Parhaat Netflix-vaihtoehdot: Ilmaiset ja maksulliset palvelut, kuten Netflix (mutta parempi!)


Parhaat Netflix-vaihtoehdot: ilmainen & Maksulliset palvelut, kuten Netflix (mutta parempi!)

Julkaistu: 15. heinäkuuta 2019


Netflixillä on vankka asema OTT: n suoratoistoteollisuudessa yli 139 miljoonalla tilaajalla, mutta sillä ei missään nimessä ole minkäänlaista monopolia. On olemassa joukko muita streaming-palveluita, jotka tekisivät yhtä hyvää työtä tyydyttämään streaming-tarpeesi. Alla olemme jakaneet yksinoikeusluettelon Netflix-vaihtoehdoista (sekä ilmaisia ​​että maksettuja), jotka ovat huomion arvoisia vuonna 2019.

Netflix ei tarvitse käyttöönottoa suoratoistoalalla. Yhdysvalloissa sijaitseva suoratoistopalvelu on niin suosittu, että nimeä käytetään varsin kirjaimellisesti verbinä. ‘Let’s Netflix Tonight’, ‘aika joillekin Netflixille ja chillille’, ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, kuinka ‘Netflix’ on korvannut sanan ‘streaming’ käyttäjien mielissä. Online-suoratoistomaisema näyttää kuitenkin muuttuvan, kun uudet kilpailijat ovat aikataulussa, mikä antaa Netflixille vakavan kilpailun.
Joten jos sinulla on vähän taskurahaa, etsit muutosta medialuettelossa tai tarvitset vain tauon Netflixistä, kokeile näitä Netflix-vaihtoehtoja.

Parhaat maksetut vaihtoehdot Netflixille

Amazonin päävideo

Amazon Prime Video on toinen avaintekijä OTT: n suoratoistoteollisuudessa. Saatavilla yli 100 maassa, palvelu maksaa noin 8,99 dollaria kuukaudessa tai 99 dollaria vuodessa. Se tarjoaa hyvää vastinetta rahalle, koska se sisältyy moniin Amazonin tarjoamiin Prime-liittymiin.
Vaikka Amazon tarjoaa suhteellisen pienemmän medialuettelon kuin Netflix, olit tuskin kuullut Amazonin käyttäjien valittavan. Netflixin jalanjälkiä seuraten Amazon Prime Video tarjoaa myös alkuperäisen tuotannon, mukaan lukien kuuluisat televisio-ohjelmat, kuten Amertican Gods, ja Man in the High Castle. Toinen huomattava ominaisuus on, että Amazon Prime -video antaa sinulle suhteellisen halvemman pääsyn muille median suoratoistosivustoille, kuten HBO ja Showtime, lisäosien muodossa..

Hulu

Yhdysvalloista lähtöisin oleva Hulu on Netflixin lähin kilpailija alueella, joka tarjoaa tuhansia elokuvia ja TV-ohjelmia johtavista verkoista, kuten AMC, PBS, 21st Century Fox jne. Hulu on kuitenkin Netflixin suosion takana, koska palvelu rajoittuu Vain Yhdysvalloissa, kun taas Netflix on saatavana melkein kaikissa muissa maailman maissa. Vaikka sitä ei suositella, mutta käyttäjät voivat myös valita luotettavan Hulu VPN -palvelun käyttääkseen palvelua Yhdysvaltojen ulkopuolella.
Aivan kuten Netflix ja Amazon Prime Video, Hulu tarjoaa myös kokoelmansa alkuperäisiä ohjelmia, mukaan lukien kriittisesti suosittuja televisio-ohjelmia, kuten The Handmaid’s Tale ja The Act. Palvelu maksaa 8 dollaria kuukaudessa, mutta voit saada pääsyn myös muihin suoratoistopalveluihin, kuten HBO Cinemax ja Showtime, muutamalla lisädollarilla. Jotain mitä Netflix ei koskaan anna sinun tehdä.
Hulussa on toinen alue, joka voittaa Netflixin helposti. Se tarjoaa myös Live TV -kanavien suoratoistoa ja Cloud DVR -tukea, joten jos haluat hylätä hyvän ol-TV-tilauksesi, Hulu on tie.

HBO nyt

HBO on tuottanut joitain viihdeteollisuuden hienoimmista televisio-ohjelmista, mutta niitä on todella vaikea saada kaapeli-tv-kanavalta lähetyksen aikana. Joten jos haluat mieluummin katsella suosittuja HBO-ohjelmia, kuten ”Valtaistuimien peli” ja ”Westworld”, tilata HBO Now.
Joten houkuttelevaa se saattaa kuulostaa, HBO Now tarjoaa hintaan 14,99 dollaria kuukaudessa hyvistä syistä. Se antaa yhdellä napsautuksella pääsyn kaikkiin HBO: n elokuviin, TV-ohjelmiin, dokumenttiohjelmiin, urheilussa ja mitä ei. Lisäksi voit suoratoistaa palvelua samanaikaisesti rajoittamattomalla määrällä tuettuja laitteita.
Käyttäjät voivat myös valita HBO Go -sovelluksen, joka tulee oletus HBO-kaapelitilauksen mukana. Se tarjoaa kaiken, mitä HBO Now tarjoaa, mutta joudut kuitenkin maksamaan kaapeli-TV-tilauksesta.

