN, TUOTTEIDEN, LINKKIEN, MAINONNON JA / TAI TYÖKALUJEN KÄYTTÖ; (D) KAIKKIEN KOLMANSIEN OSAPUOLTEN OIKEUKSIEN RIKKAMUKSET, LUKUEN LUKIEN KOLMANSIEN OSAPUOLTEN INTELLEKTIONISET OMINAISUUDET; tai (E) SIVUSTON JA / TAI PALVELUIDEN LUONNON KÄYTTÖ MITÄÄN MUUT TIETOJA KÄYTÄVÄT HENKILÖT.

Sovellettava lainsäädäntö; välimiesmenettely

Sovellettava lainsäädäntö

Näitä ehtoja säännellään ja tulkitaan Hongkongin lakien mukaisesti, ottamatta huomioon sen lakien ristiriitoja. Hyväksyt alistaa Hongkongissa sijaitsevien tuomioistuinten henkilökohtaisen lainkäyttövallan ja kaikki näihin ehtoihin tai / tai näihin ehtoihin ja / tai verkkosivustoon ja / tai palveluihin liittyvät tai niistä johtuvat syyt on arkistoitava niihin, paitsi jos niihin sovelletaan Välimiesosasto, infra.

Konfliktien ratkaiseminen; välimiesmenettely

Jos sinulla on riita, joka liittyy, liittyy tai viitataan näihin ehtoihin ja / tai verkkosivustoon ja / tai palveluihin, suostut ilmoittamaan meille ensin riidasta ja 30 päivän (30) päivän parannusjaksosta jonka aikana pyrimme ratkaisemaan ongelman kanssasi, kun se on tarkoituksenmukaista ja kohtuullista. Jos riitaa ei voida ratkaista, osapuolet sopivat, että se ratkaistaan ​​yksinomaan sitovalla välimiesmenettelyllä Hongkongin aineellisen lainsäädännön mukaisesti, ja se saatetaan välimiesmenettelyyn Hongkongissa. Välimiesellä, ei millään liittovaltion, osavaltion tai paikallisella tuomioistuimella tai virastolla, on yksinoikeus ratkaista kaikki riidat, jotka liittyvät tämän sopimuksen tulkintaan, sovellettavuuteen, täytäntöönpanokelpoisuuteen, neuvotettavuuteen tai muodostamiseen, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, väitteet, joiden mukaan kaikki tai kaikki osa tästä sopimuksesta on mitätön tai pätemätön. Mikään tässä ehdotus ei estä kumpaakaan osapuolta hakemasta väliaikaisia ​​määräyksiä, joita se pitää tarpeellisina status quo -aseman säilyttämiseksi ennen riitojen ratkaisua millä tahansa lainkäyttöalueella..

sekalainen

Palvelimen sijainti; Kansainvälinen siirto

Muiden maiden tietosuoja- ja muut lait eivät ehkä ole yhtä kattavia kuin omassa maassa. Voitte olla varmoja siitä, että ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin varmistaaksemme yksityisyytesi suojan. Käyttämällä verkkosivustoa ja / tai palveluita suostut siihen, että tietosi kerätään, käytetään ja siirretään http://www.purevpn.com/privacy-policy.php mukaisesti..

auktoriteetti

Kumpikin osapuoli edustaa ja takaa toiselle, että sillä on täysi valta ja valtuudet tehdä tämä sopimus ja että se on sitova kyseiselle osapuolelle ja täytäntöönpanokelpoinen sen ehtojen mukaisesti..

luopuminen

Kaikki näiden ehtojen mukainen oikeudesta luopuminen tulee voimaan vain, jos siitä sovitaan tai ilmoitetaan kirjallisesti. Oikeuden käyttämisen viivästymistä tai oikeuden käyttämättä jättämistä ei pidetä luopumisena, eikä se estä osapuolta käyttämästä tätä oikeutta tulevaisuudessa. Tässä esitetyt oikeudet ja muutoksenhakukeinot ovat kumulatiivisia eivätkä sulje pois mitään lain tarjoamia oikeuksia ja oikeussuojakeinoja.

Ylivoimainen este

Meitä ei velvoiteta täyttämään mitään velvoitteita, jos niitä estetään tekemästä jumalan tekojen tai ylivoimaisen esteen seurauksena, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, minkään hallituksen tai julkisen viranomaisen toteuttamat tai määräämät toimenpiteet tai mikä tahansa muu tapahtuma, joka ei ole meidän valvontamme ulkopuolella mukaan lukien, mutta rajoittumatta, luonnonkatastrofit (kuten myrsky, hirmumyrsky, tulipalo, tulva, maanjäristys), sota, kansalaislevot, terroristitoimet, hätätilat, hallituksen pakotteet, kauppasaartat, kansallistamiset, lakot ja julkisten palvelujen (kuten sähkö- tai telepalvelut). Teemme kaikkemme ilmoittaaksemme sinulle viivästyksen aiheuttavista olosuhteista ja jatkaaksemme suoritusta mahdollisimman pian, molemmat ilman aiheetonta viivytystä.

toimeksianto

Meillä on oikeus luovuttaa ja / tai siirtää nämä ehdot ja oikeutemme ja velvollisuutemme mille tahansa kolmannelle osapuolelle ilmoitettuaan siitä tässä ilmoitetulla tavalla. Hyväksyt ja tunnustat, että et saa siirtää tai siirtää sen oikeuksia tai alissopimusta tai siirtää näiden ehtojen mukaisten velvoitteiden täyttämistä ilman erillistä kirjallista suostumustamme yksinoikeudella.

Kolmansien osapuolten oikeudet

Nämä ehdot eivät anna minkään kolmannen osapuolen oikeuksia, lukuun ottamatta mitään näiden ehtojen säännöksiä.

Osapuolten suhteet

Osapuolet ovat näiden ehtojen nojalla itsenäisiä urakoitsijoita, eikä mitään sopimusehtoa tulkita luomaan niiden välille kumppanuutta, yhteisyritystä tai edustajasuhdetta. Kummallakaan osapuolella ei ole valtuuksia tehdä minkäänlaisia ​​ehtoja toisen osapuolen nimissä.

Ositettavuus

Jos jokin tämän sopimuksen osa määritetään pätemättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi sovellettavan lain nojalla, kelpaamattoman tai täytäntöönpanokelvottoman määräyksen katsotaan korvaavan voimassa olevan, täytäntöönpanokelpoisen määräyksen, joka vastaa parhaiten alkuperäisen määräyksen tarkoitusta ja tämän sopimuksen loppuosa jatka voimassa.

päivitykset & Voimaantulopäivä

Näiden ehtojen voimaantulopäivä on 14. lokakuuta 2016. Ajoittain voimme päivittää näitä palvelusehtoja lähettämällä näkyvästi päivitysilmoituksen verkkosivustolle tai jäsenalueelle tai ottamalla sinuun yhteyttä rekisteröinnin yhteydessä antamassasi sähköpostiviestissä, joten suosittelemme voit tarkistaa ne usein.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me