PELAAMINEN VPN


PELAAMINEN VPN

Etsitkö täydellistä VPN-verkkoa, joka parantaa online-ottelukokemusta ja päästä suoraan kilpailevaan maailmaan?
PureVPN on ainoa pelaajien VPN-soitin Gamersille.




Jäädä kotiin & Hanki rajoittamattoman pelaamisen VPN vain 0,99 dollaria

Älä missaa tarjousta! Vaivaton 31 päivän rahat takaisin -takuu.

1- Valitse suunnitelmasi Vaihda valuutta: USD

 • USD

1 kuukauden suunnitelma Ei alennusta Säästä 0% $ 10,95 kuukaudessa kuukaudessa Hanki 1 kuukauden suunnitelma 31 päivän rahat takaisin -takuuna täysi käyttöoikeus. Ei rajoja. Suosikki! 7 päivän kokeilu + 47% POIS myöhemmin Säästä 0% $ 0.99 $ 10,95 / kk 5,82 dollaria kuukaudessa kokeilun jälkeen * $ 10,95 / kk 5,82 dollaria kuukaudessa kokeilun jälkeen * SAA 7 PÄIVÄN KOKOUS 31 päivän rahat takaisin -takuu

7 päivän kuluttua tilaat itsesi automaattisesti 1-vuoden suunnitelmaamme osoitteessa $ 10,95 / kk $ 5,82 / kk

6 kuukauden suunnitelma 24% POIS Säästä 24% $ 8.33 kuukaudessa kuukaudessa Hanki 6 kuukauden suunnitelma 31 päivän rahat takaisin -takuu Huomio Kiitos!Älä missaa 7 päivän kokeiluversiota 0,99 dollarilla. 1 vuoden suunnitelma säästää 82% $ 1,99 / mo kuukaudessa Hanki 1 vuoden suunnitelma 31 päivän rahojen palautustakuu 2- Valitse maksutapa Suojattu ja salattu maksu McAfee-kuvake Valitse maksutapa Luottokortti PayPal Napsauta tätä nähdäksesi kaikki maksutavat Tilausyhteenveto 0,99 USD

Tilausyhteenveto

PureVPN 7 päivän kokeiluversio + 47% POIS myöhemmin 0,99 USD lisäykset

Yhteensä 0,99 USD Onko sinulla kuponkikoodia? Käytä x

Anna kelvollinen kortinhaltijan nimi.

syötä voimassa oleva sähköpostiosoite.

Minulla on luottokortti, joka on liitetty PayPal-tiliini Pay with Luottokortti

31 päivän rahat takaisin -takuu

Suojatut ja salatut maksut

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojakäytännön.

Maksu suoritettu

Kiitos, että yritit PVPN-ostoskoria. (Prosessissa ei veloitettu rahaa).

Haluatko lisätä a Omistettu IP varten 0,99 USD?
Mikä on Omistettu IP? Saada Omistettu IP Lisäosan poistaminen Valitse maa

 • Yhdistynyt kuningaskunta
 • Yhdysvallat
 • Singapore
 • Malta
 • Hong Kong (SAR)
 • Saksa
 • Australia
 • Kanada

Saada Omistettu IP Haluatko lisätä a Portin uudelleenohjaus varten 0,25 USD?
Mikä on Portin uudelleenohjaus? Saada Portin uudelleenohjaus Poista lisäosa Haluatko lisätä a DDos-suojaus varten 0,99 USD?
Mikä on DDos-suojaus? Saada DDos-suojaus Lisäosan poistaminen Valitse maa

 • Yhdysvallat
 • Yhdistynyt kuningaskunta
 • Uusi Seelanti
 • Alankomaat
 • Australia
 • Kanada
 • Saksa
 • Ranska

Saada DDos-suojaus × Dedicated IP VPN

PureVPN: n Dedicated IP VPN -sovelluksella voit tehdä paljon enemmän kuin osaat kuvitella. Tämä lisäosa on hieno ratkaisu henkilöille ja yrityksille, jotka haluavat rajoittaa pääsyä verkkoihinsa.

Miksi tarvitsen omistettu IP VPN?

Etäkäyttöpalvelimet salauksella

Riippumatta siitä, mihin etäkäyttöpalvelimeen muodostat yhteyden, voit tehdä niin helposti joutumatta huolehtimaan vaarantumisesta, etenkin koska sinut tukee sotilaallisen tason salaus.

