Paras WeChat-VPN käyttää sitä mistä tahansa


Paras WeChat-VPN käyttää sitä mistä tahansa

WeChat on all-in-one-sovellus, joka tarjoaa käyttäjille laajan valikoiman palveluita. Huomaat kuitenkin, että se on kielletty joissakin maissa, kuten Venäjä. Laitteesi PureVPN: n avulla voit vaihtaa virtuaalisen sijaintisi Kiinaan tai Yhdysvaltoihin ja käyttää WeChatia vaivatta..


. WeChat-logon VPN

Kiinassa Weixiniksi kutsuttu WeChat aloitti pikaviestintäsovelluksen vuonna 2011. Nopeasti eteenpäin tänään, se on muuttunut siitä, mitä monet kutsuvat nyt “supersovellukseksi”, joka tarjoaa käyttäjille käytännössä laajan valikoiman palveluja saman katon alla. Matkapuhelumaksuista ja ajo-ohjeista ruoan toimittamiseen ja sosiaaliseen mediaan WeChat on yhden luukun palvelu yli yhdelle miljardille ihmiselle!

Mutta sovelluksella on myös kohtuullinen osuus huonoista puolista. Ensinnäkin et voi käyttää sitä kaikkialta. Sitten uskotaan myös, että Kiinan hallitus seuraa WeChatia. Jos haluat käyttää all-in-one-sovellusta turvallisesti, sinun kannattaa käyttää WeChatin parhaiten arvioitua VPN-verkkoa. Lue lisätietoja:

Syyt, joiden vuoksi tarvitset VPN: n WeChatille

Tässä on muutama pakottava syy, miksi sinun kannattaa harkita VPN: n käyttöä WeChatille:

1.Käytä sitä mistä tahansa sijainnista

Jotkut maat ovat estäneet WeChatin. Esimerkiksi Venäjällä sovellus kiellettiin, koska se ei rekisteröitynyt kunnolla viranomaisiin. Vaikka se tehtiin uudelleen saataville pian sen jälkeen, käyttäjillä ei ollut kattavuutta kyseisenä ajanjaksona.

Jos WeChat ei ole käytettävissä alueellasi, voit käyttää VPN-palvelua helposti. Kun olet muodostanut yhteyden yhteen, voit saada Internet-liikenteesi näyttämään siltä, ​​että se tulee sopivasta sijainnista, jotta hän voi käyttää rajoituksetta WeChatia mistä tahansa..

2.Salaa keskustelut

Tekninen jättiläinen Tencent omistaa WeChatin, mutta sillä on läheiset siteet Kiinan hallitukseen. Toukokuussa 2018 viranomaiset paljastivat keränneensä poistettuja viestejä WeChatista. Ajatus keskustelujesi palauttamisesta ja käyttämisestä sinua vastaan ​​voi todellakin olla järkyttävää.

Helpoin tapa estää tämän tapahtuminen on käyttää VPN: tä. Kaikki WeChat-tietoliikenteesi suojataan sotilaallisen luokan salauksella, mikä tarkoittaa, että kukaan muu kuin sinä ja aiottu vastaanottaja ei lue sitä..

PureVPN – Paras VPN WeChatille!

Paras WeChat VPN edellyttää, että etsit vain PureVPN: tä. Olemme varmennettu VPN-palvelu, jota ei kirjata, emmekä kerää, tallenna tai jaa mitään lokit!

Massiivisella 2 000 + VPN-palvelimen verkolla, yli 180 sijainnissa, pääset heti WeChat-ohjelmaan mistä tahansa maailman nurkasta muutamalla napsautuksella.

Lisäksi sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja suorituskyvyn suhteen, koska tarjoamme rajoittamatonta kaistanleveyttä ja palvelinten vaihtoa.

IPv6-vuodonsuojausta, AES 256-bittistä salausta, Internet kill -kytkintä ja DNS-vuotojen estämistä käytetään suojaamaan WeChat-viestintääsi uteliailta silmiltä..

Sekä iOS: lle että Androidille on saatavana helposti asennettavia ja käyttäjäystävällisiä sovelluksia, jotta voit käyttää WeChatia pienellä vaivalla.