Sling TV

Vain Yhdysvalloissa saatavana oleva Sling TV on vuonna 2015 perustettu kaapeleiden suoratoistopalvelu. Sen avulla käyttäjät voivat suoratoistaa kaikkia televisiokanavia, jotka ovat perinteisesti saatavilla kaapeliverkossa ilman DISH-tilausta tai sopimusta. Suhteellisen alhaisella 25 dollarin hinnalla Sling TV säästää myös kalliiden laitteiden / laitteiden kustannuksia, mikä vie tilaa TV-laitteen alla. Palvelun avulla voit myös valita viisi tai kuusi kanavaa lisää 4,99 dollarilla. Voit myös kuluttaa vähän ylimääräistä pääsyä premium-kanaviin, kuten HBO, STARZ ja EPIX.
Aivan kuten Netflix tai Hulu, Sling TV on internetyhteyttä tukeva median suoratoistopalvelu, ja voit katsoa sitä millä tahansa tuetulla laitteella, kuten Roku, Xbox, Android TV, Chromecast jne..

Fandor

Fandor on vähemmän tunnettu streaming-palvelu, mutta se tarjoaa videosisältöä, jota et ole koskaan käynyt missään muussa sivustossa. Sitä kutsutaan usein videoiden suoratoiston ”Soundcloudiksi”, ja siinä on lukuisia elokuvia, TV-ohjelmia ja dokumentteja, jotka on tuotettu itsenäisesti. Fandor ei ehkä ole hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat mainstream-elokuvia, mutta jos olet indie-elokuvanäkymässä, Fandor on paras veto.
Palvelu isännöi tällä hetkellä valtavaa mediakirjastoa, joka sisältää 6000+ elokuvaa, ja yksinkertaisen käyttöliittymän kätevä haku. Fandor maksaa noin 10 dollaria kuukaudessa, mutta jos et ole varma, onko suoratoistomenosi arvoinen, voit valita ensin ilmaisen 14 päivän kokeilujakson

Parhaat ilmaiset vaihtoehdot Netflixille

Jos haluat pelastaa itsesi streaming-kustannuksista kokonaan, voit turvautua joihinkin näistä ilmaisista Netflix-vaihtoehdoista. Vaikka heidän tarjouksensa eivät edes ole lähellä yhtäkään maksetusta tarjouksesta, niitä on silti melko mahtava käyttää, koska sinun ei tarvitse maksaa penniäkään.

ratista

Sonyn omistama Crackle on ILMAINEN median suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan kokoelman elokuvia, TV-ohjelmia (uusia ja vanhoja) kiertävästi. Se tarkoittaa, että kaikki sisältö on saatavana väliaikaisesti, etkä voi valita, mitä haluat katsoa.
Cracklella on myös oma alkuperäisen sisällön kokoelma. Se ei vaadi kirjautumista, suoratoistokokemus on melko hyvä, eikä videon laadussa ole merkittäviä eroja verrattuna maksettuihin vaihtoehtoihin, kuten Amazon Prime. Mainokset saattavat kuitenkin toisinaan olla ärsyttäviä, mutta emme voi valittaa ilmaisesta palvelusta. Toinen mahdollinen etu on, että Crackle on rajoitettu alueellisesti vain Yhdysvaltoihin, mutta on olemassa kiertotapoja, joita käyttäjät voivat hakea

Snag-elokuvat

Snag Films on jälleen yksi loistava ilmainen Netflix-vaihtoehto streamingille. Siinä on valtava mediakirjasto, joka sisältää yli 10000 elokuvaa ja TV-ohjelmaa, joka on sanomattakin selvää, että se ei ole yhtä päivitetty kuin mikään yllä mainituista maksettuista Netflix-vaihtoehdoista.
Ottaen huomioon, että kyseessä on ilmainen suoratoistopalvelu, käyttäjät eivät pidä mielessä vanhojen elokuvien ja TV-ohjelmien suhteellisen heikkoa videota, 720p tai jopa heikompaa. Jotkut sisällöstä ovat saatavana teräväpiirtona 1020p, mutta se on enimmäkseen osuma tai kaipaaminen. Mainospaikka ei ole liian tunkeileva, ja joskus käyttäjät eivät välttämättä näe mainoksia ollenkaan.

Popcornflix

Popcorn flixillä on useita ilmaisia ​​elokuvia ja TV-ohjelmia kaikista tyylilajeista, jotka ovat valmiita suoratoistoon joutumatta kirjautumaan tilille. Verkkosivuston käyttöliittymässä on helppo selata ja se on erittäin helppo käyttää eri tyylilajien videosisältöön, kuten komedia, toiminta, draama, perhe, ulkomaiset elokuvat, stand up -komedia, dokumentit ja paljon muuta.
Haittapuoli on se, että videon laatu ei ole kovin hyvä, ja se tarjoaa melkein saman laadun kuin DVD-tulostus. Mainokset eivät ole liian tunkeutuvia, mutta videosoittimella ei ole muuta vaihtoehtoa kuin äänenvoimakkuuden hallinta. Toisin kuin Sony Crakcleen mediasoitin, joka tarjoaa myös tekstityksiä.
Elokuvavalinta on hiukan osunut ja kaipaamaan, sen sijaan monet vanhemmat ja vähemmän tunnetut nimikkeet. Genreissä on kuitenkin helppo selata, joten on aina syytä tarkistaa, mitä siellä on. Ainakin elokuvien kanssa kamppailemme usein saadakseen televisio-ohjelmat pelaamaan.
Kaikesta tästä huolimatta on vaikea morjata ilmaiseksi, ja jos olet käyttänyt kaikki maksamasi streaming-palvelut ja et silti tule katsomaan mitään, voi olla syytä tarkistaa Snagin luettelo. Saatat löytää vain piilotetun helmen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map