Täydellinen yrityksille

Yksityishenkilöt ja yritykset voivat muodostaa yhteyden rajoitettuihin verkkoihin ja palvelimiin. Sen sijaan, että jokaisella on verkkoon pääsyä jaettua IP: tä, vain tietyn IP-osoitteen käyttäjät voivat tehdä niin, tehostamalla turvallisuutta harppauksin..

Mahdollisuudet ovat rajattomat

Haluatko käyttää CCTV-kameroita, pankkitilejä vai haluatko nähdä luotettavia tietoja turvallisessa sairaalaverkossa, mahdollisuudet ovat rajattomat.

× DDoS-suojattu VPN

PureVPN: n Dedicated IP VPN -sovelluksella voit tehdä paljon enemmän kuin osaat kuvitella. Tämä lisäosa on hieno ratkaisu henkilöille ja yrityksille, jotka haluavat rajoittaa pääsyä verkkoihinsa.

Miksi tarvitsen DDoS Protected VPN -sovelluksen?

Estää perusteettoman liikenteen

Kohtuuttoman liikenteen kanssa Internet-nopeuksien ja viiveiden odotetaan laskevan. Mutta niin ei enää pidä paikkaansa DDoS-suojatulla VPN: llämme.

On valppaana jatkuvasti

Sen sijaan, että joudut aktivoimaan DDoS-suojatun VPN: n manuaalisesti joka kerta, se on aktiivinen aina. Heti kun hyökkäys havaitaan, DDoS-suojattu VPN neutralisee sen heti.

Täydellinen pelaajillekin

DDoS-suojattu VPN-palvelumme tarjoaa ylimääräisen suojakerroksen pelaajille, joita verkkorikolliset ja kilpailevat pelaajat kohdistavat säännöllisesti. Vakuutan; sinulla on kilpailukykyinen ja turvallinen pelikokemus.

× Satamahuolinta

Portin välitys -ominaisuus on kätevä, kun joudut käyttämään Internet-yhteyteen kytkettyä laitetta / palvelua mistä päin maailmaa tahansa.

Kuinka sataman välitys hyödyttää minua?

Oletetaan, että haluat käyttää tietokonettasi, kannettavaa tietokonetta tai palvelinta mistä päin maailmaa tahansa. Port Forwarding -apuohjelma antaa sinun tehdä juuri sen.

Jos haluat jakaa pääsyn verkkosivustoosi / FTP: hen tai muuhun palveluun, tarvitset Port Forwarding -lisäosaamme.

Jos haluat pelata online-peliä ystävien kanssa, tarvitset Port Forwarding -apuohjelmamme, jotta ystäväsi voivat liittyä pelipalvelimeesi.

Jos käytät PureVPN: ää reitittimessäsi, tarvitset Port Forwarding -laajennuksen salliaksesi minkä tahansa tietyn portin PureVPN IP: llä.

× Yritysluokan suojaus & yksityisyys

Next Generation Advanced -ominaisuudet tarjoavat vankan tietoturvan & yksityisyyttä. Aikaisemmin tekniikka oli saatavana vain yrityksille & Yrityksissä. Se antaa sinulle haittaohjelmien / viruksentorjunnan, mainosten estäjän, sovellusten suodatuksen, tunkeutumisen estävän mekanismin ja URL- / luokkasuodatuksen. Ajattele sitä nimellä "suurvallat" tavalliselle VPN: llesi.

Huomautus 1:

Tästä hetkestä lähtien Enterprise-Grade Security & Tietosuojalisäosa ei toimi samanaikaisesti omistetun IP-lisäosan kanssa. Voit kuitenkin käyttää mitä tahansa muuta tilaa VPN-sovelluksissamme ottaaksesi käyttöön Enterprise-Grade-suojauksen & Yksityisyyden lisäosa.

Muistio 2:

Huomaa, että PureVPN: n manuaalinen asennus ei tällä hetkellä tue Enterprise Grade Security -määritystämme & Yksityisyyden lisäosa. Ota ystävällisesti käyttöön VPN-sovelluksemme.

× P2P-suojaus

P2P Protection -lisäosa varmistaa, että hakkerit tai valtion virastot eivät edes kaikkein selkeimmin houkuttele niitä houkuttelemaan sitä laitteellesi tai tietokoneellesi. Ennakoiva suojamme estää automaattisesti tuhoisia tiedostoja, kuten viruksia, haittaohjelmia, lunastusohjelmia, troijalaisia ​​jne., Jotka ovat peitetty torrentina lataamisesta, ja pitävät laitteen turvallisena..