Lisäksi yhtä PureVPN-tiliä voidaan käyttää viidessä eri laitteessa kerrallaan – sinun ei tarvitse ostaa erillisiä tilejä työpöydällesi, älytelevisioon jne..

Vielä epävarma, onko PureVPN oikea valinta sinulle? Kaikilla suunnitelmillamme on 31 päivän rahat takaisin -takuu, jonka avulla voit testata palvelun riskittömästi..

Kuinka poistaa WeChat-estäminen VPN: llä?

No, prosessi on niin yksinkertainen kuin se voi saada. Sinun ei tarvitse olla tekniikan asiantuntija käyttääksesi VPN: tä pääsyäksesi WeChat-palveluun. Noudata vain alla mainittuja vaiheita, ja sinulla on hyvä mennä:

 1. Käy tilaussivulla ja tilaa kaikki PureVPN-suunnitelmat.
 2. Lataa ja asenna PureVPN-sovellus mobiililaitteeseesi.
 3. Kirjaudu sisään nyt käyttämällä käyttöoikeustietojasi.
 4. 4.Kytke yhteys palvelinpaikkaan maassa, johon WeChat on saatavissa, kuten Yhdysvalloissa tai Kiinassa.
 5. Odota, että VPN-yhteys muodostetaan.
 6. Käynnistä WeChat-sovellus – voit käyttää sitä ilman esteitä!

Usein Kysytyt Kysymykset

Tässä on joitain WeChat- ja VPN-verkkoista yleisimmin esitetyistä kysymyksistä:

Miksi sensuroin WeChatia??

Demokraattiset ehdokkaat saivat valtavan voiton Hongkongin sijaintivaaleissa. Monet kiinalaisamerikkalaiset WeChat-käyttäjät eivät kuitenkaan pysty ilmaisemaan hyväksyntään verkossa. Sovellus sensuroi periaatteessa poliittista puhetta ja kieltää ihmisiä tukemasta liikettä – huolimatta siitä, että ne sijaitsevat Kiinan ulkopuolella!

Jos rekisteröidyt Manner-Kiinan matkapuhelinnumeroon, käytät WeChatin kiinalaista versiota, joka tunnetaan nimellä Weixin. Koska palvelimet sijaitsevat Kiinassa, heidän on noudatettava Kiinan määräyksiä – siksi joudut sensuuriin. Jos haluat käyttää WeChatin kansainvälistä versiota, sinun on tutkittava asetukset ja linkitettävä ulkomainen matkapuhelinnumerosi sen sijaan.

Seuraa vain näitä vaiheita:

 1. Avaa WeChat.
 2. hana Minä.
 3. hana asetukset.
 4. hana tilin turvallisuus.
 5. hana Puhelin.
 6. hana Vaihda matkapuhelin.
 7. Kirjoita puhelinnumero, jota haluat käyttää.
 8. hana Seuraava.
 9. Saat vahvistuskoodin, kirjoita se.
 10. Kun olet valmis, napauta Seuraava, ja se on kaikki ihmiset!

Pitäisikö minun käyttää välityspalvelinta tai ilmaista VPN-verkkoa WeChatille?

Et voi luottaa ilmaisiin VPN-palveluntarjoajiin. Loppujen lopuksi ne tarjoavat heikkoa salausta, niissä on vähemmän palvelimen sijainteja ja valvovat kaistanleveyden käyttöä koskevia rajoituksia. Paitsi tämä, myös suurin osa näistä palveluista kerää arkaluontoiset tietosi ja myyvät ne kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat korkeimman tarjouksen.

Välityspalvelimien osalta ne vain piilottavat alkuperäisen IP-osoitteesi – liikennettä ohjataan uudelleen salaamattomassa muodossa. Siksi et voi odottaa heidän tarjoavan sinulle minkäänlaista yksityisyyttä tai turvallisuutta. Näistä syistä sinun on parempi käyttää premium-VPN-verkkoja, kuten PureVPN!

Asioiden kääriminen

Varustamalla laitteesi VPN: llä, voit käyttää WeChatia turvallisesti ja mielenrauhalla Kiinan sisä- ja ulkopuolelta. Sinun ei enää tarvitse huolehtia tukkeista tai kiinnostuneista kolmansista osapuolista, jotka urkitsevat yksityisiä keskusteluitasi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me