PureVPN-suunnitelma sisältää:

 • Sovellukset
 • Yritystason suojaus
 • 10-Multi-kirjautumiset, joten voit käyttää yhtä tiliä 10 laitteessa samanaikaisesti.
 • 2000+ suojattua palvelinta yli 140 maassa
 • 24/7 asiakastuki

nologit ja asiakastuki Trustpilot

Maksa luottokortillasi ja SAA LISÄ 10% ALENNUS!

Maksan luottokortilla Jatka Alipayn kanssa ×

Havaittu virhe

kyllä ​​ei

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä 24/7 live-tukeen

Maksusi hylättiin

Yritä maksaa kautta Bluesnap.

Valitse maksutapa

Hanki tämä tarjous nyt Jatka

Miksi tarvitset VPN-peliä pelaamiseen?

Pelin VPN parantaa merkittävästi online-pelikokemustasi:

Henkilökohtainen ottelu

Yhdistä mihin tahansa haluamaasi sijaintiin ja nauti nopeasta ottelujonosta. Tämä säästää aikaa ja yhdistää sinut hetkessä peleihin, kuten Dota 2, PUBG, Fortnite, CSGO ja muut..

Pääsy kaikkiin alueisiin

Jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella, saatat kohdata lukuisia rajoituksia. Pelin VPN: n avulla saat välittömän pääsyn alueellisiin rajoitettuihin peleihin ja sisältöön.

Portin edelleenlähetys [lisäosa]

Ehkä paras pelaamisen VPN-ominaisuus, Port Forwarding auttaa sinua välttämään ongelmia, joissa et pysty pelaamaan moninpelejä porttien estämisen vuoksi. Kätevästi avoimet portit porttien edelleenlähetyksellä.

Täydellinen viihde

Sillä ei ole väliä missä olet tai missä olet menossa. VPN: n avulla voit muodostaa yhteyden Yhdysvaltain palvelimeen ja jatkaa streaming-sisällön saatavuutta Yhdysvaltain Netflix-kirjastossa tai muussa valitsemassasi maassa..

DDoS-suojaus [lisäosa]

DDoS: n saaminen pelaamisen aikana voi olla täynnä raivoa. PureVPN: n DDoS-lisäosa suojaa sinua monimutkaisimmista DDoS-hyökkäyksistä, koska todellinen IP on peitetty, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia tulvaasi pelatessasi peliä.

Vältä ISP: n kuristamista

Suoratoisto kuluttaa suurimman osan kaistanleveydestään, ja tämä antaa Internet-palveluntarjoajalle syyn veloittaa sinulta ylimääräisen kaistanleveyden käyttämisestä. VPN: n avulla Internet-palveluntarjoajat eivät voi selvittää, kuinka paljon kaistanleveyttä olet kuluttanut.

Suositut pelit
Tuemme

PUBG: stä Dota 2: een, PureVPN: n avulla voit pelata kätevästi millä tahansa alueella mistä päin maailmaa tahansa.

Pelin VPN: n lisäedut

Gaming VPN: n edut

Varhainen pääsy uusiin peleihin

Jos peli on julkaistu varhaisessa vaiheessa (beeta) maasi ulkopuolella, valitse vain kyseisen alueen palvelin ja siirry siihen. Nauti pelaamisesta millä tahansa haluamallasi käyttöjärjestelmällä.

Valitse valitsemasi palvelin

Oletko kyllästynyt pelaamaan saman palvelimen kautta? PureVPN-palvelimen valinnan avulla voit pelata millä tahansa valitsemallasi alueella, kuten EU, NA, SA jne. Vaihda vain oletusprotokolla PPTP: ksi ja hallitse kaikkia.

Rajoittamaton suoratoisto

PureVPN-sisäänkirjautuminen jopa 10 laitetta kerrallaan, jotta voit nauttia peleistä ja suoratoistosta samanaikaisesti.

Datan suojelu

PureVPN tarjoaa huipputekniikan AES 256-bittisen salauksen, joka suojaa verkkoyhteyttäsi uteliailta. Voit jatkaa pelaamista huolehtimatta siitä, että joku häiritsee istuntoasi.

Pelioptimoidut palvelimet 140 maassa

Yli 2 000 palvelinta ja yli 300 000 IP: tä on aina käytettävissä täydellisen käytettävyyden varmistamiseksi.

Pohjois-Amerikka

667 palvelinta

paras vpn-palvelu

Etelä-Amerikka

84 palvelinta

img

Keski-Amerikka

12 palvelinta

img

Oseania

93 palvelinta

img

Eurooppa

807 palvelinta

img

Afrikka

150 palvelinta

img

Aasia

321 palvelinta

img Jakaja

VPN pelaamiseen

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map